This version of the page http://www.pension.kiev.ua/pensref/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-18. The original page over time could change.
Пенсійна реформа в Україні
Пенсійна реформа Солідарна система Загальнообов’язкова
накопичувальна система
Недержавне пенсійне
забезпечення
 
Про реформу
Бібліотека
Untitled Document

Пенсійна реформа

11.07.08 
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 липня 2008 р. № 936-р затверджено План заходів щодо реалізації в 2008 році Стратегії подолання бідності.

Згідно з цим Планом, у галузі пенсійної реформи, Мінпраці і Пенсійному фонду України уряд доручив забезпечити відновлення диференціації розмірів пенсій шляхом актуалізації показника заробітної плати та збільшення величини оцінки одного року страхового стажу, а також Мінфіну – забезпечити фінансування у повному обсязі пенсійних виплат з урахуванням результатів проведеного перерахунку пенсій.

Мінпраці, Державній комісії з регулювання ринків фінансових послуг, Мінфіну, Мінекономіки, Мін’юсту доручено взяти участь у підготовці пропозицій про внесення змін до деяких законодавчих актів, що регулюють діяльність страхових організацій та банків, з метою приведення їх у відповідність із Законом України "Про недержавне пенсійне забезпечення".

Мінпраці, ПФУ, Мінфіну, Мінекономіки доручено забезпечити супроводження розгляду у Верховній Раді України проекту Закону України "Про запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування" та проекту Закону України "Про систему збору та обліку єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування", прийняття якого дасть змогу удосконалити механізм сплати внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, збільшити обсяг додаткових надходжень до фондів соціального страхування на 511 млн. гривень та зменшити навантаження на роботодавців, пов’язане з адмініструванням сплати страхових внесків (загальна економія становитиме 800 млн. гривень на рік).
 

Архів новин


 
Сайт підтримується Проектом USAID "Розвиток ринків капіталу" в рамках угоди між Урядами України та США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво, підписаної 7 травня 1992 року.
Карта сайту     Корисні посилання     Контакти