This version of the page http://www.sviato.in.ua/p8.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-17. The original page over time could change.
Від свята до свята! Авторські свята

Інші свята


 Авторські свята 

Пропонуємо вашій увазі невеликий список свят, які виникли завдяки нашому сайту і його відвідувачам. Список відкритий. Будь-хто з відвідувачів сайту може внести пропозицію долучити до списку якесь власноруч створене свято. Але треба переконати авторський колектив сайту і редактора розділу – Лілію Дмитренко – в тому, що свято справді потрібне. :) Ну і підготувати текст для сторінки, яка має висвітлювати свято, його історію і традиції святкування. Творіть, шановні відвідувачі! :)

15 грудня День теплої зими
15 грудня День чаю
без чіткої дати Свято першого запаху весни

Коментарі

Ще нема

Маєте що додати, заперечити чи прокоментувати? Пишіть на e-mail або за допомогою форми під цим абзацом. Якщо Ви коректно підпишетесь і вкажете свій e-mail, ймовірність нашої відповіді буде значно більшою. Якщо помітили в тексті друкарську чи ще якусь помилку, вставте у форму фрагмент із цією помилкою і надішліть нам. Будемо дуже вдячні за допомогу.


Підпис (обов'язково):
e-mail (бажано):
Чи показувати Ваш e-mail?
Чи надіслати Вам відповідь поштою?

Додому