This version of the page http://www.shepetivka.org.ua/off/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-13. The original page over time could change.
Офіційні повідомлення » Шепетівка (Шепетовка) - наше місто. Сайт газети "Шепетівський вісник". (Шепетовка-on-line)
 
       
Зробити стартовою Додати в обране
 
Панель управления
логин :  
пароль :  
   
   
Регистрация
Напомнить пароль?
Шепетівка (Шепетовка) - наше місто. Сайт газети "Шепетівський вісник". (Шепетовка-on-line) » Офіційні повідомлення
Категорії
У світі В Україні
Новини міста Офіційно
Політика Фоторепортаж
Кримінал Освіта
Влада Долі людські
Наші інтерв’ю Спорт
Думки Консультації
На теми дня Нам пишуть
Здоров’я Наша історія
Пригоди Сад-город
Опитування Актуально
Духовність Біля дзеркала
Форум
Довідка
Засоби масової інформації
Останні коментарі
Автор: tMaSa, в новости:
Відшуміли випускні вечори
Автор: , в новости:
Що в імені твоїм Шепетівко?!
Автор: , в новости:
Соціально-економічне становище м.Шепетівки і Шепетівськ ...
Автор: , в новости:
Про що говорить моніторинг цін
Автор: , в новости:
На суботньому ринку нарешті встановили біотуалети
Автор: mi1an1n, в новости:
На суботньому ринку нарешті встановили біотуалети
Автор: , в новости:
На суботньому ринку нарешті встановили біотуалети
Автор: , в новости:
На суботньому ринку нарешті встановили біотуалети
Автор: , в новости:
На суботньому ринку нарешті встановили біотуалети
Автор: , в новости:
На суботньому ринку нарешті встановили біотуалети
Календар
«    Жовтень 2008    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Популярні новини
» Місто прагне рости
» Вони визнані кращими
» Свята обитель
» Шепетівські обрії тваринництва
» Що в імені твоїм Шепетівко?!
» Визначаючи пріоритети розвитку
» «Прем’єріади», «спікеріади», «коаліціади»...
» Пенсіонери не згодні платити за проїзд у приміському з ...
» Живий «Ланцюг єднання»
» Корпорація «Сварог Вест Груп»: шляхом плекання українс ...
Опитування
Де відпочивали цього року

На морі в Україні
В Карпатах
За кордоном
Вдома
В селі
Не відпочивав
Архів новин
Жовтень 2008 (5)
Вересень 2008 (45)
Серпень 2008 (42)
Липень 2008 (50)
Червень 2008 (11)
Травень 2008 (43)
Квітень 2008 (68)
Березень 2008 (41)
Лютий 2008 (34)
Січень 2008 (26)
Грудень 2007 (23)
Листопад 2007 (43)
Жовтень 2007 (57)
Вересень 2007 (50)
Серпень 2007 (13)
Липень 2007 (23)
Червень 2007 (26)
Меценати
Крепеж fischer, подробнее на сайте www.upat.ru
Наші координати
Міськрайонна газета "Шепетівський вісник" має тираж до 10 000. Виходить 2 раза на тиждень. Наша адреса: м.Шепетівка (Шепетовка), Старокостянтинівське шосе, 9. Тел. 38-067-874-35-92. E-mail: visnik@ukr.net Icq 2-353-695

Каталог фірм, організацій та підприємств міста Шепетівки

 
 

Офіційні повідомлення : Соціально-економічне становище м.Шепетівки і Шепетівського району за перше півріччя 2008 року
 
У 2008 році обсяги промислового виробництва м.Шепетівки зменшились на 29,9 відсотка (у січні–червні 2007 року було зростання на 64,5 відсотка). У червні, порівняно з травнем, скоротили виробництво продукції 25 відсотків підприємств, збільшили виробництво 66,7 відсотка підприємств, не працювали 8,3 відсотка підприємств.
 
 
Комментарии (3)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Безвиході не буває!
 
Насилля у сім’ї — ганебне явище у поведінці представників нашого соціуму, жертвами якого, як правило, стають жінки та неповнолітні діти. Дехто намагається знайти порятунок у розлученні, хтось — втечею за кордон у пошуках роботи і кращого життя для себе та своїх дітей. На жаль, дуже часто останнє є фатальною помилкою, яка коштує батькам здоров’я, а дітям — щасливого дитинства.
Не менш наболілою проблемою сучасного суспільства, яка стала особливо актуальною наприкінці ХХ століття, є порушення основних прав та свобод людини: вербування і примусова праця, переховування з метою використання у порнобізнесі тощо. Тобто торгівля людьми.
Про те, яка ситуація, пов’язана з вищезгаданими проблемами, склалася у нашому місті, обговорювалось на одному із засідань координаційної ради виконкому Шепетівської міської ради.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : До відома депутатів Шепетівської міської ради!
 
Відповідно до розпорядження міського голови С.Шпільченка 17 липня 2008 року о 10.00 в залі музею М.Островського відбудеться чергова XXXIV сесія міської ради 5-го скликання.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : На колегії районної державної адміністрації
 
На чергове засідання колегії райдержадміністрації були запрошені керівники й представники підприємств, установ та організацій, самоврядних органів Шепетівщини, а також начальники відділів та управлінь головного виконавчого органу краю. У ній взяв участь заступник голови районної ради І.К.Адамець.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : На колегії районної державної адміністрації
 
Чергове засідання колегії райдержадміністрації, яке відбулось у середу, 21 травня, розпочалось з оприлюднення розпорядження голови виконавчого органу краю (від 5 травня поточного року) щодо її кадрових змін. Так, у склад колегії влились тимчасово виконуючі обов’язки заступників голови райдержадміністрації А.С.Войчишин, А.М. Чмир, а також начальник Шепетівського міжрайонного управління СБУ С.О.Музичук та директор лісокомунального спеціалізованого підприємства П.П.Трофімчук.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Робота шукає вас
 
«Розвиток сільськогосподарських та несільськогосподарських видів бізнесу в сільській місцевості» — таку назву мав семінар, який провели у нашому місті наукові співробітники сільськогосподарської дорадчої служби «Агроаргумент», що діє при Інституті післядипломної освіти та дорадництва Подільського державного аграрного університету.
На зібрання були запрошені безробітні з сіл Судилкова, Плесни, Марковець, Михайлючки, Пиляїв, Климентович, Пашуків, Чотирбок, Старих Бейзим та інших.
Представники університету проводили семінар у два тури, для зручності безробітних з віддалених сіл. На перше засідання прибуло близько 30 безробітних.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Чому Михайлючка втратила 500 тисяч гривень
 
Нещодавно у Михайлючці відбулася важлива подія: керівники області, району, сільської ради, ВАТ «Шепетівкагаз» запалили голубий факел, що дало можливість жителям села провести газ до своїх осель.
До цього люди йшли більше року, вкладаючи у газифікацію зароблені нелегкою селянською працею власні багатотисячні заощадження. Звичайно, допомагала і районна влада, виділивши зі свого бюджету 50 тисяч гривень на газифікацію Михайлючки, але основне навантаження лягло на сільських жителів.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Соціально-економічне становище м.Шепетівки і Шепетівського району за перший квартал 2008 року
 
У березні 2008 року проти відповідного місяця 2007 року обсяги промислового виробництва міста зменшились на 36,3 відсотка, а за період з початку року – на 32,2 відсотка.
Скоротили виробництво продукції 33,3 відсотка підприємств, збільшили – 50 відсотків, не працювало 16,7 відсотка підприємств.
 
 
Комментарии (1)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Все більше проблемних питань виноситься на розгляд сесій міської ради. І вони не завжди вирішуються одразу
 
Останнє квітневе засідання ХХХІ сесії міськради п’ятого скликання відбувалось в обстановці серйозного обговорення багатьох нагальних проблем повсякденної життєдіяльності міста.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : На колегії районної державної адміністрації
 
Чергове засідання колегії райдержадміністрації розпочалося з приємного почину керівників виконавчої та самоврядної гілок влади району. Спершу голова райдержадміністрації В.С.Яцух повідомив присутніх учасників заходу про відзначення керівників і колективів громад та установ краю, які найкраще проявили себе у започаткованій Президентом України «Весняній толоці». Затим запрошені на засідання, а це були сільські та селищний голови, керівники підприємств, установ та організацій, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, серед присутніх був і міський голова С.І.Шпільченко та інші, стали свідками вручення кращим подвижникам благоустрою та дбайливої турботи про довкілля почесних грамот та цінних подарунків.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Враховуючи інтереси району
 
На останній сесії районної ради при розгляді питання про звернення ТОВ «Конотопський граніт» про погодження надання спеціального дозволу на розробку Конотопського родовища гранітів прийнято рішення детально вивчити усі звернення товариств про надання погоджень щодо отримання спеціального дозволу на розробку Конотопського родовища гранітів. Доопрацьовані документи у місячний термін запропоновано розглянути на спільному засіданні президії та постійної комісії районної ради, де визначитись щодо дати проведення сесії районної ради з розгляду цього питання.
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Віталій Яцух: «Люди повинні повірити у себе»
 
Започаткований новим керівником виконавчої влади краю діалог з громадами покликаний стати генеруючим чинником вирішення багатьох наболілих проблем села
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : З 1 квітня всі пенсійні виплати будуть не нижчими за прожитковий мінімум
 
З цього приводу Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову № 265 від 26.03.2008 р. «Деякі питання пенсійного забезпечення громадян».
 
 
Комментарии (0)  Подробнее
 
 
Офіційні повідомлення : Шепетівські міфи та реальність
 
За багатьма оцінками нинішня криза в Україні є, насамперед, моральною кризою, наслідком недостатньо розвинутої етнічної (української) свідомості. Від цього і всі наші проблеми.
 
 
Комментарии (1)  Подробнее
 
 
Завантаження ...