This version of the page http://www.hotel-opera.lviv.ua/59.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-16. The original page over time could change.
Готель Опера: Оптіма Плаза 
Ресторан Панорама
Future flash movie
НОМЕРИРЕСТОРАНИКОНФЕРЕНЦ-ЗАЛСПЕЦПРОПОЗИЦІЇКОНТАКТИ

Оптіма Плаза
Будинок, де відтепер розташовано сучасний готель побудовано у 1875 році за проектом Еммануїла Галля, з 1909 по 1914 р. будівля зазнала реконструкції, яку проводила фірма Уляма в дусі модернового класицизму. З того часу до середини ХХ ст. готель мав назву «New York». У середині 20-х рр. минулого століття це був перший готель у Львові, кожен номер якого було обладнано телефонним зв‘язком. Пізніше його було перейменовано на «Дніпро» і під цією назвою він залишався до середини 90-х рр. «Опера» - це не просто готель, це історія, що супроводжує вас на кожному кроці.

Бізнес Центр
 Оптіма Плаза

Шановні гості, представляємо Вам конференц-зал у сучасному бізнес-центрі «Оптіма Плаза». «Оптіма Плаза» — це сучасний офісний комплекс класу «В+», спроектований та побудований у відповідності до світових стандартів організації та функціонування офісних будівель.

В бізнес-центрі до ваших послуг сучасний конференц-зал на 120 осіб, обладнаний мультимедійною установкою з моторизованим екраном та пультом дистанційного управління.

Cистема синхронного перекладу облаштована індивідуальними кабінами для перекладачів.

Конференц-зал облаштований на 11-му поверсі бізнес центру, з панорамних вікон якого відкривається прекрасний краєвид на місто.

Поруч з конференц-залом знаходиться приміщення для організації каво-брейків та презентацій.

До Ваших послуг зручна автостоянка.

Усе це дає можливість на високому організаційному рівні проводити семінари, презентації та конференції міжнародного значення!





Copyright © 2006. Готель Опера. Всі права застережені.