(Фото: Автор - Нестор Бандрівський, для http://forum.beermir.com)

Всі мали змогу бачити рекламу Галицької Корони - окремого бренду, запущеного на пивний ринок України Першою Приватною Броварнею (взагалі, реклама Галицької Корони заслуговує на окрему увагу, і вона таки отримає її на сторінках Пиво-блогу).

Оскільки сайт Першої Приватної так і не виліз з deepDown-у (на противагу Лук’яненковому Deeptown-у), доводиться шукати крихти інфи про Галицьку Корону з інших, неофіційних джерел..

Бо якшо чекатиму на відновлення діяльності їхнього веб-представництва, то, відчуваю, дуже і дуже нескоро підвернеться нагода запозичити звідтіля шось толкове...

Тому запозичу відомості з Української пивної сторінки:

"Галицька Корона" 0,65 л 11% алк. 3,9%об.
ТОВ ТВК "Перша приватна броварня"

У Польщі місткість пляшки 0,65 л вже стала звичною. Не в сенсі стандарту (з 0,5 л у Східній Європі не поконкуруєш), а в сенсі того, що збільшена тара не є чимось сенсаційним. Проте в Україні "Перша приватна броварня" підтверджує свою першість із розливу пива у тару 0,65 л.

Новий сорт "Галицька Корона" є легким 11-ти відсотковим пивом. Коли його п'єш, додаткові 30% понад звичних 0,5 л не вважаються чимось зайвим. Але Боже збав від міцного у 0,65! ;)

Особисто мені ще не доводилося пробувати на смак Галицьку Корону, але як тільки - так зразу чи тут в коменті, чи, якшо буде надто багато вражень, то і в новому пості обов’язково про це ще поговоримо:)
До речі, цікава думка громади шодо Галицької Короне - кому як смакує?

_________________________________________________
_________________________________________________

Тут, до речі, можна запросто розмістити рекламу.
Для цього - достатньо просто зв’язатися зі мною