This version of the page http://uncp.soskin.info/pub.php?pos=20& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-17. The original page over time could change.
Українська Національна Консервативна партія - аналітика, статті, коментарі, новини в Україні та за кордоном
     
У Н К П Публікації Олега Соскіна
Геополітика »»    Політична система »»    Економіка »»
Місцеве самоврядування »»    Релігія »»    Різне »»

1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008

Гал-info
17 червня 2008
Нація не згуртована, бо не було катарсису з Кучмою – Олег Соскін

Україна вийшла на ПДЧ і їй завадили зробити це, оскільки наразі наша нація не є згуртованою, – таку думку сьогодні під час інтерактивного семінару за участю представників НАТО у Львові висловив директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.


ІТС
9 червня 2008
Тимошенко – Ющенко: фаза відкритого конфлікту

Олег Соскін: "Конфлікт усередині правлячої коаліції продовжує розвиватися і набувати антагоністичних форм. Питання про те, чи розколеться коаліція, буде залежати насамперед не від особистих стосунків керівників політичних сил, що входять у правлячу коаліцію, а від того, чи здатна «зв’язка» Ющенко-Тимошенко розв’язати основні стратегічні проблеми, які постали у 2008 році перед Україною."


ІТС
5 червня 2008
Київські вибори: чекаємо на результат...

Олег Соскін: "Чим далі, тим більше питань викликає післявиборча ситуація в місті Києві. М\'яко кажучи, дуже дивно поводить себе Київська міська територіальна виборча комісія (КМТВК), яку очолює Галина Білик (Народна партія України). Вона не хоче надавати громаді міста всю правду про перебіг та результати виборів, бо Київська ТВК є залежною від Київської міської адміністрації..." ["УКРАЇНСЬКА ПРАВДА", 05 червня 2008].


ITC
30 травня 2008
Юля сдала Киев. Как Кутузов Москву?

Олег Соскін: „...Юля одержала блестящую, я бы сказал, стратегическую победу в битве, которая, правда, еще не завершена. Дело в том, что Тимошенко вовсе не стремилась победить в Киеве. Киев – это не ее цель...”


ІТС
30 травня 2008
Черновецький – мер всіх киян?
Деякі висновки щодо перемог та поразок на позачергових виборах Київського міського голови і депутатів міської ради

Олег Соскін: "Не можна говорити, що Леонід Черновецький є мером всіх киян, оскільки більшість з них його не підтримала. Тому дуже важливо, щоб ті, хто коментують вибори – експерти, засоби масової інформації, – повсякчас підкреслювали, що у виборах в Києві взяла участь фактично половина киян, а близько 1 млн. взагалі не прийшли на виборчі дільниці. Це досить показовий факт. Він свідчить про те, що свідома частина киян зрозуміла продажну суть політичних еліт в Україні, побачивши представників кланів у списках всіх провідних політичних сил, які йшли на вибори".


ITC
31 березня 2008
На киян чекає страшний скандал

27.03.2008    Сьогодні ми пропонуємо читачам чергову бесіду Володимира Заманського з директором Інституту трансформації суспільства Олегом Соскіним. В ході цієї розмови було висловлено низку досить несподіваних, часом спірних думок, але ми вважаємо, що мусимо дати людям можливість познайомитися і з такою точкою зору. "... Черновецький, грубо кажучи, лоханувся. Юля всіх переграла. Я висуваю таку версію: Черновецький запевнив Президента, що не боїться перевиборів і переможе Тимошенко. Мер у це вірить, бо на великій раді шаманів йому сказали: ти переможеш! Зірки тобі сприяють! І він переконав у цьому команду Ющенка, яка й зробила ставку на нього. Бо повірила, що Черновецький є тим, хто може знищити Тимошенко – політичну фігуру, яку Балога не може терпіти фізіологічно..."


«Сегодня» от 20.03.08
24 березня 2008
Выборы "под ключ": цена поста мэра от $500 тысяч

"Сегодня" же выясняла, как человеку стать кандидатом в мэры и сколько ему нужно денег, чтобы попытаться выиграть выборы. "Сегодня" удалось пообщаться с двумя претендентами на пост мэра Киева на прошлых выборах в 2006 году — ученым Олегом Соскиным и военным Виленом Мартиросяном.  "Знал бы, чем все закончится, в жизни бы на выборы не пошел, — с ходу заявил нам Олег Соскин, ныне профессор Национальной академии Украины. — Я думал, что смогу кого-то заинтересовать интересной программой, своими идеями, ведь я киевлянин в 4 поколении... Но нет, оказалось, что обществу не нужны умные реформы. Большая часть избирателей хочет получить от своего кандидата только одно — материальную помощь: продуктами, деньгами".


ОБОЗ
21 березня 2008
Україна на порозі вкрай неприємних подій

21.03.2008 "ОБОЗ" продовжує публікацію циклу бесід з директором Інституту трансформації суспільства Олегом Соскіним. Цього разу йшлося про кризу системи місцевого самоврядування в Україні. Вів розмову Володимир Заманський.  "...Українські мегаполіси переживають системну структурну кризу, і в двох найбільших наших містах – маю на увазі Київ і Харків, колишню столицю України – розпочався повний розпад системи влади та управління містом. Інститут інформації суспільства і я особисто давно це прогнозували. Ми порівняли різні моделі місцевого самоврядування і разом з професором Віталієм Тронем передбачили, що нинішня система може протриматись ще максимум два роки. Отже, не пізніше 2010 року її повний розпад остаточно набере масового характеру. Те, що відбувається зараз у Києві та Харкові – це початкова фаза відкритого розвалу всієї системи..."


„Газета по-українськи” від 12.03.2008
20 березня 2008
Повторюються події та особистості
1917–1918 років
Директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін вважає можливим об’єднання Юлії Тимошенко з Віктором Януковичем заради спільної мети — дострокових президентських виборів. "Тактично це можливо. В Ющенка ж основна мета — не допустити цього. Бо якщо ці дві сили об’єднаються проти нього, їх уже не зупинити. Вони разом можуть зняти Арсенія Яценюка з посади спікера, провести зміни до закону ”Про вибори до Верховної Ради” й підняти прохідний бар’єр до 7–8 відсотків. Таким чином можуть викинути з політичної обойми ”Нашу Україну” та фактично створити в країні двопартійну систему..."

ОБОЗ
10 березня 2008
Ющенко у безвиході

10.03.2008 Скоріше за все, на нас таки чекають дострокові вибори. Але не парламентські, а парламентсько-президентські. Цю думку висловив у бесіді з кореспондентом "ОБОЗу" Володимиром Заманським директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.  "Головна подія, яка очікується в Україні, це вибори нового Президента. І часу на це залишається менше й менше. З мого досвіду, коли я був одним з тих, хто вдруге робив Леоніда Кучму Президентом, можу сказати, що цикл підготовки й проведення президентських виборів уже розпочався. Він становить півтора року. І ось-ось розпочнеться президентський проект. Його тривалість 15-16 місяців. Нині ми перебуваємо у фазі, яку я б назвав... "


1/ 2/ 3/ 4/ 5/   Далі »»