This version of the page http://www.lawyer.org.ua/?i=152 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-16. The original page over time could change.
ЮРИСПРУДЕНЦІЯ он-лайн
  
/ Головна / Авторські сторінки / Авторська сторінка Зоряни Лунь / Четвер, 16 Жовтня 2008  
швидкий перехід
сервіс
партнери

Розділ модифіковано 09.06.2004, 16:04

ЛУНЬ Зоряна Іванівна (05.03.1973 р.) – асистент кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права, канд.юрид.наук з 2003 р.

 

Закінчила 1995 р. юрид. факульт. Львівського державного університету ім. Івана Франка.

 

Працювала юрисконсультом на підприємстві, згодом на викладацькій роботі у Львівському кооперативному коледжі економіки і права, Правничому коледжі Львівського національного університету ім. Івана Франка.

 

2003 р. у Інституті держави і права ім. В.М. Корецького НАН України захистила дисертацію на тему: “Правова охорона Конституції України”.

 

Займається дослідженням наковиих проблем конституційного контролю, діяльності органів конституційної юрисдикції, конституційної відповідальності.

 

Основні авторські публікації: “Правова охорона конситуції: до питаня про постановку проблеми”, “Конституційний контроль як політико-правова категорія: теоретичні аспекти”, “До питання про удосканалення гарантій правової охорони Конституції України” та ін.


реклама
рекламні оголошення

/ Головна / Авторські сторінки / Авторська сторінка Зоряни Лунь /
Copyright © 2006 Юриспруденція
Всі права застережено.
Ідея та концепція: Юриспруденція

Розробка сайту:  бiбlos.com.ua 
Якщо інше не зазначено в самих публікаціях, всі права на них (статті, дослідження, інформаційні та наукові повідомлення тощо) належать відповідним авторам і охороняються у відповідності з чинним законодавством України. Передруки та цитування вітаються за умови гіперпосилання .