This version of the page http://hata.profi.co.ua/ekonomika/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-11. The original page over time could change.
Економіка » Хата - мікрокосмос родинного життя
Хата моя, бiла хата, рiдна моя сторона. Пахне любисток i м'ята, мальви цвiтуть край вiкна. Д. Луценко
Логiн
Пароль
 
Реєcтрацiя на сайтi!
Забули пароль?
  Скарбниця
Бiблiотека
Традицii
Iсторiя
Народнi пiснi
Легенди та перекази
Свiтлини
Міфи
  Корчма
Анекдоти
Тости
Байки
Флеш-приколи

  Майстерня
Автомобiлi
Ремонт
Побутова технiка
Фiнансовi справи
Садiвництво
  Кухня
Рецепти
Здоров'я
Краса
Виховання
Захоплення
  Дитяча
Казки
Пiснi
Розмальовки
Вiршi
Iгри
Оповідання
  Хлiв
Тварини
Риби
Птахи


  Сарай
Шпалери
Кориснi лiнки
Усяка - Всячина
Листівки



  Популярнi
» Як заробити $100 в день
» Вбитій учасниці Дом-2 погрожували в Однокласниках
» Розмір штрафів за порушення правил дорожнього руху таки ...
  Останнi
НУ-НС не бачить жодної різниці ..
Лідер фракції Наша Україна – Народна самооборона В’ячеслав Кириленко називає «чистою фальсифікацією» заяви представників БЮТ щодо можливості створення коаліції Партії регіонів і Нашої України.

Київ закликав Москву не хвилюв ..
Прес-секретар Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич заявляє, що українська сторона координує свої дії з виконання указу Президента про перетин формуваннями російського Чорноморського ф ...

Кучма підтримав Ющенка і похва ..
Екс-президент України Леонід Кучма підтримує призначення дострокових парламентських виборів.


цифровые фотоаппараты

Samsung NV3
$248.00..$346.08
Тип фотокамеры: цифровая; Тип: ПЗС (CCD); Размер: 1/2.5; Количество мегапикселей: 7.4; JPEG; Размер снимка (максимальный): 3072 x 2304; Secure Digital Card; Mul

Nikon Coolpix L3
$148.00..$203.00
Тип фотокамеры: цифровая; Тип: ПЗС (CCD); Размер: 1/2.5; Количество мегапикселей: 5.25; JPEG; Размер снимка (максимальный): 2592 x 1944; Secure Digital Card; Вс

Casio Exilim EX-Z1000
$309.00..$395.00
Тип фотокамеры: цифровая; Тип: ПЗС (CCD); Размер: 1/1.8; Количество мегапикселей: 10.37; JPEG; Другие форматы: DFC, DPOF, AVI, WAV; Размер снимка (максимальный)


  На Рівненщині збудують бази відпочинку на березі Хрінницького водосховища
7 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

У Демидівській райдержадміністрації на Рівненщині відбувся земельний аукціон з передачі права оренди строком на 10 років земельних ділянок, які розташовані на березі Хрінницького водосховища за межами населених пунктів, для будівництва баз відпочинку. До участі в аукціоні зареєструвалося 3 особи, - повідомили ZAXID.NET в прес-службі Рівненської ОДА.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  У Держбюджеті-2009 закладено недофінансування країни на 22 млрд грн, - аналітики Асоціації міст України
7 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

За альтернативними розрахунками аналітиків Асоціації міст України та громад, у проекті державного бюджету України на 2009 рік закладено недофінансування країни на 22 млрд гривень. Як підкреслив міський голова Тернополя Роман Заставний, відповідно до запропонованого проекту Держбюджету, Тернопіль недоотримає більше 10 мільйонів гривень на соціальну сферу, освіту, медицину, культуру. Про це ZAXID.NET повідомили в прес-службі Тернопільської міської ради.


          Коментарi: 0      Детальнiше...


  Мер Львова поїхав до Києва домовлятися за газ для міста
7 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

За 2008 рік Львів заборгував перед НАК "Нафтогаз України" 57,1 млн грн. Щоб отримати газ для початку опалювального сезону, необхідно живими коштами до 15 жовтня заплатити 15,5 млн грн, в такому випадку решту суми теплопостачальним підприємствам Львова зачислять з держбюджету як відшкодування різниці в тарифах. Про це сьогодні, 6 жовтня, повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Федак під час наради з питань розрахунків за спожитий газ теплопостачальними організаціями області та отримання лімітів споживання газу для початку опалювального сезону.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Теплопостачальникам Львівщини радять брати кредити для сплати боргів за газ
7 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

"Я б порадив усім підприємствам, які не мають достатньо коштів, щоб заплатити борг, взяти кредит. Область в будь-якому випадку отримає газ. Не отримають ті населені пункти, підприємства й керівники яких не заплатять. 16 жовтня ми вийдемо в ЗМІ і скажемо людям, хто спрацював нормально - і тепло є, а хто не спрацював, і тепла немає", - заявив сьогодні, 6 жовтня, заступник голови Львівської ОДА Тарас Федак під час наради з питань розрахунків за спожитий газ теплопостачальними організаціями області та отримання лімітів споживання газу для початку опалювального сезону.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Львів візьме кредит у ЄБРР на побудову транспортної розв’язки на вул. Стрийська-Наукова
4 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

"Учора ми досягли домовленості: Європейський банк реконструкції і розвитку готовий дати кредит на будівництво дворівневої транспортної розв’язки на вул. Стрийська - Наукова. З понеділка ми почнемо готуватися до підписання такої угоди", - заявив сьогодні, 3 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Генеральний спонсор VIII Львівського міжнародного економічного форуму пророкує Львову успіх
4 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

"Я дуже вдоволений тим, як проходив цей Форум у Львові. Я переконався, що ми прийняли правильне рішення, підтримавши цей захід і відкривши в липні у Львові свій офіс. На мене справили велике враження кількість поважних учасників і перелік тем, що обговорювалися тут", - заявив сьогодні, 3 жовтня, під час підбиття підсумків VIII Львівського міжнародного економічного форуму керуючий партнер генерального спонсора заходу PriceWaterHouse Cooper Борис Краснянський.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  “Нафтогаз” і “Газпром” мають підписати два довгострокові контракти мінімум на 10 років
4 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко задоволена результатами переговорів з керівництвом Російської Федерації щодо газового питання. Про це вона повідомила 3 жовтня на прес-конференції, - поінформували ZAXID.NET в управлінні у зв"язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів України.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Через липневий паводок у Стрийському районі заборонили добувати гравій і рубати ліс
4 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

Сесія Стрийської районної ради прийняла рішення про заборону видобутку піщано-гравійної суміші та заборону вирубування лісів на території Стрийського району. Про це повідомив власкор ZAXID.NET у Стрию.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Понад 4 млрд грн податків надійшло до бюджетів усіх рівнів на Львівщині
4 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

Обсяги надходжень податків та платежів до бюджетів усіх рівнів по Львівській області за 9 місяців 2008 року зросли на чверть порівняно з аналогічним періодом 2007 року. Якщо у січні-вересні 2007 року надходження до бюджетів усіх рівнів становили 3 338 млн грн, то у січні-вересні 2008 року - 4 183 млн грн, - повідомили ZAXID.NET у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Економічний Форум у Львові стає представницьким майданчиком для перемовин
4 октября 2008 | Автор: HaTa | Переглядiв: 0  

VIII Львівський міжнародний економічний форум, фокусом якого стало обговорення питань стабільного розвитку регіонів як основи для зростання національної економіки, завершив свою роботу 3 жовтня 2008 року. Форум був підтриманий на найвищому державному рівні - проходив під патронатом Президента України Віктора Ющенка, який взяв участь у роботі заходу 2 жовтня. Зріс також представницький рівень закордонних учасників Форуму, серед яких були віце-президент Європейського інвестиційного банку Єва Срейбер, виконавчий директор Європейського інвестиційного банку, член ради директорів ЄБРР Террі Браун, заступник генерального директора Генерального директорату з питань енергозабезпечення та транспорту Єврокомісії Золтан Казацай та інші поважні особи. Учасників Форуму привітала прем’єр-міністр України, з доповіддю на пленарній сесії виступив міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
Повернутися << 1 2 3 ... 342 343 344 >> Наступна сторiнка
  Кабінет

Менеджмент
Пошукова оптимізація
Інтернет поради
Саморозвиток
Конкурентна розвідка


  Світлиця новин
Політика
Геополітика
Економіка
Культура
Музика
Бізнес
Світ
Спорт
Наука та здоровья
Шоу-бізнес
Огляд преси
Уряд
Наука й освіта
Суспільство
Дипломатія
Корупція
Релігія
Мас-медіа
Екологія
Туризм
Збройні сили
Правоохоронні органи
Кримінал
Пожежа
Надзвичайна ситуація
Євро-2012


  Телебачення-онлайн

24 канал новин
УТР Україна


  Радіо-онлайн

Радіо Зірочка

Твоє Радіо

Молоде радіо

Світ Радіо

НРКУ

УХ Радіо

Львівська Хвиля



  Календар
«    Октябрь 2008    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
  Голосування

На роботі
На дачі
Закордоном
На чорному морі
У Криму
На Закарпатті