This version of the page http://icps.com.ua/activity/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-16. The original page over time could change.
МЦПД -=- Діяльність . Сфери діяльності



[ реклама на сайті ]

Сфери діяльності

Завдяки досвіду, набутому в різних сферах, МЦПД допомагає своїм клієнтам — бізнесу, уряду, неурядовим організаціям, міжнародним організаціям — ухвалювати стратегічні рішення, керуючись принципами участі в цьому процесі всіх заінтересованих сторін, представлення та аналізу всіх думок, а також необхідності незалежних висновків і рекомендацій.

Економічна політика
  Ми застосовуємо сучасні економічні знання для розв’язання найважливіших проблем у виробленні і втіленні ринкової економічної політики в Україні   Проекти   »»
Реформа державного управління
  Впроваджуючи нові процедури, функції і виробляючи в уряду нові вміння, ми забезпечуємо аналітичну підтримку ухвалення важливих державних рішень   Проекти   »»
Обговорення державної політики
  Публiчна полiтика — це передусiм вiдкритiсть роботи уряду та можливiсть громадян брати участь у процесi вироблення державних рiшень.   Проекти   »»
Європейська та євроатлантична інтеґрація
  Ми допомагаємо уряду у запровадженні європейських стандартів ухвалення державних рішень, підвищення ефективності використання міжнародної технічної допомоги та поліпшення громадської обізнаності з питань європейської інтеґрації   Проекти   »»
Мiсцеве самоврядування та розвиток неурядових організацій
  Ми розробляємо і здійснюємо навчання для НУО у сферах стратегічного планування, розробки політики, аналізу державної політики й підготовки документів за міжнародними зразками та стандартами   Проекти   »»
Полiтичний аналiз
  Ми надаємо об’єктивну оцiнку рiвню i напрямку змiн, якi вiдбуваються в Українi, полегшуємо iнвесторам оцiнення полiтичних ризикiв, а українським полiтикам даємо змогу пiдвищити власну ефективнiсть   Проекти   »»
Полiтика щодо охорони здоров'я
  Охорона здоров'я є однiєю з тих сфер, що потребують найбiльшої допомоги у переходi вiд радянських методiв господаювання до сучасної ефективної дiяльностi.   Проекти   »»
Освітня та наукова політика
  Ми допомагаємо урядові і громадськості розвивати спроможність до розробки та втілення освітньої та наукової політики   Проекти   »»
Послуги для бізнесу
  Одним з головних засобів впливу бізнесу на політичні рішення в новому середовищі є незалежні дослідження — аналітичні матеріали, що дають змогу політичним лідерам і чиновникам ухвалювати якісніші рішення   Докладно   »»

 
 
Зміст
Економічна політика
Політичний аналіз
Реформа державного управління
Обговорення державної полiтики
Європейська та євроатлантична інтеґрація
Мiсцеве самоврядування та розвиток неурядових організацій
Охорона здоров'я
Освітня та наукова політика
Послуги для бізнесу

Поточнi проекти

Міжнародний бюджетний проект “Відкритий бюджет 2008”
Програма стипендій LGI у сфері публічної політики для російськомовних експертів
Спроможність до аналізу соціально-економічних результатів і потенціалу
Угода про вільну торгівлю між ЄС та Україною: аналітична, методологічна та інформаційна підтримка переговорів
Українсько-польська програма стажування у сфері аналізу державної політики
Управління міграцією в реґіоні Чорного моря – поліпшення імплементації національних політик в Україні, Молдові та Румунії через реґіональну співпрацю неурядових організацій

Всi проекти МЦПД

Повний перелiк за алфавiтом

Документи
Брошура поточних проектів МЦПД (березень 2007)
broch_03_ukr_march07.pdf   (183 Kb)
 


 




Адреса: вул. Пимоненка, 13a (вхід з вул. Студентської), Київ, 04050
E-mail:
Телефони: (044) 484-4400, 484-4401
Факс: (044) 484-4402

Дизайн:
Програмування:
Iгор Тимошенко