Умови доступу   Авторизація  

За останні два роки вартість «Норматив pro» залишалася незмінною, хоча цінові індекси збільшились у декілька разів. Також за цей час «Норматив pro» значно змінився в якісному рівні, його нормативна база поповнилася вельми значною кількістю документів. На даний момент «Норматив pro» є найповнішою та якіснішою комплексною підбіркою нормативів в будівництві, і реально єдиною нормативною базою з охорони праці, пожежній безпеці і санітарно-епідеміологічному нагляду. Склалася така ситуація, що «Норматив pro» фактично є найкращим засобом нормативного забезпечення, наприклад будівництва, але, в той же самий час, поставляється за ціною значно нижче, ніж подібні програми. У зв'язку із збільшенням витратної частини та необхідністю підтримувати і розвивати якісний рівень проекту «Норматив pro», враховуючи загальну ситуацію на ринку, керівництвом проекту ухвалено рішення про часткове підвищення цін на продукцію з 1 червня 2008 року на 20-30%. Діллерам «Норматив pro» до 01.06.08 необхідно підготувати нові прайс-листи з урахуванням нової цінової політики.

 

Модифікований портал по охороні праці - dnop.com.ua.

 

Значно поповнена нормативна база, посилена інформаційна підтримка Дозвільной діяльності тощо.

 

Якість нашої нормативної бази та програмного забезпечення відмічені ще одним державним органом.

 

Отримані рекомендації на використання Професійної нормативно-правової бібліотеки "Норматив pro" від Мінбуду (лист Міністерства будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства України №11/9-500 від 28.04.2007.)

 

На "Норматив pro" отриманий позитивний висновок від секції з питань технічного регулювання у будівництві науково-технічної ради Мінбуду (протокол № 4 засідання секції від 18.04.2007).

 

Вточнена та приведена класифікація документів за НПАОП до відповдності затвердженому Держпромгіртехнаглядом реєстру.
 
Для довідки: на сайті dnop.com.ua класифікація за НПАОП (класифікація за КВЕД відповідно до наказу Держкомнагляду №155 від 8.07.04р.) підтримувалася з часу виходу наведеного наказу.
 
Додані свіжі нормативні акти з питань охорони праці.

 

Суміжні системи забеспечення нормативною базою у галузі будівництва. Опис систем, їх технічні характеристики та зміст документів. Переваги та недоліки нормативної бази Зодчій (Зодчий) Порвняння різних баз будівельних нормативів.

 

Чергове додання більш двох сотен типовіих інструкцій для різних професій та галузей.

 

Дуже значно перероблен портал. Змінен двигун, значно якісно перероблени тексти документів. Багато додано нових.

Перероблена концепція проекту в плані розширення огляду самої системи организації охорони праці на підприємстві. З консультаціями, роз'ясненнями, формами необхідної документації, що дадаються.

Повністью новий розділ "Служба охорони праці", де дрібно розписано як створювати та розвивати відповідну службу на любому підприємстві. Для всіх розмірів підприємства та для ріхних сфер діяльності.

 

Додані форми документів та типові інструкції з охорони праці загалною кількістью більш ніж 500 шт. Також додані статті та інш.

Окремо: більш 300 відповідей на питання, що найчастіше вживані в галузі охорони праці.

 

Додані стандарти з охорони праці, а саме: ДСТУ (Державні стандарти України), ГОСТ (дійснсні стандарти з часів СРСР), ГСТУ (Галузеві стандарти України). Крім того, що їх можна побачити у загальних розділах документації, для стандартів також зроблен відповідний розділ «Стандарти».

Продовжується наповнення розділу.

 

Додані розділи «Закони» (Закони України, що регулюють питання з охорони праці та суміжних галузей) та «Типові інструкції» (Типові інструкції з охорони праці для різних фахівців)

 

6 мая 2004 года проект "DNOP.COM.UA" запущен в тестовом режиме. Но несмотря на режим тестирования, это полностью пригодный для работы портал с НАИБОЛЬШИМ собранием украинских нормативов в области охраны труда.

Разумеется, портал будет регулярно поддерживаться и наполняться.

Отдельно хочеться выделить профессиональный (по отрасли) новостной блок, любезно предоставленный новостным агенством Документинформ.

Администрация портала надеется, что наша работа будет для Вас полезной...

 

 
 
Запитання та технічна підтримка:
8 (044) 599-7658
info@dnop.com.ua