This version of the page http://www.telekritika.ua/comments/?list=2630 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Телекритика — Комментарі

Анонси

  • Реклама: Центр «Диджитал консалтинг» проведе операторський майстер-клас і хобі-курс
  • 9 жовтня стартує фестиваль «Азія-кіно-2008»
  • 10-14 жовтня відбудеться Міжнародний кінофестиваль «Покров»
  • Програма «Знак оклику» (ТВі) шукає журналіста
  • 6-11 жовтня у Рівному відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови»
  • 7 жовтня у Москві пройде мітинг пам'яті Ганни Політковської
  • 6 жовтня пройде засідання Медіа-кіноклубу «На Сіновалі» і показ фільму «Невидимі люди»
  • 9 жовтня відбудеться прес-конференція Валентина Бадрака та Сергія Руденка «Деструктивна політика в Україні й психологічний зріз особистості»
  • 8 жовтня пройде прес-конференція з нагоди старту проекту «Кому належить Україна?».
  • З 1 жовтня у кримських ЗМІ моніторитимуть «мову ворожнечі»
Всі анонси

Коментарі наших відвідувачів:

СТБ відкрив відеоблоґи на YouTube і LiveJournal
222 // 22.12.2007 21:07:41
А при чем здесь 5 канал? 5 канал такие же профессионалы, как Ани Лорак певица. Протискивать на рынок провинциальный шоколад - это да, ей под силу. Или Сумская - так называемая светская львица, "Женщина года в Украине", а обувается в обувь от "Мохарх". Как сама же заявляла на всю Украину: "...на все случаи жизни". Можно представить, какая жизнь у остальных женщин в Украине, если "Женщины года" ходят в "Монархе". А вы говорите 5 канал.
Кутєпов // 20.12.2007 16:11:43
ггггггггг))) 2сява ггггггггг))) І хто туди ходить, на той 5 канал - ЖЖ? ггг
сява // 20.12.2007 11:16:43
ггг)))) нашли повод для пиара! 5 канал ведёт ЖЖ с 2004 года! :))))
Гріховні, але законні сестри
Борода // 24.01.2008 21:04:37
Мои дети например в 00.00 уже спят. А вот в 20-21 час, а то и раньше, я приходя с работы частенько застаю их у телевизора из которого льются реки кровищи И накакого квадратика. А еще во всех выпусках новостей политики нагло врут, поливают друг друга грязью и дерутся. Но слава богу новости детям пока не интересны. Так что борцам за мораль есть на что обратить внимание- для начала сами ведите себя прилично.
Лада // 25.12.2007 09:59:13
Ermanno, а Вы наверно считаете, что дети это когда лет 7, ну 8, а в 15 - это уже не дети? И их умы уже готовы к таким кадрам на экране, как показывает "Кино"? Да, конечно, "Атлантиду" и "Татьянин день" смотреть не возможно,.... ужас....., куда приятнее порево на "Кино". А культура она именно в том и проявляется, что бы порево смотреть, а кто не смотрит, тот такоооооой не культурный, ханжа, все над ним смеются, ВСЯ медиаэлита ВСЕГО мира, боже, как дальше жить?... Хотя, да, нас так мало осталось, всё больше таких как Вы, котрым без порно никак,... ну никак.... ну не получается.... А порно-фильм самый простой способ возбудиться! Или Вы в них информацию черпаете, учитесь наверно? Запоминаете, конспектируете? Бог в помощь....
Ermanno // 21.12.2007 14:20:10
Ой, а пан Сашко вже всюди. І звідусіль махає кулачком голим тьотям по телебаченню. І навіть збирає довкола компанію тьоть одягнених, що ховають приймача від діточок з "порєвом", як вони те кличуть, видаючи його виключно на час перегляду "Атлантиди" та "Татьяниного дня". То ж бо високоморальний продукт з блискучим виховним ефектом. Не те що цицьки по "Кіно", через які дітлахи не дізнаються про новий кримінальний сленг і не матимуть про що сперечатися із вчительками під час уроків. Ой, пане Сашко із сотоварищі, вам із самих себе не смішно. Над такими як ви , знущається вся медіаеліта світу. Та й лишилося вас хіба що у суспільствах на стадії "палеоліту". А пану То запитання, він в курсі, що французькі канали демонструють відкрито та без купюр стрічки, наприклад, Катрін Брейя, про що українські, маючи прогресивну та культурно підковану Нацраду, навіть не сміють мріяти. І досить брехати про европейські канали, у багатьох є тарілки й їм очі не замилиш.
КиноЧник Ане // 21.12.2007 12:50:54
Аня, "дядя любить тьотю", это вы узрели в групповухе с оральным сексом? они "любят" друг друга все вместе сразу в разные места? Считайте, что я ваш ребенок. жду вашего "пояснення"
Влодко // 21.12.2007 11:34:20
Пани Гриценко і Сашко, ви праві на всі 1000%! Тим, хто видає прокатні посвідчення на таку "фільмову продукцію", треба повідрубати руки, добряче промити мізки. Хоча. навря чи це допоможе, бо хабар для таких "видавачів" дорожче за ВСЕ, навіть дорожче за нормальне життя власних дітей. Якщо Сашкові знадобиться підтримка в організації позову проти теледіячів ТРК "Кіно", я і мої тисячі друзів та товаришів приєднаються!!!
Аня // 21.12.2007 10:17:09
от я не розумію: коли у фільмі рубають комусь голову, руку, ногу, коли за півтори години на екрані вбивають чоловік 40, коли в цей час звучить лайка(на власні вуха чула нормальні такі матюки), і все це відбувається в 20-21-22 годині - то все гаразд. а коли після 24 години на якомусь телеканалі дядя любить тьотю(про що навіть червоний квадрат попереджає) - то це жах! Знаєте, шановні, я зможу якось пояснити своїй дитині те, що відбувається на екрані між дядьою і тьотьою, але як пояснити, чого отой дядя з автоматом вбив стільки людей, і йому за це нічого не було?
ТО // 21.12.2007 10:04:39
Шановний Отаре, Свого часу я був причетний до перенесення французького досвіду зпозначення категорії програм на екрані. Французька Нацрада має важелі впливу на телекомпанії. Вона цілодобово записує всі програми, і тримає всі записи в архіві рівно тиждень. В разі порушень телекомпаніями французька Нацрада накладає штрафи або відкликає ліцензію без суду своїм рішенням. Якщо телекомпаніїя не згодна з такоим рішенням, вона подає оскарження до суду. Українська Нацрада реального впливу на порушників не має тому вона безсила, і на мою думку не намагається щось робити в напрямку реального контролю. Щодо значків на екрані. Я глибоко шкодую про перенесення французького досвіду на вітчизняний екран. Оскільки така європейська практика втілюється вами в українському варіанті, а червоні та жовті значки використовуються вами як дозвольна печатка для демонстрації кадрів, дійсно неприпустимих через подачу в некодовому форматному каналі кіно. Не вигадуйте - включіть уночі французькі телеканали і порівняйте, що вони показують після 24.00 з позначкою червоним значком. Чи готові ви винести на обговорення широким загалом кадри, які стали причиною обурення (а не дискусії)? Сумно, що рівень рівень розуміння еротики/нееротики у нас виявився далеким від європейського..., суто "кіношним". Як говорив російський юморист Євген Шифрін "...ну достали меня эти эротики.."
Твшник // 21.12.2007 09:39:31
Демонстрация групповой мастурбации на "Кино" уже называется эротикой?
otar // 20.12.2007 23:14:55
2 Сашко - Вєк свабоди нє відать :))
Сашко // 20.12.2007 21:49:54
Шановний Отаре. Ви людина без честі і совісті. Всі ми знаємо, що ситуація проста і зрозуміла для всіх. Прокатне посвідчення вам напевне видають за ваші хабарі і за недбалістю тамтешніх працівників. Такі кадри повинні бути закодовані - це світова практика. Це предмет вже Завтрашньої розмови з новим міністром освіти про кваліфікацію тамтешніх "працівників". Невже не пам"ятаєте кримінальної справи, порушеної років зо два назад проти керівника "Воля-кабель", який був звинувачений СПАВЕДЛИВО у розповсюдженні порнографії через київську кабельну мережу? Закон ви трактуєте невірно, і тому ці кадри ми, громадськість,ми зафіксували на відео і склали спільно акт про демонстрацію порнографі на вашому каналі у зазначений час. Наше звернення і копії записів ми офіційно направляємо до прокуратури міста Києва, до Комітету у справах захисту прав споживачів і до Національної комісії з етики на чолі з М.Жулинським. Обіцямо порушення проти Вас особисто і інших причетних на ТРК "Кіно" кримінальної справи і докладемо для цього всих зусиль. Обіяцямо!
андрій кокотюха // 20.12.2007 16:20:29
а ви не дивіться телевізор у новорічну ніч. а коли дивитесь, то лише ті канали, на яких сексу точно нема. ви ж їх знаєте. дітям після 00.00 взагалі нема чого робити біля телевізора, новорічна це ніч чи ще якась. вони спатоньки повинні.
Лана // 20.12.2007 13:46:34
Так оказывается это фильмы для людей старше 21 года! Вот оно как! Значит законом запрещено смотреть ЭТО в 18,19,20 лет! Интересно...., а студенты в общагах об этом знают или они все после 00.00 спят, как зайчики? Ах, да, интернет..., все и так уже всё знают! Правда за интернет платить приходится, а по телеку почти нашару! И что же нам такой замечательный канал покажет в новогоднюю ночь после 00.00? Для телезрителя -порнографию, для андрея- секс. А мы с Катериной и Анной будем прятать наших детей от этих голубых экранов!
ЮраМ // 20.12.2007 10:24:08
А може цим державним службовцям саме ЦЬОГО і не хватає. От і видають вони прокатні посвідчення - подвійна користь: і гроші в кармані і руки в теплі (майже як у гінеколога:))) Думаю, що в нашій країні багато які питання - невдячна справа.
Ганна // 20.12.2007 09:47:18
Очевидно, що вести дискусію про секс і про політику - справа невдячна. Люди завжди розподіляються на на певні групи- політичні, соціальні, сексуальні і т.і. Сексологи, аби пробудити чутливісь паціентів, використовують еротичні картинки, але самий швидкий спосіб викликати сексуальне бажання - це перегляд еротичного фільму. То може ще подякувати каналу "Кіно", що вони груповухою збуджують націю, вчать, якщо не можеш сам- клич друзів, а якщо нема чоловіків - дівчата і самі впораються, це ж так красиво..... Хоча, це не моя справа, є державні службовці, хай вони вирішують, чого нації не вистачає, а в кімнаті у моєї дитини на телевізорі нема кнопки канала "Кіно", так, на всякий випадок... невідомо, що їм ще дозволять показувати.
www.nashe.tv // 19.12.2007 23:41:42
Думаю, такие каналы ДОЛЖНЫ БЫТЬ и должны быть ПРОСТО ЗАКОДИРОВАНЫ !!! Почему ВСЕ иностранные каналы с подобным наполнением можно смотреть ТОЛЬКО ЗА ДЕНЬГИ !!! Та что там "у них"... Карточки для просмотра программ типа "джага-джага" можно купить и в Украине !!! Т.е. если просто включить тюнер (спутниковый) то мы увидим картинку художника, некогда проживавшего на берегах речки Выр, что протекает через город Белополье Сумской области... Малевич его фамилия... Но это лирика... Я не знаю кто писал этот ответ, но пресс-служба телеканала ЯВНО ПРИЗНАЛА НАРУШЕНИЕ ЗАКОНА!!! ЧИТАЕМ: "На зазначений фільм «Гріховні сестри», як і на всі інші художні фільми, серіали, мультиплікаційні фільми, що транслюються каналом «Кіно», видано відповідне прокатне посвідчення №4185-4194.2007, що дає право розповсюджувати програмний продукт на території України." я прошу прощения, но канал транслируеЦЦа на Украину, Белурусь, Россию, Польшу... и т.д. и т.п. Смотрите тут - http://www.lyngsat-maps.com/maps/amos2_eur.html Это территория, на которой смотрят "Кино и немцев"... Если бы канал был закрыт, и карты доступа продавались ТОЛЬКО в Украине - претензий НОЛЬ!!! Мне интересно, если дядя Витя случайно посмотрит как "Кино и немцы" продвигают культуру в массы, какова будет реакция? И искренне жаль, что сейчас труднее стало (точнее невозможно на 100%) добраЦЦа к телу дяди Вити... а то поделился бы с ним мыслЯми по поводу УКК (не, не укр. карн. код., а укр канала кино) :) Всего хорошего! /В.Кандыба/ P.S. Далі буде, або ні...
андрій кокотюха // 19.12.2007 22:10:49
повторюся: голе тіло, еротика, навіть порнографія (якої, коли говорити в прямому значенні слова, в телевізорі нема) на багато порядків чесніша, ніж українська політика і українсьі політики. тому погоджуюся - свободу сексу!
телезритель // 19.12.2007 19:13:23
Катерині Уважаемая Катя, вам уже писаали раньше, что заниматься воспитанием детей должны родители а не телеканал. А если вы свою миссию по воспитанию сводите к тому что включаете своим детям ящик , да ещё после 24... ну выводы напрашиваются сами. Цинику Тупым пентюхам очевидно не понятно что после 24 -00 начинается следующий день, а значит и к так называемому трауру никакого отношения не имеет. Прес-службі телеканалу «Кіно» Если цитируете фильм Народ США против Лари Флинта, то и действовать надо в духе героя! Даёшь порнографию в массы!!! Нашей Конституцией тоже кстати предусмотрено право на свободу слова
Ich // 19.12.2007 18:20:39
Где же там порево на весь экран? Это ж для маленьких Раньше наши дети недоедали а теперь недосыпают
циник // 19.12.2007 17:30:16
Особенно ярко было дело в день траура по голодомору - до 24.00 - траур, а ровно в полночь - красный квадрат и пориво во весь экран. А что? Все - по закону. Почему-то у других каналов хватает мозгов набирать рейтинги другим программированием. Интересно, а насколько успешно продается реклама внутри подобных программ?
Катерина // 19.12.2007 15:55:13
Отстраненно реагирует телеканал - прокатное удостоверение получили. На этом все. Наша миссия - показывать продукт. А моралью заниматься не стоит, так как есть экспертная комиссия. Все логично. Каждый занимается своим делом. Рубим бабло, имеем теелзритеелй, рейтинг. Но тем не менее, - каждый занимаясб своим делом - делает это некачественно (имеется ввиду в контексте темы статьи Гриценко "Свобода порно" и ответа "Кино") Так договориться разве что можно о том, чтобы еще пробить какой-то фильм в эфир
Комітет ВР з питань свободи слова та інформації очолить Ганна Герман
Макс // 19.12.2007 19:14:43
радует то, что в комитет попали профи. Если А. Герман его возглавит, есть надежда на положительные сдвиги в этой отрасли. Тандем Герман - Бондаренко сломают хребет Нац. раде. Не понятно, что там делает "великий" телевизионщик Вакарчук? Посмотрим. Но как показывает опыт, всем депутатам - артистам лучше в политику не лезть. У нас есть тому примеры( Билозир, Руслана)
ОС // 19.12.2007 17:33:50
Наверное. опять Ганю в профспилку примут. ;)
// 19.12.2007 14:49:51
Ой, що бууууде...
Канал «24» презентував концепцію міжрегіонального мовлення
Курус // 26.12.2007 23:39:13
Рома Андрейко, ти повний {CENSORED}! І канал твій повне {CENSORED}!
Журналісти визначили кращих в українському туризмі
// 13.01.2008 19:19:54
какая радость
Руки на ковдру!
фАБУЛА-ОТАРУ // 02.01.2008 18:58:27
доколе порнофильмы будут идтить без дубляжа госмовой? регулярно смотрю эти фильмы пытаясь понять фабулу,и вот теперь имею проблемы с соседями по подьезду,которые накатали на меня жалобу в ЖЭК. а фсьо потаму,что я пытаясь понять фабулу смотрю громко,потому что иностранными языками не владею,а перевода госмовой нет,чтобы понять фабулу слушая на минимальной громкости.
Ermanno // 21.12.2007 13:51:03
To Сашко. Певно що у пана немає ніяких інших проблем, як боротись із вітряками та тягти їх до суду. Зі слиною на губах та полумям в серці він готовий трощити канал, що насмілився показати цицьку. А то ж бо дитинка побачить й виросте неправильною. До речі, певно, пан ніколи не бачив тих самих европейських каналів, на досвід яких спирається. У нічному незакодованому етері переважної більшості німецьких та італійських каналів трапляється таке, від чого пани штибу Гриценка etc миттєво б дали дубу. А деякі французькі і теж відкриті для всіх бажаючих, напрриклад, NRJ, показують (Сашку, швиденько перехрестіться) вранішнє шоу, в якому один хлопчик кохає іншого, щоправда без деталізованих подробиць статевого акту. І ніяких диких позовів з того приводу у цих справді цивілізованих країнах немає. Із консервативних та релігійних маніяків там сміються всі прогресивні медія аж понад тридцять років. Тільки в первісних краях, половина населення котрих лише вчора позлазила з дерев, можливі суспільні гістерії з приводу голих тілес по ТВ. Погоджуюсь з автором статті, що від дурних російських багатосерійних побрехеньок накшталт "Атлантиди" моральної шкоди юнцям значно більше (щонайменше, повиростають олігофренами), але й вони не варті закидань їх списами. ТОМУ ЩО ОСНОВНИЙ ПРИНЦИП ДЕМОКРАТИЧНОГО СУСПІЛЬСТВА - СВОБОДА ВЛАСНОГО ВИБОРУ, коли ти сам, а не якийсь Гриценко з Сашком, вирішуєш, що, коли й для чого ти маєш дивитись, слухати, читати й... кохати. Й вборони нас Боже від вояк християнської моралі, які чужим коштом боряться із власною імпотенцією.
otar // 20.12.2007 23:01:38
2 Сашко - Дякую, звісно, я не відмовився б, якби мені подарували канал "Кіно", але наразі він не мій, і я ніяк його не стосуюсь. Хіба що як глядач - часом дивлюсь ночами, коли не спиться :))))
Сашко // 20.12.2007 22:03:31
Отаре, я запізно побачив цю Вашу статтю. Прошу ознайомтесь з моїм відгуком на вашу першу статтю. Але вже тут повідомляю - громадськість вже задіяна до припинення показу того, що ви називаєте "еротикою" до того, як пан Гриценко, дяка за його позицію, порушив це питання. Не ви один розумник - всі ми їхздимо по закордонах, але такого ще НІХТО з моїх знайомих в домашньому tелевізорі без коду не зустрічав! І повірте, ваша зарозумна філософія, коли показують груповий секс в соціальному пакеті на весь Київ - це злочин. Це проблема й інших каналів. але й колись треба з цим починати боротись, хоча ваш вибачте за слово "телеканал" переплюнув всі інші. Ваш злочин закодументовано для поцесуальної справи. Зі статтями цього злочину Вас і ваших причетних колег буде ознайомлено в найближчі дні. Тричі це вам обіцяємо.
Наталка // 20.12.2007 13:23:23
А вдввох-втрьох - там же за згодою? І з задоволенням? І ще одне - досить цікаве зауваження з огляду на психіатрію - там не вдвох-втрьох одну жінку - там просто груповий секс. І ще не відомо, хто там кого. :)) А коли вдвох-втрьох - одну жінку - то згвалтування.
dad // 19.12.2007 16:19:51
Ja segodnia ochen-ochen seksualno ozabochen... Davajte zapytajemo deputativ VR, jaki nichni kanaly vony dyvliatsia? Jak provodat dozvillia, z kym i zi skilkoma. Oce bude kino!!!!!!!!
Олесь // 19.12.2007 15:54:25
Від тої "порнухи" на каналі "Кіно" у людей не болить ні серце, ні душа. А від того, що люди бачать і слухають у передачах "Свобода", "Свобода слова", "Я так думаю" та інших політичних шоу, у людей інколи трапляються негаразди з серцем, зіпсується настрій, зростає агресивність і таке інше.
Оксана // 19.12.2007 13:42:31
Наталка, я робила наголос не на згоді із задоволенням, а на тому, що вдвох, трьох - одну жінку, і тільки познайомились, хоча, кожен бачить те, що хоче бачити. Я дивлюся "Секс і місто" і Вам раджу.
Наталка // 19.12.2007 12:30:09
Оксана, а сек, звісно і має бути таким - гидким та огидним? І не дай боже, якщо за згодою і борони боже жінці подобається? Як для наслідування - то еротика значно краща ніж сцени гвалтування.
Оксана // 19.12.2007 11:37:45
Ну як можна порівнювати сцену насилля в "Атлантиді" з тим, що показує "Кіно". В "Атлантиді" зразу зрозуміло, що роблять з Увароваю, її гвалтують - це гидко, страшно, боляче, а у "кіно" - вдвох, втрьох, за згодою, з задоволенням, тільки познайомились ...... і жінки стогнуть, як їм це подобається..... коли втрьох..... Зараз на плюсах іде "Секс і місто", люди теж вирішуть статеві проблеми, але як...
Лесь Герасимчук // 19.12.2007 07:38:23
Досить смілива і яскрава стаття. Але, на мою гадку, щоб не зчиняти в цій справі війну, слід повестися інакше. Треба заборонити провайдерам каналів накидати їх споживачеві. Ну, не подобається комусь дивитись на оголене тіло, а кортить дивитися "Чапаєва", - нехай дивиться. Це і від віку залежить, і від інших фізичних і розумових здібностей. Але чому я мушу оплачувати з сотні запропонованих мені каналів 90, які мені не потрібні. Мене, наприклад, мало цікавлять тренди моди (кілька каналів) або новинки легковичок. Але провайдер ("Воля") подає один-два канали, що мене цікавлять, на кілька нецікавих в одному пакеті. Як за радянських часів, коли, щоб купити атлантичного оселедця, треба було придбати купу непотребу. Чому нема постанови чи правила, коли я плачу тільки за ті канали, котрі дивитимусь, нехай і сотню, і не плачу за те, що мені не потрібно, наприклад продаж будинків на болгарському пляжі. Є ще й інший вихід із цієї ситуації, порушити монополізм тих або інших провайдерів у певних зонах і допустити туди інших провайдерів, пропозиції яких набагато цікавіші. І нехай тоді один дивиться Кіно, інший естраду у виконанні Посольства Божого, а третій - бокс чи Раду.
Кабельное телевидение: грузинский опыт
Oлег // 02.01.2008 22:14:34
с новым годом Грузинские коллеги! молодци! успехов вам.
Вадим // 29.12.2007 22:59:49
ми знаем работу союза ктв грузии молдоцы. они добылис многово.
Анатоли // 26.12.2007 11:23:02
Грузия вышла в перед по законадателству по ктв надо брать пример у них
Глеб // 20.12.2007 12:35:48
Да! Грузия-Европа. А наши кабельщики,благодаря жадности "баграевых","созановских"и продажностью Нацсовета по ТВ и РВ - быдло.Кончится крахом,как в Польше.Искать виновных будет поздно...
Карен // 19.12.2007 13:32:15
Молодцы грузины!Не допустили "нацсоветовского"беспредела.Еще одно доказательство того,что Украина погрязла в коррупции.
Обрано правління Громадської ради при Нацраді з питань ТБ та РМ
Херсон // 09.01.2008 14:09:21
"гинеколога" нехватает в составе. А телевизионщиков и радийцев лучше туда невключать...
Наша мета – експорт!
автор-кірі // 19.12.2007 21:44:59
про якість проекту і взагалі- прлектів СТБ я нічого не кажу, бо гріх. вони справді хороші. в Україні вже вміють робити конкурентний продукт, і я це знаю, бо сам час від часу повертаюся на телебачення. але Ви полегшуєте задачу собі, беручи вже "готових" зірок у Росії. я ж полегшу роботу собі, і не буду складати, повірте, досить довгий список потенційних кандидатів. з чистою совістю та дорогою душею відсилаю Вас до програми "Дивись!", яка виходила дуже довго на каналі "ТЕТ". Там у трьох сюжетах про "зірок" і просто цікавих особистостей пропорція була така: 1 іноземна на 2 наших. але я Вас розумію: чомусь існує стереотип, що з наших митців за показ у телевізорі і появу в газетах треба брати гроші, а чужим треба доплачувати, аби вони погодилися зніматися...
Наталя // 19.12.2007 13:52:56
Кіра, нащо ж так виставляти меншовартість українського телебачення, українських зірок і свою теж? Чи й не зірка - Борис Моїсеєв! Думаю, знайдуться ще тисячі члядачів, яким він остогид так само, як і мені. Мені цікаво, ви справді не усвідомлюєте, що саме телебачення творить "зірок", що на концерти відомих співаків ходила б невеличка купка людей, якби про тих співаків з ранку до ночі не розповідали по телевізору. Згадайте слова Познера: "Если круп лошади показвать по телевизору круглые сутки, то и она станет знаменитостью". Тому не бідкайтесь з приводу відсутності героїв для телепрограм, а шукайте нових цікавих особистостей і творіть з них "зірок".
Кира // 19.12.2007 11:38:36
(Простите за переход на русский))) Андрей, если Вы сможете назвать украинских селебритиз числом в пропорции 4:1 с российскими - и чтобы знаменитости были того же уровня "звездности", гонораров и аншлагов - я Вам пожму руку и охотно передам весь список авторам программы. Во-вторых, проект ЗЖ четко позиционируется как собственный, украинский, и "Телекритика" неоднократно писала о проекте как о премьере сезона 2007-2008. Как об одной из девяти СОБСТВЕННЫХ премьер телеканала СТБ. По поводу сравнения качества российского и собственного продукта - простите, но это Вы в материале пишете о российских программах, которые давно пора заменять украинскими. И телеканал СТБ стремится производить КАЧЕСТВЕННЫЙ собственный продукт. Похоже, это ему удается - раз уж глубокоуважаемый кинокритик спутал украинское с российским.)))
автор-кірі // 19.12.2007 10:29:34
дякую, що прочитали. а можна зробити дві речі? перша - говорячи про "зіркове життя", робити пропорцію "4 українських зірки - 1 російська", а не навпаки. друга - не вважати, що якісними можуть бути лише ті проекти, які глядачі вважають російськими, а наголошувати, що це все наше. бо такі помилки у індентифікації проектів робитиму не я один... подібні побажання - жодною мірою не самозацикленість. нам ще в СРСР говорили, що районна газета більш впливова за всесоюзну, бо люди хочуть знати більше про те, що відбувається в них під носом, аніж про те, що робиться за кордоном, зокрема - в Москві. та й рейтиги, думаю, переламаємо за рахунок свого набагато швидше. те, що туди можна все продавати, а в нас - ні, підтверджує наше горе. скажімо, детективів у нас видають мало, бо кажуть - для чого, цей ринок заповнює російський продукт...
Кіра // 19.12.2007 02:42:26
Андрію, дякую за комплімент з приводу російського походження, але "Зіркове життя" - це цілком український проект, це власний проект СТБ, прем'єра цього сезону. Зйомки часто йдуть в Москві. І те, що герої розмовляють російською, цілком зрозуміло - вони росіяни. Одже ЗЖ не переозвучують, а роблять українською з самого початку. Олексій Гладушевський, його автор, готує ще один, вже про історію кіно.))) Я перекажу йому вашу думку ))) Хоча ваша версія, що це російський проект, свідчить про якість власного продукту СТБ)))
«Інтер» придбав права на телепоказ «Іронії долі-2», але покаже не раніше, ніж за 2 роки
DimOK // 18.12.2007 16:09:18
Фигня. Интер в этом году покажет фильм 75ого года. А эта статья - хороший пиар-ход.
DimOK // 18.12.2007 15:36:37
Интер покажет новый фильм? Как это?


  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
Головна RSS