This version of the page http://www.djuice.com.ua/xtra/articles/artid707.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
djuice.com.ua
Акції | Мобільні послуги | Настройки | Тарифи | Інфо
«Мій DJUICE» - Акція!
Якщо ти ще не активував послугу «Friends», ти можеш зробити це безкоштовно за допомогою системи «Мій DJUICE». А також активуй свою електронну адресу у системі «Мій DJUICE» та отримай 5 бонусних гривень на рахунок.

Якщо ти ще не активував послугу «Friends», ти можеш зробити це безкоштовно за допомогою системи «Мій DJUICE». А також активуй свою електронну адресу у системі «Мій DJUICE» у період з 1 вересня по 30 листопада 2008 року включно та отримай 5 бонусних гривень на рахунок. Взяти участь в акції можуть всі абоненти DJUICE.

Для того щоб взяти участь в акції та отримати бонусні гривні на рахунок, зареєструйся у системі «Мій DJUICE» за адресою www.my.djuice.com.ua зі свого комп’ютера або на wap.my.djuice.com.ua з мобільного телефону у розділі «Реєстрація». Під час реєстрації введи свій абонентський номер у форматі 80ХХХХХХХХХ і комбінацію символів, що вказані на малюнку, а потім натисни кнопку «Зареєструватися». Після реєстрації на вказаний тобою абонентський номер буде надіслано SMS з логіном та паролем для входу в систему.

Для входу в систему «Мій DJUICE» скористайся отриманим логіном та паролем, заповни реєстраційну форму, обов’язково при цьому вкажи свою електронну адресу. Натисни кнопку «Надіслати» для збереження внесених даних. Після вдалого збереження даних відкриється сторінка «Огляд», на якій тобі потрібно натиснути на посилання «Надіслати код активації».

На вказану тобою електрону адресу буде надіслано листа з посиланням. Для підтвердження активації електронної адреси та отримання бонусних гривень на рахунок перейди за отриманим посиланням. Після цього активація адреси вважається завершеною.

  • Якщо Ти вже зареєстрований у системі «Мій DJUICE» та заповнив реєстраційну форму, але при цьому не вказав свою електрону адресу,  для участі в акції вкажи її у полі «Адреса електронної пошти» на сторінці розділу «Профіль», «Настройки користувача». Після цього активуй адресу, натиснувши на посилання «Надіслати код активації».
  • Якщо Ти вже зареєструвався у системі «Мій DJUICE» і при заповненні реєстраційної форми вказав свою електрону адресу, для участі в акції достатньо активувати вказану адресу, натиснувши на посилання «Надіслати код активації» у розділі «Профіль», «Настройки користувача» або на сторінці розділу «Огляд».

На вказану тобою електрону адресу буде надіслано листа з посиланням. Для підтвердження активації електронної адреси та отримання бонусних гривень на рахунок перейди за отриманим посиланням. Після цього активація адреси вважається завершеною.

Протягом доби з моменту успішної активації електронної адреси тобі буде нараховано 5 бонусних гривень на рахунок.

«SMS-Толік»!

Незабаром на тебе чекає продовження музичної СМС-епопеї! Зустрічай 2-гу хвилю конкурсу «СМС-Толік».

TALK NON-STOP

djuice пропонує тобі новий тарифний план TALK NON-STOP!
Спілкуйся зі своїми друзями нон-стоп лише по 0,05 грн/хв на всі номери djuice!

«FUN NON-STOP»

Гарячі новини від djuice! Супервигідні тарифи та безлімітні SMS!

Всі треки по 2 гривні!

Суперпропозиція для меломанів на музичному порталі djuice! Нова ціна на всі треки – 2 гривні за один трек!

DJUICE-СКІН ICQ 6

Будь особливим! Скачай DJUICE-СКІН ICQ і отримай безліч додаткових можливостей!

«HARD CANDY»!

ЕКСКЛЮЗИВ на музичному порталі djuice! Спеціально для тебе новий альбом Мадонни «HARD CANDY»!

Мова Зланго! АКЦІЯ!

Завантажуй мову Зланго за акційною ціною 0 грн.!

Вночі Інтернет дешевшає

Акція "Вночі Інтернет дешевшає" відтепер без обмеженя строку дії!

Відтепер спілкуйся досхочу!

Адже djuice пропонує тобі найвигідніші тарифи!

Музичний портал від djuice!

Готуйся робити все під ритми пісень твоїх улюблених виконавців! Адже djuice дарує тобі світ музики!

Х-tra card

ПІВРОКУ РАЗОМ З DJUICE? ТОДІ ОТРИМУЙ ЗНИЖКИ!

DJUICE FOREVER

Приєднуйся до нової акції від DJUICE - програми лояльності DJUICE FOREVER, та розмовляй ще більше та дешевше!

© 2008 ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.» Всі права захищено.Зворотній зв`язок