This version of the page http://pravda.if.ua/cat-1-p0.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-11. The original page over time could change.
Правда.if.ua - Політика
 
Політика
Економіка
Суспільство
Культура
Спорт
Туризм
Закон
Влада
Кримінал
Здоров'я
фоторепортаж
 
Розсилка новин:  
реклама

дошка оголошеннь
Додати оголошення
Знайомства
  • Знайомства

Нерухомість
  • Продам
  • Куплю
  • Здам
  • Винайму

Продам
  • Автотехніка і запчастини
  • Будматеріали/Для дому
  • Комп'ютерна техніка
  • Дитяче
  • Книги
  • Меблі
  • Побутова техніка
  • Апаратура, прилади
  • Музичні інструменти
  • Тварини
  • Мобільні телефони
  • Інше

Куплю
  • Автотехніка і запчастини
  • Будматеріали/Для дому
  • Комп'ютерна техніка
  • Дитяче
  • Книги
  • Меблі
  • Побутова техніка
  • Апаратура, прилади
  • Музичні інструменти
  • Тварини
  • Мобільні телефони
  • Інше

Робота
  • Шукаю
  • Пропоную

Послуги
  • Інтелектуальні
  • Ремонтні
  • Транспортні
  • Кредити
  • Інше
ПРАВДА.com.ua
Тимошенко і Янукович докотилися до базару
Янукович згадав Тимошенко ательє, а вона йому – страуса і корову
Тимошенко хоче потиснути Януковичу руку
Янукович став прихильником дострокових виборів
ТИМОШЕНКО: ВИБОРІВ НЕ БУДЕ
БЮТ оскаржив указ Ющенка, але той звільнив суддю
ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ ПАДАЄ
У Балоги вказали, куди Тимошенко звертатися зі скаргами на розпуск
Теорія переділу
Українська правда
курси валют


Сьогодні: 11 Жовтня 2008
НовиниПолітика
 Наступна сторінка

Роман Ткач: Усі крайові організації Руху Франківщини підтримують Президента України
10 Жовтня 2008, 19:04
“Мені прикро, що багато моїх колег з НРУ, підтримуючи Голову НРУ в його прагненні влити НРУ у БЮТ, сьогодні беруть до рук калькулятори, рахують і порівнюють рейтинги. Ми маємо зрозуміти, що на кону сьогодні стоїть Україна, а не політичне майбутнє тієї чи іншої партії”.
«За» чи «проти» Ющенка?
10 Жовтня 2008, 11:04
11 вересня в Івано-Франківській міській раді створено депутатське об’єднання «За Віктора Ющенка», у яке увійшло 13 депутатів з фракції УНП, а з фракції «Наша Україна» — голова міської організації Єдиний центр Руслан Гусак. Здається дивним, чому у блок «За Віктора Ющенка» не вступили депутати з фракції «Наша Україна». Невже вони не підтримують Президента України Віктора Ющенка? Свої думки з цього приводу погодилися висловити депутати Івано-Франківської міської ради.
Ющенко оголосив про припинення діяльності ВР VI скликання та проведення дострокових виборів
08 Жовтня 2008, 21:12
Президент України Віктор Ющенко оголосив про припинення діяльності ВР VI скликання та проведення дострокових виборів. Про це він повідомив в ефірі одного з провідних телеканалів України.
Ю.ТИМОШЕНКО ТРЕБА КУПИТИ СОБІ МОСКОВСЬКИЙ "СПАРТАК" ЧИ „ГАЗПРОМ”!
08 Жовтня 2008, 14:59
Футбол - це гра і симпатія мільонів людей. І політики завжди намагатимуться грати і спекулювати на цих симпатіях. Наприклад, італійський прем’єр С.Берлусконі є власником відомого футбольного клубу "Мілан". І під час виборчих кампаній активно розігрує цю політико-футбольну карту. Все це обставляється як яскраве і видовищне шоу.
Політична еволюція Ю.Тимошенко ввійшла у фазу системних зрад і постійного обману - Віктор Балога
26 Вересня 2008, 17:19
Розпад демократичної більшості у Верховній Раді, який розпочався 2 вересня внаслідок фактичного оформлення союзу БЮТ, Партії регіонів і комуністів, відкрив серію політичних зрад «біло-сердечних» стосовно їхніх виборців і демократичного вибору країни загалом. Так оцінив визначальну роль БЮТ у припиненні існування коаліції демократичних сил у парламенті Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога.
В Яремче представлено проект «Велокраїна»
26 Вересня 2008, 16:09

25.09.2008 року у м. Яремче в рамках Програми сусідства Румунія – Україна відбувся семінар, на якому був представлений проект “Велокраїна”.

Презентацію проекту провів його керівник Віктор Загреба.

На семінар були запрошені власники веломагазинів, велосипедних прокатних пунктів, приватних садиб та ін.

У Косівській райраді прогнозується спека
25 Вересня 2008, 7:23 | Коментарів: 1
Відкликавши голову Косівської районної ради Руслана Присяжного з відпустки, депутати так і не почули його звіту щодо виконаної роботи. Голова замість того, щоб відкривати сімнадцяту позачергову сесію, намагався відкрити шістнадцяту, яка вже відбулася 11 вересня.
Зібрання лідерів Молодіжної ради
24 Вересня 2008, 7:00

22 вересня за участю начальника управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації Г.Боднар відбулося засідання Молодіжної ради, в якому взяли участь лідери обласних молодіжних громадських організацій.

Віктор Анушкевичус не допустить зриву опалювального сезону
23 Вересня 2008, 19:43

Такою заявою міський голова розпочав оперативну нараду МВК. За його словами підготовка до осінньо-зимового періоду ведеться значно гірше, ніж у попередні роки. Ця ситуація, підкреслив міський голова, «…мене не влаштовує». Якщо початок опалювального сезону буде зірвано, зауважив мер, винні будуть покарані звільненням з роботи.

Віктор Ющенко: Тимошенко крокує слідами Мороза
22 Вересня 2008, 9:03
«Те, що зробила прем’єр-міністр – це називається одним словом – зрада, де національні інтереси підмінені своїми особистими. Ця людина не заспокоїться поки не переверне всю Україну з ніг на голову». Про це в інтерв’ю журналістам під час перерви в роботі Політичної ради «Нашої України» заяви Почесний Голова Партії, Президент України Віктор Ющенко.
Більшість депутатів облради знехтували висновком облуправління міністерства охорони навколишнього природного середовища (фото)
21 Вересня 2008, 10:35
19 вересня відбулася двадцять п’ята сесія Івано-Франківської обласної ради п’ятого демократичного скликання. Напротязі чотирьох годин депутати облради розглянули наступний порядок денний.
Найбільш вигідним для Росії Президентом України є В.Янукович, після нього – Ю.Тимошенко
20 Вересня 2008, 11:35
Обираючи, який з двох політиків, Ю.Тимошенко чи В.Ющенко, був би більш вигідним для Росії на посту Президента України,  38% опитаних назвали Ю.Тимошенко і лише 6% – В.Ющенка. 48% вважають невигідними обох претендентів. 8% не змогли визначитись із відповіддю на це запитання. Ще більш вигідною для Росії (ніж в середньому по опитуванню) вважають Ю.Тимошенко на Заході (41% респондентів) і у Центрі (46%).
Голова Надвірнянської РДА може залишитися без свого "портфеля"
19 Вересня 2008, 19:15 | Коментарів: 4
Нещодавно відбулася XV сесія Надвірнянської районної ради, яку вів її голова Володимир Іванчук. Сесія ухвалила за рекомендацією трьох фракцій раді - "Наша Україна", "З Україною в серці" та "Національний вибір" - пропозицію про внесення у порядок денний питання про підтримку Заяви Івано-Франківської обласної ради про суспільно-політичну ситуацію у державі та можливість збереження коаліції демократичних сил у Верховній Раді.
Міськрадівські «нашоукраїнці» проти… Ющенка?
18 Вересня 2008, 14:53
В Івано-Франківській міській раді утворилося депутатське об’єднання «За Віктора Ющенка». За інформацією, яка з’явилася напередодні сесії міськради (що відбулася 11 вересня), до блоку мали увійти депутати від фракцій «Наша Україна» та Української народної партії.
Несподіванка по-косівськи, але вже по новому (фото)
17 Вересня 2008, 7:00
Депутатів Косівської райради нарешті зацікавило, що ж робить керівництво ради. Щоб заслухати звіт голови й заступників, ініціативна група з 27–ми депутатів, 11 вересня скликали позачергову сесію. Але почути Руслана Присяжного, голову райради та його першого заступника Святослава Перцовича так і не вдалося. Перцович невідомо чому зранку поїхав до Івано-Франківська на сесію облради, а Присяжний пішов у відпустку. Здавалося, що все їм зійшло з рук, якби, чи не вперше за це скликання, депутати не проявили злагоджених дій.  
Віктор Анушкевичус переконаний, що Почесний прапор Ради Європи – це прагнення громади Івано-Франківська жити у спільному домі, назва якого Європейський Союз
16 Вересня 2008, 8:21
Про це міський голова заявив на церемонії вручення Почесного прапора РЄ. Водночас, Віктор Анушкевичус зізнався, що відчуває «…не лише велике хвилювання, але й величезну відповідальність за подальшу роботу».
Як і хто прогосував з депутатів облради за підтримку політичного курсу президента України
13 Вересня 2008, 23:18
Поіменне голосування депутатів Івано-Франківської обласної ради народних депутатів за Заяву до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України 11 вересня 2008 року.
Cело Гута, де розташована президентська резиденція, обиратиме голову
13 Вересня 2008, 9:00
У зв'язку  з  достроковим припиненням повноважень сільського  голови с.Гута Богородчанського району Верховна рада України своєю постановою призначила позачергові   вибори  в цьому населеному пункті Івано-Франківщини.
Через рішення Івано-Франківської облради Тимошенко "наїде" на Коломойського
12 Вересня 2008, 21:24
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко стурбована ситуацією на Кременчуцькому нафтопереробному заводі і планує провести нараду з цього питання. Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції.
Політичний бомонд Прикарпаття взяв участь в акції "Ланцюг єднання України"
12 Вересня 2008, 19:15
Сьогодні на Прикарпатті відбувся символічний «Ланцюг єднання України», який поєднав Івано-Франківську, Чернівецьку, Тернопільську, Хмельницьку, Рівненську, Волинську, Вінницьку, Львівську та Закарпатську області.
14 депутатів міської ради утворили депутатську групу «За Віктора Ющенка»
12 Вересня 2008, 8:23
На 32 позачерговій сесії міської ради, яку скликали за ініціативою місцевих бютівців, розглянули лише одне питання – «Про збереження коаліції демократичних сил у ВР України».
Фоторепортаж позачергової сесії Івано-Франківської обласної ради
11 Вересня 2008, 20:10
Як повідомлялося раніше, сьогодні відбулася позачергова двадцять четверта сесія обласної ради на якій депутати розглядали суспільно-політичну ситуацію у державі та можливість збереження коаліції демократичних сил у Верховній Раді України.Обговорення даного питання відбулося на підвищених тонах і в напруженій обстановці, голові облради Ігорю Олійнику доводилося неодноразово нагадувати депутатам про регламент ради.
Івано-Франківська обласна рада підтримала Президента України
11 Вересня 2008, 15:38

Сьогодні, 11 вересня, на позачерговій двадцять четвертій сесії обласної ради депутати розглядали суспільно-політичну ситуацію у державі та можливість збереження коаліції демократичних сил у Верховній Раді України.

А у громади запитали? (фото)
10 Вересня 2008, 12:03
Нещодавно містобудівна рада Івано-Франківська схвалила проект будівництва двох нових мікрорайонів на місці приватних садиб вулиць Чайковського, Островського, Одеської, Зеленої, Яремчика та Сірика, а також Верховинської, Цьоклера, Заливахи, Міхновського, Товарної, Краківського та інших вулиць в центральній частині міста. Старі приватні будівлі на цій вулиці планують знести, а на їх місці побудувати багатоповерхівки.
Василь Петьовка: «Фракція БЮТ перетворилася у тоталітарну секту, в якій все підпорядковується волі її лідера»
10 Вересня 2008, 11:50
9 вересня 2008 року відбулось засідання Ради Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру. У засіданні Ради взяв участь народний депутат України, член Президії Єдиного Центру Василь Петьовка.
 Наступна сторінка

 
календар оновлень
Жовтень '08
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

опитування
Кого з кандидатів Ви б обрали наступним Президентом України?
Литвин Володимир
Мороз Олександр
Симоненко Петро
Тимошенко Юлія
Тягнибок Олег
Ющенко Віктор
Янукович Віктор
Яценюк Арсеній
не підтримую жодного кандидата


Архів опитувань
погода
Субота, День

3 м/с
13 / 15oC
Вологість: 65%
Тиск: 749 мм. рт. ст.
Неділя, Ніч

3 м/с
6 / 8oC
Вологість: 90%
Тиск: 748 мм. рт. ст.
Неділя, День

2 м/с
17 / 19oC
Вологість: 59%
Тиск: 745 мм. рт. ст.
Понеділок, Ніч

3 м/с
8 / 10oC
Вологість: 89%
Тиск: 744 мм. рт. ст.

Розклад Погоди
посилання
новини уніан
завантаження...

новини єпархії
Посвячення наріжного каменя на новий храм у с. Гаврилівка
"Люди мають про Церкву дуже різні уявлення і то, часто, таки дуже поверхові"
Духовна обнова українського суспільства XXI століття
Правлячий архієрей Микола Сімкайло нагородив редакцію газети "Вільний голос" грамотою

©2007 - 2008 «Правда.if.ua».
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на http://pravda.if.ua
У випадку недоступності сайту спробуйте переглянути зеркало за адресою pravda.in