Умови доступу   Авторизація  
 

Ліцензійна угода

 
  1. Цей Ліцензійна угода є юридично обов'язковою угодою Сторін, що регулює правові аспекти доступу до підписки на користування нормативною базою проекту dnop.com.ua (далі Доступ)
  2. Авторські майнові права на програмне забезпечення Доступу і на нормативну базу проекту dnop.com.ua регулюються й охороняються відповідно до законодавства України і відповідних міжнародних актів
  3. Сторони самостійно приймають усі міри для збереження конфіденційної інформації (паролі для доступу, фінансова інформація)
  4. Користувач має право використовувати инфоормацию, отриману в результаті використання Доступу як довідковий ресурс для інформаційного забезпечення своєї діяльності або некомерційних потреб
  5. Не допускається розміщення інформації, отриманої в результаті використання Доступу в будь яких виданнях (у тч. і електроних) з метою подальшого поширення (на комерційній або некомерційній основі), а також передача інформації третім особам.
  6. Користувач має право користуватися Доступом одночасно на зазначеному в договорі кількості комп'ютерів. Якщо кількість не зазначена в договорі явно, мається на увазі Доступ з одного комп'ютера. Кількість робочих місць для доступу може бути збільшено, що повинно бути зафіксоване у відповідному договорі.
  7. Доступ може бути цілком або частково проданий, зданий в оренду або переданий Користувачем третій особі за умовою дотримання особою, що здійснює Доступ, даного Ліцензійної угоди і тільки з письмової згоди обох Сторін.
  8. При організації Доступу не мається на увазі його повна достатність для застосування Користувачем. Уся відповідальність і ризики, зв'язані з використанням зазначеної інформації, лежить на Користувачі.
  9. У відповідність із законодавством України, електронні документи не можуть мати статус "офіційних", і, відповідно є довідковими матеріалами, навіть якщо інше помилково зазначено в тексті документа.
  10. Користування Доступом є фактичним визнанням даної угоди Сторонами.  

 

 
Добавить
Новини
Новини
Архів новин
Новини проекту
Нормативні документи
Реєстр НПАОП
Класифікація за реєстром ДНАОП
Нормативи за алфавітом
За типом
Інструкції
Накази
Форми документів
Статті
Нові надходження
Проект
Про проект
Про фірму розробника
Рекомендації і копірайти
Наші користувачі
Контакти
Мапа порталу
Програмне забезпечення
Про «Норматив pro»
Технічні можливості ПЗ
Керівництво користувача
Склад нормативной бази
Демо версія
Умови та знижки
Заповнити заявку
Ліцензійна угода
Інтернет-доступ
Технічна підтримка абонентів
Ліцензійна угода
Служба охорони праці
Служба ОП (мапа розділу)
Про Cлужбу ОП
Організація Служби ОП
Дозволи на початок робіт
Нормативи
Кабінет ОП
Управління ОП
Відповідальність
Розслідування НВ
Фінансування
Наші послуги
Сервіси
Питання-відповідь
Роз'яснення
Видані дозволи
Органи ОП (довідник)
 
Пошук

повна відповідність

по документах

по новинах

по питання-відповідь

 

 
 
Запитання та технічна підтримка:
8 (044) 599-7658
info@dnop.com.ua