This version of the page http://www.ugpb.com/index.php?cmd=page&pid=88 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-24. The original page over time could change.
АБ "Укргазпромбанк" - Платiжнi картки
24/10/2008 Русский / Українська  
   О банке   

Новости
История банка
Стратегия развития банка
Руководство банка
Корпоративное управление
Финансовая отчетность
Аудиторский отчет
Контактная информация
Региональная сеть банка
Корреспондентские отношения
Сеть банкоматов
Вакансии

Платiжнi картки

 
Версия для печати

АБ ”Укргазпромбанк” пропонує своїм клієнтам, як приватним особам, так і корпоративним клієнтам,  послуги по випуску та обслуговуванню  карток основних міжнародних платіжних систем.

 

Ви можете отримати готівку в банкоматах та відділеннях банків в будь-якій точці земної кулі  і розрахуватися  за товари чи послуги в будь-якій зручній для вас  валюті.

 

Visa Gold Smart

Visa Gold – це елітна картка з широким спектром запропонованих послуг, яка забезпечує відповідний рівень сервісу та комфорту.

 

Visa Classic Smart

Visa Classic- найпопулярніша в світі картка з оптимальним співвідношенням вартості і спектру запропонованих послуг. Ця картка  приймається  в усіх банкоматах, банках та торговельно-сервісних точках з логотипом Visa.

 

 

Visa Electron  Smart

Visa Electron  — масова  міжнародна платіжна картка. Ця картка приймається  тільки в електронному середовищі – банкоматах і електронних терміналах  з логотипом Visa Electron. До того ж картка забезпечує    підвищений рівень безпеки, так як усі операції по картці проводяться з обов’язковою   авторизацією.

 

 

 

Контактная информация:

02098, Украина, г. Киев,
Днепровская Набережная, 13
Тел.: (044) 553-65-45

E-mail: ukrgazprombank@ugpb.com

Главная / О банке / Услуги частным лицам / Услуги корпоративным клиентам / Обратная связь / Карта сайта / Поиск

Copyright © 2008 АБ "Укргазпромбанк". Все права защищены.