This version of the page http://www.una-unso.in.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-12. The original page over time could change.
РУССКОЕ ГУАНТАНАМО (Севастополь: история и перспективы)

На нашу електронну адресу надійшла стаття на наш погляд цікава стаття, яку ми вам пропонуємо, статтю надаємо мовою оригіналу.

В начале 19-го века Россия продолжала завоевания на юге, несколько затруднёнными и замедленными на Кавказе. Британия справедливо расценивала это не только как угрозу продвижения России в английскую Индию, обозначенную ещё Павлом 1-м, но и сама не прочь была «подвинуть» Россию на Кавказе и Чёрном море, которое представлялось удобным маршрутом для монопольного торгового судоходства. Кроме того, англичане искали подходящего случая пресечь раз и навсегда поползновения России к Босфору и Константинополю (Стамбулу).

Жовтень 7th, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо, Статті

Читати далі

Національний суверенітет

Сьогодні в Україні склалась парадоксальна ситуація. Кілька поколінь українців боролись за створення самостійної держави, проливаючи кров ворогів і свою. Нині маємо державу. Проте вона веде таку політику, котра дає нам усі підстави вважати існуючу державу реальним ворогом нації.

Жовтень 7th, 2008 : Іван Підкова
Актуально, Статті, Шлях до влади

Читати далі

УНА-УНСО щиро вітає з 45-річчам Руслана Петровича Зайченка, голову виконкому УНА.

Шановний Руслане Петровичу

У цей святковий день від усього серця бажаємо міцного здоров’я,
щастя і добробуту Вам і Вашій родині,
великих успіхів і здобутків в усіх справах,
наснаги та натхнення,
довгих років життя у міцному родинному колі
та серед вірних друзів і надійних соратників
Прийміть, будь-ласка, наші теплі, щирі вітання з Днем народження!

УНА-УНСО

Жовтень 3rd, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо

Читати далі

Я не дисидент, я – «антирадянщик», – Владімір Сорокін

– В країні, яку створював Іван Грозний ще у 16 ст., вертикаль влади, як піраміда, йде в небо і змушує молитися на себе. Російська держава досі займає місце Бога і вимагає в людей абсолютної покори і поклоніння.

Вересень 30th, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо

Читати далі

Заява УНА-УНСО від 25.09.2008

Заява УНА-УНСО

Останнім часом засоби масової інформації Російської Федерації розповсюджують погано зфабриковану брехню про міфічну участь підрозділів УНА-УНСО у бойових діях в Південній Осетії, котра супроводжується бездарно зкомпільованими матеріальними доказами.

Вересень 25th, 2008 : Іван Підкова
Актуально, Документи, Світ Навколо

Читати далі

$1000 за рік: як мажори-убивці відкуповуються від в’язниці

Поки жоден з винуватців гучних ДТП не отримав 12 років в’язниці.

Вересень 24th, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо

Читати далі

Сьогодні літаючому Кучмі запропонують сісти

Громадяни України, які не забули діяння екс-президента, зберуться сьогодні, 22 вересня, о 18.00 біля Палацу «Україна», щоб нагадати Леонідові Кучмі справи його рук.

Вересень 22nd, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо

Читати далі

Пішов з життя Євген Русланович Зайченко

Сьогодні, на 22-му році життя помер Євген Русланович Зайченко. Євген, не зважаючи на молодий вік, прожив цікаве і насичене подіями життя. Він був учасником акції «Україна без Кучми», приймав участь в Помаранчевій Революції, забезпечував охорону походу сумських студентів, що передував Помаранчевій Революції, пройшов самі серйозні унсовські табори. Сьогодні він пішов до наших Героїв. Світла пам’ять тобі Євгене! Ти був і залишаєшся справжнім козаком!

УНА-УНСО висловлює співчуття голові виконкому Руслану Зайченку, Вірі Зайченко, та всій родині покійного Євгена з приводу смерті сина.

Вересень 18th, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо

Читати далі

Завтра 16 вересня 2008 на сесії ради Дніпровського району міста Києва журналістам пообіцяли викриття корупційних схем.

Завтра 16 вересня 2008 на сесії ради Дніпровського району міста Києва намагатимуться позбавити посад восьми депутатів від БЮТ за: принциповість позицій, а також за несплату «абонентської плати за місце у партійному списку».

Вересень 15th, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо

Читати далі

16 вересня на Майдані Незалежності акція пам’яті Георгія Гонгадзе.

16 вересня на Майдані Незалежності відбудеться акція, присвячена пам’яті журналіста Георгія Гонгадзе, де журналісти, громадські активісти та небайдужі громадяни вшанують пам’ять Георгія та інших загиблих журналістів.


Вересень 13th, 2008 : Іван Підкова
Світ Навколо

Читати далі

Наступна сторiнка »