Статті :.: 5team :.: Вільне видання
 
[ Головна ] [ Місія ] [ Автори ] [ Статті] [ Новини ] [ ЗМІ ] [ Дописувачі ] [ Xobot TV ]
Богдан Гдаль
 
ТЕЛЕБЛЮВОТИННЯ
Не дивлюся "ящик" принципово. І не лише через те, що це шкідливо і тупо - саме так гаяти час. Просто набридло оте переклацування між давно відомими "кавеенами" і "бандітскімі пєтєрбургамі".  
Ганна Гороженко
 
Кельти - брити. Війна за спадщину.
Британський військовий прапор полишив Ірландію. Найдовша військова кампанія армії ЇЇ Величності закінчилась. Після 38 важких років британські вояки залишають Північну Ірландію. Втім, це не означає, що в регіоні буде спокій. З вулиць Белфаста баталії перекинулись на площину культури.  
Катерина Кириченко
 
Віталій Кличко: «Навесні будуть вибори в мери Києва. Я їх неодмінно виграю!»
У вирі останніх політичних подій постійно згадується прізвище Віталія Кличка (мій телефон вже просто червоного кольору). Зрозуміло, що журналістів цікавлять його погляди і коменти. Останній раз ми бачилися в мюнхенському аеропорті - транзитом залетіли, вертаючись з Хорватії, після офіційного візиту Віталія. Я попрямувала до Києва. Він - у тренувальний табір. З огляду на те, що він вже тривалий час перебуває в кемпі, де готується до двобою з Макляйном, додзвонитися до нього журналістам зараз втричі складніше, ніж зазвичай. Я, як і обіцяла журналістам, зібрала докупи всі їхні питання і скайпом з відеоконференцією записала інтерв'ю. Віталій зараз має тренування тричі на добу - о 6.30, 12-00 і 17-00. Знаходиться майже на кордоні Польщі і Німеччині - в невеличкому місті на невеличкому острівці...  
Михайло Прудник
 
АРКТИЧНІ ВІЙНИ. ЧАСТИНА 1
Москва з 2001 року шукає можливості довести, що підводні Хребти Менделєєва та Ломоносова, є нібито продовженням Росії. Згідно з міжнародним законодавством, Північний полюс не належить жодній країні. Росія одна з перших почала «розставляти прапори» на «завойованих територіях». За оцінками експертів під льодовиками, можуть лежати десятки мільярдів тон корисних копалин. А відтак «арктичні війни» починаються!  
Богдан Гдаль
 
Києве мій...!!!???
Якщо вже братися до пропагування позитивних цінностей, то за розробку влучного слогану чи кампанії треба платити. Ймовірно, чиновникам, які заправляють, рекламним бізнесом, це непосильний тягар. А рекламщики, щоби відпрацювати ліміт соціальних площ, вішають оці "міста квітів" на найнерентабельніших бігбордах. Як от щит на початку Великої кільцевої дороги. Мало того, що київські квіти Черновецького демонструються у спину водіям. Вони ще й гарно замасковані деревами і повернуті в бік кущів. Чудове пропагування моральних цінностей.  
Катерина Кириченко
 
СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЙ PARADISE
Пришли молодые ревнители социдей с поднятыми забралами, засученными рукавами – и давай правду-матку $$у рубить. Не стесняясь в выражениях, будущие строители социализма популярно объясняли Морозу, что «кипит их разум возмущенный», они, де, хотят в список и – оригинальные! – метят в его «проходную» (ха-ха-ха-ха) часть. С каждым выступающим поэтическая душа тускнела, мрачнела и нервно улыбалась, забывая аплодировать.  
Василь Самохвалов
 
ГОНЩИК
Мій кумир останньої доби – депутат Київради від «Нашої України» Зорян Шкіряк. Спочатку він мені здався якимось відомим авгонщиком. Принаймні, саме так він був вдягнутий. Мужнє обличчя, пафосний заголовок – є з чим зустріти старість.  
Максим Кречетов
 
МНИМЫЙ БОЛЬНОЙ
Сопоставление важнейших событий в стране с резким «ухудшением здоровья» основных игроков способно пролить свет на механизм принятия решений; впрочем, чаще – ухода от них. В больничных листах политиков, мало представляющих значение слова «порядочность», вполне можно наткнуться на диагнозы типа «диарея».  
Роман Скрипін
 
ЯЄШНЯ ВІД МТС
Я не знаю, чи є в новоявленого, чи то перелицьованого оператора мобільного зв’язку UMC-MTC така послуга як «відключіть мене нафіг». А я усе більше задумуюся, чи варто так цінувати той «безлімітний – безлімітний», якщо мене гостинні господарі виштовхують в спину в обійми іншого оператора. А МТС хай тримається за яйця.  
Наталка Якимович
 
СУЄТА
Мене не цікавить - хто з ким об’єднається, хто очолить список, а кого з нього викреслять… Мене цікавить - коли громадяни перестануть жебракувати у своїх посланців у владу? Коли хворі, які мають лікуватись за кошт держави, отримають повноцінну допомогу? Без принижень, без відчуття безвихіддя, у нормальних умовах!  
Христина Бондаренко
 
"КАК СТРАШНО ЖИТЬ!"
Таке враження, що всі приходять не партійні проблеми вирішувати, а поїсти. І при цьому не важливо, що саме. Цього разу порадували комуністи. Після першої частини зїзду у магазині навпроти не протиснутись у чергу. Чи то борці із капіталізмом зажимають гроші на нормальний фуршет, чи то з підбором страв не складається. Купують в основному молочне, але найбільшим попитом користується кефір. А на зїзді УРП «Собор» взагалі прикол був. Уявляєте, виголосили, що фуршету не буде. І тут з перших рядків враз повставали вишукано вбрані жіночки зі словами: «Тю, як це...А чого ми приїхали..»  
Наталка Якимович
 
ВІКОНЕЧКА
Оці віконечка… Наче навмисне продумано – вклонись, перш ніж розмовляти з чиновником. Оце стоїш зігнутий, намагаєшся почути бодай шматочок фрази, розгледіти бодай частину обличчя.  
Михайло Прудник
 
ФАНТОМ ДОСТРОКОВИХ ВИБОРІВ
Нині проведення дострокових виборів не є дивом для Європи. Розпуск парламенту у світі країн звична річ. Якщо фантом дострокових виборів в Україні блукає давно, то дві європейські країни теж вирішили дочасно змінити розстановку сил у парламенті.  
Олексій Бобровников
 
ГОЛОСУЙ ЗА П'ЯТИМОВНІСТЬ!
На моє глибоке переконання, державних мов повинно бути, як мінімум, п’ять. Як хтось винесе на референдум питання про п’ятимовність, він, присягаюсь, отримає мій голос на виборах. Лише нехай починає не з російської. Аби не політизувати питання. Бо прокинуться націоналісти, здіймуть галас, і зіпсують чудовий космополітичний проект. Починати треба з японської.  
Роман Скрипін
 
НЕВЖЕ СИДІТИМУТЬ?
Через рік Іван Різак, підрихтувавши своє здоров’я, насушивши сухарів та приготувавши особисті речі та склавши їх до наплічника прийде й постукає у двері в’язниці? Мовляв: «Ось він я, прийшов відбувати покарання»? А картинка телевізійна, погодьтеся, була б красива: Різак та соратники, прикуті один до одного у знак солідарності наручниками, йдуть на нари.  
Катерина Кириченко
 
НЕ МОБІЛИЧЕМ ЄДИНИМ
- Дипломатичний ти наш! - певно, думав Мобілич, моніторячи етер і кусаючи лікті від розпачу. …Бо він напевно знає, що в НУНС і БЮТ зовсім інший спільний кандидат. І за всіма соцопитуваннями він не замикає коло потенційних кандидатів в очільники столиці, як екс-Тегмінатог, а лідирує з суттєвим відривом…  
Василь Самохвалов
 
ЯК ЗАРОБИТИ НА ЛОХАХ
«Реальна ціна долара – 3 гривні!»! Минув тиждень – і курс практично відмотався назад. Може – тортами банкірам в обличчя кидати?  
Роман Скрипін
 
УСПІШНЕ "КАРАОКЕ" КОМБАЙНЕРА
Ігор Кондратюк: "На повному серйозі, на якихось нарадах внутрішніх ТВЦ говорили, що «Караоке» це експорт Помаранчевої революції".  
Катерина Кириченко
 
Déjà vu
Руки тянутся и тянутся поставить галочку в графе «Против всех». Графы «люстрировать всех» нет. Жаль.  
Василь Самохвалов
 
ГОЛОСНИЙ ПУК
Щось у притаманній дикції прогундосив собі під ніс Луценко. Якісь ніндзя залізли до квартири Донія. Недобитки-махновці атакували офіс на Кіровоградщині. Вам цікаво?  
  1  21  41  61  81  101 
 
01:42 У Чечні відкрили найбільшу в Європі мечеть (ВІДЕО)
[5 канал]
23:48 Луценко сумнівається, що Шуба застрелився сам (ВІДЕО)
[5 канал]
23:41 Поховали Володимира Шубу, прокурора Дніпропетровщини
[5 канал]
23:33 У ЦВК не знають про те, що Указ №911 знову в силі
[5 канал]
23:19 Тимошенко обіцяє покарати тих, хто накрутив ціни на ліки
[5 канал]
23:00 Згідно з первинними результатами за І.Алієва на виборах президента проголосували 88,73% виборців, - ЦВК Азербайджану.
[РБК-Україна]
22:52 Марина Вільямс переходить із СМЕ в Endemol
[Телекритика]
22:44 Луценко: Раду нужно менять не раньше президента
[Інтер]
22:43 Військові захищаються від грибників (відео)
[1+1]
22:36 Китай має намір збільшити стратегічне партнерство з Пакистаном.
[РБК-Україна]
22:33 Як птахи атакують літаки (відео)
[1+1]
22:09 Як поділити гроші серед російських націонал-патріотів Криму?
[Радіо "Свобода"]
22:02 США оголосили безвізові відвідини ще для семи держав
[Радіо "Свобода"]
21:54 США та Ірак домовилися про термін виведення військ
[Радіо "Свобода"]
21:49 До Ради Безпеки ООН обрали п’ять тимчасових членів
[Радіо "Свобода"]
:: ПОВНА СТРІЧКА НОВИН 
 
Роман Скрипін
ЯРОСЛАВ ДАВИДОВИЧ: "ЦВК Є ЧЕРГОВИМ ЗАРУЧНИКОМ"
Наталя Красненкова
СНІДАНОК БЕЗ 1+1
Роман Скрипін
ЄВГЕН КИСЕЛЬОВ: "В РОСІЇ ІСНУЮТЬ ЗАБОРОНЕНІ ТЕМИ І ПЕРСОНАЖІ"
Роман Скрипін
НЕСТОР ШУФРИЧ: БАЛОГА - ЦЕ ГОРЕ ДЛЯ КРАЇНИ
Роман Скрипін
МЕДІА І ВЛАДА: ПІД ВИСОКИМ ТИСКОМ
Роман Скрипін
ВЕРХОВНИЙ СУД ХОЧУТЬ ЛІКВІДУВАТИ?
Роман Скрипін
РНБО: ХТОСЬ ХОЧЕ ПЕРЕБРАТИ НА СЕБЕ БІЗНЕС VANCO
Роман Скрипін
ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОЇ БЕЗКАРНОСТІ
Роман Скрипін
МИКОЛА КАТЕРИНЧУК: "ВСЯ ПОЛІТИКА Є НАРЦИСИЗМ"
Роман Скрипін
КОМУ ПОТРІБНА "СМЕРТЬ" КОАЛІЦІЇ?
 
© 5tv.com.ua, 2007

Контакт
5tv.com.ua не несе відповідальності за розміщені авторські матеріали.
Дозволяється вільне використання інформації сайту, але за умови гіперпосилання (URL) на http://5tv.com.ua
Програмування: WEBO
Планируется застройка земли и реализации объектов недвижимость в Финляндии | Покупайте у нас офисная мебель серии формула, супер цена. | Мобильный контент | Инструменты форексваучеры Skype пополнение купить