This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?m=200801 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-11. The original page over time could change.
2008 January | Sidirom's Blog

Архів за January, 2008

Я українець!

Опублікував Sid о January 30, 2008


Соціальна реклама 2005 року залишається актуальною і зараз. РЕКОМЕНДУЮ ПОДИВИТИСЯ І УСВІДОМИТИ СУТНІСТЬ.

Рубрика: Україна

Коментарі (4)

Що таке сон?

Опублікував Sid о January 29, 2008

 

Що ж насправді з нами відбуваєтеся, коли ми спимо?

Ми знаємо, що функціонування нашого організму відбувається повільніше під час сну, так як наприкінці дня ми почуваємося стомленими та ми відчуваємо, що наш рівень енергії зменшується у порівнянні до того, яким він був протягом дня. Потім ми лягаємо спати, закриваємо наші очі і наступне, що ми чуємо – це наш будильник рано вранці. Але насправді, наш мозок дуже активний рід час того, як наше тіло спить, майже на тому ж рівні як і тоді, коли людина не спить.

При нормальному сні ми проходимо дві фази: фаза глибокого сну та фаза REM (швидкі рухи очей).

Фаза глибокого сну наступає через пів години після того, як наше тіло повністю розслабиться і ми заснемо. Ця фаза продовжується приблизно протягом 40 хвилин. Протягом цієї активної фази, під час якої ми в основному бачимо наші сни, ми майже не рухаємо рештою нашого тіла.

Після цього наступає фаза REM, коли наш мозок переробляє всю чуттєву інформацію попереднього дня. Ми переживаємо ці фази кілька разів протягом однієї ночі (цикл сну). Якщо ми прокидаємося протягом фази REM, ми можемо краще згадати сон, який ми бачили. Фаза глибокого сну скорочуєте, а сон стає не таким глибоким, ближче до ранку.

Протягом фаз глибокого сну виробляється людський гормон росту (STH – соматотрофін), який є дуже важливим для нашого організму. Цей гормон сприяє тому, що наш організм стає більш стійким до стресу та напруження.

Чим довші фази глибокого сну, тим краще ми себе почуваємо протягом наступного дня, тому що виробилася достатня кількість гормону соматотрофіну.

Рубрика: Цікаве

Коментарі (2)

Обмін лінками

Опублікував Sid о January 27, 2008

 Всі хто бажає обмінятися лінками з моїм блогом, пишіть:

839-51-50

 ua-_sid@ukr.net

Також приймається обмін кнопками
 

Рубрика: Мій блоґ

Коментарі (12)

Нічний цвинтар

Опублікував Sid о January 26, 2008

… Беру я в руки газету Леополіс (додаток до Високого Замку: Львів) і помічаю на титульній сторінці заголовок “Нічні прогулянки Личаківським цвинтаром”. Прочитавши статтю взнав, що тепер на Личаківському кладовищі можна буде замовити нічну екскурсію (домовлятися зазделегіть, віртість 50 грн. з людини). Робітники цвинтару кажуть, що ідея прийшла 2 роки тому. Читати далі »

Рубрика: Львів

Коментарі (8)

Футбольний фанатизм. Ч.2

Опублікував Sid о January 25, 2008

 

Сьогодні розповім про футбольних хуліганів. В цьому мені допоможе Вікіпедія та різні російські хулс-портали, отже поїхали:

Футбольні хулігани офіційною мовою особи, що порушують громадський порядок, пов’язуючи свої дії з футбольними пристрастями. Самі футбольні хулігани розцінюють свій рух як субкультуру. Як правило, злочину на грунті футбольного хуліганства здійснюються до або після футбольних матчів. У деяких молодіжних групах існує культ футбольного хуліганства.

  Читати далі »

Рубрика: Футбол

Коментарі (3)

Футбольний фанатизм. Ч.1

Опублікував Sid о January 24, 2008

 

 

Футбольний фанатизм поділяється на ультрас та хуліганс рухи. Сьогодні вашій увазі представлю інформацію про ультрас-рух. Цю інфу можна прочитати на багатьох українських ультрас порталах. 

Ультрас - це спосіб життя, спосіб мислення. Це те, коли футбол уже набагато більше ніж просто захоплення чи хоббі - це ваше життя! Ви вже не можете НЕ піти на стадіон, ви вже не можете НЕ поїхати на виїзд, ви нездатні відмовитися від посиденьок із ЦИМИ людьми й друзів, справжніх друзів, не зав’язаних з вашою улюбленою командою, у вас із кожним роком усе менше й менше, а приходячи на футбол ви вже не можете просто спостерігати за грою - вам потрібно більше, вам потрібно самому безпосередньо приймати участь у підтримці команди… ви ультрас. У повному розумінні цього слова.

Читати далі »

Рубрика: Футбол

Коментарі (2)

}{ет-Трик

Опублікував Sid о January 23, 2008

Доброго часу доби! Хочу вас ознайомити з трьома невеличкими новинами. Отже, новина 1-ша:

  • Я знову поміняв дизайн!

Сподіваюся, що цей довше протримається на мому блозі. Шкурку я поміняв через те, що ця і на очі миліша і більш функціональна. Новина 2-га:

  • Всім хто хоче читати мою писанину в Читачі, додавайте - http://www.sidirom.org.ua/?feed=rss2

Я обіцяю писати цікаве і корисне, ви не пожалкуєте, якщо додасте мене! І нарешті, новина №3

  • Я починаю невеличку серію розповідей про футбольний фанатизм.

Сподіваюся вам буде цікаво! Розкажу про ультрас і хуліганс рухи, про ідеологію фанатизму, про найсильні укр. фірми і так далі. Як то кажуть - не перемикайте
 

Рубрика: Мій блоґ

Немає коментарів

Mahna Mahna!

Опублікував Sid о January 16, 2008

Я кайфую від цієї пісеньки! Три дні підряд її співаю!

Рубрика: Приколи

Немає коментарів

Новий дизайн

Опублікував Sid о January 13, 2008

Ось поставив собі нову шкурку. До того була стандартна синьо-біла, як вам ця ?

Рубрика: Мій блоґ

Коментарі (3)

Кіноляпи

Опублікував Sid о January 12, 2008

Немає ідеальних фільмів. У кожному фільми є якісь неточності!
Наприклад:
Фільм Apocalypto (США, 2006)
«Силиконовую долину» мы всегда представляли себе несколько иначе, но кинематограф - есть кинематограф! Правда, ощущение натуральности теряется в тот самый момент, когда на крупном плане замечаешь ногу, выгибающуюся в совершенно немыслимую сторону.

Читати далі »

Рубрика: Кіно

Коментар (1)

© 2008 - Sidirom’s Blog. Дизайн від WpThemeDesigner & PCProwl.