This version of the page http://www.toss.org.ua/2008/05/blog-post_25.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
Гик: Сесія

25.05.08

Сесія

Вона прекрасна і завжди приходить невчасно. В мене почався зі всім завал... ЖАХ. Перестав писати... 2 тижні потому. Отож все починалось спокійно а під кінець все галопом навалилося. Всі кисень перекривають. Важко дихати . Зараз іде залікова сесія, назавтра 10 звітів. Потім стандартна, екзамени. Всі знають про що я...
Іноді, щоб пережити злющу сесію треба списати. Я списувати не вмію, але дам кілька порад.
Поперше, щоб списати треба хоча б щось знати. А саме ім'я-по-батькові викладача, основне, про що предмет. Після того мати заготовки дома. Якщо є свій конспект, можна сканернути, зменшити, роздрукувати. Якщо якась книга в ел. варіанті, те ж саме. Дуже зручно читати шрифт 2 (ворд) + шпора не є габаритною. Якщо викладач не дуже строгий і любить поговорити, тоді просто списати... Головне не дуже привертати до себе увагу. Так отже неставити тупо книжку під парту, майже завжди ловлять. Краще вже її поставити тупо на парту, по-перше зручніше, по-друге не так страшно. Якщо якийсь тест, то рекомендую забити на все, оскільки всі і так матимуть шпори. Просто напросто сідаю посеред аудиторії, а якщо вона маленька, то взагалі рай. Просто треба стати проміжним каналом між лівою і правою частиною аудиторії. Питаєш зліва, передаєш вправо, питаєш справа, передаєш вліво, головне не забувати писати собі самому. Також непоганий шанс написати на оцінку більшу від 0, сісти поряд з тим, хто реально щось знає... Щоб списати в такому випадку треба знати щось і знати що питати. Також можна посидіти до кінця пари. Часто деякі викладачі під кінець пари можуть щось підказати. Взагалі краще вчитись і мати все в голові.

0 коментарі:

Дописати коментар

Url вводиться через http://

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка