This version of the page http://life.pravda.com.ua/problem/48ce8bc8082b6/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
В Україні зростає кількість злочинів, пов’язаних з порнографією | Українська правда _Життя

 

// За весь минулий рік розслідувалося сім справ, пов’язаних з дитячою порнографією. Фото poisksm.jino-net.ru
// Про порнобізнес

В Україні зростає кількість злочинів, пов’язаних з порнографією

Нині в Україні зростає кількість злочинів, пов’язаних з обігом предметів та продукцією порнографічного характеру, в т.ч. вчинених з використанням неповнолітніх.

Цього року в провадженні слідчих перебувало 734 кримінальні справи про злочини цієї категорії, що на 6,5% більше, ніж торік. Розслідувано 530 справ, що також на 10% більше, повідомляє МВС України.

В слідчих підрозділах ГУМВС в місті Києві закінчено розслідування у 88 таких справах, в Одеській області - 54, Харківській - 47, в Донецькій та Запорізькій - по 45.

За порушеними кримінальними справами встановлено 6 випадків втягнення неповнолітніх у створення творів порнографічного характеру (у Київській - два, Кіровоградській, Полтавській, Рівненській областях та в місті Києві - по одному).

В Україні також викрито 15 порностудій і цехів та припинено діяльність трьох організованих злочинних груп у цій сфері (у Криму, Запоріжжі та Полтаві).

За весь минулий рік розслідувалося сім справ, пов'язаних з дитячою порнографією.

Так, у Херсонській області  закінчено провадженням та направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням учителя однієї загальноосвітньої школи, який примушував неповнолітнього до створення відеопродукції порнографічного змісту.

ДИВИСЬ ТАКОЖ
29.08.2008

Лондон дал добро на химическую кастрацию педофилов

 
08.08.2008

Україна перетворюється на місце паломництва педофілів?

На Кіровоградщині розслідується справа стосовно ще одного колишнього педагога, який, до речі, раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Педагог вчиняв з неповнолітніми розпусні дії, втягував їх у пияцтво, виготовляв за їх участю та розповсюджував серед них твори порнографічного характеру. За вказані дії його заарештовано.

Вчинення злочинів шляхом розміщення порнографічної продукції на інтернет-ресурсах здійснюється з використанням високих технологій та найсучаснішої комп'ютерної техніки.

У той же час в Україні відсутні фахівці, у тому числі і слідчі, які б мали відповідну базову підготовку для розслідування цього специфічного виду злочину, оскільки слідчий, оперативник, повинен досконало знати програмне забезпечення комп'ютера, методи виявлення порносайтів, можливості інтернету та його використання.

При цьому навчальні ВУЗИ системи МВС таких спеціалістів не готують, а науково-розроблених методичних рекомендацій з виявлення, документування та розслідування цього виду кіберзлочинності немає.

Проблемним є й питання щодо здійснення контролю за інтернет-сервіс-провайдерами (компаніями), що обслуговують інтернет-ресурси, на яких розміщується заборонена продукція та проводяться фінансові розрахунки за збут через глобальну мережу порнопродукції.

За матеріалами ГСУ МВС України


 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ОСТАННІ КОМЕНТАРІ
Вова _ 02.10.2008 10:10
Да! легавые за всё в ответе....
это они зарабатывают на порнухе!!!
Антон _ 15.09.2008 23:49
Цікаво, невже і правда менти не знають як зайти на порносайт? Та банери порносайтів висять майже на всіх сайтах новин! Не клейте дурня!!!
Міліція кришує тих, хто займається порнографією, хто шантажом та обманом заставляє дівчаток займатися порно. Міліція робить вигляд, що не може притягнути до відповідальності через брак законів.
А мені здається, що вони просто користуються базою даних для своїх розваг. Так сказати щоб не дорого було.
Вже декілька років функціонує сайт shockmodels.info, де на головній сторінці йде мова про шантаж. Подивіться уважніше. Його фактичні власники Гергій Сутурін (він же Лілечка. Раніше відмивав комунальні гроші ) та Олександр Жадан (він же Оксана. Раніше курьер Алькаиди в Україні). Як ви собі гадаєте про їх діяльність міліції нічого не відомо? Тоді навіщо нам така міліція? Українських зірок викачали в багнюці, публікували чужі фото по світу тільки за те, що вони відмовилися позувати оголеною цим виродкам.
Цікаво, скільки отримують від них менти?
Я _ 15.09.2008 23:06
"Педагогів" на кіл.
Пряма трансляція по 1 каналу !
Інакше з виродками не можна !
Подивитися всі коментарі [ 3 ] або додати свій
ПРОБЛЕМНЕ
Друга вода
 

Нова повінь на Прикарпатті. Фото3

Тривалі проливні дощі спричинили другу в цьому році повінь на Івано-Франківщині. Втім, за масштабами та наслідками жовтнева стихія не йде в порівняння з липневою.
Я є, я поруч!
 

Харчишин з "Другої ріки" розповів про дітей

"У мене склалось таке враження, що вся Європа є з обмеженими можливостями. Насправді це не так, просто в нашій країні цих людей ніхто не знає і не бачить, бо у нас такі люди змушені сидіти у своїх будинках", - заявив лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин.
Коні не винні
 

Тетяна Засуха запасається елітною ковбасою33

В той час, як одні представники бомонду відкривають конюшні і вивозять вершників на Олімпіаду, інші вирощують чистокровних коней як свиней – на ковбасу.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
Студент загинув під час поїдання булочок на швидкість

Финансовый кризис в анекдотах

 

ТОП-10 глобальних міст світу

 
Вчені винайшли 10-хвилинний тест, що може врятувати ваше життя

Результаты проверки семи видов "Докторской" колбасы

 
Скандал с усыновлением русских детей
В России замораживают съемки "Евгения Онегина" и еще почти 39% фильмов
Про силу чоловіка можна вгадати за рисами його обличчя
Люди, яких били в дитинстві, вчетверо частіше стають ґвалтівниками?
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.