This version of the page http://www.expo.lviv.ua/page.php?id=2& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
Виставкове бюро «ЕКСПО БIЗНЕС СЕРВIС »
укр
рус
eng

Виставкове бюро
«ЕКСПО БIЗНЕС СЕРВIС»

Україна, 79000, м. Львiв
вул. Сiчових Cтрiльцiв, 5, офiс 4а
Т./факс: (032) 240-30-70
240-30-71
240-33-43

bs@expo.lviv.ua

Для Вас та разом з Вами!

Виставкове бюро «ЕКСПО БIЗНЕС СЕРВIС»

Колектив Виставкового бюро об’єднує п'ятнадцятирічний досвід організації та проведення міжнародних міжгалузевих та спеціалізованих виставок, представницьких ділових заходів в Україні та за кордоном.

Перша західноукраїнська міжгалузева виставка-ярмарок «Галицькі контракти», яка відбулася 17 - 20 вересня 1991 року у Львові, стала продовженням історії знаних на всю Європу в 20-30-х роках минулого століття «Східних ярмарків».  Саме тоді розпочолася відродження виставкової діяльності у Львові. Тільки в експозиціях традиційних щорічних міжнародних міжгалузевих львівських виставок-ярмарків «Галицькі контракти», активними організаторами яких завжди був колектив Виставкового бюро, взяли участь понад 1000 виробничих і комерційних фірм з усіх регіонів України, країн СНД, Балтії, Східної, Центральної та Західної Європи, інших держав світу.

Ідею відродження виставок «Галицькі контракти» ми зуміли втілити і на виставкових майданчиках столиці України. У 1992-97 роках ми, разом з управлінням міжнародних та іноземних виставок Торгово-промислової палати України, щорічно організовували та проводили міжнародні міжгалузеві виставки «Інтерконтакт» та «Галицькі контракти: Київ», експонентами яких були знані виробники з України, Росії, Білорусії, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Данії, Угорщини, Словаччини, Чехії, Швеції, Ірану.

У вересні 1992 року за нашою безпосередньою участю була організована та успішно проведена у Дніпропетровську перша міжнародна виставка «Дніпровські контракти: Інтерпрогрес», яка дала старт розвитку виставкової діяльності в цьому регіоні України.

У 1992-95 роках організовані та проведені національні виставки «Контракти і продаж виробів Чехії та Словаччини у Львові» (чотири щорічні експозиції), «Україна-Німеччина» (дві виставки), «ЛеоPol» (п’ять щорічних виставок-ярмарків), завдяки яким в Україні з’явилися десятки спільних підприємств, які і нині успішно працюють на користь економіки нашої держави.

З 1995 року ми стали працювати як структурний підрозділ редакції газети «Галицькі контракти». Завдяки тісній творчій співпраці з найбільшим авторитетним вітчизняним діловим тижневиком вперше в західноукраїнському регіоні були організовані міжнародні спеціалізовані виставки «Комп`ютер+Бізнес» (березень 1995 р.), «Комфорт» (березень 1997 р.), «АвтоТех» (квітень 1997 р.), «УкрЛіс» (вересень 1998 р.), «ІнтерДизайн-ХХІ» (жовтень 2001 р.), робота яких продовжується і у третьому тисячолітті.

Ці виставки, які тепер проводяться щорічнo, за результатами незалежного опитування Маркетингової групи «СМАРТ» та ТзОВ «Макро Консалтинг Груп» серед українських та іноземних учасників, експонентів та ділових відвідувачів, відзначаються високим рівнем організації та проведення і, що саме головне - ефективністю. Це підтверджується і тим, що більша частина експонентів спеціалізованих виставок, які ми проводимо у Львові, постійно беруть участь в їх роботі.

Виставкове бюро - один з технічних організаторів та постійний учасник представницьких ділових заходів у Львові, Києві, Варшаві. За нашою участю у Львові були проведені німецько-український діловий форум «Економіка в діалозі» (жовтень 1997 р.), Третій з’їзд Спілки кабельного телебачення України та міжнародна спеціалізована виставка «CableTech-99» (експоненти з України, Росії, Великобританії, Польщі, Німеччини, Франції), Міжнародний форум з питань прикордонного економічного співробітництва. Виставкове бюро - один із ініціаторів створення Виставкової федерації України, постійний організатор і учасник міжнародних бізнес-форумів «Схід-Захід», «Інтерконтакт», «Польща-Схід», які щорічно проводяться у Варшаві.

З лютого 2000 року Товариство з обмеженою відповідальністю Виставкове бюро «Експо Бізнес Сервіс» - самостійна юридична особа, дійсний член Львівської Торгово-промислової палати і Торгово-промислової палати України, член президії Львівського обласного автомобільного клубу.

«ДЛЯ ВАС ТА РАЗОМ З ВАМИ!» - творче гасло колективу Виставкового бюро «ЕКСПО БІЗНЕС СЕРВІС», яке активно вдосконалює свою виставкову діяльність разом із постійними закордонними та вітчизняними діловими партнерами на користь ефективного розвитку економіки нашої Держави.



ЕКСПО БIЗНЕС СЕРВIС c 2001-2007 Всi права застереженi.
Дизайн