This version of the page http://www.galexpo.lviv.ua/ukr/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-19. The original page over time could change.
Гал-ЕКСПО: Міжнародні виставки у Львові - Новини. Виставки.

Новини


„ЗОЛОТА ДРИМБА” ЧЕКАЄ НА ПЕРЕМОЖЦЯ!

Вже вдруге розпочалась боротьба за головну нагороду Міжнародного фестивалю туристичного фільму „ДРИМБА”.
У цьогорічному фестивалі журі визначатиме переможців у п’яти номінаціях - „Україна – туристична держава” (фільми про туристичні маршрути), „Мекка” туризму України” (туристичні об’єкти), „Мандрівки світовими просторами” (фільми про подорожі в різні куточки нашої планети), „Перша скрипка „Західної України” (фільми про досягнення лідерів туристичної галузі) та „Туристична реклама”.
Заключний етап фестивалю – конкурсний перегляд відеофільмів та нагородження переможців відбудеться в рамках Дев’ятої міжнародної виставки-ярмарку „ТурЕКСПО-2008”, яка проходитиме 22-24 жовтня у Львівському Палаці мистецтв.
Цьогорічна боротьба за Гран-прі буде більш активною, адже і учасників більше, і нагорода престижна – справжня ЗОЛОТА ДРИМБА, виконана провідними майстрами ювелірного салону „КЛЕОПАТРА”.
Ще однією нагородою для учасників фестивалю буде можливість поспілкуватися з колегами та продемонструвати своє бачення різних куточків світу захопленим кіно та туризмом.

Розіграш 10-ти Карт Мандрівника від "Баварії - тур" в рамках
ІХ Міжнародної виставки-ярмарку „ТурЕКСПО-2008”!

Карта Мандрівника - дисконтна накопичувальна картка, яка надає гарантовані знижки при купівлі турів у будь-якому офісі „Мережі Магазинів Горящих путівок”!

Карта Мандрівника – дозволить отримувати знижки не лише власнику, але й всім членам його родини та друзям.
Більше обслуговування в офісах Мережі Магазинів Горящих путівок – більший відсоток знижки при наступній купівлі туру.
Мінімальний рівень знижки за Картою Мандрівника - 3%, максимальний - 6%.
Після обслуговування 150 туристів за одною карткою, власнику надається одноразова особиста знижка у розмірі 10% при наступній купівлі туру.

Розіграш відбудеться на стенді „Баварія-тур” 23 жовтня о 16:00!


В рамках XV міжнародної юбілейної виставки-ярмарку “Стиль” відбудеться :

24-27.09 – Демонстрації колекцій одягу провідних фірм-виробників та модельєрів Львівщини
25.09 о 13:00 – Конкурс „Мистецтво постижу”
25.09 о 14:00 – Фестиваль перукарського мистецтва Львівщини
26.09 о 20:00 – Вечірня програма Fashion шоу "Made in Ukraine"

В рамках вечірньої програми Fashion шоу “Made in Ukraine” Ви побачите: нетрадиційний погляд на традиційні речі в колекції “Наречені Карпат”, пристрасть та свободу почуттів у колекції “Мулен Руж”, молодість та авангард у колекції “Єврофутбол”, шпигунські жіночі таємниці у колекції “Відчуття Бонда”, ураганний та відвертий сюрреалізм у колекції “Даліметрія” та багато іншого цікавого...

03 вересня 2008 року В рамках II міжнародної виставки “Опалювальна техніка на твердому паливі” проводиться Бізнес-конференція "Сучасні підходи до формування енергоефективного теплового комфорту у будівлях та приміщеннях” .
До участі у конференції запрошуються виробники, продавці енергоощадного обладнання, вчені, винахідники, фінансові установи, консалтингові організації, асоціації підприємців, представники органів влади та місцевого самоврядування, приватні споживачі.
Організатор конференції: Центр енергозбереження Львівського ЦНТЕІ
Партнери: Львівська ОДА, ЗАТ "Гал-ЕКСПО"
Основна мета конференції – обговорення проблем екологізації житла, покращення здоров’я та побуту людей, оптимального опалення будівель, використання нових джерел енергії, ознайомлення спеціалістів з різних галузей із новими технологіями опалення, а також формування проектних підходів із залучення фінансових і технологічних ресурсів для вирішення основних проблем енергозбереження.
Формат конференції:
Пленарне засідання - 3 год
Тематичні секції:
1. Презентації наукових розробок в галузі опалення, готових до впровадження у виробництво. (представлення напрацювань вчених щодо прикладного застосування наукових рішень з енергоефективного, енергоощадного будівництва, термомодернізації, альтернативного енергозабезпечення. Секція, на якій науковці матимуть змогу презентувати перед потенційними інвесторами свої розробки, готові до впровадження ). Формат секції - "наука для бізнесу"
2. "Використання сонячної та геотермальної енергетики у західному регіоні України: міфи чи реальність?" Презентації виробників обладнання, обговорення пропозицій. Формат секції -"бізнес для споживачів"
Очікуваний результат:
1. Поширення інформації серед різних цільових груп (бізнес, влада, громадськість) про сучасні технології опалення в умовах дефіциту та подорожання природного газу.
2. Представлення готових інноваційних проектів потенційним інвесторам та фінансовим структурам, відбір перспективних розробок для підготовки бізнес-планів нових інноваційно-інвестиційних проектів.
3. Обговорення та формування рекомендацій для органів влади щодо прагматичних кроків з реалізації політики енергоощадності.
Для участі у конференції необхідно до 20 серпня 2008 року надіслати електронною поштою або факсом заявку на участь.
Участь у конференції:
  • для науковців – безкоштовна;
  • для фірм-партнерів Центру енергозбереження - безкоштовна;
  • для фірм-учасниць виставки „Опалювальна техніка на твердому паливі” – 150 грн;
  • для фірм, які не беруть участі у виставці – 300 грн;
  • для слухачів – 50 грн.
Учасники конференції отримають пакет інформаційних матеріалів, запрошення на кавову перерву.
Контакти для подання заявки та уточнення умов участі:
адреса: 79058, м.Львів, пр.В.Чорновола 57, Львівський ЦНТЕІ,
тел. (0322) 52-32-00, 52-32-60, моб. 050 9292398
факс (0322) 52-33-42, E:mail ukoval@cstei.lviv.ua

РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА для участі у Бізнес-конференції
В рамках XIV міжнародної виставки “ГалМЕД: здоров'я та довголіття” відбудеться Фото-Експозиція проекту Юрія Тітовця "...з Любов'ю до Жінки".

Організатори :

  • Фотогалерея Юрія Тітовця
  • Громадська організація "Галицький Клуб "Інтеграція".


В рамках XIV міжнародної виставки “ГалМЕД: здоров'я та довголіття” проходитиме науково-практична конференція з міжнародною участю: „Здоров’я та довголіття. Інтеграція народної і нетрадиційної медицини в систему підготовки лікаря загальної практики. Сімейна медицина – запорука здоров’я”; а також: лекторії, майстер-класи, практичні демонстрації нових технологій, матеріалів в галузі медицини за участю відомих фірм-виробників.

Тематичні дні конференції:

    9.04.2008
    11.00-17.00 – Народна та нетрадиційна медицина.
    10.04.2008
    10.00-17.00 – Сімейна медицина

    Організатори конференції:

  • Міністерство охорони здоров’я України
  • Головне управління охорони здоров’я ЛОДА
  • ДП «Комітет з питань народної і нетрадиційної медицини МОЗ України»
  • Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького
  • ВГО „Асоціація фахівців з народної і нетрадиційної медицини України”
  • Медичний інститут УАНМ (м. Київ)

    Науково-практична конференція:

    10.04.2008
    14.00-18.00 – „Інтеграційні ініціативи в репродуктології.”

    Організатори конференції:

  • Громадська організація „Галицький клуб „Інтеграція”
  • Клініка Юрія Тітовця Медичний центр ПРОСТІР
  • представництво компанії FERRING pharmaceuticals в Україні

    Семінар:

    11.04.2008
    10.00-12.00 – „Сучасні методи клінічної лабораторної діагностики.”

    Організатори семінару:

  • Асоціація лабораторної медицини


Супутні заходи виставки “Дентал-Україна-2008” : в дні проведення виставки буде проходити СТОМАТОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ, науково-практичні конференції, лекторії, майстер-класи, практичні демонстрації нових технологій, матеріалів в галузі стоматології за участю провідних стоматологів та відомих фірм-виробників.

Тематичні дні форуму:

    30.10.2008 - Науково-практична конференція "Сучасні технології лікування та профілактики в стоматологічній практиці".
    01.11.2008 - Науково-практична конференція "Ендо-? Періо-? Імпла-?".

Організатори форуму :
Офіційний партнер :
За підтримки :
.

Вперше в Україні у рамках ювелірної виставки 29 лютого 2008 року відбудеться Аукціон ексклюзивних виробів.
На аукціон виставлені шедеври ювелірного мистецтва, антикваріат та авторські настільні композиції.
Серед представлених лотів:
  • Колекція Ювелірного дому „Дюльбер” - виробника фамільних дорогоцінностей класу Luxury. Luxury - це сегмент неймовірно дорогих товарів, практично шедеврів світового мистецтва. Це майже “вічні” фамільні вироби, про які ніколи не скажеш “застарілі”.
  • Колекція „Київського ювелірного заводу”, до якої входить унікальна каблучка „Орхідея” та гарнітур „Мої стихії”. „Орхідея” має особливо щасливу долю: вона вже двічі "піднімалася на п'єдестал пошани", - щоб отримати "Золотого скіфського оленя" "ЮвелірЕкспо Україна" і Гран-прі виставки "АРУ" в м. Алмати, Казахстан.
  • Годинник “KLEYNOD GOLD” - останній екземпляр годинника з колекції випущеної обмеженою кількістю, в корпусі з білого золота, виробництва Київського годинникового заводу.
  • Ікона „Спас Нерукотворний” – ексклюзивний виріб ручної роботи, виконаний майстрами ПЮКП “Агат” за ескізом художника Коноваленко Н. відповідно до православних канонів.
  • Жіночий гарнітур із білого золота 750 проби оздоблений 190 діамантами та турмаліном „Ювелірного дому „Заріна”.
  • Шахи «Альгамбра» - яскрава ілюстрація культурного спадку цивілізації Іберійського півострова, виготовлені з високоякісних порід дерева, штучної кістки та оздоблені 24-х каратним золотом. Представлені „Торгівельною компанією „Ньютон”.
  • Годинник «Леонардо да Вінчі”, виготовлений на основі збережених до наших часів щоденників з розрахунками, креслень та наукових діаграм Леонардо да Вінчі. Точні розрахунки дозволили використати гравітаційну вагу кожної сталевої кульки для забезпечення 8 годин роботи «машини часу». Три основи годинника виготовлені з італійського мармуру.
  • Антикварні роботи „Галереї західноукраїнського та європейського мистецтва” (м. Львів). Серед них роботи Івана Труша, Олекси Новаківськго та Павла Овчинникова (засновника фабрики золотих і срібних виробів з 1853 р.).
  • Шанувальники справжніх шедеврів мають можливість ознайомитись з аукціонними лотами у VIP – салоні Другої спеціалізованої міжнародної виставки-ярмарку «ЕлітЕКСПО-2008».
    28 лютого з 16.00 до 18.00 відбудеться Передаукціонна демонстрація у VIP – салоні виставки виключно для власників VIP Card.
    Аукціон ексклюзивних виробів відбудеться 29 лютого о 17.00 у конференц-залі Львівського Палацу мистецтв.

    *Детальніша інформація:
    тел./факс: (032) 297-06-27, 297-06-28
    *Виконавець аукціону: Державна акціонерна компанія „Національна мережа аукціонних центрів”
    тел./факс: (032) 297-05-40, 297-05-41
    Підтримуємо молодих художників-дизайнерів!
    В рамках Другої міжнародної спеціалізованої ювелірної виставки-ярмарку “ЕлітЕКСПО-2008”
    28-29 лютого 2008р. відбудеться Регіональний конкурс дизайну ювелірних прикрас “Легенда та реальність”
    Організатори виставки разом з Спілкою дизайнерів України прагнуть виявити нові таланти та залучити студентів до розвитку нових напрямів та стилів в галузі ювелірного мистецтва.

    24-25 січня 2008 року аудитор CENTREX пан Карой Надь провів аудит результатів виставки “Дентал-Україна-2007”
    за правилами міжнародної виставкової статистики. Зокрема, в результаті проведеного аудиту підтверджено, що у виставці взяли участь 117 експонентів з 11 країн світу (з них 28 фірм з 7 країн – безпосередні виробники).
    В експозиціях були представлені вироби 304 фірм з 32 країн світу. Також підтверджено, що виставку відвідали понад 3400 спеціалістів галузі.
    Шановні відвідувачі сайту!
    З початку 2008 року ми розпочинаємо реконструкцію сайту. На разі змінено вигляд титульної сторінки.
    Тепер на ній Ви можете завжди побачити банер наступної виставки, банери сайтів окремих виставок нашої програми, а також короткі анотації новин. В подальшому сайт збагатиться інформацією про можливості нашої технічної групи з дизайну та побудови виставок, а також іншою корисною інформацією.
    Слідкуйте за нашими новинами!
    Ми також будемо вдячні за висловлені побажання щодо змісту та оформлення сайту. Надсилайте їх нам за адресою prog@galexpo.lviv.ua

    20 лютого 2008р. 11:00 - 16:00 год
    В рамках виставки ПродЕКСПО відбудеться науково-практичний семінар:
    «Сертифікація харчової продукції і продовольчої
    сировини: існуюче положення та перспективи
    розвитку»
    Організатор: Львівський РДЦСМС.
    тел. 8 (032) 261-61-83
    моб. 8 (050) 370-20-14

    Додаткова інформація :
    тел: +380 (32) 2970627, 2971369
    факс: +380 (32) 2971756
    E-mail: exhib@galexpo.lviv.ua

    Попередні новини можна подивитись в архіві