This version of the page http://zaz.infocar.com.ua/news_7030.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Втілення мрії Адольфа Гітлера продадуть за $11 мільйонів (Авто-Новости от InfoCar.com.ua)

НОВОСТИ ЗАЗ

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
Все про ЗАЗ
Продажа новых ЗАЗ
» автосалоны » модели и цены
Продажа б/у ЗАЗ
» поиск авто » продать
Тюнинг ЗАЗ
» статьи » галерея
Все о ЗАЗ
» новости » история марки
» архив моделей » тест-драйвы
» отзывы
Мультимедиа
» обои
Обслуживание
» запчасти
Весь мир авто на InfoCar
Автобазар
Страхование авто
Авто в кредит
Авто-блог
Анекдоты
АвтоПоиск

Втілення мрії Адольфа Гітлера продадуть за $11 мільйонів

29 ноября 2006

Найдорожчим лотом на аукціоні Крістіс невдовзі може стати гоночний автомобіль. Організатори торгів сподіваються виручити щонайменше 11 мільйонів доларів, адже авто – це втілення мрії Адольфа Гітлера.

Унікальний автомобіль Audi сконструювали 1939 року. Болід має 12-цилІндровий двигун та двоступеневий турбонаддув. Двигун – потужністю 485 кінських сил. Він легко розганяється до швидкості 290 кілометрів за годину. Сімдесят років тому це була рекордна швидкість. Та й нині такій потужності можуть позаздрити багато серійних машин. Авто перемагало в перегонах на гран прі Парижа та Белграда у 1939 році.

Руперт Баннер, знавець автомобілів: "Це була ера великих перегонів, які заохочував сам Гітлер. У той час було багато спортивних команд у Німеччині, а автомобілебудування швидко розвивалося. В автомобілі багато цікавих інженерних розробок, які можна використовувати й зараз."

Після Другої Світової авто потрапило до рук Червоної Армії. Потім машину розібрали на частини. Однак зовсім нещодавно її знову зібрали та відреставрували. Більшість деталей - оригінальні, запевняють організатори торгів. А от довезти до призначеного місця автомобіль не вдалося. Під час транспортування перевізники пошкодили бампер машини. В аукціонному домі поспішили запевнити, що на ходових якостях це жодним чином не позначиться.

Руперт Баннер, знавець автомобілів: "Коли машину привезли до Лондону, і почали спускати із трейлера, два паски обірвалися і авто зазнали незначних пошкоджень передньої частини."

Машиною особисто опікувався Адольф Гітлер. За задумом, авто мало підвищити престиж країни і стати ще одним свідченням її могутності та неперевершеності. Подейкують, що автомобіль став втіленням мрії фюрера. Утім, нині він уже є мрією клієнтів аукціону. А організатори торгів сподіваються, що цей автомобіль принесе рекордні прибутки.

Источник: autooboz.com.ua  Коментарии   {TAGS}
Интересные новости
Загрузка...
КОМЕНТАРИИ К НОВОСТИ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   


14.08
Независимые тесты разоблачили миф об экономичных автомобилях
12.08
Hyundai Accent самый надежный автомобиль среднего класса
12.09
У московской уборщицы угнали BMW X5
Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия | |