This version of the page http://www.telekritika.ua/comments?list=1420 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Телекритика — Комментарі

Анонси

  • Реклама: Центр «Диджитал консалтинг» проведе операторський майстер-клас і хобі-курс
  • 9 жовтня стартує фестиваль «Азія-кіно-2008»
  • 10-14 жовтня відбудеться Міжнародний кінофестиваль «Покров»
  • Програма «Знак оклику» (ТВі) шукає журналіста
  • 6-11 жовтня у Рівному відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови»
  • 7 жовтня у Москві пройде мітинг пам'яті Ганни Політковської
  • 6 жовтня пройде засідання Медіа-кіноклубу «На Сіновалі» і показ фільму «Невидимі люди»
  • 9 жовтня відбудеться прес-конференція Валентина Бадрака та Сергія Руденка «Деструктивна політика в Україні й психологічний зріз особистості»
  • 8 жовтня пройде прес-конференція з нагоди старту проекту «Кому належить Україна?».
  • З 1 жовтня у кримських ЗМІ моніторитимуть «мову ворожнечі»
Всі анонси

Коментарі наших відвідувачів:

Хоронили нефтяников. Порвали два баяна
Наталі // 07.05.2008 12:29:50
Так вже складене життя, що пів-світу плаче, пів сміється. Маю великий сумнів, що родичам загиблих 30 квітня було до того, аби подивитися телевізор. А от мільйони людей дійсно святкували і відпочивали. Втрата рідних і близьких - це велике горе, один, а чи двадцять, водночас ця трагедія не заслуговує на загальнодержавний траур, погодьтеся порівнювати аварію вертольту з Чорнобильською, або поминанням жертв Голодомору, якось не доречно. Зрештою чи саме це потрібно родичам загиблих?
g.kornilov // 06.05.2008 11:35:39
Если я адекватно (т.е. назвав все своими именами) ответил на безответственные(поскольку анонимные) и абсолютно ложные обвинения, то причем здесь генпродюссеры как таковые?!? И почему собственно мы должны были плохими словами встречать указ Президента?!? Якась хвора логіка
// 06.05.2008 10:29:10
Глеб, я извиняюсь за необоснованные обвинения - вспомнил вашу "свечку" на голодомор. Хотя с другой стороны - тон, которым Вы высказали свое возмущение, лишний раз показывает уровень генеральных продюсеров на нашем ТВ. Представляю, какими словами вы встретили указ Президента по поводу траура...
Правдолюб // 05.05.2008 18:55:26
2Аноним 05.05.2008 18:05:09 Я ВАС перепитую: щодня в Україні помирає не одна сотня людей. Помирає від різних причин (хтось - від хвороб, хтось - від старості, хтось - від пиятики, хтось - під колесами, хтось - від власної дурості). Давайте щодня оголошувати траур, так? А ще було б чудово загони міліції пускати по будинках - перевіряти, чи добре населення плаче. Хто не плаче - проти того сльозогінний газ. А хто, не приведи боже, день народження святкує, того - на Соловки, бо це - "дисидент", всі плачуть, а в нього - день народження. А якщо Ви, шановний, вважаєте себе християнином - згадайте, що Ісус казав тим, хто плакав над покійниками. Там багато місць є - і про те, що мертві хай лишаються з мертвими, а живі мають жити повноцінним життям. І про те, що нема чого плакати. Хоча, напевно, Біблію Ви не читали, а про те, що Ви ніби християнин, Ви згадуєте лише на Великдень чи Різдво...
2Правдолюб // 05.05.2008 18:05:09
в принципі все вірно. Ніхто не може примусити співчувати, як не можна примусити бути поряднимі чи добрим. І треба визнати, що більшість населення, в тому числі й журналістів - не є ані християнами, ані інтелігентами, ані людьми. Хомо сапієнс із паспортом має право радіти в будь-який день, навіть коли трагічно гинуть люди. Тим більше - вимагати від журналістів, які заробляють бабло на продажу смертей та розповсюдженні ненависті просто даремно.
otar // 05.05.2008 17:58:53
Глібе, ваш коментар - просто супер :) Ми всією редакцією зацінили. Думаю, анонім після такого не висовуватиметься.
g.kornilov HTH // 05.05.2008 17:57:10
Так что, аноним 05.05.2008 16:12:48, когда понял что заврался, то предпочел отморозиться?!? Встретил бы - рожу бы этому подонку набил, чтоб языком больше никогда не ляпал. А то он тут умного корчит и программеров жизни учит, рассказывая из чего сетка состоит.
g.kornilov // 05.05.2008 17:18:43
Хотелось бы знать какое анонимное падло написало пост 05.05.2008 16:12:48 про НТН. Во время траура по засядько НТН снял все что было можно. На день ГОЛОДОМОРА на НТН была уникальная подборка фильмов про геноцид( и про украинский, и про еврейский, и про белорусский, и про армянский) и не было рекламы ВООБЩЕ (а также телемагазинов, интерактивов и прочей коммерческой ерунды. Только ТОНИС и УТ-1 тоже убрали тогда рекламу а на последний траур мы сняли всю развлекуху (Аншлаг, Маски, комедийный боевик, Эскадрон гусар летучих) и весь интерактив. Что этому анонимному дебилу еще нужно?!?
Правдолюб // 05.05.2008 16:17:17
дабы узнать, в какой день в году случится траур! А вот в США, согласно имеющнйся в интернете информации, траур распространяется лишь на государственные учреждения: там приспускаются флаги и вроде даже выходные объявляются. Теле- и радиостанциям, не говоря уже о музыкальных лавках, никто указывать не имеет права. И ещё. Вспомнились мне слова одного радиоведущего в середине 90-х. Тоже был день траура в стране. И вот позвонил ему на эфир какой-то "моралист" с вопросом - а почему он такой весёлый и жизнерадостный, и песни бодрые ставит. И вот что он ответил (примерно): "Я, конечно, соболезную родственникам погибших. Но лично я бы не хотел, чтобы в день моей собственной смерти кто-то заставил всю страну плакать"...
Правдолюб // 05.05.2008 16:13:29
Однажды в году эдак 2002-ом случилось мне зайти в один музыкальный магазин в центре Киева. Не то, чтоб мне там что-то надо было купить, просто по дороге заглянул... И так совпало, что в этот день в стране был траур. Причина была довольно специфическая - дружбаны Кучмы летели на какой-то авиасалон презентовать новую модель то ли самолёта, то ли ещё чего-то, и где-то то ли в Турции, то ли в Иране не вписались в горный рельеф (уж точно не помню - возможно, даже на том "супер-пупер" самолёте, который презентовали). И вот Кучма решил по этому поводу траур объявить... Так вот... Значит, стою я в магазине, смотрю на диски, и слышу как продавец кому-то жалуется - то ли друзьям своим, то ди хозяевам магазина, мол, целый день ему НЕ ДАВАЛИ РАБОТАТЬ. Ну в смысле приходят в магазин люди - диски покупать, просят проверить. Он включает - и тут же в магазин врывается "мусор" (именно так он его и называл), и в наглой форме требует "вырубить музыку - траур в стране!!!" Так вот спрашивается - доколе???? Да - погибло больше 20-ти человек. Но ведь каждый день в одном только Киеве умирает гораздо большее количество людей - поднимите статистику. Так может каждый день траур объявлять? А вы, господа, не подумали о том, сколько человек в "траурные дни" празднует свои дни рождения, женится, отмечает памятные события? Им что тоже - плакать в приказном порядке? Дальше... Есть такая вещь, как ФОРМАТ. И если согласно формата станция транслирует весёлую танцевальную музыку - у неё может просто не быть в фонотеке похоронных маршей. По крайней мере, в международной практике так и должно быть - музыкальные базы покупаются специально под формат, и никто не будет закупать лишнего. Но у нас, как во времена Брежнева-Сталина... После каждого "дня траура" Нацсовет с иезуитским видом приступает к разбору полётов: "А знаете ли, на станции Икс в городе Игрек в день траура звучала песня такой-то группу.... Мы изучили её текст, и решили, что он не соответствует общественной морали", "А на таком-то телеканале показали голую задницу", и т.д., и т.п. Жоходит даже до абсурда - "Мы отметили факт трансляции рекламы ночного клуба" (это при том, что за рекламу может быть проплачено за полгода до объявления траура, и заказчики не обращались к Нострадамусу, да
// 05.05.2008 16:12:48
2 2: Вы кого имеете в виду, говоря о проблемах нехватки времени? О "единицах", которые поставили премию МузТВ? Остальное - поменяли, а это - решили, что "обойдутся"? Об НТН, которым было все равно - что во время траура по шахте Засядько, что по голодомору, что сейчас? Я тоже не в восторге от того, что Ющ подписал указ в 16.00, а на популярных сайтах эта инфа появилась после 17.00. Но тем не менее, у кого-то есть элементарное чувство долга, а кому-то всё по барабану. Трауры случаются время от времени, и на каналах должны быть материалы на такие случаи. Вообще - о чем спор? Сетка на больших каналах состоит из 20-30 событий в день, не считая рекламы, и заменить их (и не заботиться особенно о рейтингах в такие дни) - как раз и возможность проявить свой профессионализм. Или - пофигизм.
2 // // 05.05.2008 15:44:18
Иногда нужно понимать, что для проведения работы нужно какое-то время. Нельзя за неделю построить прочный дом, нельзя за день снять хорошее кино, нельзя за час нормально поменять сетку. И ещё: не кажется ли вам, что проблема глубже: может, нельзя насильно заставить людей скорбить? Насколько поможет людям задуматься об этом один фильм вместо другого в сетке? Может, вместо того чтобы бороться с проявлением болезни нужно лечить ее причину?
// 05.05.2008 14:54:07
2Я: было бы желание и главное - совесть. Не делайте из программных директоров мучеников или героев. Иногда нужно просто быть людьми.
ff // 05.05.2008 14:30:08
2 Я: и ещё нужно добавить, что поменяв сетку по живому, нужно добиться хороших показателей. Без промо.
Яяяя // 05.05.2008 14:18:59
Ой, не хотеля так много... :)
Я // 05.05.2008 14:09:26
Да, конечно, траур - это святое. Но не тогда, когда Президент объявляет его в конце рабочего дня. Когда менять сетку физическо очень сложно. Ведь мало того, что надо менять, так ещё должно быть то, на что менять. Я уже молчу про то, что сетка вещания специфический продукт и по живому её менять нереально. Поэтому автору не помешало бы поработать на ТВ, чтобы так уверенно наезжать на каналы. Да. и Президенту не мешало бы объявлять трауры в начале рабочего дня, а не в конце. Работет ведь не только он.
Valery // 05.05.2008 13:44:18
Геннадий Рыбченков - где ваш интеллект??? Как можно было обьявлять траур по погибшим на судне «Нефтегаз-67» месяцем ранее, когда все родные этих людей еще надеялись что они еще живы???? У людей была надежда, они верили что экипаж может выжить! А вам траур подавай... Думайте перед тем как садитесь писать статьи(а лучше не пишите!)
Артем // 05.05.2008 13:39:22
Автор от программинга далек, как о. Пасхи от Киева, обсуждать нечего.
// 05.05.2008 11:37:48
На самом деле такой документ есть, он принят Насоветом еще в 2001 году, и все каналы об этом знают, поскольку предыдущая серия трауров (включая голодомор) была темой отдельного рассмотрения на заседании Нацсовета.
ff // 05.05.2008 11:19:26
Автор может предложить, чем именно каналы должны были оперативно заменить в сетках указанное выше количество часов развлекалова на продукт, соответствующий трауру?
Найдовша програма про Ольгу Сумську
sweety cat // 15.05.2008 00:40:00
pereda4ka o4en daje horowaya.hot 4eto na etom kanale smotret mojno
(санек) // 15.05.2008 00:36:34
завистливые вы быдлачи!валиме в свою караганду сами!а на красивую актрису куда приятнее смотреть,чем вашу хрень читать!)))
Неофіт // 06.05.2008 22:23:39
А ще як матюкається-цинічно,жорстоко,аж бридко!Доводилося бачити й слухати її за кулісами.Так що вся "красота"щезає вмить! Ото й шляється по корпоративах,тусовках-як дешева повія, не добираючи ні компаній,не обмежуючись хоча б загальноприйнятими нормами моралі. Страшно те,що оце "створіння" намагається уособлювати представницю національної культури,мистецтва,еліти-не тільки не маючи найменшого уявлення,які вони є насправді, й паплюжачи його. Ганьба,як кажуть в народі!
неофіт // 06.05.2008 22:18:02
Сумській-актрисі не можна вибачити спаплюжений образ Роксолани.В фільмі вона,яка сказала одна з моїх дописувачок-"лялька із скляними очима"(це було ще далеко до виходу невдалої "Ляльки").Мені доводилося декілька разів готувати огляд листів-рецензій після виходу фільму покійного вже Ніберідзе. І всі глядачі були одностайні-українки,мудрої,щирої-тієї,яка покорила Султанат, з Сумської не вийшло.Тому що порожня душа.А якщо поближче придивитися-то взашалі обмежена,примітивна,але дуже амбітна.Цяцька блискуча. Без громадянської позиції,національної належності (чого ж дивуватися її політичній й чисто людській розбірливості),дуже користолюбна.А ще й
))))))) // 06.05.2008 15:55:30
Не, не только корпаративы, ишшо против НАТО концерты расейских залетных полузвездулек в регионах ведет и в журнале "Зефир" светится на всех тусовках. У нее времени на кино и театр не хватает, занята косьбой баблишка
--- // 06.05.2008 15:53:29
Сумскую - в Караганду!
бабник // 05.05.2008 19:45:40
все-таки она красивая. хотя бы в этой ипостаси ее в кино использовали. типа, лицом поработать.
Прохожий // 05.05.2008 18:38:39
Красавица Сумская, как чемодан без ручки: и выкинуть жалко, и нести тяжело. Для театра и кино она не годится - слишком глупа и откровенно бездарна. Роль телеведущей ей тоже не по зубам. Остается разве что вести "крутые корпоративы", конкурсы "мисок" да правительственные концерты к большим датам. Вот и весь ее удел :)
) // 05.05.2008 14:55:39
к сожалению это не тот случай, когда и красавица и умница
преображенський // 05.05.2008 14:40:23
красавица - она и в караганде красавица
где // 05.05.2008 14:26:09
где красавица????
1111 // 05.05.2008 10:34:41
так она ж кросавицца! Наличие и тем более применение мозгов по назначению в контракте Роксоланы не значицца!
Хто ви, докторе Франко?
ТАКОЖ,ГЛЯДАЧ // 08.05.2008 09:52:17
НУ,ПОГАНИМ ВИЙШОВ ФІЛЬМ ПРО ФРАНКА...ПОГАНИМ...НУ ПРО ,ЩО ТУТ РОЗМОВЛЯТИ...
Вітер // 06.05.2008 22:54:38
Шановний пане Грабовський,Ви член та кандидат,уявляю собі - скільки часу і зусиль це у Вас зайняло!То невже Ви думаете,що життя такої непростої ,суперечливої людини,як Іван Франко - можливо "запхати" в півтори,дві години телечасу і докладно та правдиво розповісти все,ще й зробити якісь незаперечні виводи.Якось у Вас дивно виходить,навіть абсурдно -Франко не врятував цивілізацію,бо забагато часу витратив на дівчат!? І,дуже цікаво, кого Ви називаєте "галицькими підпанками" і чим відрізняється "сільське" від "селянського"??
глядач // 06.05.2008 15:05:03
Щоправда, багато питань виникаэ, коли дивишся фільми Великих. Про Франко вийшов справді посередній фільм. Не було ані кульмінації, ані розв'язки. Ведучий також був не на славу. Цей фільм вийшов таки не живим, про Лесю було жвавіше.
Дуболом // 06.05.2008 13:44:19
Неужели еще кто-то воспринимает в серьез "Грабовского"???
Русскому // 05.05.2008 10:36:30
Українці "інтери" та "адін + адін" не дивляться, бо що там дивитися? Кацапські фільми та кацапські шоу? Чи Шустріка Савера?
русский // 05.05.2008 10:16:03
Неужели кто-то ещё смотрит, это тэлэебачення, все эти "интэры", одын плюс адын"...
катеринка // 04.05.2008 20:12:33
А мне,что очень огорчает,не понравилась режиссерская работа.Похоже на аматорский театр.
Упячка // 03.05.2008 21:12:11
Маладца! Не смотрел я и правильно! Смотреть интер - становиться признаком дурного вкуса. ИМХО
ІМІ й КНМП назвали ворогів преси 2007 року
LOGO // 06.05.2008 10:19:39
А про Івано-Франківського мера забули....
ogo // 05.05.2008 13:34:51
Це безглуздя, звичайно, подавати в суд на телеканал за сказане в прямому ефірі. Але Сулковський - божевільний гірший за Жириновського, і "Рівне 1", запрошуючи його в студію, могло уявити, що можна буде почути. Включати того нещасного головлікаря до списку ворогів преси - дискредитувати список.
Артем // 03.05.2008 08:49:55
Щодо Черновецького, то він знищив не тільки газету "Вечірній Київ" (її тепер безкоштовно підкидають у поштові скриньки, а люди цю друковану брехню навіть в квартири не беруть, викидають у під"їздах!), а ще й радіо "Київ". Воно перетворилось на люмпенську попсову самограйку на чолі з українофобом Васіним(Клібусом).
shg // 03.05.2008 04:52:37
То есть, по-вашему то, кто подает в суд на газету, размещающую заказные материаллы -- враг прессы?! Во дочирикались заангажированные наши незалежные бумагомаратели...
Україна і війна: сюжети для небайдужих телевізійників
Сергій ЗІНЧЕНКО, м. Кривий Ріг // 03.05.2008 09:38:19
Пане Сергію, я дуже вдячний Вам за цей ( як і за багато попередніх) матеріал. Це правда. Але, знаєте, що я бачу навкруги щодо цього? Бачу те, що багатії України - це майже суцільні злодії або ж відверті вороги України. Так, бо коли б вони боліли за Україну, то не витрачали б шалені кошти на будови самозвеличення, на дорогі ресторани з дорогими повіями, на... Вони б витрачали на те, щоб Україна врешті піднялася з колін, спираючись на людей творчих і одночасно справжніх патріотів. Але цілком справедливо вчора зазначив під час розмови про спецслужби України на "5-му каналі" один з учасників дуже цікавої передачі Євген ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ. А він зазначив, що в Україні є мільйони справжніх патріотів, але вони владі не потрібні, вони не затребувані, їм не дають працювати... Це ж так. Ви ж тільки-но вдумайтесь: в Кривому Розі, наприклад, тільки одна україномовна газета, але якраз вона одна-єдина органзована й працює на кошти місцевих ентузіастів-патріотів, майже ніким у Кривому Розі не підтримувана, де майже півредколегії - безробітні. Хіба це не жахливо? А тим часом муніципальна багата "Рудана" все більше й нахабніше русифікує Кривбас і славить орденоносного мера ЛЮБОНЕНКА (ЮЩЕНКО ж нагородив), який уже більше півтора десятиліття зі своєю командує прослідовно перетворює місто на цвинтар. В тім то й справа, пане Сергію...
коля // 02.05.2008 18:59:27
"Держава, що має самоповагу, виробляє власну кіно- і телепродукцію, якою задовольняє попит громадян на «націоцентричну» версію минулих подій" Вот так и попадают комичные либерасты в собственную ловушку. С одной стороны самоуважения им хочется по мере роста личного благосостояния. С другой - мобилизованы подменять интересы подлинно нациообразующего этноса мифическими совокупными интересами множества народов (ста с чем-то там?), населяющих Украину. Но ведь такое новообразование не имеет общей версии "минулих подій" и иметь не может. Поэтому хавайте, либерасты, что имеете - уродливую кинопродукцию в истинно много-нацио-центрическом смысле. То есть и вашим, и нашим. Все, как обычно.
Киевлянин // 02.05.2008 13:24:00
Ну кто же их будет делать, такие фильмы? Наши теперешние "кинопроизводители"? Не смешите. Национальные украинские сериалы москали ни в жизнь не купят, потому что они не вписываются в генеральную политику путинской партии. А если их не купят в Москве, то наши кинобизнесмены застреляцца. Бо это их самый страшный ночной кошмар. Они все до одного убеждены, что украинское кино без России не окупится. Они лучше будут лепить сто серий страданий Маши/Наташи. Или про ментов в российской форме, где вообще никаких намеков нет, что снято в Украине - а то не дай бог мАсковскому дяде не понравится. Хохлизм и малороссийство в чистом виде, страх прогневить российского барина.
вадим // 02.05.2008 13:08:42
ничуть не фантастика. Имено действия Юго-Западного фронта на начальном этапе войны, в том числе и контр-атаки 5-й армии Потапова и других командиров из района Полесья в конце концов сорвали план Барбаросса и позволили стабилизировать разваливающийся фронт западнее Киева. Только некомпетентное руководства Сталинаи и Жукова привели Юго-Западный фронт к катастрофе, к самому крупному поражению в военной истории и сдаче Украины. Генерал Кирпонос запатил за свою победу и чужие ошибки своей жизнью. Был застрелен особистом при выходе из окружения. До сих пор его подвиг и подвиг его солдат и офицеров не оценён по достоинству.
ВП // 02.05.2008 12:42:16
В целом автора можно поддержать, но вот "совковая" болезнь - склонность к преувеличениям: "чуть не сорвал весь план Барбаросса". Это уже чистая фантастика! Странно такое слышать от явно умного человека.
Вороги преси і наш стокгольмський синдром
Тертичний // 07.05.2008 14:03:15
Шановні друзі, мене дуже тішить, що так жваво обговорюємо нашу ПРОФЕСІЙНУ проблему. Цікаво, що жоден з вас протягом 6 днів не згадав: вже шостий рік існує ПРОФЕСІЙНА спілка журналістів, чи не першим із завдань якої є вирішення саме ЦІЄЇ проблеми. Структура існує – принаймні, теоретично. То, може, ми спочатку спробуємо реконструювати і активізувати медіа-профспілку, щоб вона таки запрацювала? Тим більше, що наближаються звіти і вибори в КНМП: ось і привід, і можливість. Частина пропозицій автора і коментаторів цілком може увійти до програми спілки, якої на сьогодні просто не існує (!?). А, якщо вже не вийде реконструкції, то можна буде повернутися до пропозиції створити іншу структуру. Пости оk, "Параска.інфо" та цыгипа дуже влучно доводять те, чого досі не бажають визнати нинішні керівники НМПУ: наш головний ресурс – це наша ПРОФЕСІЙНА солідарність, помножена на позапартійну гласність. Потрібна тільки така «дрібничка», як довіра і взаємодовіра спілчан. А гроші і апарат – то вже побіжні інструменти для реалізації спільного самозахисту. Хто про що, а я все про те ж 
Юрій Шеляженко // 07.05.2008 00:31:48
цыгипа, до речі - от вам ідея: щотижневий (!! :) антирейтинг псевдожурналістів. І хай він буде щотижневим, поки кожен хвалько не побуває в першій десятці ;)
Юрій Шеляженко // 07.05.2008 00:19:42
Василь, від вашого "багнету" смердить. Співчуваю "герою" цього брудного пасквілю. Це наче обливання мене кабачковою ікрою, бо так само як і Петров, справжнього лайна ви добути не спромоглися. Отар стовідсотково правий щодо нашестя псевдожурналістів. Неважливо, хто це перший сказав, але це ширяє в повітрі. Бо брудних технологів дійсно розвелося що тарганів, і вони диктують редакційну політику більшості ЗМІ. Щодо Гладчука. Я на днях порадив йому не так часто звати себе журналістом. Але він не послухається. Він як і всякий політик керується принципом "що не заборонено законом, то можна". Закон дозволяє йому як засновнику і редактору свого сайту називати себе журналістом. І у нього багато знайомих, які звуть себе журналістами, хоч насправді більшу частину життя займаються піаром... Таких знайомих, напевне, досить і у Отара. Замість "наїзжати" особисто на "одіозного" Гладчука журналістам з активною громадянською позицією варто зробити одне з двох: - або лобіювати зміни до законодавства, які б обмежували громадянські права журналістів в частині заняття політикою (я проти цього); - або толерувати журналістів-політиків, регулярно робити їм зауваження "ти частіше робиш вчинки політика, а не журналіста і важко сказати, коли ти оприлюднюєш перевірену суспільно важливу інформацію, а коли піаришся"... і визначати ставлення до них, по-перше, по їх словам та ділам, і по-друге, з точки зору репутації.
Филя- Абромовой // 06.05.2008 17:51:46
Молодец, Абрамова! Полностью поддерживаю и присоединяюсь. Отар сам никогда пороху не нюхал, а льет грязь на людей, которых никогда в глаза не видел и не знаком с их реальной работой и публикациями. Рано или поздно он найдет свое "счастье". И вот тогда посмотрим...
Василь // 06.05.2008 14:40:47
Творчість Отара вже належно оцінили http://www.bagnet.org/news/scout/investigation/2008-05-06/2677
Абрамова // 06.05.2008 00:05:55
Знаю Гладчука. Всі журналісти співчували колезі коли його за наклепом на замовлення нардепів - казнокрадів кинули за грати. Вам що замовили цей абзац казнокради чи політтехнологи з БЮТ? Отаре, щиро бажаю вам "політичних пригод" аналогічним тим, які пережив Журналіст Гладчук у серпні 2007 року
decay // 05.05.2008 15:04:20
Казбек Бектурсунов: «Популярність мера Києва у ЗМІ значно більша, ніж у багатьох політиків вищого ешелону» Сьогодні радник Київського міського голови з питань свободи слова та інформації Казбек Бектурсунов заявив, що антирейтинги, які визначають ворогів преси, придумані для зведення політичних рахунків і не можуть бути об’єктивними з цілого ряду причин. «Антирейтинг «Вороги преси», оприлюднений Інститутом масової інформації, малопопулярною структурою навіть в багатотисячному середовищі журналістів, можна назвати звичайним політичним замовленням. Мало того, що він складений на основі упередженої думки якихось «незалежних» експертів, які навіть не потрудилися розібратися в суті питання. Цей рейтинг до того ж оприлюднили в розпал проведення позачергових виборів у Києві, коли виливаються тонни бруду на діючу київську владу. Не виключаю, що даний рейтинг був просто замовлений опонентами мера Києва, з метою його дискредитації», - заявив радник Київського міського голови. Він підкреслив, що сам факт того, що ця структура другий рік називає ворогом преси №1 мера Києва Леоніда Черновецького, вже свідчить про заангажованість і упередженість даного рейтингу. «Леонід Черновецький не б'є журналістів, не кидає їх в темниці, і не закриває засоби масової інформації. За час його роботи на посту мера Києва подібних випадків не було, як би цього не хотілось «незалежним експертам». У той же час Київський міський голова Леонід Черновецький демонструє відкриту позицію до всіх журналістів, незалежно від видань і їх господарів. Якщо ж подивитися на присутність засобів масової інформації на його прес-конференціях або брифінгах, то можна сказати, що популярність мера Києва у ЗМІ значно більша, чим у багатьох політиків вищого ешелону», - заявив Казбек Бектурсунов. Він підкреслив, що керівництву Інституту масової інформації слід ретельніше підходити до складання подібних рейтингів. «Коли робляться незрозумілі заяви про закритість сесій Київради, хочеться нагадати, про те, що вони завжди йдуть в прямій трансляції на телеканалі «Київ». Забавно, що про це знають всі кияни, окрім представників структури, яка начебто має відношення до ЗМІ. А перш ніж, говорити ж про я
Сергій Зінченко // 05.05.2008 11:41:18
А справа в тому, шановний Отаре, що журналістика Укоаїни - це переважно прес-служби керівників-чиновників та багатіїв-антиукраїнців., тобто, це не журналістика, а збіговиська писарчуків-прислужників і прислужників-заробітчан. Вони всі - навколовладні, і правда для них - це якась легенда або міраж. Якщо ні, то поправте мене, будь ласка. Але щодо Дніпропетровщини, то я пишу правду. Перевірте.
міша // 05.05.2008 11:28:36
тут був міша
otar // 05.05.2008 11:25:29
2 Тарас - Ви не влучили) Я не "київський" журналіст, і завжди активно цікавився життям "провінційних" медіа. Не розумію, в чому ваша претензія.
Тарас // 05.05.2008 11:21:10
Шановний,Отаре .Не треба говорити про регіональну пресу дивлячись з Київського вікна,треба відїхати від столиці на 120 км і спитати ,що таке ІМІ чи медіа-профспілка,в яких умовах працює провінційний журналіст,ок.
цыгипа // 05.05.2008 10:49:11
Согласен, что самоорганизация журналистов нужна. Только в каком виде? Создадим "Журналистскую самооборону"? (Шутка). А если серьёзно, то поводу рейтнга врагов прессы у меня есть одно пусть "местечковое", но очень знаковое наблюдение. В Новой Каховке этот сенсационный для нашего города материал, где наш мэр занимает "топовые" места среди "душителей прессы", не опубликали две газеты. И обеими "керуют" члены НСЖУ... Такая вот местечковая мутация "джинсы": о своих либо хорошо либо ничего. Может, стоит к июньскому Дню журналиста провести рейтинг "помощников душителей прессы", где и дать оценку таким фактам замалчивания информации о "душителях"? Думаю, что подобные номинанты найдутся не только в Новой Каховке.
ndn // 04.05.2008 14:44:25
Нікчемні базікання
Гладчук // 03.05.2008 14:20:23
Отар, дуже сумно що Ви поширюєте щодо мене неправдиві відомості. По перше я є редактором Інтернет - видання Sprotiv.org, спротив.інфо. Спротив інфо у нас вкрав нардеп - бютівець Антон Яценко, замовлення якого ймовірно виконала Дуся, коли розмістила проплачений матеріал про ганебну провокацію з кабачковою ікрою проти журналіста Юрія Шеляженка, що мав смиливість сфотографувати конвертаційний центр під вивіскою офісу нардепа - бютівця Олега Ляшка, де його і побили. Я є також редактором ще 2-х Інтернет видань та газети "Молоджні Хроніки". Підписуюся під публікацією завжди псевдонимом (або не підписуюся взагалі) через постійні судові позові з якими з зтикаюся через свою журналістську діяльність. Отар, маргінал скоріше це ти. За свою жруналістську та громадську діяльність я після розбиття мені фотоапарата комунякою Ткаченкоза сфабрикованою справою просидів за гратами 16 діб. Нагадаю я першим писав та поширював інофрмацію про обкрадання бютівською тендерною мафією держави на десятки мільярдів у сфері держзакупівель. Саме слідчий Дьордяй, який виконав бруднє замовлення тендерної мафії вимагав від мене зняти ВСІ публікації про корупцію на тендерах на сайті Спротив.орг та знищити сайт, де є систематизована інформація про казнокрадство - http://www.grivna.eu Раджу почитати як замовляються та фабрикуються справи http://sheliazhenko.livejournal.com/42832.html
Сергій ЗІНЧЕНКО, м. Кривий Ріг // 03.05.2008 09:15:19
Вибачте мені, якщо я напишу щось не те, але я впевнений, що в Україні немає свободи слова, а є свобода базікати в МЕДІА та з трибун в мікрофони. А в Росії й цього немає. Тобто, ми, порівняно з нашим північним сусідом, домоглися тільки свободи базікати, в цьому наше мізерне досягнення. Так, бо свобода слова передбачає зміни, оскільки СЛОВО - це річ вагома, наповнена світлом правди. А реакція у всіх владних установах одна - поглинаюча це світло, бо влада всіляко намагається замовчати цю правду, бо є за своєю суттю антинародною, працюючою виключно на себе. Я це добре бачу по ЗМІ й керівництву Кривого Рогу й в цілому Дніпропетровщини. З боку журналістів можна розраховувати на підтримку тільки двох маленьких газет: "Вестник Кривбасса" і "Кривой Рог вечерний". А місцеве НСЖУ повністю підконтрольне Людмилі ТИМІРГАЛЄЄВІЙ, журналістці-номеклатурниці, яка вірою й правдою служила і служить місцевій антинародній владі. Хотілося б про більше розповісти, але ж - не вкоментарях. І потім. А попереду - четверте моє протестне голодування. Далі буде видно.
Юрій Шеляженко // 03.05.2008 00:50:47
Отар, я дивуюся Вашій позиції. У цій статті Ви цілий абзац присвятили "викриттю" "одіозного" політика і редактора власного сайту Вадима Гладчука (зауважу, не більш одіозного, ніж купа політиків та редакторів, яких ТК цілком толерує - взяти хоча б регулярну саморекламу діячів "Київського медіа-холдингу"), але абсолютно проігнорували кричущий випадок розправи наді мною, спочатку з боку охоронців депутата Олега Ляшка, а потім з боку так званих "журналістів" "відеоновин" і нарешті з боку "Дусі" з якимись брехливими натяками, ніби Гладчук "використав" мене як "важку артилерію" ( навіть сюжет програми Максимум на ICTV був об'єктивнішим за вашу Дусю http://www.youtube.com/watch?v=wP0jMvYBSSI ). Хоча лише пару днів тому відмовилися дайджестувати на ТК мою статтю з аналогічними пасажами про одіозного фальсифікатора соціологічних опитувань Руслана Ткача ( http://infoporn.org.ua/2008/04/21/lozh-naglaya-lozh-i-reyting-turchinova-166/ ). Хіба це послідовно?! На днях був круглий стіл в Російському медіа-центрі, в якому брала участь пані Лігачова. Я казав на тому круглому столі практично те саме, що пишете Ви. В результаті на ТК виходить новина про цей круглий стіл, де моя думка цілком проігнорована. Ще до того написав про жахливу системну профанацію нашої професії в українських ЗМІ у відкритому листі до Лубченка (дякую, що ТК надрукувала цей лист http://www.telekritika.ua/listi-tk/2008-04-18/37943 ), і одіозні піарники Бектурсунова в той же день тупо вкрали мої тези ( http://sheliazhenko.livejournal.com/82908.html ). Сподіваюся, Ви не маєте наміру брати з них приклад. Творчих успіхів.
ghj // 02.05.2008 15:42:45
У меня 2 комментария: стенания по поводу "врагам прессы все равно вольготно живется, хоть мы их и включили в список" бессмысленны - и Кастро, и Каддафи, и Путин тоже живут и не кашляют. Ждать, что политики их накажут по наушничанию прессы - наивно. Журналисты сами должны задуматься о бойкоте и других возможностях задвинуть этих политиков. А второй комментарий - по поводу НСЖУ. Почитайте интервью Лубченко "Газете по-киевски". Оказывается, лучше всего ему работалось с Кучмой. Молодец. Кучма ж вообще друг прессы и конкретно товарища Гонгадзе. Поэтому об авторитетности рейтинга НСЖУ не стоит даже заикаться.
"Параска.інфо" // 02.05.2008 15:41:06
Є позитивні приклади, коли журналісти дружно об'єдналися проти Калашникова. І це дало результати. Найсмішніше було, коли на з'їзді Партії Регіонів охоронці вилучили тираж нашої газети, але після розмови шеф-редактора Богдани Бабич з керівником служби охорони, самі ж її публічно роздавали:))) Бо зрозуміли, що ситуація з Калашниковим - це прецендент, а ще один прецендент дає тенденцію. Вони просто злякалися розголосу. Наші журналісти мають знати, що їм як мінімум вигідно підтримувати колег в таких ситуаціях, бо це створює апріорі ситуацію захищеності. Бо після кількох відвойованих ситуацій владоможці боятимуться зачіпати пресу.
ok // 02.05.2008 14:26:16
По-перше, треба почати з себе. Іноді регіональні (нерегіональні) журналісти з метою створення міні-сенсації спотворюють факти. Через цю "творчість" ставлення до всіх нас (журналістів) погіршується. Тільки довевши свою професійну майстерність можна отримати більшу підтримку в населення і сумлінних можновладців. По-друге. В політиці завжди присутні приватні інтереси. Але розумний політик завжди знає який бік підставити для роздивляння, щоб не виникало зайвих питань. Немає зачіпки - немає журн. розслідування. По-третє, людина, що отримала владу, завжди стає об'єктом особливої уваги журналістів. Тепер "приватне життя" посадовця - соціально значиме, власне, як і ті дії, що чиняться всупереч закону. Отже, є всі підстави бажати підсліпити "всевидюче око", вибивши з-під ніг законне підґрунтя, а потім вже можна принижати, знущатись тощо. Тому владні персони потай підтримують один одного в бажанні тримати журналістів "за парканом". Це нормальний інстинкт самосбереження. Єдиний спосіб підтримки журналістів - створення розвитої мережи журналістської організації з центром в Києві, щоб забезпечити миттєву реакцію на будь-який інцидент перешкоджання, насилля й т.п. Всі чудово знають реакцію місцевих чиновників на увагу зі столиці. Але варто створити й внутрішній контроль за якістю роботи журналістів, не допускати спотворень фактів, перекручування слів - це буде добрий імідж. Тож об'єднання справді вихід, тільки розумне об'єднання.
Андрій Шевченко подав депутатський запит з приводу Черновецького на «1+1»
дивуюся // 02.05.2008 20:42:44
Аnswer(у):хіба така людина як А.Ш. з потрійним чорним еством є для вас відкриттям? Більшого гііі-на ніж цей примітив, укр. журналістика ще не мала. А гонору скільки? Бо плаває і не тоне
Answer // 02.05.2008 10:01:39
Шева робить вигляд бурної діяльності, хоч насправді нічого корисного для ЗМІ не зробив і не робить. Багато на щоб цей бютівець лицемірно закриває очі. Його балачки про Сусп. телебачення - тільки агітаційні балачки. Шева нахабно використав журналістику, щоб тупо стати нардепом. І таким він увійде в її історію. Так само журналістику, як трамплін до влади, використали Ар"єв і Герасимьюк. Хотів це зробити і Мустафін, але жорстко прорахувався. Жалко цих людей. Ними рухає жага до влади, а не бажання робити журналістику і покращити життя в країні.
ПЁТР // 02.05.2008 01:17:49
А чому він не подав запит з приводу роликів президента і лідерки БЮТ, за сумісництвом - прем'єр-міністра?!!!
// 01.05.2008 01:36:16
Але ж і справді дивна поява цього ролика! Хоча... якщо ввечері на "плюсах" вже йде телемагазин, то зрозуміло, що для них гроші перестали тхнути!
DimOK // 01.05.2008 01:07:41
Бред какой... Андрей-Андрей.....
ask // 30.04.2008 23:39:04
А чому він не подав запит з приводу роликів президента і лідерки БЮТ, за сумісництвом - прем'єр-міністра:)
Лялька Гітлера тайванського виробництва з подачі російського «Первого канала» і Бі-Бі-Сі
Махмуд // 05.05.2008 08:49:25
"Тюкало" стверджує, що українці НЕ ПОМІТИЛИ ляльку. І водночас нахвалює Кадченка за матеріал про ПОПУЛЯРНІСТЬ ляльки Гітлера. А як може бути популярним те, що лишилося непоміченим? Маячня! Але ненависники України готові будь-яку ахінею верзти, аби тільки якось вихлюпнути своє несприйняття всього українського.
$ // 02.05.2008 23:07:46
Дивно чому мовчить МЗС з приводу ВВС (невже вважає що забагато честі і краще не роздмухувати) і чому мовчать українські телеканали. Це ж принципове питання, воно потребує якнайширшого розголосу - тільки тоді все стане на свої місця. Наразі дрібне але постійне цькування досягає мети, і непогано годує як вітчизняних бездарів так і західних. Хоча вони мають поплатитися. А ВВС розчарувало. І ті хто мають змогу, неодмінно повинні докорювати корпорації.
лимпопо // 02.05.2008 02:50:45
А ведь правду пишет товарищ ТЮ про тупых хохлов! Я бы еще добавил "ленивых". Казалось бы, что стоит пошукать в интернете по московским лавкам и найти того же Гитлера, еще и ценой подешевле. Но лень малоросам. Оттого и история у вас такая страшная. Читайте, хохлы! Или поленитесь даже по ссылке сходить? http://www.enstranger.com/litye/statue.php
курт // 01.05.2008 22:50:26
Господа, успокойтесь! Идет нормальная информационная война, в которой Украина изначально в проигрышной ситуации. Ибо пусть даже ОУН-УПА-ШУхевич-Бандера энд Ко в действительности были белыми ангелами, масса фактов, рассказов, документов, стереотипов и т.п. заставляют кучу людей думать, что если и были ангелами, то, как минимум, падшими. А упрямая и негибкая политика современных украинских верхов делает эту тему вечнозеленой на многие годы вперед. Лучше бы подумали о том, как минимизировать репутационные потери от этой политики...
що значить не помітили? // 01.05.2008 16:42:21
по-перше, кадченко лише читає "дзеркало тижня" і інфу брав у колег. по-друге, що це за жартівливий тон у дописувача про те, що російські колеги як завжди ні в чому не винуваті і блакитні чисті очі й московська зверхність - мовляв, пояснюйте мені на пальцях , в чому підміна понять... і чому пост, в якому є слова "богатые тупые малоросы" і щось там про путінський моноліт, яким він сплотив націю, не цензуруються модератором? і останнє запитання обуреної людини: а хтось розуміє на фіга ці люди читають "телекритику" і з нами дискутують? хай заведуть собі свій сайт, де й пишуть про моноліт нації і вихваляють свою прекрасну манеру роботи з інформацією і обзивають нас "богатимі і тупимі". ну логічно ж...
ok // 01.05.2008 14:08:35
Звинуваччення в потуранні расизму та нацизму в Україні на шпальтах європейських ЗМІ - надто серйозний інцидент. Тут іде вплив на міжнародний імідж країни. Тому роздмухування поодинокого випадку неприпустиме. Я в Лондоні знайду такі речі, що при подібному підході можна буде Англії оголосити бойкот і вимагати ізоляції англійскої свідомості, як такої, що знищує кращі надбання суспільства. А щодо "тю юному Отару", тут зважають на думки чи на вік? Мені 11-ть років;) Коментуйте...
и снова тю // 01.05.2008 13:46:02
Фу ты ну ты.... Да что ж у вас во всем россияне виноваты?????? Вкоторый раз повторяю - не давайте повода. Он хотя бы увиел эту фигурку, а вы - нет. Никто. Если для вас вопрос морали - это вопрос самого высокого уровня. Этот вопрос каждого конкретного человека - изготовителя, продавца, покупателя, обычного человека, каждого из нас. И этот вопрос в стране не решен. Живет серая страна вроде Албании, но с огромным самомнением. А если вам не нравитя сюжет Кадченко, то вы посто не хотите признать, что идеологическая машина в России работает и работает неплохо. Его (Кадченко) "ложь" - есть предостережением того, что может стать реальностью. И не удивлюсь, что богатые тупые млоросы уже купили такую гадость своим раскормленным чадам-тупицам и ржут, глядя, как их маленькие мажоры играются этой цацкой. Вы так рьяно обвиняете во лжи Кдченко только потому, что он работает на российского работодателя. Вы бы присмотрелись, как регулярно перекручивают факты коллеги с украинских каналов. Примеров- масса. На сим дискуссию заканчиваю. На сим дискуссию заканчиваю.
otar // 01.05.2008 13:25:33
Шановний аноніме, ваша логіка - приблизно те саме, що, перерізаючи людині горло, примовляти "а от не треба колупатися в носі". У сюжеті Кадченка йдеться про ПОПУЛЯРНУ ДИТЯЧУ ІГРАШКУ, хоча насправді лялька гітлера - це дорогий сувенір, який, думаю, купують не більше, ніж штучні члени в секс-шопах, і не думаю, що для дітей. Те, що такий сувенір продається - питання моралі, яке, звісно, треба ставити на найвищому рівні. Але говорити, що 250-доларова сувенірна фігурка може бути "в кожної української дитини" (враховуючи, що її ціна приблизно відповідає середній зарплаті українця в провінції), може тільки паскудне брехло і маніпулятор.
тю юному Отару // 01.05.2008 12:59:42
Так не завозите в страну такую муть и буде вам счастье. Если кто-то ЭТО пропустил в страну, значит не видит в игрушке опасности. В России такую дрянь присекли бы еще натаможне. А у нас провезли - значит, это кому-нибудь нужно. Не надо сравнивать Гитлеа с х....м. Х.....й служит для удовлетворения потребностей половых, а кукла Гитлера- каких? Объясняю - не фиг было сюда это везт, не было бы и сюжетов по Первому. А вот кто из украинских каналов забил тревогу, что этот гребанный Гитлер попал в Украину, в наши магазины.Никто. Промолчали, значит соглны с тем, что такая дрянь мжет в стране продаваться свободно. А посему, Кадченко-молодец. Что увидел, что придал огласке. А укрТв опять показывало розлоги промовы отца нации. Гитлер тожже с этого начинал, говорил долго, но более эмоционально. Наш - амебнй како-то , а у велыки украинци метит..... Позор украинцам, которых не возмутило появление игрушки в магазинах, а возмутило то, что кто-то иной это заметил.
otar // 01.05.2008 08:46:19
Уявіть, що журналіст заходить у секс-шоп, знаходить там штучний статевий член, знімає гарний план і робить сюжет про те, що всі українці - імпотенти, які користуються отакими ось замінниками фалосів, бо в них уже не стоїть. і резюмує, що незабаром українська нація зникне, оскільки розмножуватись із гумовими пенісами у неї не вийде. Ось у чому дезінформація.
тю // 01.05.2008 08:37:56
Люди, ну кукла ж не виртуальная? Она же настоящая продавалась в настоящем магазине из рук настоящей продавщицы. Сделана на Тайване... Ну и что? Как то же она попала на киевский прилавок? Так в чем дезинформация? Да об этом надо с ужасом кричать Да нигде в России такая кукла не смогла бы появиться. Почему же здесь можно? Да потому что Путин сплотил Россию, как монолит. По мне, уж лучше Первый канал расскажет об этом ужасе, чем Пятый промолчит . А здесь, в Украине? Только гарант базарит по два часа на только ему понятные темы, раздражает своими "мессийными" речами людей, а национальную идею выразить не может. Только усугубляет внутригосударственные противоречия, пытаясь сделать людей совсем дргой формации и мышления своими свидомымы соратниками. Что-то я наморозил здесь... Короче, кукла была, продавалась в магазине и много людей ее видели. И нет в этом никакой дезинформации.
Харківська правозахисна група закликає ЗМІ допомогти у боротьбі з дезінформаційною кампанією про «ляльку Гітлера»
рр // 02.05.2008 02:10:18
10 квітня відбувся круглий стіл "Як подолати культурне лихо на Харківщині". Модераторами зібрання харківської інтелігенції та журналістів були члени Оргкомітету Надзвичайних зборів, брати Капранови. Після проведення круглого стілу у газеті "Голос України" було надруковано Звернення інтелігенції Харківської області. http://www.golos.com.ua/article/1209470069.html Цитата: "Видатний російський письменник і громадський діяч О. Солженіцин в своєму виступі в Хабаровську 15 травня 1994 року казав: «Все російське Зауралля, від колишніх Демидівських заводів до Камчатки, заселено більш як на половину українцями. Проте у них вистачає совісті й такту не вимагати введення другої державної мови. Водночас такі вимоги лунають практично в усіх колишніх радянських республіках. Їхні автори, безсумнівно, у більшості становлять пролетаризовану сволоту, незалежно від наявності в них новомодних дипломів. Це інородці, переважно єврейського походження, котрі намагаються посварити два великі народи й нагріти на цьому руки». В 1992 році національні демократи — РУХівці — припустилися величезної помилки, погодившись надати права громадянства всім, хто тоді перебував на території України, навіть її лютим ворогам, ще й дотепер близько 5 тисяч з них відмовляються брати українські паспорти, а українські чиновники запопадливо надають їм великі пенсії та пільги за паспортами колишньої імперії — СРСР. У «подяку» за це вони запекло борються проти незалежної Української держави та життєвих інтересів її народу." Молодці Капранови!
FEFE // 01.05.2008 22:43:36
НУ так то ж сюжет був не про їхній дерибан землі та влади. Оті офіційні особи насправді мешкають у іншому світі. Вони просто не знають що де і коли відбулося в Україні. Вони прото не тут і навіть не зараз.
YaYa // 01.05.2008 01:33:41
Але дивує те, що наші офіційні особи, які мали б одразу вдреагувати на цю маячню, мовчать!
я // 01.05.2008 00:31:27
кадниченко уже не в первый раз искажает информацию. Если разыскать его подборку сюжетов, можно возбудить ни одно криминальное дело.
Експерти: Черновецький – у центрі уваги українських ЗМІ, а канали знов продаються «пакетами»
Во дает... // 02.05.2008 18:56:26
Это ахметовские подстилки "Факты" и "Сегодня" - уважаемые издания? Ну, АФФТАР ЖЖОТ... Да они выполнят команду Ринутушки - всеми силами спасать Космоса. Потому что всем киевлянам понятно: если все будет хоть сколько-нибудь объективно, Кличко побеждает с большим отрывом.. И вся эта блядская космическо-СКМмовская свора будет поганой метлой выброшена из Киева.
я // 01.05.2008 17:32:00
Ну независимо от того, кого показівают по телевизору - я все равно за Кличко
dolfin // 01.05.2008 16:43:17
DimOK, karabas Вот не надо нам пасторов. Хватит. За Турчинова хоть бы 2 процента проголосовали - и то верноподданые Юлькины. опозрится он и даст возможность Космосу у власти остаться.Если Юлька умная - она снимет его в пользу Кличко.
Avantyrist // 01.05.2008 16:41:21
А я за Кличко буду голосовать, давно уже пора порядок в киеве навести. А то клан Черновецкого уже корнями врос в свои кресла и вовсю пользуется "добром киевским"
Lola // 01.05.2008 16:39:55
Ну и толку от этой рекламы, киевляне давно свой выбор сделали. А от Черновецкого сейчас уже просто тошнит, везде его морду показывают
Киянин // 01.05.2008 16:37:23
Ну правильно, бо Черновецький зкупив все телебачення наперед і гроші мішками завозив на телеканали
DimOK // 01.05.2008 01:11:39
Турчинов? Нам не нужен розумный мэр))) Лёнька хоть смешной! НАша семья не за горилл и не "Медведевых" Тимошенко! Мы за ЛЁЁЁЁНЬКУ))))))
karabas // 30.04.2008 16:43:19
вокруг черновецкого ажиотаж, как был вокруг омели - все уверены, что он пройдет. а мэром будет турчинов. киевляне своевольничать любят )))


  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
Головна RSS