This version of the page http://www.galexpo.lviv.ua/ukr/firma.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-19. The original page over time could change.
Гал-ЕКСПО: Міжнародні виставки у Львові - Про фірму

Акціонерне товариство "Гал-ЕКСПО"®

Основним напрямком діяльності ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® є організація і проведення виставок та презентацій. Крім проведення власних виставкових заходів, підприємство здійснює проектування та оформлення експозицій на заходах інших організаторів. Підприємство засновано 16 жовтня 1990 року. В 1999 році в числі перших п'яти виставкових організацій країни ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® отримало сертифікат Виставкової федерації України. З 2000 року виставки ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® відбуваються під зареєстрованою торгівельною маркою "Галицькі експозиції".

За 17 років діяльності товариством проведено понад 250 виставкових заходів у Львові, в Україні та за кордоном. Лише за власною програмою у Львові ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® провело понад 140 міжнародних виставок, в яких взяли участь близько 8500 українських та зарубіжних підприємств та фірм з 39 країн світу. В 2007 році було проведено 13 міжнародних тематичних виставок програми "Галицьких експозицій". В цих виставках взяли участь понад 1100 експонентів з усіх регіонів України, а також фірми з 10 країн світу. Кількість відвідувачів сягнула поза 90000.

ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® - один з засновників Виставкової федерації України, член ТПП України та Львівської торгово-промислової палати. В квітні 2007 року підприємство було прийнято до складу Міжнародної спілки виставкової статистики CENTREX.

ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® неодноразово виступало організатором експозицій Львівської області на національних виставках, організувало десять експозицій українських підприємств на виставках за кордоном. Починаючи з 2001 року, ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® щорічно виступає генеральним підрядником з організації ярмарків інвестицій та нерухомості в рамках міжнародних Економічних форумів у Львові. В роботі ярмарку в 2005 році взяв участь Президент України В.А.Ющенко. За роботу з організації інвестиційних ярмарків підприємство відзначено Почесною Грамотою Львівської обласної державної адміністрації.

Товариство виступало співорганізатором ряду масових заходів спортивного та культурного спрямування, художніх виставок, в тому числі, в 1998 році було організатором і спонсором першої в Україні виставки мейл-арту.

ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® співпрацює з рядом партнерських фірм, створених за участю Товариства. Напрямки їх діяльності - туризм і продаж міжнародних авіа- та автобусних квитків (ТТА "Гал-ЕКСПОТУР"), гуртова торгівля та виробництво меблів (ЗАТ "Гал-ЕКСПОКОМ") та поліграфія (ЗАТ "Світ друку").

В 2001 році на міському конкурсі Львова "Обличчя міста" ЗАТ "Гал-ЕКСПО"® вибороло одну з основних номінацій - "За доброчесність в бізнесі".