This version of the page http://www.kishenya.com.ua/novini/page_6/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-19. The original page over time could change.
Торгівельна мережа  "Велика Кишеня"
 
 
 
 Про компанію
 Мережа «Велика Кишеня»
 Новини
 Робота в компанії
 Реклама у «Кишені»
 Контакти

Чи отримуєте ви щомісячну газету "Краща якість - Краща ціна"?
 






Новини


У МАРІУПОЛІ ВІДКРИЛАСЬ «ВЕЛИКА КИШЕНЯ»
02.02.08

У маріупольців з'явилась можливість скористатися усіма перевагами товарних і цінових пропозицій національної роздрібної мережі «Велика Кишеня». 2 лютого, по вул. Енгельса, 28, відкрився  перший у місті супермаркет мережі.  

Відкриття першої у місті «Великої Кишені» стало великим  подарунком для маріупольців. Більш ніж на двох з половиною тисячах квадратних метрах торговельного залу, розмістились практично всі види продуктів і непродовольчих товарів, необхідних і у повсякденному житті, і у свята. Адже вибір у «Великій Кишені» перевищує 25 тис. найменувань. Цікавою пропозицією  супермаркету «Велика Кишеня» для городян, безумовно, стануть товари власної торговельної марки мережі «ХІТ Продукт». При відмінній якості, соняшникова олія і крупи, цукор і мінеральні води, консервація, засоби гігієни й інша продукція «ХІТ Продукт» коштує на 15-20% дешевше аналогічних товарів відомих виробників. А величезний вибір кулінарних страв, виготовлених за рецептами кращих кухонь миру, хліб, кондитерські вироби, м’ясо, жива  риба, і, звичайно ж, напівфабрикати з м'яса й риби, маріупольці зможуть придбати у відділах власного виробництва супермаркету. Але не тільки «Велика Кишеня» відкрила свої двері 2 лютого. Керівництво мережі подбало про те, щоб, городяни, відвідавши супермаркет, мали змогу  задовольнити найрізноманітніші потреби. Так, у фарммаркеті «Велика Аптека» жителі Маріуполя можуть  придбати медикаменти й засоби гігієни, а тисячі книг, від детективних бестселерів, до світової класики, чекають  на покупців у книжковому відділі «Моя Книга». Не почуватиметься обділеною й прекрасна половина Маріуполя, адже до складу супермаркету входить  відділ парфумерії й косметики «МОНАМІ». Всі ці магазини, як і сам супермаркет, входять до Групи  Компаній «Велика Кишеня» 

- Супермаркети аж ніяк не новинка для Маріуполя,- розповідає Ігор Душко, генеральний директор ТОВ «Квіза Трейд», управляючої компанії мережі «Велика Кишеня». – Тому, ми прагнули не просто відкрити черговий магазин самообслуговування, а запропонувати городянам кращий у місті вибір товарів, за найвигіднішими для покупців цінами, та по-справжньому високий рівень обслуговування. Я  впевнений, що покупці високо  оцінять і товари, і наші  дисконтні програми, і спеціальні акційні пропозиції. Ми сподіваємось, що незабаром «Велика Кишеня» стане для маріупольців улюбленим місцем для здійснення покупок. 

Для мільйонів українців, «Велика Кишеня» - це можливість не тільки придбати необхідні товари, а й  відчутно при цьому заощадити. Не стануть виключенням і жителі Маріуполя. Відразу ж після відкриття супермаркету, до кожної поштової скриньки розсилатиметься щомісячна корпоративна газета мережі «Дуже корисна газета». В ній друкуються купони на знижки, що сягають   35%, анонси всіх акцій на товари, цікаві рецепти від кухарів і кондитерів «Великої Кишені» та інша корисна інформація. Таким чином, маріупольці матимуть змогу  планувати сімейний бюджет навіть не виходячи з квартири. Варто додати, що крім газети, купони на знижку можна знайти й роздрукувати з сайту мережі www.kishenya.com.ua. Крім того, використовуючи накопичувальну дисконтну картку мережі, можна отримати до 5% знижок на будь-які товари в «Великій Кишені», «Великій Аптеці», відділах  «Моя Книга» й «МОНАМІ».



«ВЕЛИКА КИШЕНЯ» ВІДКРИЛА ОДИНАДЦЯТИЙ ГІПЕРМАРКЕТ - У БЕРДЯНСЬКУ
17.12.07

15 грудня 2007 року в Бердянську, відкрився одинадцятий гіпермаркет національної мережі «Велика Кишеня». Відкриттям найбільшого магазина в Бердянську «Велика Кишеня» завершує заплановану на 2007 рік серію регіональних відкриттів мережі. 

Площа нового гіпермаркета становить 4841 кв.м., асортимент - більше 50 тис. найменувань різних товарів. Перший й поки єдиний в місті гіпермаркет запропонує  мешканцям Бердянська продукти харчування та товари для дому, інструменти, товари для автомобілістів і багато чого іншого. Також «Велика Кишеня» пропонує  відвідувачам спробувати продукцію власного виробництва - більше 600 видів гарячої та охолодженої кулінарії, хлібобулочних і кондитерських виробів, м'ясних і рибних напівфабрикатів.  

Для зручності власників автомобілів, перед гіпермаркетом і торговим центром розташована паркування на 800 місць, а для городян, що користуються громадським транспортом від зупинки  «Центральний Ринок» до гіпермаркета, курсують безкоштовні автобуси. 

В 2007 році відкрилося 9 нових магазинів «Велика Кишеня» у різних  містах України. Тепер у   Чернівцях, Рівне  й   Бердянську  «Велика Кишеня» працює у форматі гіпермаркетов,   а в Запоріжжі, Краматорську, Краснодоні і Южноукрайнське -  у форматі супермаркетів. У Харкові цього року почали роботу  відразу дві торговельні площадки -   гіпермаркет і  супермаркет «Велика Кишеня. Так само в  Полтаві  завершилося  переформування  вже працюючого супермаркету «Велика Кишеня» -  у гіпермаркет. 

Крім активного розвитку в регіонах України, цей рік став роком виходу компанії «Квіза Трейд» на ринок міжнародної торгівлі. У жовтні 2007-го компанія купила 100% акцій молдавської мережі супермаркетів «Green Hills Market» (Кишинів), ставши, таким чином, першим українським оператором роздрібної торгівлі, які вийшли на міжнародний ринок, повністю поглинувши закордонну мережу. Першим кроком компанії «Квіза Трейд» у розвитку «Green Hills Market» стало відкриття ще двох супермаркетів молдавської мережі й тепер загальна кількість зросла до п'яти. 

Головним індикатором успіху, на думку співробітників компанії, є відношення покупців до мережі. А той факт, що «Велико Кишеня» другий раз підряд перемогла в міжнародному конкурсі «Вибір року» ще раз підтверджує правильність обраного шляху розвитку.     



«ВЕЛИКА КИШЕНЯ» ЗАПРОПОНУВАЛА КИЯНАМ НОВУ ДИСКОНТНУ ПРОГРАМУ
10.12.07

10 грудня 2007 року розпочинається спільна дисконтна програма роздрібної мережі «Велика Кишеня» та клубу «Украинскій Экспрессъ». Відтепер власники дисконтних карток «Великої Кишені» зможуть отримувати 3% знижки на паливо у київських АЗС «Золотий Гепард» і «ТНК». 

Спільна дисконтна програма забезпечує автомобілістам можливість швидко та зручно економити, здійснюючи найнеобхідніші покупки. Національна мережа «Велика Кишеня» разом із клубом «Украинскій Экспрессъ» розробила спеціальну двосторонню дисконтну картку, власник якої зможе отримувати знижки на товари та послуги і в супермаркетах мережі «Велика Кишеня», і на АЗС «Золотий Гепард» і «ТНК».

Картки будуть розповсюджуватись у магазинах мережі «Велика Кишеня». Покупцям не потрібно додатково витрачатися, аби стати власниками двосторонніх дисконтних карток.

Починаючи з 10 грудня, власники звичайних дисконтних карток зможуть безкоштовно замінити їх на нові, просто заповнивши анкету в адміністратора супермаркету. Накопичені покупцями знижки на покупки у мережі «Велика Кишеня» при обміні зберігаються.

У той же час, покупці, які ще не мають дисконтної карти мережі «Велика Кишеня», можуть отримати нову картку на загальних умовах, тобто здійснивши  разову покупку на суму в 250 грн.

Максимальна знижка у мережі «Велика Кишеня», як і раніше, сягає 5%. Водночас, знижка на паливо в АЗС «Золотий Гепард» і «ТНК» є фіксованою та складає 3%. Крім того, товари та послуги на вказаних АЗС будуть відпускатися власникам карток з максимально можливою для цих мереж знижкою.

На першому етапі спільної програми географія дії картки включає: усі київські та обухівські магазини «Велика Кишеня», два АЗС «ТНК» на Харківському шосе і проспекті Ентузиастів, і 21 АЗС «Золотой Гепард», розташованих на ключових шляхах Києва та Обухіва. У 2008 році новою дисконтною програмою зможуть скористуватися мешканці й іншіх регіонів України.

Подробиці  про те, де  і як  отримати нову картку: 

 

Бажаючі  отримати нову дисконтну  картку  можуть просто  замінити картку «Велика Кишеня» на спільну картку «Велика Кишеня + АЗС» у адміністратора торговельного залу будь-якого супермаркету «Велика Кишеня» Києва чи Обухіва.

 

Накопичені відсотки на картці «Велика Кишеня» зберігаються, а на АЗС ви отримуєте знижку в 3% на паливо та максимальні знижки на товари та послуги, які є на вказаних АЗС.

 

Вам запропонуються заповнити анкети, які будуть використовуватися виключно в рамках організації заходів та акцій для клієнтів програми.

 

Якщо у вас досі немає картки "Велика Кишеня", то з 10 грудня ви зможете отримати вже сумісну дисконтну картку на звичайних умовах отримання картки "Велика Кишеня"


Чекаємо на вас в Києві за адресами:

  Харківське шосе, 179а     пр. Ватутіна,17   пр. Броварський, 3б
  пр. Визволителів, 17в   пр. Глушкова,8в   вул. Камишанська, 4
  вул. Братиславська,48б   пр. Бажана, 1-к    пр. Возз'єднання,28 
  пр. Глушкова,9-а   Кільцева, 9   пр. Червонозоряний,123
  пр. Московський,2б-в   пр. Бажана, 44    вул. Братиславська,7б
  вул. Гетьмана,27д   вул. Кіровоградська, 38а   б-р Дружби Народів, 40
  вул. Кільцева, 16   вул. Васильківська,22       
  вул. Новокостянтинівська, 4в   пр. Гагаріна,21в      


УКРАЇНЦІ НАЗВАЛИ «ВЕЛИКУ КИШЕНЮ» КРАЩОЮ МЕРЕЖЕЮ СУПЕРМАРКЕТІВ РОКУ
21.11.07

За результатами конкурсу «Вибір року 2007», в номінації «Мережа супермаркетів року» вже другий рік поспіль перемагає національна мережа супермаркетів.17 листопада 2007 року відбулась церемонія нагородження переможців Міжнародного конкурсу «Вибір року 2007», що організовано для того, щоб визначити найбільш якісні та відомі товари та послуги.

 «Велика Кишеня» дістала споживацьке визнання вже третій рік поспіль. В 2005 році компанія була визнана кращою мережею супермаркетів Києва, а в 2006 – кращою мережею супермаркетів усієї України.  

 «Вибір року» за правом вважається одним з найпрестижніших конкурсів в Україні. Адже вирішальне слово при визначенні переможців належить саме покупцям. Спеціально для того, щоб дізнатись, які компанії, товари та послуги справді варті  називатись найкращими, дослідницька компанія «TNS-Україна» (Taylor Nelson Sofres Ukraine) проводить маркетингові дослідження, опитуючи мешканців всіх регіонів України. А точність результатів конкурсу підтверджує компанія «Deloitte» – одна з найкращих аудиторських компаній в світі. 

 - Ми щиро вдячні покупцям за високу оцінку нашої роботи, і за їх довіру – підкреслив в своїй промові фінансовий директор компанії «Квіза Трейд» Олег П’явка – Все, що ми робимо направлено на те, щоб українці могли купувати найкращі товари по найвигіднішим цінам. Вибір покупців – це не просто довіра, це і велика відповідальність, і ми , в свою чергу, постійно намагаємось удосконалювати свою роботу.
 Сьогодні більшість українців надають перевагу можливості робити покупки з комфортом, користуючись при цьому можливістю придбати все необхідне в одному магазині. Цікава і статистика, яка свідчить, що чим далі, тим дужче на вибір покупців впливає не тільки ціна, а й якість товарів. Наявність дисконтної картки при цьому – також вагомий аргумент на користь того чи іншого супермаркету – можливість купувати товар гарантованої якості зі знижкою і зекономити свій бюджет приваблює покупців. А якщо магазин пропонує ще й купони на знижку на основні товари, то надання покупцями переваги стає вдвічі виправданим. Доречи, «Велика Кишеня» є єдиною компанією, що пропонує своїм покупцям скористатись купонами на знижку, роздрукувавши їх прямо з офіційного сайта: www.kishenya.com.ua.

Свою роль у виборі покупців, безсумнівно, зіграв і широкий асортимент страв власного виробництва «Великої Кишені». Для того, щоб забезпечити покупців свіжою й смачною продукцією, в кожному магазині «Велика Кишеня» працюють пекарня, кулінарне виробництво, м’ясний та рибний цеха, що виробляють більш ніж 500 видів напівфабрикатів і готових страв. 
 Великим попитом користуються і товари «ХІТ Продукт» –  це товари власної торгової марки мережі «Велика Кишеня». І це не викликає подиву, адже по якості продукція «ХІТ Продукт» відповідає всім вимогам світових стандартів, а коштує в середньому на 15-20% дешевше. 

Що ж таке «Вибір року»? Цей проект був ініційований компанією Fеstivals International (США) та Європейським фондом соціальних досліджень (Брюссель, Бельгія) при Європейській Торговій Палаті, спільно з Центром маркетингових та соціальних досліджень. Метою проекту є визначення та популяризація найбільш якісних товарів та послуг в Україні. Конкурс проводиться вже 7 років.



ГАРЯЧА ЛІНІЯ ВІД "ВЕЛИКОЇ КИШЕНІ"
12.11.07

«Велика Кишеня» прагне працювати чимраз ефективніше, і в цьому нам допоможуть наші покупці. В листопаді починає роботу всеукраїнська телефонічна довідкова служба «Великої Кишені». Тепер будь-який покупець може зателефонувати за номером «гарячої лінії» 8-800-50-150-50, задати своє запитання або порадити, як нам покращити свою роботу. Оператори «гарячої лінії» можуть уточнити адресу будь-якого магазину «Великої Кишені» в містах України, підказати телефонні номери майданчиків і відділів центрального офісу, роз’яснити переваги дисконтних програм, прийняти скаргу на прострочений чи неякісний продукт, невірно вибитий чек.

 



< Попередня сторінка Наступна сторінка >