This version of the page http://uncp.soskin.info/zmi.php?pos=10& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-18. The original page over time could change.
Українська Національна Консервативна партія - статті про діяльність УНКП в газетах та журналах України
     
У Н К П ЗМІ про УНКП
2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008

Радіо Свобода
У Луцьку обговорили «вишеґрадський» досвід євроінтеграції

Втілення в Україні досвіду євроінтеграції країн Вишеґрадської четвірки обговорили у Луцьку учасники семінару, який у минулі вихідні провів Інститут трансформації суспільства. У центрі обговорення семінару постали заходи з благоустрою та розвитку інфраструктури міст. Йшлося про досвід Польщі, Угорщини, Чехії та Словаччини в царині вирішення самоврядних проблем та застосування його в Україні.


ОБОЗ.ua
Карл Маркс – батько української економіки!

В Інтернет-холдингу «ОБОЗ.ua» відбулося чергове засідання Українського клубу економістів, присвячене поточній ситуації у вітчизняній економіці. Провідні економісти звинуватили владу у незрілості, дали оптимістичні й песимістичні оцінки економіки та закликали більше довіряти гривні. Серед учасників засідання був Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства. Він, зокрема, сказав: "У нас капітал отримує 1000 відсотків прибутку. Тому цей капітал фактично тримає Україну і не дає можливості розвиватись середньому класу. У нас відбувається все за Марксом, один до одного: відторгнення наших громадян від землі, від власності. І це є класика. На жаль, сьогодні ми не можемо цю «класику» зупинити..." Дивіться також Відео!


ZAXID.net
Одинадцять послів країн-членів НАТО спілкуються у Львові зі студентами
17 червня, у межах візиту делегації послів країн-членів НАТО у Львові проходить семінар "Інтенсивне залучення України в НАТО та його роль у впроваджені системних реформ в Україні", організований Інститутом трансформації суспільства. До Львова для спілкування зі студентською молоддю завітали посли Нідерландів, Франції, Латвії, Словенії, Бельгії, Туреччини, Канади, Греції, Польщі, Люксембургу та Болгарії в НАТО.

Журнал КорреспонденТ № 18 від 17 травня 2008
Поп-Альянс

"Мы уже двенадцать лет работаем в направлении интеграции Украины в Североатлантический альянс", — рассказал журналисту журнала „КорреспонденТ” Олег Соскин, директор Института трансформации общества, инициировавший веб-проект „Мой выбор — NATO” и присоединившегося к государственной программе популяризации Альянса. Добровольный адвокат НАТО уверен, что главная проблема в этом деле - вовсе не финансирование.


ІТС
У Житомирі презентували Центр євроатлантичної інтеграції

17 квітня 2008 року в Житомирі відбулася презентація – круглий стіл „Роль Житомирського Центру євроатлантичної інтеграції в реалізації курсу України щодо вступу до НАТО”. Захід провели Інститут трансформації суспільства та Житомирський державний університет ім. Івана Франка за підтримки Посольства Королівства Норвегія в Україні за сприяння Міністерства закордонних справ України, Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України та Громадської Ліги Україна – НАТО.


Газета «Экономика и жизнь-Черноземье» (Россия)
Новый этап консолидации российского и украинского интеллектуального сообщества

13 марта 2008 года в Воронежском государственном университете состоялась презентация книги «Украина и Россия на пути к демократии: особенности переходного периода», изданной Институтом трансформации общества. Со вступительным словом выступил ректор ВГУ, профессор В. Т. Титов, который отметил атмосферу свободного уважительного диалога ученых, господствующую в российско-украинских контактах. Директор Института трансформации общества Олег Соскин подчеркнул необходимость консолидированного ответа российского и украинского интеллектуального сообщества на вызовы современности.


Zahid.net, 21.03.08
Буш підтримає Україну щодо вступу в НАТО, - політолог Олег Соскін
"Бухарестський саміт буде ключовою точкою вибору України. Бо саме під час голосування в Бухаресті ми побачимо, хто є істинним партнером України", - заявив 21 березня під час прес-конференції у Львові політолог, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін. За його словами, Німеччина та Франція не хочуть приєднання України до Плану дій щодо вступу в НАТО. "Тому надзвичайно важливо вести переговори саме з цими країнами. Бо, я переконаний, що Буш однозначно підтримає нас щодо вступу у НАТО", - наголосив політолог.

"Щоденний Львів", 22.03.08
Україні треба нарешті обрубати «антинатовського» хвоста, – Олег Соскін

„Бухарестський саміт НАТО – ключова точка цивілізаційного розвитку України. Цей мавпячий крок в бік нової цивілізації треба нарешті зробити. Не можна ж аж п’ять разів обрубувати того «антинатовського» хвоста, який має Україна», – про це 21 березня, під час прес-конференції розповів директор Інституту трансформації суспільства, завідувач кафедри міжнародної економіки та підприємництва Національної академії управління, професор Олег Соскін.


ZIK, 21.03.08
Олег Соскін у Львові вчив Тимошенко, як спинити інфляцію і залишитись прем’єром
«Поки що інфляція в Україні становить 5,7-5,8%, а річний план – 10%. Уряд не робить кроків, аби спинити інфляційні процеси, і за такого стану подій інфляція може до кінця року сягнути катастрофічних 25-30%. Виходом з ситуації стане приватизація «Укртелекому» за 20 мільярдів гривень, фінансування лише захищених статей бюджету і відмова від зовнішніх запозичень», – про це 21 березня на прес-конференції у львівській кав’ярні «Гармонія» розповів директор Інституту трансформації суспільства, завідувач кафедри міжнародної економіки та підприємництва Національної академії управління, професор Олег Соскін.

«Новый Регион – Киев»
Эксперты рассказали, почему Украина ощущает рост инфляции

На заседании украинского клуба экономистов, который состоялся в Укринформе в Киеве, директор Института трансформации общества Олег Соскин предложил изменить саму систему функционирования украинской валюты. По его мнению, необходимо срочно отвязать гривну от доллара, заменив «зеленый» на «корзину валют» (доллар, евро, английский фунт и японская иена). Серьезно бороться с инфляцией, по мнению Соскина, можно будет только после того, как удастся одержать победу над коррупцией и воровством.


1/ 2/ 3/ 4/ 5/   Далі »»