This version of the page http://board.lutsk.ua/index.php?showuser=61 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-26. The original page over time could change.
Chill - Viewing Profile
 


 
sex-teacher.ru видео | секс видео | Только на mafona можноскачать видео клипы, mp3 музыку. А

-->

Вход
Логин: Пароль:Забыли пароль?
Запомнить вас на этом компьютере?
Войти скрытым?

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Chill doesn't have a personal statement currently.
http://www.chill.at.ua
Personal Info
Chill
Sceptic
26 years old
Male
Location Unknown
Born May-11-1982
Interests
No Information
Other Information
Sex: Мужской
CS Nick: No Information
#WMID: No Information
Bike: No Information
Statistics
Joined: 22-8-2005
Profile Views: 1,193*
Last Seen: Today, 22:32
Local Time: 27-10-2008, 0:24
2,249 posts (2 per day)
Contact Information
No Information
No Information
268014242
No Information
Send Message
Send an Email
* Profile views updated each hour

Chill

Members


Topics
Posts
Arcade
Blog
Files
Comments
Friends
My Content
17 Oct 2008
Read Topic
Сексодроми
Сексодроми або цікаві місця для сексу



Чоловічий журнал Men's Cult склав рейтинг різноманітних сексодромів. Адже після винаходу пральної машинки, паркетної підлоги, автомобілів, стало зрозуміло, що ліжко - не єдине місце для сексу.

Почнемо з лісу, наприклад. Можливо, наші предки виключно тут і займалися сексом, але вони взагалі були дикими людьми. Сучасна людина у лісі сексуально безнадійна. Ні, якщо у неї є палатка, ковдри, переносна душова кабінка - все ще не так й погано. Але без цього, ліс - це місце, де повно неприємних сюрпризів. Зелений килим під ногами при ближчому знайомстві виявляється сумішю з кропиви, гострих гілок, шишок та, що ще цікавіше, цілого світу живих істот, які атакують кожен голий сантиментр твого тіла.

Сауна
Секс та сауна стали майже синонімами (зокрема в колонках газетних оголошень). Але все ж таки краще залишити секс для передбанника, а в самій сауні лікарі не рекомендують цим займатися, адже при такій температурі різко падають репродуктивні здатності організму - секс в сауні може бути смертельно небезпечним навіть для молодих чоловіків - дуже велике навантаження на серцево-судинну систему.

Басейн
Тільки якщо це твій особистий басейн. Що ж до публічних басейнів, то якщо відволіктися від невсипущих громадян, то концентрація хлорки та інших шкідливих дизинфікуючих речовин зашкалює за всі розумні межі. А потрапляння цього хімічного скарбу в інтимні органи дівчини може мати не дуже приємні наслідки для її здоров'я.

Літак
У літаках, незважаючи на клас, ніби навмисно, все влаштовано виключно антисексуальним чином: навіть у туалетах там суцільні тверді виступи та криві стіни. Так що кращий вибір для літака - прикритися ковдрою та віддатися енергічному петингу з відстороненим виразом обличчя. Хоча досвічену стюардесу ви не введете в оману, адже курсуючи між Лісабоном та Макао вона достатньо надивилася на ці відсторонені обличчя.

Роздягальна/Кімната для примірювання
У величезному магазині з купою кабінок, що закриваються, логічно піддатися своїй пристрасті посеред дзеркал та одягу. Але, нажаль, у сучаних модних магазинах купа камер, іноді дзеркальні стелі, та не міцна кабінка з дверима, а хліпка споруда зі шторами, ще й всевидющий продавець на додачу.

Атомобіль
Це класика, романтика, свобода та сексуальна революція. У 70-80-х роках кожен п'ятий американець був зачатий у машині. Наша статистика в цьому плані відстає, хоча зі збільшенням кількості машин, падінням радянських сексуальних табу та високими цінами на зйомні квартири - мабуть ми скоро наздоженемо їх. Але не займайтеся сексом в гаражі не вимкнув мотор, бо можна назавжди улетіти в країну фейєрверків та мрій.

Туалет
Можно навіть у себе вдома. Це дуже інтимне місце, з особливою атмосферою...але краще перед сексом провітріть цю атмосферу.

Море
Море, небо, зорі...Повноціний секс може й не вийде, але відчуття легкості, свободи та мирного колихання може стати чудовою прилюдією для продовження вашого вечору в номері готелю. Ну а те, що сперма не гірше за кров може приваблювати акул...ну кого ж це хвилює, коли мова йде про справжню романтику.

Ліфт
Тут відчуття екстремальності аж ніяк не знижається від знання того, що ліфт з нажатою кнопкою "Стоп" нікуди не поїде.

Душ
Струйки води, що лоскочуть тіло дівчини провокують нейрони подавати сигнали збудження в мозок. А також не варто скидати з рахунку відчуття чистоти, свіжості та розпусти.

Пляж
Пісок має унікальну властивість потрапляти у різні частини тіла - і це мала плата за високий накал романтичності. Морський бриз відганяє надокучливих мошок від вас, а вчасно підстелений рушник врятує вас від ран, які можуть виникнути внаслідок енергійного тертя об той самий пісок.

Потяг
Ритмічне покачування вагону, пейзажі за вікном, абсолютно нічим зайнятися та неможливість піти звідси раніше ніж за добу. А провідник, який намагається що п'ять хвилин заломитися до вас в купе і напоїти вас чаєм, тільки додасть процесу гостроти. Хоча абсолютний екстрім - це секс на другій полиці в загальному вагоні.

©
20 Sep 2008
Read Topic
Гривня визнана найгарнішою валютою світу
Гривня визнана найгарнішою валютою світу

Королевою "конкурсу краси" серед валют стала українська гривня, обійшовши понад 50 інших "суперниць" з усього світу. Змагалися не лише у красі, а й у міцності, банківському забезпеченні та платоспроможності.

Швейцарські фінансисти розглянули понад 50 найпопулярніших валют під час щорічного засідання комісії з естетики Міжнародного Фінансового Банку (IFB), повідомляє ICTV.

П'ятірка найгарніших валют наступна:

1. Українська гривня



2. Австралійський долар



3. Євро



4. Болгарський лев



5. Американський долар


Валюти оцінювалися багатьма критеріями: окрім естетичного оформлення грошових знаків бралися до уваги їх платоспроможність, банківське забезпечення, історичне значення зображення на валюті (особистості та архітектурні споруди), міцність.

Цікаво, що екзамен на міцність "провалив" канадський долар - він рвався найчастіше. Також тендітними виявилися англійський фунт та латвійський лат.

©

PS. Сорри, ступил, чуть позже увидел аналогичную новость здесь (только у меня с фото и на укр. языке )
14 Sep 2008
Read Topic
Авиакатастрофа Боинга-737 в Перми
На борту разбившегося в Перми Боинга находились пятеро украинцев

Сегодня, 08:21
Корреспондент.net Украина


Авиакатастрофа Boeing 737. Пермь, Россия


На борту разбившегося в Перми Боинга были иностранные граждане - всего 21 человек. Из их пятеро – граждане Украины.

Среди погибших в авиакатастрофе также – девять человек из Азербайджана, по одному из Франции, Швейцарии, Латвии, США, Германии, Турции, Италии.

Всего в результате авиакатастрофы погибли 88 человек - 82 пассажира, в том числе 7 детей, шесть членов экипажа из Архангельска, говорится в сообщении Аэрофлота.
Горячая линия для родственников погибших: 8 342 2949848

Аэрофлот открыл горячую линию для родственников погибших в катастрофе в Перми: "Все, кто хочет узнать подробную информацию, могут позвонить по телефону 8 342 2949848".

Падение самолета в Перми стало крупнейшей авиакатастрофой в России с августа 2006 года, когда пассажирский самолет Ту-154 авиакомпании Пулково, выполнявший рейс из Анапы в Петербург, рухнул в 45 километрах от Донецка при попытке обойти грозовой фронт. Тогда погибли 160 пассажиров и 10 членов экипажа.

Как сообщалось ранее, самолет вылетел из аэропорта Шереметьево в воскресенье, 14 августа, в 01:12 мск (00:12 по киевскому). При посадке в Перми на высоте около 1800 метров с самолетом пропала связь. Это произошло в 03:10 мск (02:10 по киевскому). Через полчаса авиалайнер рухнул на землю. При падении самолет взорвался. Горящие обломки упали на незастроенную местность, сообщило МЧС России. В результате авиакатастрофы также повреждена Транссибирская магистраль.
6 Aug 2008
Read Topic
Оригинальная флешка Nailed
Оригинальная флешка Nailed

Под немецкой дизайнерской маркой Plankton на днях был выпущен новый USB флеш-накопитель в оригинальном корпусе в виде гвоздя. Когда флешка подключена к порту USB вашего компьютера или ноутбука, то это выглядит так, будто кто-то забил огромный гвоздь в вашу рабочую машину.

Корпус новинки Nailed изготовлен из полиуретана, ее размеры составляют 90 миллиметров в длину и 34 миллиметра в диаметре. Емкость необычной флешки от Plankton равна одному гигабайту. Для работы накопителя не требуется дополнительное программное обеспечение, он работает в операционных системах Windows, Linux и Mac. Стоимость новинки составляет около 46 долларов.

©
2 Aug 2008
Read Topic
10 причин стать Apple-сексуалом
10 причин стать Apple-сексуалом

1. IPod Touch
Этот плеер, наверное, лучшее творение Apple. Прекрасный дизайн и удобный интерфейс делают его одной из самых желанных покупок. А цена хотя и кажется высокой, все же вполне адекватна качеству и не пробьет дыру в вашем бюджете.


2. Это не Microsoft
Никакого ненавистного Windows и Internet Explorer. Наконец-то можно отдохнуть от засилья Microsoft и просто заняться делом, а не поиском драйверов и закачкой обновлений.


3.Реклама
Невероятная, креативная, а иногда и скандальная, но всегда нацеленная на продвинутую аудиторию реклама. Эта реклама призывает нас думать иначе, наплевать на правила, вырваться из толпы и присоединится к тем, кто движет человечество вперед.


4. Дизайн
Дизайн Apple можно назвать эталонным. Ни одного острого угла и ни одной лишней детали. Эти вещи созданы людьми и для людей. С 1999 года Apple шесть раз получала высшие награды престижной премии D&AD Awards 2008, что делает компанию самым успешным призёром за всю 45-летнюю историю вручения премии.


5. iMac
Самый первый iMac, выпущенный еще в 1998 году, выглядит уникальным и сегодня. А уж оторвать взгляд от современных моделей iMac просто невозможно. Даже просто проходя мимо витрины, можно нечаянно попасть под их гипнотическое влияние и незаметно стать обладателем нового, белого, мощного и дружественного iMac.


6. Инновации
Иконки придумала Apple, компьютеры "все-в-одном" тоже, и даже многооконные операционные системы - ее изобретение. Apple всегда удерживает лидирующие положение в гонке инноваций.


7. Легкость
Работать с Apple легко. Легко скопировать музыку на плеер, легко создать презентацию, легко смонтировать видеоролик и поделится им с друзьями. Компьютеры Apple всегда великолепны, когда требуется оформить свою идею и донести ее до человечества.


8. Славные неудачи
Некоторые задумки Apple настолько опередили время, что потерпели неудачу. Люди просто оказались не способными принять столь революционные продукты как первый КПК Apple Newton, появившийся еще в 1993 году и выпускавшийся в 1983 году первый ПК с графическим интерфейсом и мышью Apple Lisa.


9. "Оно просто работает"
"It just works". Этот рекламный слоган коротко и ясно выражает все преимущества продукции Apple.


10. iPod Classic
За относительно небольшую сумму вы сможете стать обладателем небольшого элегантного плеера, в котором без труда поместится вся ваша коллекция музыки и видео, да еще останется куча места для новых композиций.


Скоро весь мир разделится на поклонников и ненавистников Apple. Кстати, вторые уже изобрели для первых термин - людей, которые в своей жизни пользуются исключительно продукцией Apple, называют Apple-сексуалами.

©
Last Visitors
self


22 Oct 2008 - 11:00
vanabee


9 Oct 2008 - 20:42
pit


5 Oct 2008 - 18:02
FOX


28 Sep 2008 - 18:20
Dennis


19 Sep 2008 - 22:54

Comments
Other users have left no comments for Chill.

Friends
Zheny@

4557 posts
Active: Today, 23:22
dj_design

15 posts
Active: 23-01-2008, 8:54
Sasha boss

7 posts
Active: 29-08-2007, 21:58
Yarchik

3029 posts
Active: Today, 21:40
PitBoy

254 posts
Active: Today, 15:33
View All Friends
Lo-Fi Version Time is now: 26-10-2008, 23:24

Загрузка...

 
     
     
   
Секреты домашнего бизнеса