This version of the page http://www.aweb.com.ua/seo-ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-19. The original page over time could change.
Розкрутка сайтів. Просування сайту, пошукова оптимізація сайтів, інтернет-магазинів. Збільшення продаж

Aweb. Ministry of SEO.

Послуги

Веб-аудит Розкрутка сайту Контекстна реклама Замовити

По-русски

Розкрутка сайту

На сьогодні в Україні більше 5 млн. активних користувачів інтернету. Серед цієї кількості людей приблизно 30% мають вищу освіту. Ці люди роблять в пошуковій системі Google більше півмільйона запитів на день. Тому саме Google є найбільш ефективним місцем для розміщення реклами на українському ринку.

Підрахуйте скільки грошей ви витрачаєте на візитки, рекламні буклети, виставки, рекламу в ЗМІ. Ця сума буде чотиризначною. Розміщуючи рекламу в пошукових системах, ви витрачаєте в середньому 350$ на місяць і отримуєте сотні цільових відвідувачів щодня.

Що ми можемо для вас зробити

Наша компанія має трирічний досвід роботи. Ми пропонуємо вам послуги просування сайтів.

Для просування сайтів ми застосовуємо лише «білі» методи. Жодного «спаму», «дорвеїв», «лінкаторів», «клоакінгу» та інших заборонених технологій.

В рамках роботи над розкруткою сайту, наша компанія проведе роботу в таких напрямках:

  1. Оптимізація сайту під ключові слова. Сюди входить: правка коду сторінки сайту, з метою зробити його «своїм» в пошукових системах, написання оптимізованих текстів для «цільових» сторінок сайту.
  2. Робота з внутрішніми факторами, які пошукові системи враховують під час визначення релевантності документа до пошукового запиту.
  3. Створення описів сайту для каталогів, реєстрація і перереєстрація сайту на них. Для реєстрації в каталогах застосовується як автоматична, так і ручна реєстрація, що забезпечує найкращий результат цієї роботи. Наша база складається з 2800 «білих» каталогів, які мають чільну позицію в пошукових системах.
  4. Написання рекламних статей, копірайтинг.
    Ми зробимо так, аби кожна сторінка вашого сайту «продавала».
  5. Обмін та купівля посилань.
  6. Робота з соціальними мережами (наприклад, news2.ru).
  7. Розміщення статей рекламного характеру, з метою просування певних товарів чи послуг, які продає сайт.
  8. Моніторинг позицій сайту в результатах пошуку за заданими пошуковими запитами, з метою оперативної реакції на зміни алгоритмів ранжування пошукових систем, а також активності сайтів-конкурентів.

Результати роботи з нами

Результатами ефективного просування сайту стануть: зростання кількості цільових відвідувачів сайту, збільшення пошукового трафіку, конвертування відвідувачів в клієнтів.

Більше ніж 70 клієнтів вже відчули значний ефект від просування сайту.
Відчуйте це і Ви.

Замовити розкрутку.