This version of the page http://www.center.gov.ua/ua/217.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-18. The original page over time could change.
Можливості - Центр сприяння інституційному розвитку державної служби
 

Словник термінів


Архів новин

Реєстрація

 

Надіслати повідомлення

Пошук

Розширений пошук >>


укр | eng

Можливості

Довідка
На головну / Twinning / Twinning в Україні

Можливості для впровадження програми Twinning в Україні визначаються пріоритетами зовнішньої допомоги ЄС Україні, окресленими в основних двосторонніх документах: Угоді про партнерство і співробітництво між ЄС та Україною (УПС) і відповідному Плані дій Україна-ЄС, Європейською політикою сусідства (ЄПС) і Планом дій в рамках ЄПС, а також з врахуванням головних завдань майбутньої поглибленої угоди між ЄС та Україною і можливості укладення угоди про вільну торгівлю між ЄС і Україною у випадку вступу України до СОТ.

 

У зв’язку з цим інструмент Twinning допоможе розбудувати інституційну спроможність для гармонізації процесу консультацій та аналізу політики Уряду України, а також національного законодавства з законодавством ЄС і процесом його виконання та прийняття рішень.

 

Під час 2-го засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning (10 липня 2007 року) був затверджений Орієнтовний список довготермінових пріоритетів впровадження інструменту Twinning на період 2008–2011 років, а також внесені зміни до Індикативного списку проектів Twinning та затверджена його нова редакція.

 

Орієнтовний список довготермінових пріоритетів впровадження інструменту Twinning на період 2008–2011 років

Індикативний Робочий План Twinning (англійська версія)

 

 

 

 

 

У разі виникнення запитань звертайтесь за тел.: 278-03-21, 278-36-50,  контактна особа – Анна Руда, заступник начальника відділу з питань інструментів інституційного розвитку Twinning, TAIEX і SIGMA  anna.ruda@center.gov.ua





Вгору

Постановою КМУ №528

від 4 червня 2008 року

Центр сприяння 

інституційному розвитку

державної служби

перейменовано у 

Центр адаптації

державної служби до

стандартів ЄС 

 

 

         

 

    

 

 

 

 

Корисні посилання:

 



Підписатися на Новини

Підписатися 

. 


Оновлено 17.10.2008

© 2005, Центр сприяння інституційному розвитку державної служби