This version of the page http://www.una-unso.in.ua/?cat=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-15. The original page over time could change.
Документи | Українська Національна Асамблея УНА-УНСО

Роздiл: 'Документи'

Заява УНА-УНСО від 25.09.2008

Заява УНА-УНСО

Останнім часом засоби масової інформації Російської Федерації розповсюджують погано зфабриковану брехню про міфічну участь підрозділів УНА-УНСО у бойових діях в Південній Осетії, котра супроводжується бездарно зкомпільованими матеріальними доказами.

Вересень 25th, 2008 : Іван Підкова
Актуально, Документи, Світ Навколо

Читати далі

Заява УНА-УНСО


Президенту України

Ющенку В. А.

Заява УНА-УНСО

Маски скинуто! Об’єднання БЮТ і ПР нарешті завершило показову клоунаду, котра протягом останніх трьох років розігрувалася у стінах парламенту та пошивала в дурні суспільство. Український народ давно розчарувався у діяльності «головних політичних сил», а тепер він остаточно переконався у відсутності будь-якої різниці між ними.

Вересень 11th, 2008 : Іван Підкова
Документи

Читати далі

Заява УНА-УНСО


Міністерством Оборони РФ масовано поширюється дезінформація про міфічну присутність загонів УНСО у грузинсько-російській війні, мета яких творити  всіляки безчинства. Кремлівська влада є гідним учнем Гебельса і Берії. Одні поширювали байки про звірства чехословацьких солдат у Судетах, котрі нібито розпорювали животи вагітним німецьким жінкам. Інші створювали загони псевдо-УПА для дискредитації націвонально-визвольного руху у Західній Україні.

Серпень 19th, 2008 : Іван Підкова
Актуально, Документи, Світ Навколо

Читати далі

Заява УНА-УНСО (стосовно військової агресії Російської Федерації проти суверенної держави Республіка Грузія)

УНА-УНСО так само як і українська влада підтримує народ Республіки Грузія в прагненні навести порядок на своїй землі та збереженні територіальної цілісності своєї держави.

Серпень 10th, 2008 : Іван Підкова
Актуально, Документи, Світ Навколо

Читати далі

Заява УНА-УНСО

Викликає обурення активізація діяльності на території нашої держави радикально-екстремістських структур Росії (передусім «Євроазійської спілки молоді»), котрі ведуть відверто антиукраїнську діяльність. Лідери ЄСМ дозволяють собі вчиняти акти вандалізму стосовно державної символіки, погрожують т.зв. «акціями прямої дії» керівникам Української держави, посадовим особам, заявляють про наміри вчиняти підпали, вибухи у приміщеннях державних органів, а також акти вандалізму стосовно державних символів та пам’яток історії та культури України. Зовсім недавно вони заявили про свої наміри знищити підготовлену Інститутом національної пам’яті та СБУ виставку «Українська Повстанська Армія: Історія нескорених».

Червень 4th, 2008 : Іван Підкова
Актуально, Документи

Читати далі

Прес-конференція «Антиукраїнські організації на замовлення Росії активізувались в Криму та Закарпатті»

4 червня 2008 року об 11:30 в приміщенні УНІАН (Київ, вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція керівництва УНА-УНСО, Української партії і ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери на тему: «Антиукраїнські організації на замовлення Росії активізувались в Криму та Закарпатті»

Червень 3rd, 2008 : Іван Підкова
Документи, Світ Навколо

Читати далі

Прес-конференція «Історико-правовий статус Криму і Севастополя»

14 травня з 15-00 до 15-30 в Центрі національного відродження ім. Степана Бандери (вул. Ярославів Вал, 9, метро Золоті Ворота) відбудеться прес-конференція «Історико-правовий статус Криму і Севастополя».

Травень 13th, 2008 : Іван Підкова
Документи

Читати далі

Акція «Наша відповідь Росії на заяви Лужкова»

14 травня з 12-00 до 13-00 перед посольством Російської Федерації (Повітрофлотський проспект, 27) пройде мітинг протесту проти втручання російських посадовців у внутрішні справи України. У мітингу візьмуть участь Українська партія, Молодіжний націоналістичний конгрес та інші патріотичні сили. Причиною акції стали заяви мера Москви Юрія Лужкова, який, плюючи на українське та міжнародне законодавство, мав наглість заявити про претензії Росії на територію міста української слави Севастополя.

Травень 13th, 2008 : Іван Підкова
Документи

Читати далі

Офіційна заява УНА-УНСО (стосовно агресії Російської Федерації щодо територіальної цілісності Республіки Грузія)

Кожен громадянин України, який знає імперську історію нашого північного сусіда, не може бути байдужим щодо останніх заяв різних "міністрів" російської федерації та її колишнього "президента Путіна".

Квітень 26th, 2008 : Іван Підкова
Документи

Читати далі

Прес конференція: “Українські націоналісти засуджують агресію Російської Федерації щодо територіальної цілісності Республіки Грузія”

25 квітня 2008 року об 11-00 в новому штабі УНА-УНСО за адресою: м. Київ, вул. Горького 12-б відбудеться прес конференція на тему: «Українські націоналісти засуджують агресію Російської Федерації щодо територіальної цілісності Республіки Грузія, і готові, як і 1993 році надати допомогу братньому грузинському народу»

Квітень 24th, 2008 : Іван Підкова
Документи

Читати далі

Наступна сторiнка »