Пригоди Олівера
Мультсеріал
Дитяча фантазія безмежна, тож завдяки їй шестирічний Олівер створює для себе паралельний світ, сповнений пригод. У цій дивовижній країні, що сховалась під Оліверовим ліжком, оживають іграшки і відбуваються неймовірні речі...

Хлопчикові важко жити у країні дорослих, адже батьки завжди заклопотані, а старша сестра вважає його недоростком. Коли ж батьків немає поруч, іграшки Олівера оживають та вирушають разом із ним у дивовижну країну, де друзям доведеться пережити чимало незвичайних та захоплюючих пригод. Оліверу доведеться протистояти не лише жорстоким піратам і безжальним монстрам, але й власним шкільним ворогам. Та перемога над ними у вигаданому світі дає Оліверу наснагу протистояти хуліганам і в реальному житті.


 

 


   
Мумії повертаються
Мультсеріал
У давньому Єгипті злий чаклун Скереб понад усе прагне стати безсмертним. Заради цього він навіть готовий здійснити вбивство… ...»»

   
Піт і Кантроп
Мультсеріал
У сиву давнину – а було це понад 50 тисяч років тому – лише мати-природа керувала усім, що відбувалось у світі. Та тринадцятирічний хлопчик Піт і його незвичайний друг птеродактиль Кантроп намагаються змінити жорсткий світ на краще. ...»»

   
Підземні пригоди
Мультсеріал
Звичайний одинадцятирічний хлопчисько Стенлі Стейнс і його молодша сестра Мері-Джейн у своєму підвалі знайшли прохід до таємничого підземного світу. ...»»

   
Вечірній мультик
Цікавинки від Бетмена і Казкового Патруля
Щовечора маленькі глядачі телеканалу ТЕТ з нетерпінням чекають на «Вечірній мультик», адже саме тут вони зустрічаються зі своїми улюбленими мультиплікаційними героями і новими друзями з Казкового Патруля. ...»»

   
Ед, Едд та Едді
Мультсеріал, США
Що може бути спільного у трьох розбишак з абсолютно різними характерам? У трьох Едів не лише однакове ім'я, але й спільна пристрасть до льодяників - яскравих, круглих, таких величезних, що просто не влазять до рота. Тож увесь свій час приятелі витрачають на те, аби отримати цукерки. ...»»

   
Марві Хаммер
Програма для дітей
Любі діти, а чи знаєте ви, де мешкають пінгвіни? А як відбувається виверження вулканів? Маленька чудернацька мишка Марві Хаммер допоможе вам дізнатись багато цікавого про світ, який нас оточує. ...»»

   
Бешкетник Денніс
Мультсеріал
Малюк Денніс – зовсім не важка дитина. Він дуже хороший і слухняний хлопчик, який любить своїх батьків, товаришує з дівчинкою Маргарет і намагається всім допомагати. Однак саме Денніс – головна загроза порядку не лише у власному домі, але й у всій околиці. ...»»

   
Мандрівник Віпо
Анімаційний дитячий серіал
Віпо – особливий песик, адже він вміє літати! Він та його друзі – лелека Генрі й іграшкова кішка Бетті – вирушають у навколосвітню подорож. Вони побувають у різних країнах та дізнаються багато нового про інші нації та культури. ...»»

   
Кордони світу Дігімонів
Аніме-серіал, Японія
Дігітальний Світ – дивне царство, в якому живуть чудернацькі істоті Дігімони (Дігітальні монстри). Ці істоти мають незвичайні здібності і можуть перетворюватись на нових, більш потужних монстрів. ...»»

      
Нова сімейка Адамсів
Мультсеріал
Родина Адамсів цілковито складається з нечистої сили, та це не заважає її членам упродовж десятиліть залишатися улюбленцями публіки в усьому світі. ...»»

   
Єралаш
Дитячий гумористичний тележурнал
"Мальчишки и девчёнки, а также их родители !
Веселые истории увидеть не хотите ли ?" –
ці слова зрозумілі кільком поколінням людей без перекладу. ...»»

   
Мурашки по шкірі
Молодіжний телесеріал
У темному-темному місті, у темній-темній вулиці, у темному–темному під’їзді, у темній-претемній квартирі ... Страшно? Не дуже? ...»»

© 2004..08 ЗАТ Телекомпанiя ТЕТ
Уci права захищенi. При використаннi матерiалiв з даного сайту посилання на tet.tv обов’язкове.