This version of the page http://tutor.com.ua/page999.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-20. The original page over time could change.
Студия живописи и дизайна
Студия живописи и дизайна
 
 



<< Назад
Рисунок и Живопись» Студии, курсы » Киев
Студия живописи и дизайна
Профессия дизайнера предпологает в основе своей владение рисунком и его законами. Обучение в студии гарантирует слушателям обучение графическому, живописному рисунку, портрету, дизайнерским работам.
Кто мы:
Якщо колись слово «дизайнер» асоціювалося з поняттям «одяг», то тепер представників дизайнерського мистецтва можна побачити в будь якої сфері нашого життя. Сьогодні цю професію відносять до багатьох видів діяльності людини. Дизайнер одягу, взуття, аксесуарів, тканин, меблів, посуду, інтер'єру, ландшафту.
Кожен з напрямків має свої особливості й вимагає глибокого вивчення теми. Отже виникає необхідність у послугах фахівців сфери дизайну.
Де ж можна отримати професійну освіту з тієї чи іншої спеціалізації дизайнера?
Сьогодні у Києві є такі навчальні заклади. Але... До вступу на навчання в будь-який інститут треба добре підготуватися. Допомогу в цьому надає дизайн-студія на Лук’янiвці. Метою студії є виявлення і подальший розвиток творчих здібностей учнів. Вступивши на навчання, підліток чи доросла людина за своїм бажанням можуть опанувати майстерністю класичного малюнку, живопису, основами композиції та дизайну.
Кожна з цих дисциплін викладається за авторською програмою високопрофесійними фахівцями. Студійці випробовують свої здібності, можливості з макетування, вітражу, архітектурних проектів малих форм.
Кожен випускник студії отримує свідоцтво про приватне навчання як «Виконавець художньо-оформлювальних робіт».
Чему и как учим:
ЗНАЙОМИТЬ ВИКЛАДАЧ
Програма курсу розрахована на вивчення історії дисципліни, методів пізнання мови малюнку, його видів та можливостей, дозоляє слухачу успішно використовувати графічну частину, полегшує пошук нових виразних можливостей в процесі творчої діяльності.
Основною формою навчання живопису є натюрморти та етюди з акцентом на колір. Кінцевим етапом роботи над етюдом є твір, гармонійний за кольором та конструкційною побудовою, поєднаний цільовою єдністю.
Мета дисципліни – оволодіти основними прийомами зображувальної грамоти: лінією, штрихом, вміння розташовувати предмети у просторі методом обрубок та зачісок, застосовувати в малюнку відомості про композицію і перспективні зображення, гармонійно розподіляти світлотінь та кольорові співвідношення.
Після закінчення дизайн-студіі вихованці одержують звання «Виконавець художньо-оформлювальних робіт». Вони отримують свідоцтво, яке підтверджує їхню кваліфікацію, уміння та навички виконання художнього оформлення.
Наталія Зеленова.
Художник-дизайнер.Викладач курсу
Кого учим:
Навчатися в студії може кожна людина віком від 13 років. Було б бажання. Починаючи з так званого «нульового» циклу, за рік навчання учні досить добре опановують пензлі, фарби, графічне проектування. Двічі на рік студійці беруть участь в показах своїх робіт.
Где и когда:
Прийом на навчання провадиться протягом року.
Навчання в студії платне.
Зручним с час навчання — вечiрнiй, зручним с місце знаходження студії — поряд з метро «Лук’янiвська».
Контактная информация:
За довідками звертатись за телефоном: 570-76-78 Тамара Григорівна
Отправьте нам сообщение и мы с вами свяжемся
Тема сообщения:
Текст:
Ваше имя:Ваш телефон:
Ваш email:


 Авторизация
 Логин:
 Пароль:
Регистрация >>
напомнить пароль »
 Афоризм
Немногие думают чаще, чем два или три раза в год. Я добился мировой известности благодаря тому, что думаю раз или два в неделю.
Бернард Шоу

 Партнеры
Компания CiM приглашает веб-программистов пройти специализированный курс обучения «Создание сайтов с помощью системы управления сайтом CimWebCenter»

Cсылки

  Статьи / Курсы, учебные центры / Репетиторы / Рейтинг сайтов / Доска объявлений / Размещение рекламы 
 


на главную страницу

Топ-рубрики
Английский язык
Немецкий язык
Французский язык
Математика
Музыка и вокал
Рисунок и Живопись
Танцы
Вождение ( Автодело )
Школы раннего развития


Все рубрики
Языки
Искусство
Спорт, фитнес, боевые исскуства
Естественные науки
Гуманитарные науки
Компьютеры, программирование
Разное