This version of the page http://www.toss.org.ua/2008/05/blog-post_08.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
Гик: Створення відео

08.05.08

Створення відео

Розвиток комп'ютерів іде і тепер з'явилася дуже непогана можливість створення відео. Подивитися якесь відео, а саме: якісь гайди по розгону процесорів, відео геймплея гравців найвищого рівня - не просто цікаво, але й захопливо. У зв'язку з цією потребою були створено багато програмок для захоплення відео з екрана, такі як Fraps, SnagIt і дуже багато інших.

На-жаль відео з ігор MSDos, цими програмками не запишеш. Зате є вихід з цієї ситуації, поставити відеокамеру і знімати відео з дисплея.
Якщо старенький комп'ютер, записати відео на нормальних 24 кадрах на секунду не вдасться, нажаль, але Snagit дозволяє виділяти область, яку будемо записувати, зменшивши її ця проблема вирішується.
Після запису, зазвичай, хочеться гарно відформатувати це відео. Є багато, так як і для запису пограмок, щоб зробити це, але я думаю, найкращий варіант - це всім доступний Windows Movie Maker. В нього є дуже багато можливостей, рекомендую розібратись.

Додавши якийсь саундтрек після форматування, а пізніше позмістивши на youtube'і залишаться лише приємні емоції від власного відео.
Доречі мувік створений мною можна подивитись >>>ТУТ<<<.

0 коментарі:

Дописати коментар

Url вводиться через http://

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка