This version of the page http://www.greenpes.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-16. The original page over time could change.
Офіційний сайт видавництва "Зелений пес" |
English version







Якщо знайдете помилку, будь ласка, виділить її та натисніть Ctrl+Enter
Новини
“Зоряний гість”
Нова серія сучасної підліткової фантастики та фентезі “Зоряний гість”.
А + В
Нова серія романів для дівчаток А + В.
КНИЖКОВИЙ ЧЕРВЕНЬ підвів підсумки першого місяця літа
У середу, 2 липня об 11-00 у прес-центрі “Главред-медіа” (вул. Стрітенська, 2/8) відбувся “КНИЖКОВИЙ ЧЕРВЕНЬ” ─ чергова зустріч у рамках “Книжкових сезонів”.
Письменницька "Країна Мрій"
Цього року на "Країні мрій" одною здійсненою мрією стало більше
Новинка видавництва !!
Нещодавно з`явилася нова книга у науково–популярній серії “Манускрипт” - "Орлиця у двох коронах" Ю.Ячейкіна
Готується до друку
Волошин С
"Подорож "Пройдисвіта""

Завдання помирити озерний світ не з легких. Коли незгода запанувала між країнами Жабії, Триторії та Карасії, простими вмовляннями тут не обійдешся. Допоможе одне – висококласний всюдихід «Пройдисвіт». Але чи впораються з цим завданням Сашко та його балакучі друзі? Чи зможуть вони ризикнути? Чи проковтнуть зменшувальні пігулки? Озбройся переконливими аргументами, перегорни сторінку – і допоможи Сашкові стати Капітаном!

Юрченко В.
"Озеро в спадщину "

Здається, що прагматичніших героїнь ви не знайдете більше ніде – такі вони приземлені, такі занурені у в побутові дрібниці. Але раптом між цих нудних персонажів з’являються посланці зовсім іншого, містичного світу. Дивовижний Бухтишка, істота невідомої породи, яка підказує вихід тим, хто розгубився на життєвих перехрестях, або й цілий легіон привидів, які розігрують справжню битву за право панувати в думках нащадків. Це дуже схоже на вигадки, але уважний читач не пропустить повз око ту тонку грань, яка відрізняє письменницькі фантазії від справжніх і цілком реалістичних голосів з підсвідомості...

 
Нові
 книжки
< новини далі >
Сергієнко Н
Жіночна і спортивна
Рябоконь А.
Сам собі травник
Коробко Н.
Без обличчя