This version of the page http://rv.uar.net/support/manual/outlook (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-17. The original page over time could change.
Інструкція по налаштуванню електронної скриньки.

Інструкція по налаштуванню електронної скриньки.

Є декілька шляхів доступу до вашої поштової скриньки. Два з них ми зараз розглянемо:

Доступ через веб-інтерфейс:

    Доступ до скриньки ви можите отримати за допомогою веб-браузера. Для цього потрібно зайти на строніку i.rovno.ua (mail.rv.ua), де ви побачите привітання та запрошення на авторизацію. Ім'я користувача, від Вас вимагає повну поштову адресу яка на вас зареєстрована, nazva@mail.rv.ua. Та пароль який Вы запропонували при заключенні угоди. Після чого ви натискаєте «логин», або клавішу Enter.

Доступ за допомогою поштових програм

    Розглянемо одну з найпопулярніших та доступних поштових програм, таку як «Microsoft Outlook Express».

    Налаштування поштової скриньки в програмі «Outlook Express»

    Запускаємо «Outlook Express», Пуск --> Программы --> Outlook Express

    У програмі, яка відкрилася вибираємо меню «Сервис», як показано на малюнку і у випадаючому меню натискаємо «Учетные записи...».

    У вікні, що відкрилося вибираємо закладку "Почта" і натискаємо кнопку "Добавить" в меню, що з'явилося вибираємо «Почта...»

    У новому вікні в полі «Выводимое имя» необхідно ввести Ваше ім'я та фамілію, як показано на малюнку. Та натисніть кнопку «Далее».

    В полі «Электронная почта:» необхідно написати адресу Вашої електронноі скриньки, як показано в прикладі на малюнку. Та натисніть кнопку «Далее».

    Сервеа РОР3 «входящей и исходящей» почти необхідно вказати mail.rv.ua як показано на малюнку. Та натисніть кнопку «Далее».

    В полі «Учетная запись:» необхідно набрати повну назву вашого почтової скриньки, а в полі «Пароль» набрати той пароль який Ви запропонували при заключенні угоди. Після чого натискаемо «Далее».

    Якщо ви виконали усі пункти вірно, то у Вас на екрані з'явиться такеж саме привітання.

    У вікні «Учетные записи в Интернете" натисніть кнопку «Закрыть», для повернення в головне вікно програми «Outlook Express».

    Все, всі налаштування зроблені. Натисніть кнопку «Доставить», якщо програма невидасть помилок, то все працює вірно.