This version of the page http://www.telekritika.ua/comments/?list=2450 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Телекритика — Комментарі

Анонси

  • Реклама: Центр «Диджитал консалтинг» проведе операторський майстер-клас і хобі-курс
  • 9 жовтня стартує фестиваль «Азія-кіно-2008»
  • 10-14 жовтня відбудеться Міжнародний кінофестиваль «Покров»
  • Програма «Знак оклику» (ТВі) шукає журналіста
  • 6-11 жовтня у Рівному відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови»
  • 7 жовтня у Москві пройде мітинг пам'яті Ганни Політковської
  • 6 жовтня пройде засідання Медіа-кіноклубу «На Сіновалі» і показ фільму «Невидимі люди»
  • 9 жовтня відбудеться прес-конференція Валентина Бадрака та Сергія Руденка «Деструктивна політика в Україні й психологічний зріз особистості»
  • 8 жовтня пройде прес-конференція з нагоди старту проекту «Кому належить Україна?».
  • З 1 жовтня у кримських ЗМІ моніторитимуть «мову ворожнечі»
Всі анонси

Коментарі наших відвідувачів:

«Багато піару та невирішених проблем...»
Александр // 03.02.2008 08:27:11
"Які всупереч п. 3 статті 44 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» займаються рекламним здирництвом через свої «корпункти» на місцях, відбираючи рекламні кошти." На своей шкуре ощущаем этот беспредел!!!! В нашем городе осталась всего одна радиостанция в окружении 20 ретрансляторов!!! Их незаконные рекламные менеджеры за копейки разворовывают рекламу в городе. Повсеместное, 100% нарушение Закона!!!! И НИКТО ничего не делает!!! Когда это закончится!!!! Лу-цен-ко!! Только на Вас надежда!
СВІТЛАНА // 25.01.2008 10:41:40
пане ШЕВЧЕНКО, приберіть з Інтера свою невістку, яка ЗІ СКЛЯНИМИ ОЧИМА на одній ноті, гунявим голосом тягне всю передачу. Ви що не відчуваєте різниці між нею і дівчатами з "плюсіВ"? ЦЕ Ж КОШМАР!!! ВОІСТИНУ НАСТАВ ЧАС НЕПРОФЕСІОНАЛІВ ТИПУ КУРУСА З ОСВІТОЮ ВІД ПОПЛАВСЬКОГО І ВАШОЇ РОДИЧКИ!
голос народу // 24.01.2008 19:39:30
Всі знають, які хабарі бере Курус і які канали отримуюють ліцензії. Це просто ганьба для Тимошенка та Ющенка, якщо така людина, як Курус прийде до влади. Сміливий вчинок Гриценка. Куруса в Нацраді тихо ненавидять, як і Лебедєву
Kirsten // 24.01.2008 11:08:56
Совершенно верно. Надо искать позитив. Хуже НЕ БУДЕТ. Это реальный шаг Кабмина навстречу людям. Во-первых, для людей теперь приход в Нацраду будет стоить процентов на 60 дешевле, да и "заказных" дел станет меньше. Во-вторых, хуже Драча для Гостелерадио сделать уже не сможет никто. Так что, будет всем только лучше.
Из народа ;-) // 24.01.2008 09:14:23
Каждому Курусу по Луценко !!!
Alex // 24.01.2008 00:19:42
Давайте искать позитив!! Поскольку, все происходящее надо рассматривать в бюрократическо-аппаратной системе координат, то представление Кабмина, в действительности, направлено на укрепление информационного пространства. Так как Кандидатура, перейдя в систему Гостелерадио. уже не сможет нанести такого вреда, как в Нацраде: потому что Гостелерадио - более консервативная и живучая система с хорошо развитыми инстинктами самосохранения- ее труднее разрушить и повредить.
КРУ // 23.01.2008 20:50:09
"НЕТ НИ ОДНОГО КОМПЬЮТЕРА!!! Они печатают на печатных машинках! А на"Эру" бегают заглянуть в Интернет, если коллеги пустят!" Мало кто обратил внимание на этот прилюбопытнейший вчерашний коммент. А йдеться, між іншим про Нац. радіо.Неужели так сильно воруют? Курус наведет порядок!
приблуда // 23.01.2008 15:27:45
якщо гриценко так виконував свою роботу, як і написав відкритий лист, то дивно, що він там ще працював. А курус, напевно, хоть щось зробив.
Олександр Горда // 23.01.2008 14:35:24
Позиція Миколи Гриценка - це позиція Патріота і Людини. Те, що діється під орудою таких "курусів" - проплачений "бєзпрєдєл". Вони "косять зелень" і сміються над Мораллю, Честю і Майбутнім України! Ми з Вами, Микола Семенович!
Турок // 23.01.2008 13:52:59
Ну, хлопці і дівчата з Комітету телеб. і радіо, ГОТУЙТЕСЬ ! Такий подарунок (Свиню в рік Пацюка) вам підсунули Юля + К + секретаріат Президента в особі п.Куруса! Закачаетесь! А якщо серьозно, то так вам і всім нам ТАК І ТРЕБА. Значить заслужили. Теревенять про цивілізованість, європейський вибір, про інші речі... Підкрався до вас, хлопці і дівчата з Прорізної, маленький (або великий) п - ц на кур... ніжках!
Dostalo // 23.01.2008 13:19:35
Сейчас можно будет проверить этот "державний" орган на "демократичность". Зацькуют этого Гриценка шакалье, чтобы не показвал людям на их зграю. Видел, как благообразный Шевченко давал интервью поглаживая свой великодержавный живот и отвечал о контроле телеканалов в отношении рекламі алкоголя, все мугыкал "Треба подивись, можливо настав час..." и т.д. Номенклатура жирная и ленивая! В эфире "национальном" сплошая реклама пива и водки, заезженные русские бабки и бесконечный Задорнов с жесткими шутками о хохлах и американцах. Вот это и есть ваша работа "державники"!
viktor tv // 23.01.2008 12:46:33
Байка Крилова: Впровадження цифрового телебачення в Україні. Державних чиновників високого рангу, бажаючих прийняти участь в телевізійному оркестрі і зіграти модну пісню про цифрове телебачення в Україні хоч відбавляй. Правда, є проблеми: хто буде диригентом і хто знає нотну азбуку? Спочатку на роль диригента визвався Мінтрансзв’язок, але по їх нотах не захотіла грати Нацрада з питань телебачення і радіомовлення. Молоді композитори першого рангу з Нацради вирішили написати свою партію і оголосили себе диригентом оркестру. Для розминки, два роки тому оголосили конкурс на експеримент – грай хто що хоче. Заробивши непогано на розминці і не розкривши ноу-хау експерименту, в чиновників появилось бажання зіграти на всю країну. Музикантів з Мінтрансзв’язку, які знають деякі ноти, вирішили не залучати, щоб не підривати авторитет диригента. Хто ж замовник цієї музики і хто буде платити? Спочатку всі диригенти забажали, щоб за їх музику платила держава. І бюджет в 2006 році дав спочатку 15 мільйонів Нацраді, але не почувши щось зрозуміле, забрав не використані кошти. В 2007 році дали 10 мільйонів через Мінтрансзв’язок державному Концерну телебачення і радіомовлення. Слава богу музикантам з радіотелецентру інструменти знайомі і можуть обійтися без диригентів-самоучок, адже вони цифрове телебачення в Києві впровадили на багато років раніше ніж цим почали займатись державні мужі. Але тепер і вони не знають на якого диригента дивитись, де і коли починати грати. Придбані найсучасніші інструменти (передавачі) вже готові заграти, але виникають нові проблеми: 1. Їх гру (цифрове телевізійне мовлення у стандарті МРЕG-4), вірогідно, ніхто в Україні в цьому році не почує. 2. Чиї твори (телепрограми) виконувати невідомо. 3. Хто буде платити за музику (трансляцію телепрограм), яку ніхто не чує? 4. Ліцензії на частоти для гри (мовлення) відсутні. А тут ще й диригенти з Нацради невдоволені тим, що 10 мільйонів пройшли мимо них і зроблять все, щоб жодна музика в Україні без них не звучала. Але не буває безнадійних ситуацій. З багатих південних країв приїхав в Київ меценат телебачення. Купивши в Києві один шикарний цифровий інструмент, він оголосив, що готовий платити за музику на всю
Galkin // 23.01.2008 12:27:14
Новый "уряд" такой же как и старый с смысле кадровых назначений. Открыто назнчают на ключевую позицию человека, который не имеет в телевизионной среде никакого аторитета, а совсем даже наоборот - человека, не пользующегося никаким авторитетом в телевизионной и ридовещательной среде, откровенного мелкого "здирника".
патріот // 23.01.2008 12:24:12
Маю 10-ти річний досвід спілкуванння з Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення. Молодець Гриценко М.! Про те, що останніми роками (особливо в період Куруса+Шевченка) говорять всі, окрім наближених до індустріального телевізійного комітету, виніс для публічної оцінки. Президент, який мав би вже давно покласти край цинізму, відсутності фахової роботи, здирництву та рейдерству цього складу Нацради, на початку 2007 року погодив звіт Нацради і таким чином подовжив агонію галузі телерадіомовлення ще на один рік. Пане Президенте, вкотре звертаємо Вашу увагу на відсутність будь-якого контролю за підлеглими. За Вашою спиною відбуваються дивні процеси по знищенню національного духу в електронних засобах масової інформації. І.Курус - це просто нерозумна людина, яка акумулювала в собі весь негатив галузі і сподівається на винагороду від медіамагнатів!!!!!!!!!!
Ура! // 23.01.2008 12:17:35
Повністю підтримую пана Турчинова... Там бюджет більший і є де розвернутися п. Курусу, а не смоктати з телекомпаній... Може аж тепер йому буде добре.. . Куруса в Держтелерадіо!!! Може Нацрада запрацює чесно... а може З цього приводу можна і напитись... Піднімемо бокал за Турчинова!!!
Эгус Кабулус // 23.01.2008 11:25:55
Согласен с автором в контексте развития "цифры". Цинично и безапеляционно "конкурс" (который официально не был объявлен, а следовательно его фактически не было) на мобильную цифру и на четвёртый общенациональный мультиплекс, выиграли структуры, контролируемые и Курусом тоже. Всё украдено до нас ©, так, думаю, можно назвать деятельность сего уважаемого господина на своём посту.
Фиолет // 23.01.2008 11:14:16
Мне, в принципе, все-равно кто станет во главе Гостелерадио. Однако, г-н Турчинов, Вы даете! Ну уж если Игорька двигаете в кресло, то действительно "Пирамида негодяев" действует! Беспредел! Чего стоят в таком случае заверения Юли о честности и профессионализме нового правительства. Уж лучше тогда пусть "проффессионал" Эдик остается!
Телевизионщик // 23.01.2008 11:07:42
Да, читаю я эти комментарии, и рыдать хочется. Те, кто защищает Куруса, либо никогда не переступали порога Нац. Совета, либо его (Куруса) прихвостни. Каждый нормальный телевизионщик либо лично, либо понаслышке знает этого господина. Так же все знают, что практически руководит Нац. Радой не господин Шевченко, и именно г-н Курус. То, что работники этой организации пили шампанское, когда узнали о предстоящем уходе Куруса – это правда. А сколько дней беспробудного пьянства будет у всей телевизионной братии после ухода сего господина, даже подумать страшно. И с каким ужасом ждут его назначения работники Гостелерадио! Лично я не знаю ни одного руководителя телекомпании или кабельной сети, который пожелал бы здоровья Игорю Федоровичу. Это ж как нужно работать, что бы заслужить такую популярность. Еще ни один чиновник за всю историю Нац. совета не пользовался такой «любовью» всех кто хоть как - то связан с этой индустрией.
телевізійник // 23.01.2008 10:12:06
Знаючи ситуацію в Нацраді не з чуток, повністю підтримую позицію п.Гриценка і підписуюсь під його листом. Факти, викладені там, відповідають дійсності. Можливо, депутати все ж таки матимуть здоровий глузд при розгляді питання про затвердження (незатвердження) Куруса головою Держкомтелерадіо. Курус - ПАДЛЮКА і НЕРОБА.
NIK // 23.01.2008 09:23:40
Нашелся один человек, который не побоялся сказать правду. Как-то неловко, не называя вещи своими именами - коррупция, цензура, непрятливость чужого мнения. Тупое выполнение поставленных задач любыми методами. Говорят, сотрудники Нацсовета пили шампанское, когда узнали, что Курус от них уйдет. Зря, потому что когда он уйдет, за все его деяния будут отвечать оставшиеся лица. Я не пессимист. Но Курус будет главой Держкомтелерадио. "Пирамида негодяев" в дествии. Уважаемый автор! Безумству храбрых поем мы песню!
Варяг // 23.01.2008 09:22:18
Повірте мені друзі! Гриценко - це бездара! Навіть не знаю, як його ще тримали на роботі. При будь-якому дорученні він йшов на лікарняне, або відпустку за власний рахунок (хвороба держслужбовця). А всі інші за нього виконували роботу. Я б таку безвітповідальну людину на поріг би не пустив в жодну установу. А цей ще й намагається щось говорити про скалічені душі. Аби свою вилікував. Не вмієш працювати то йди собі з богом!!
Регионал // 23.01.2008 08:15:00
Думаю, Sovkam и Malvinam не стоит вступать в дискуссию, если они не в теме. Речь идет о необходимости остановить ЗЛО (куросовщину) в масштабах страны. Неужели мало бездарностей на руководящих постах? Если Курус таки возглавит Гостелерадио, через какое-то время будем обсуждать очередной скандал теперь уже в этом коллективе. Курус не созидатель. Он разрушитель!
прохожий // 23.01.2008 00:42:17
М-да... Пирщик с автора точно -никакой! Кто ж так готовит материалы?! да еще и такие! Да еще и для распространения преимущественно, через Инет?! Пускай увольняют. - может по-свободе чему-то научится!
Malvina // 22.01.2008 22:27:06
Я согласна с Sovok, письмо какое-то мерзкое. Наверное, этот Курус не без греха. Но все это смахивает на отвлечение внимания от собственных махинаций. Факты неубедительные, обвинили его в каких-то неосязаемых вещах. Опять заклинания о гибнущей духовности, причитания о покалеченных душах. С себя надо начинать!
Sovok // 22.01.2008 22:16:47
Какой же он бездарный, этот Гриценко! Даже это письмо - бездарное, просто тест на профнепригодность. Если бы я был руководителем, я бы такого пресс-секретаря гнал в шею. Не письмо , а сопли и завывания. Никакой конкретики. Зато повод - абсолютно прозрачен и читается между строк: аттестация прошла неважно, могут и выгнать, а если подать в отставку, да еще и "по политическим мотивам", прослывешь героем . Да еще зарплату приличную наше бедное государство будет выплачивать. Все так примитивно, что аж тошно!
убийца эфира // 22.01.2008 22:06:56
" Нині спостерігається різке зменшення кількості ефірних місцевих телерадіоорганізації (може, це передбачено Планом?). Однією з основних причин є неможливість конкурувати із загальнодержавними мовниками, які всупереч п. 3 статті 44 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» займаються рекламним здирництвом через свої «корпункти» на місцях, відбираючи рекламні кошти. Інформація від представників на місцях про ці порушення подається керівництву Нацради. Чому на засідання не виноситься жоден проект рішення з цього кричущого питання?" очень правильно сказано, сетевые вещатели уничтожают региональных тем что продают "врезку" местной рекламы в регионах, и это вина нацсовета который закрывает на это глаза
убийца эфира // 22.01.2008 22:06:23
" Нині спостерігається різке зменшення кількості ефірних місцевих телерадіоорганізації (може, це передбачено Планом?). Однією з основних причин є неможливість конкурувати із загальнодержавними мовниками, які всупереч п. 3 статті 44 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» займаються рекламним здирництвом через свої «корпункти» на місцях, відбираючи рекламні кошти. Інформація від представників на місцях про ці порушення подається керівництву Нацради. Чому на засідання не виноситься жоден проект рішення з цього кричущого питання?" очень правильно сказано, сетевые вещатели уничтожают региональных тем что продают "врезку" местной рекламы в регионах, и это вина нацсовета который закрывает на это глаза
Друг // 22.01.2008 21:49:19
"...що зробив перший заступник голови Національної ради для повернення державного телерадіоресурсу Першого національного телеканалу та Першої програми Українського радіо, який сумнівним чином досі експлуатує комерційна компанія «Ера»? " ... У меня есть друг в Национальной радиокомпании, который искренне радуется присутствию "Эры" в стенах НРКУ. И знаете почему? Да потому, что в его редакции на сегодняшний день НЕТ НИ ОДНОГО КОМПЬЮТЕРА!!! Они печатают на печатных машинках! А на"Эру" бегают заглянуть в Интернет, если коллеги пустят! Это еще вопрос, кто кого " експлуатує "!
Читач // 22.01.2008 21:27:45
Досить закулісних призначень на державницькі посади! Набридло закулісне "вась-вась" для невігласів і здирників. По-моєму, це вперше в історії нинішньої України питання призначень попало під отримало оцінку таким мужнім вчинком. Не пускайте хабарників до "корита"!
ветеран // 22.01.2008 21:05:15
Відомо, що Куруса просуває пан Третьяков, з яким у нього спільний частотний бізнес. Курус вкрай непорядна людина з подвійними стандартами в діяльності і дуже сумнівним керівним досвідом. М. Гриценко виклав все справедливо і чесно! Ми всі є свідками, як він "розбудував" телерадіопростір держави, як замордував колектив Національної ради своїми безвідповідальними ініціативами. Таким курусам не місце на державній службі! Пане Миколо! Тримайся! Нажаль, більше сміливих і мужніх у Національній раді немає. Стреножені....
Кукринікса // 22.01.2008 20:31:55
Браво! Опус в кращих традиціях сталінізму. Ці старпери чіпляються за теплі посади. як лайно до штанів. Сподіваюся, владі вистачить розуму аби таки в медіа-галузь прийшли справжні профі, а не такі як Гриценко, Пасак та інші блюдолизи - прикрі відрижки совка.
стурбований // 22.01.2008 19:18:01
А проти сексу по ТБ Ви і у відставці будете виступати, пане Миколо?
patrioit // 22.01.2008 18:16:55
Пане Миколо, Ви МОЛОДЕЦЬ! Підтримую! Цього покидька немає сил вже терпіти. Думаю Вас підтримує вся телерадіоіндустрія!!!
Всюду жизнь
zzz // 03.02.2008 18:58:14
Дуся, не томи, давай рассказывай, что там тебе про Медиаинвестгрупп нашептали :)
LNYX // 24.01.2008 13:46:19
да, Скрыпина тоже Басс клеил в космос, вместо Бората. но дураков нет )))
Упячка // 24.01.2008 08:32:44
Апять каменты цензуряд. ТК - закройте тогда каменты ваще и будет фсьо в шикалади!
Казала Мазала // 23.01.2008 20:40:53
Новым главой Гостелерадио будет Оля Герасимьюк. А вместо Бектурсунова в советники Космоса Басс клеил одного газетного начальника из Российской Федерации. Он на прием к Космосу сходил, но сюрреализма происходившей беседы испугался. Так что ищут теперь среди местных.
Правник // 23.01.2008 17:47:39
Між іншим, приватне життя вагітних у Телекритиці не поважають, чи може є згода Алли спеціально для Дусі?
Дуболом // 23.01.2008 09:45:28
Высер дался афтару тяжело
не впізнаємо Дуську! // 22.01.2008 20:43:45
Відпочинок Вам, шановна, не пішов на користь. Нічого цікавого чи сенсаційного, і ще беззубо якось.
more // 22.01.2008 20:27:38
Sho za venigret? Dus', ty sho pjana pysala?
Упячко // 22.01.2008 20:17:51
кг/ам
ye // 22.01.2008 18:04:41
как-то "олигархично"... а о более близком к тем, кого "ноги кормят"?
18 січня – підсумки дня
xxx // 22.01.2008 14:53:51
А почему в рейтингах никогда не показывают пункты и тенденции средних и малых каналов?? почему тольуо первая десятка?? неправильно как то...
«Надзвичайні новини» мають вищі показники у маленьких містах та селах (50 тисяч-)
// 24.01.2008 10:18:46
Непогано, як для пілоту. Перший випуск завжди новиною і не пахне. Товариш Кутєпов це мав би знати. Хай Безлюдна лікті кусає.
Тетяна // 24.01.2008 10:06:07
Мені здався випуск в цілому непоганим. Стогній дійсно краще виглядає у цій студії аніж у Черговій камері на Інтері. Сюжети різнопланові, все буде у вас добре! З новою програмою вас! Успіхів!
Кутєпов-старший // 22.01.2008 16:58:01
Такої низької якості я не чекав... Перші Три сюжети - за мотивами публікацій у "Газеті по-Українськи" Технічно - лажа, половина синхронів записані на пушку, інша половина відео - оперативні зйомки МВС. Міжнародні "надзвичайні" новини - пліснява, новинами назвати складно те, що прийшло по Рейтерсу тиждень тому, і кілька каналів уже показали. Єдиний сильний момент - там де стоматологічна клініка позбавлена ліцензії, а насправді працює. І журналіст реально йде туди, а його виставляють за двері. І студія непогана. Костя виглядає більше міліціонером, ніж ведучим. Одне слово, лінивий проект. Багато шуму й піару - мало роботи. Успіхів.
Как же уловить настроение пользователя?
Konovalov // 28.01.2008 13:30:58
2 Bogdan: 1. Тэгирование первичного контента осуществляется а) анализом существующих тегов (названия: слово катастрофа - это негатив, к примеру) б) первичной аудиторией в закрытом режиме тестирования, мотивированной, к примеру возможностью денежного приза за активность 2. Интерес ТВ каналов, в частности, в популяризации архивного контента (все выпуски программы и т д), промо канала в регионах, где канал доступен по спутнику (за деньги) 3. Составляющие контента – тв каналы и поставщики тематического видео. Adult контент будет присутствовать (как присутствуют каналы Playboy и т д). Доступ к подобному контенту будет осуществляться исключительно зарегистрированным пользователям (>18 лет) с Warning'ом 4. Так, как контент добавляют не пользователи, то цензуры как таковой нет. Существуют внутренние предпочтения проекта (критерии качества и популярности контента)
Bogdan // 25.01.2008 21:54:56
№1 Каким образом будет помечаться первичное видео, которое поступает с тв-каналов? №2 Как заинтересовать тв-каналы для участия в проекте, кроме рекламных процентов? №3 Отношение проекта к adult- контенту? №4 Будет ли цензура материалов, например как в Китае, или блокировка нежелательного контента?
Konovalov // 25.01.2008 17:04:54
2 N: Благодарю за интересный вопрос. Реклама алкоголя будет встроена и показана по следующим параметрам: а) человек зарегистрирован на сайте и ему более 18 лет б) выбирается пол (в основном мужской) в) человек интересуется "мужским" контентом (не имею ввиду только ххх) г) если в рекламном ролике бокс – то показывается во время просмотра программы про бокс и т п д) рекламные ролики также тегизируются, и динамичный ролик не будет показан человеку с пассивным настроением и во время ппросмотра сказки на ночь
N // 24.01.2008 13:31:27
Здравствуйте, Виктор. Вне всякого сомнения, проект, о котором вы пишите, обладает целым рядом значительных преймуществ перед обычным телевиденьем. Однако, меня заинтересовал вопрос размещения тематической рекламы. Я понимаю, что можно привязать рекламу, скажем, автомобилей к передачам про автоспорт, например.. Но, на мой взгляд будут существовать весьма крупные сегменты рынка, адекватно привязать рекламу которых будет практически невозможно ни к одной из тематик. Если говорить навскидку, то такой рекламой может быть, например, реклама спиртного и сигарет. Я, на первый взгляд, не могу придумать блок передач, в которых она бы смотрелась органично. Возможно, я привел не самый лучший пример, но мне кажеться, что такой "невстраиваемой" рекламы будет весьма большое количество. Что вы можете сказать по этому поводу?
Info-maniak // 23.01.2008 17:47:41
Ух ты! Спасибо! Я давно мечтал о чем-то подобном! Буду ждать с нетерпением реализации... А информационный мусор достал уже!
lolita // 23.01.2008 17:05:56
XCLV.TV - довольно интересная идея думаю, если дать этому проекту хорошую рекламу, для его же раскрутки, то должно заинтересовать многих... тем более, если это будет удобный в обращении сайт... единственное что, опять же - моё личное мнение, понадобится немало времени, чтоб народ узнал о нём... это своего рода, как infostor... есть уйма другиг сайтов, возможно и лучше и интереснее этого, но основная масса качает всё с него... в любом случае. удач
Pasha // 23.01.2008 16:50:32
Я не совсем понял. Это ТВ-проект, который будет своего рода фильтром для уже существующих каналов или чисто интеренет-проект типа YouTube?
dasha // 23.01.2008 16:43:32
когда планируется запуск проекта? будут ли появляться пересекающиеся (поддерживающие с XCLV TV), проекты? было бы здорово видеть нечто подобное охватывающее искусство, дизайн (не только видео).
Konovalov // 23.01.2008 15:13:41
2 dee: технология XCLV.TV – не является технологией, созданной для кабельных и IP сетей (там где пользователь платит за контент). Доступ к сайту бесплатен. Контент просматривается бесплатно
Konovalov // 23.01.2008 14:52:44
2 Troy: Лицензия использования контента аналогична лицензии Apple, предоставляющего прокат с помощью Apple TV
Konovalov // 23.01.2008 14:50:57
2 dee: Предпочтения отслеживаются достаточно простыми алгоритмами. Модель схожа с моделью last.fm - простой пример-если 98 процентов тех,кто после просмотра Сериала1 потом посмотрел сериал 2 а потом выбрал сериал3 , потом выбрали сериал 4, то человеку, который сейчас смотрит эту цепочку (1,2,3) будет предложено посмотрть сериал 4. Другими словами мы ЗНАЕМ предпочтения и вкусы аудитории
dee // 23.01.2008 14:40:39
реклама? насколько я понимаю - эта технология применима в кабельных и IP сетях, то есть там, где пользователь оплачивает контент и где нет рекламы или её минимум. Не думаю, что это удачная бизнес-модель. Анализ предпочтений? Вы анализируете не предпочтение - а настроение, то что меняется достаточно быстро и непериодично - пользы в этом анализе не много, если вы не знаете когда и как это повторяется.
Troy // 23.01.2008 14:30:55
хорошо. а как легально все это использовать? с какой радости тв каналы будут отдавать записи своих программ, точно так же с фильмами, клипами и т.п.
Konovalov // 23.01.2008 14:23:41
2 Troy: Контент – это видеоролики, видео тв программ. Источник – ТВ каналы + Youtube подобные сервисы
troy // 23.01.2008 14:18:54
а откуда собственно столько контента возьмется? и вобще что подразумевается под словом контент? пример
Konovalov // 23.01.2008 14:14:44
2 dee: Реклама, соответствующая настроению/эмоциональному состоянию человека + анализ предпочтений (что нравится, что вызывает больший интерес), позволяет гораздо более эффективно направлять рекламный контакт, а соответственно для рекламодателя это эффективный инструмент
dee // 23.01.2008 14:13:08
Ну хорошо - а как на этом зарабатывать?!
Konovalov // 23.01.2008 14:12:25
2 All: TiVo и использование Apple Remote – ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ВОЗМОЖНОСТИ. Достаточно иметь PC и Internet для использования ресурса
Konovalov // 23.01.2008 14:11:17
2 Van Gog: В проекте XCLV.TV Энергетический рисунок не задается. Скриншоты размещены на www.xclv.tv
Van Gog // 23.01.2008 14:02:49
А я не то что мышкой, я и руками-то с трудом рисую... Что делать таким, как я? Нет художественной дискриминации!
винни пух // 23.01.2008 13:55:29
что делать тем, у кого не получается нарисовать линию (энергетический рисунок) соответственно своему настроению и они из-за этого получают другой контент? :) ведь выбирая таким образом контент, мы все же заранее знаем, что именно хотим получить.
// 23.01.2008 13:49:13
TiVo? Простите я не понимаю что это. И почему мне, для того чтобы что-то посмотреть надо думать есть ли у меня TiVo, какая у меня платформа, или есть ли у меня какие-то программы, планшеты и т.п. Почему все так сложно?
Jinsa // 23.01.2008 13:45:05
А шо таке "джінса"?
dsn // 23.01.2008 13:43:57
"Для пользователей Apple предусмотрено использование Apple Remote для индикации No/Yes." Тоесть получается, что пользователи PC будут лишены части функций? Большинство жителей СНГ неаврядли глобально начнут покупать MAC... Или все же пользователи PC и MAC будут иметь одинаковые возможности?
Konovalov // 23.01.2008 13:25:16
2 All: Насколько я понимаю, ссылки на сайт формируются автоматически. В стадии закрытой альфы сайт тестируется исключительно в закрытом режиме. XCLV.TV – Trade Mark, одноименный адрес сайта не промотируется (для англоязычной аудитории он не является и заглушкой). Чтобы показать функционал, по этому адресу сегодня опубликуют последние скриншоты
otar // 22.01.2008 21:30:54
Ні, це не джинса, хоча, в принципі, я б теж міг запідозрити :)
qw // 22.01.2008 20:56:57
Джинса. Уже вторая статья о сервисе, куча лишних ссылок на сайт, а на сайте - заглушка.
Язык не проглотили...
Севастополец // 22.01.2008 14:11:33
Украинизация? Где она? Покажите мне ее? Фильмы в кинотеатрах на украинском? Тут хотя бы найти один магазин, где продаются книжки на украинском (словари русско-украинские в расчет не беру).
луганчанин // 22.01.2008 13:52:49
2крымчанин а каким хотелт бы его видеть?
крымчанин // 22.01.2008 12:56:17
а это таки довольно насущные вопросы для крымчан - каким будет государство Украина
Вийшов перший в Україні посібник із правильної вимови для радіо- та тележурналістів
2 ANN // 22.01.2008 16:06:10
думаю, винна в усьому "Рута")))
ANN // 22.01.2008 13:56:01
Посібник зорієнтований на/буде корисний радіо- й тележурналістам, студентам-філологам і всім зацікавлених в опануванні вимовних норм української мови.
філолоХ // 22.01.2008 12:49:07
а як правильно треба було написати це речення?
ANN // 22.01.2008 11:21:14
Останнє речення "Посібник призначений для радіо та тележурналістів, студентів-філологів, та всіх зацікавлених в оволодінні вимовними нормами української мови." - шедевр для філологів, якщо його ще й списано з анотації до посібника, книгу можна не купувати (коми, дефіси й російські кальки - браво!).
ANN // 22.01.2008 11:21:12
Останнє речення "Посібник призначений для радіо та тележурналістів, студентів-філологів, та всіх зацікавлених в оволодінні вимовними нормами української мови." - шедевр для філологів, якщо його ще й списано з анотації до посібника, книгу можна не купувати (коми, дефіси й російські кальки - браво!).
Компанія «Воля-кабель» відкидає звинувачення газети «Хрещатик»
Андрій // 28.02.2008 13:15:46
Все, досить. Розриваю договір з Волею. Ніякої реальної підтримки, дуже низький сервісний рівень. Дуже жаль, що Воля є єдиним постачальником доступу до Інтернету по дійсно якісному ТВ-каналу.
Пользователь // 12.02.2008 01:19:43
Для того чтоб услуга инет и Цифрового ТВ работала хорошо необходимо уметь пользоваться данными услугами, не всегда нажатием одной кнопки можно подключиться к интернет, качество предоставления услуги интернет зависит от сигнала который подается на оборудование по ТВ кабелю, и если кабель старый, а тем более замурован в стену. то соответственно интернет стабильно работать не будет, а также зависит от ОТ, которая у большинства пользователей услуг интернет не лицензионная. у меня интернет и три точки ЦТВ работаю хорошо и стабильно, отключение происходит, только в случаях аварии КИевэнерго в районе. на что компания Воля влияния не имет
Роман // 23.01.2008 14:48:16
Якість послуг як кабельного телебачення так і інтернет залишається бажати кращого, після нескінчених вияснень відносин з операторами щодо якості наданих послуг - відмовився від кабельного ТВ залишив тільки інтернет та й той працює за невідомим алгоритмом (поки-що). Так що Волі НЕОБХІДНО ПОКРАЩУВАТИ ЯКІСТЬ ПОСЛУГ ВЖЕ СЬОГОДНІ, а то черги можуть потягнутись до них на відмову від послуг. Це справа часу та нервів терплячого населення, але воно не безмежне..... тай конкуренція посилюється.....
Вик // 22.01.2008 14:10:09
Качество услуг Воли действительно оставляет желать лучшего. С операторами приходиться ругаться минимум 2 раза в месяц, хотя ясно, что многострадальный оператор, принимающий притензии тут не при чем. С интернетом сбои происходят несколько раз в неделю стабильно. Милый женский голос оператора как правило предлогает перезагрузить компьютер. Но за такие деньги, извините, я хочу просто нажать на кнопку один раз для того чтобы все работало! И все! Никаких лишних движений не делать. Воля действительно не умеет работать как следует. Это правда.
Корыстувач // 22.01.2008 01:07:42
В октябре была та же история! 10 дней ждал подключения, а когда после двух переносов ребятишки приехали еще и без какого-то переходника на модем - пришлось самому все доделывать... Инет - неплохой, если конечно не брать во внимание пару выключений в месяц часа на 3-4!
НАМ виступила проти скасування телереклами алкоголю і заборони офшорам засновувати ТРО
Солнышко // 23.01.2008 10:28:42
Кабельщики получили ответ на свои требования! Кабельники вимагають від Нацради виключити «Інтер» із універсальної програмної послуги http://www.telekritika.ua/news/2007-10-25/34566 1. заборони розміщення провайдерами програмної послуги реклами в програмах та передачах іноземних телерадіоорганізацій; 1) щодо зняття заборони на заснування телерадіокомпаній юридичними особами, створеними в офшорних зонах
Глеб // 22.01.2008 15:22:49
Жадность фраеров погубит.Ребята решили уйти в беспредел...
Луценко-Черновецький: медіа стали каталізатором скандалу?
добродійка // 23.01.2008 14:47:37
Якщо Черновецький подасть у суд- зробить правильно за побої, не вмієш домовлятися- руки не розпускай, а йди у відставку.
професор преображенський // 22.01.2008 10:45:00
шановне панство, ви ж розумієте - черновецький давно напрошувався. кожен з вас, навіть більшість тих, хто отримав від нього гречку два роки тому, так само хоче дати йому чоловічого або жіночого ляпаса. якщо ми всі признаємося собі в цьому чесно, суть конфлікту зникне, як і сам конфлікт. бо зітхнемо, але визнаємо: гагарін долітався, черновецький дочекався.
mill // 21.01.2008 20:31:52
А мне не хватило в журналистских материалах вот чего: что ж это за сила такая, что объединяет(объединяла) под одним крылом и Луценко, и Черновецкого, и Довгого (старшего) и десятки других политиков, готовых друг другу набить морды, но всегда солидарных на выборах. Вы думаете, эта сила - президентский блок НУНС? Нет, эта объединяющая сила - ДЕНЬГИ. Наши с вами.
ZYRJ // 21.01.2008 18:23:57
Шустер всегда был непрочь подзаработать на джинсе. Вспомните, как он зачитывал в "Свободе слова" совершенно пустую заметку Найема из "Коммерсанта" - тупой слив Газпрома. И сейчас Мустафа у него поставщик джинсы из космоса - бедный афганец испытывает чувство личной привязанности к старому хозяину - Казбеку.


  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
Головна RSS