This version of the page http://uncp.soskin.info/zmi.php?y=2000& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-18. The original page over time could change.
Українська Національна Консервативна партія - статті про діяльність УНКП в газетах та журналах України
     
У Н К П ЗМІ про УНКП
2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008

Газета "САЛОН ДОНА И БАСА", №153 (670) від 29 грудня 2000 року
ПРОГНОЗ-2001: ведущие политологи для "Салона"
Начало 2001 года ознаменуется сокращением политического ареала доверия президенту. Я думаю, что последний компромат, который был опубликован и озвучен, всего лишь часть имеющегося компромата. Я думаю, что будут новые факты. В результате политическая ситуация обострится. Ключевым моментом здесь станет расследование дела Гонгадзе. Если окажется, что обезглавленный труп, найденный в Тараще, это в самом деле тело Гонгадзе (а на сегодняшний день на 80 процентов можно говорить, что это так), для правящего режима приобретет необычную остроту проблема похорон Гонгадзе.

Internet-видання www.part.org.ua від 28 грудня 2000 року
Як адаптувати банківську систему України та Польщі до вимог та викликів європейської спільноти
В Internet-виданні www.part.org.ua подана інформація про науково-практичний семінар "Як адаптувати банківську систему України та Польщі до вимог та викликів європейської спільноти", який був проведений 15.12.2000 р. Інститутом трансформації суспільства (Україна) та Інститутом Східних Студій (Польща).

Газета "Бизнес" №52 (415) від 25 грудня 2000 року
ИЗГНАНИЕ БЕСА
19 декабря недовольные "кодированием" граждане сражались с дьявольским наваждением ГНАУ
Едва мы успели сообщить нашим читателям о своеобразном понимании налоговой администрацией прав и свобод граждан в части присвоения им идентификационного номера (см. БИЗНЕС №51, с. 65), как эти же самые граждане провели пикетирование ГНАУ с требованием ликвидировать налоговое ведомство как явление. Читайте, как это было, и что из этого вышло.

Газета "Посредник", №51-52 (696-697) від 18-25 грудня 2000 року
ГЕОПОЛІТИЧНИЙ ТРИКУТНИК УКРАЇНА - ПОЛЬЩА - КРАЇНИ БАЛТІЇ
Інститут трансформації суспільства і Польський Інститут в Києві організували і провели на початку грудня 200 року круглий стіл "Стратегічні аспекти економічного співробітництва країн Балто-Черноморського регіону". Обговорювались проблеми, які з настанням зими і холодного вітру з теренів північного сусіда України, все гучніше нагадують про себе.

Газета "Вечірній Київ" від 14 грудня 2000 року
ХТО КУДИ ВОЗА ТЯГНЕ?
Десятий рік поспіль радше імітується Балто-Чорноморське економічне співробітництво
Таким був лейтмотив основних виступів на міжнародній конференції, організованій Інститутом трансформації суспільства та Польським інститутом у Києві за участі керівників і повноважних представників дипломатичних та міжнародних представництв, фондів, парламентів і недержавних інституцій України, Литви, Латвії, Білорусі, Польщі, Естонії, Казахстану, Вірменії, Фінляндії, Чехії, інших держав.

Газета "Вечірній Київ" №198-199 1.12.2000
Публічні таємниці Печерського двору (продовження)
Продовження інтерв‘ю з О. Соскіним, директором Інституту трансформації суспільства (початок у "ВК" від 24 листопада 2000 року)

"Укрпартінформ" №21(33) від 20-30 листопада 2000 року
Повідомлення
У розділі "Влада. Політика. Економіка" надруковано повідомлення про пікетування посольства РФ в Україні, що проводилося Комітетом з повернення боргів, до складу якого входять: Комітет "Україні - Єдину Помісну Православну церкву!", Комітет захисту українських святинь, Конгрес української інтелігенції, Українське Православне Братство Святого Апостола Андрія Первозванного, УНКП, Український Народний Рух, організація "Самостійна Україна" та ін.

Газета "Вечірній Київ" №194-195 24.11.2000
Публічні таємниці Печерського двору
Інститут трансформації суспільства відомий тим, що, тримаючи руку на пульсі подій, він накопичив цікаві спостереження. Ними сьогодні ділиться з читачами "Вечірки" директор інституту, доктор економіки Олег СОСКІН.

Газета "Молодь України" №141(18074) від 3 листопада 2000 року
"ДУАЛІЗМ", "БАГАТОВЕКТОРНІСТЬ" ЧИ ПРОСТО - ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД?
Надрукувано матеріали "круглого столу" "Євроатлантичний вибір і система національної безпеки України і Польщі", який був організований і проведений Інститутом трансформації суспільства спільно з Польським інститутом в Києві 20 жовтня 2000 року в м. Києві.

Журнал "Захист" №8' 2000
КОНФРОНТАЦІЯ ЧИ ПАРТНЕРСТВО? БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?
Надруковані матеріали дискусії з питань ролі та місця громадських організацій у налагодженні механізмів соціального партнерства в Україні. У дискусії взяли участь: Білорус О.Г., народний депутат України, доктор економічних наук, член-кореспондент НАН України, професор; Білоус А.О., народний депутат України, президент Асоціації молодих українських політологів і політиків; Онишкевич І., священник, директор Благодійного Фонду "Карістас-Київ"; Сахань І.Я., міністр праці та соціальної політики України; Соскін О.І., екс-радник Президента України з економічних питань, директор Інституту трансформації суспільства.

1/ 2/