This version of the page http://ford.winnerauto.ua/ua/news/news3368 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-26. The original page over time could change.
В шоу-рум автоцентру «Віннер Автомотів» приїхав Ford Kuga! :: Ford
 
Пошук | Пiдписка
Сервiс та послуги Новини Акцiї
Вiдгуки клiентiв Вакансiї Контакти
Легковi авто | Комерцiйнi авто Корпоративним клiєнтам
Новини

В шоу-рум автоцентру «Віннер Автомотів» приїхав Ford Kuga!

26-08-2008

Нарешті відбулась довгоочікувана подія для «Віннер Автомотів». Новенький Ford Kuga знайшов своє місце в шоу – румі автоцентру.  Тепер всі бажаючи зможуть не просто замовити це авто, але й побачити його на власні очі, заглянути під капот, оцінити розкішні форми, дизайн та технічне оснащення  цього красеня в будь який момент.

Цей автомобіль вартий того, щоб на нього звернули свою увагу.  Адже всередині Kuga знайшли своє відображення велика кількість технічних функцій, які здатні подарувати власникові цього авто більше захисту, комфорту та задоволення від керування. Адаптивна система повного привода (AWD) від Haldex, встановлена в новому Kuga, аналізує поточну ситуацію та автоматично вирішує, скільки тяги потрібно кожному колесу для конкретного дорожнього покриття чи подолання бездоріжжя. Результат роботи системи – найкращі в класі динаміка на дорозі та керованість, а також відмінні позашляхові якості та виняткова економія пального.  Додаткові засоби безпеки, забезпечили модель Kuga 5 зірками за результатами тестів EuroNCAP, a 19 дюймові диски гарантують рух навіть після проколу шини.

Стиль „кінетичний дизайн” Ford Kuga починається з виразних передніх ліхтарів, чітко окресленого капоту та великої решітки радіатора, продовжується у лініях аеродинамічного кузова, що утворює стрункий, чіткий профіль. Рельєфні колісні арки та міцна лінія „плечей” дозволяють відчути енергетику цієї моделі навіть тоді, коли авто стоїть на місці. Це автомобіль, створений і для бездоріжжя, і для міської їзди.

Отже, завітайте до автоцентру «Віннер Автомотів» та переконайтесь, що Ford Kuga – саме те авто, яке треба один раз побачити, ніж декілька разів про нього почути!

Автоцентр «Віннер Автомотів»
пр-т Московський 24-д,
тел. 496-00-06
ford@winnerauto.ua
www.winnerauto.ua