This version of the page http://www.galexpo.lviv.ua/ukr/exhib/program.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
Гал-ЕКСПО: Міжнародні виставки у Львові - ПРОГРАМА

Програма виставок
ГАЛИЦЬКІ ЕКСПОЗИЦІЇ®-2008

Попередня заявка
Комплект заявок


22-24.10.2008

IX міжнародна виставка-ярмарок

ТурЕКСПО

Туристичні послуги, курорти, санаторії, готелі. Товари для спорту та активного відпочинку. Заклади громадського харчування. Транспортні та страхові послуги. Інвестиційні проекти. Спеціалізовані ЗМІ. Ярмарок путівок.


22-24.10.2008

ІІ спеціалізована експозиція

Готельний та ресторанний бізнес

Оснащення та меблі для готельних комплексів, санаторіїв, кафе, барів, ресторанів. Обладнання для професійного прибирання. Спецодяг та уніформа для персоналу. Текстиль, білизна. Cанітарно-гігієнічне обладнання і матеріали. Предмети інтер’єру.


22-24.10.2008

І спеціалізована експозиція

Імперія розваг

Розважально-відпочинкові комплекси, обладнання та аксесуари для казіно та розважальних центрів, ігрові та розважальні автомати, більярд, боулінг, дартс, гольф, музичні автомати та системи „карооке”, комплектуючі для ігрових автоматів.


23.10.2008

Ярмарок путівок

„СВІТ ЗИМОВОГО ВІДПОЧИНКУ”

Спецпропозиції святкування Нового року та Різдвяних свят. Гірськолижні курорти. Оздоровчий туризм. Відпочинок на морі. Подійний туризм.


30.10-1.11.2008

VI міжнародна стоматологiчна виставка

Дентал-УКРАЇНА

Стоматологічне обладнання та інструмент. Витратні матеріали та лікувальні препарати. Сучасні технології в стоматології. Організація та оснащення стоматологічних кабінетів та клінік. Рентгенівське обладнання. Сервісне обслуговування стоматологічного обладнання.

VI міжнародний cтоматологічний форум

Форум присвячений 50-річчю стоматологічного факультету Львівського національного медичного
університету ім. Данила Галицького.


лютий 2009 р.

XVII міжнародна виставка

ПродЕКСПО

Продукти харчування. Кондитерські та хлібобулочні вироби. М'ясні та молочні продукти. Напої. Кава. Чай. Харчові добавки та інгредієнти. Обладнання для підприємств м'ясопереробної, молочної та хлібопекарної промисловості. Холодильне та торгівельне обладнання, обладнання для громадського харчування. Ваги. Контрольно-касове обладнання. Комплексні рішення для операторів ринку рітейла: обладнання, стелажні системи, меблі та ін.


лютий 2009 р.

X міжнародна виставка

Світ упаковки

Технологічні лінії для упаковки харчових продуктів. Пакувальні автомати та матеріали. Етикетування.


26.02-1.03.2009 р.

ІІI міжнародна спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок

ЕлітЕКСПО

Ювелірні вироби. Коштовні та напівкоштовні камені. Технології, обладнання та інструменти для ювелірного виробництва. Банківські метали. Годинники. Біжутерія та аксесуари. Антикваріат. Мистецькі авторські роботи. Елітні сувеніри та подарунки.

АУКЦІОН ЕКСКЛЮЗИВНИХ ВИРОБІВ


10-13.03.2009 р.

ІV міжнародна виставка

Вікна. Двері. Дах.

Вікна та двері з ПВХ, дерева, алюмінієвого профілю. Металеві, протипожежні, броньовані та автоматичні двері. Обладнання та комплектуючі для виробництва вікон та дверей. Матеріали, інструмент та комплектуючі для виробництва і монтажу конструкцій. Обладнання для обробки деревини, металу, скла. Жалюзі, ролети, ворота, шлагбауми та турнікети. Фурнітура та аксесуари. Замково-залізні вироби, сигналізації та охоронні системи. Покрівля та фасади. Покрівельні та гідроізоляційні матеріали. Каркасно-панельне будівництво. Системи тепло- та звукоізоляції. Світлопрозорі конструкції, зимові сади, оранжереї. Вітражі, лоджії, балкони. Скло в будівництві, архітектурі та інтер’єрі. Матеріали та елементи для оздоблення інтер’єрів. Віконний декор. Програмне забезпечення, архітектурні проекти. Віконні провітрювані, засоби захисту, лако-фарбові матеріали. Спецодяг.


17-20.03.2009 р.

XIX міжнародна виставка

БудЕКСПО-весна

Технології сучасного будівництва. Будівельні та оздоблювальні матеріали. Будівельні конструкції, техніка, інструменти. Вимірювальні прилади, системи контролю та автоматичного управління. Ліфти і ліфтове обладнання. Дорожньо-будівельні машини й устаткування. Електротехнічне обладнання. Проектування, архітектура, реставрація, ландшафтний дизайн. Сантехніка. Басейни. Системи опалення, водопостачання та водоочищення. Вентиляція та кондиціонування. Енергозберігаючі технології та устаткування. Світлотехніка, кабельно-провідникова продукція. Лаки. Фарби. Предмети інтер’єру. Меблі. Системи безпеки будівель, засоби охорони праці, спецодяг. Програмне забезпечення.


квітень 2009

XV міжнародна виставка-ярмарок

ГалМЕД: здоров'я та довголіття

Лікувальне та діагностичне обладнання. Медичні прилади та інструменти. Обладнання для бальнеологічних курортів. Фармацевтичні, гомеопатичні, мінеральні та вітамінні препарати, біологічно-активні добавки, фітопродукти, дієтичне та дитяче харчування. Засоби надання невідкладної допомоги. Медичний одяг, засоби санітарії та дезинфекції. Засоби реабілітації та товари для неповносправних. Лікувальна та професійна косметика, обладнання для косметологічних салонів та клінік. Народні та нетрадиційні методи діагностики та лікування, медичне страхування.


квітень 2009

ІIІ спеціалізована виставка

Ярмарок оптики

Оправи і окуляри: корегуючи та сонцезахисні. Контактні лінзи та лінзи для окулярів. Обладнання для салонів оптики: виробниче, діагностичне та демонстраційне. Аксесуари.


26-29.05.2009 р.

XII міжнародна виставка

Деревообробка

Обладнання для лісового господарства. Деревообробне обладнання. Дереворіжучий інструмент. Енергозбереження в деревообробці. Утилізація відходів деревини. Клеї, лаки та фарби для захисту деревини. Столярні та інші вироби з деревини. Меблева фурнітура.


01-04 вересня 2009

XIX міжнародна виставка

БудЕКСПО-осiнь

Технології сучасного будівництва. Будівельні конструкції, техніка, інструменти. Ліфти і ліфтове обладнання. Будівельні та оздоблювальні матеріали. Архітектурні проекти. Електротехнічне обладнання. Сантехніка. Системи водопостачання. Енергозберігаючі технології та матеріали. Вікна та двері з ПВХ, дерева, алюмінієвого профілю. Покрівельні та гідроізоляційні матеріали.


6-8 жовтня 2009

III міжнародна виставка

Опалення

Сучасні системи опалення. Системи газо- та енергопостачання. Опалювальна техніка на різні види палива. Вентиляційні системи та обладнання. Трубопроводи та димарі. Фітинги та клапани. Теплові завіси, теплообмінники та радіатори. Котли та котельне обладнання. Сонячні колектори. Пічки, каміни та аксесуари, монтажне устаткування. Проектування, монтаж та обслуговування систем опалення. Системи автоматичного управління, вимірювання, контролю та захисту. Системи обігріву даху, підлоги, трубопроводу. Сучасні технології енергозбереження.


6-8 жовтня 2009

III міжнародна спеціалізована виставка

Опалювальна техніка на твердому паливі

Сучасні технології спалювання твердого палива. Котли промислового та побутового призначення для спалювання твердого палива (деревини, вугілля, торфу, біомаси). Автоматизовані котельні на біогранулах. Каміни та аксесуари. Обладнання для брикетування твердого палива. Допоміжне обладнання для котельних установок. Системи контролю, захисту та автоматичного управління для котельних установок. Науково-дослідні розробки та інноваційні проекти. Послуги з проектування та монтажу котельних установок.


вересень 2009

Спеціалізована експозиція

Альтернативна енергетика

Сонячна енергетика, вітрова енергетика, гідро-енергетика, енергетика біомас, геотермальна енергетика, технології використання відновлювальних джерел енергії, прилади та устаткування.


вересень 2009

XVI виставка-ярмарок

Стиль

Обладнання для підприємств легкої промисловості. Одяг, білизна, тканини, шкіра. Хутро та хутряні вироби. Взуття. Фурнітура та нитки. Галантерейні та шкіргалантерейні вироби. Товари для дітей. Біжутерія та аксесуари. Дизайнерські рішення. Косметичні вироби та послуги.


жовтень 2009

ІХ міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості

Інвестиційні проекти та пропозиції. Інноваційні розробки. Пропозиції щодо використання землі та об’єктів нерухомості. Франчайзинг. Ярмарок технологій. Пропозиції щодо започаткування власної справи. Інфраструктура бізнесу.


Акціонерне товариство "Гал-ЕКСПО"
вул. В.Винниченка, 30
Львів, 79008, Україна
тел: +380 (32) 2971369,970628
факс: +380 (32) 2971756
E-mail: exhib@galexpo.lviv.ua