This version of the page http://4x4.lviv.ua/?category=81&Path=81 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-25. The original page over time could change.
4x4.lviv.ua - Настоящий внедорожный тюнинг - тюнинг джипов - тюнинг внедорожников - снаряжение 4х4 - Бамперы
ГЛАВНАЯ    КОНТАКТЫ    АКЦИИ    ФОРУМ    БАННЕРЫ  
СЕРВИСЫ
 
 шинный калькулятор
 тюнинг-калькулятор
 
 
КАТАЛОГ
 
 Шины
 Компрессоры
 Лебедки
 Такелаж
 Подвеска
 Колесные диски
 Шнорхели
 Бамперы
 arb
 Тюнинг квадроциклов
 Фаркопы
 Внешний тюнинг
 кунги
 Одежда
 Домкраты
 Блокировки
 Хабы
 оптика
 Расширители арок
 Квадроциклы
 
 
  • Перчатки, варежки
    В ассортименте
    +7(495) 686-14-48
    www.sturm-moskva.com
 












Бамперы


Вибираючи бампер ARB Ви отримуєте якість, надійність, безпечність та бездоганний дизайн.
Зконструйовані людьми, котрі самі являються активними участниками позашляхових рейдів, людьми, котрі з власного досвіду знають, яким вимогам вони повинні відповідати. В Австралії багато віддалених, малонаселених територій, де в сурових умовах бездоріжжя витримує випробування тільки високоякісне обладнання. Зіткнення з кенгуру, оленем чи відставшими від стада тваринами, може повністю вивести автомобіль з ладу. Бампер ARB призначений для того, щоб звести до мінімуму пошкодження Вашого автомобіля. Безпосередньо на бампер може бути встановлена лебідка і направляючі троси лебідки, що ліквідує необхідність використання допоміжних установочних плит та значно посилює конструкцію. Покриття кенгурятників також відповідає самим високим стандартам. Весь процес конструювання і виробнидства гарантує якість та міцність кожного бампера ARB.
ГЛАВНАЯ    КОНТАКТЫ    АКЦИИ    ФОРУМ    БАННЕРЫ    ПАРТНЕРЫ
Все снаряжение и оборудование, представленное на данном сайте можно купить или заказать у нас в магазине, который находится по адресу г.Львов, ул.Крымская, 28/207.