This version of the page http://www.telekritika.ua/comments/?list=1840 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Телекритика — Комментарі

Анонси

  • 9 жовтня стартує фестиваль «Азія-кіно-2008»
  • 10-14 жовтня відбудеться Міжнародний кінофестиваль «Покров»
  • Програма «Знак оклику» (ТВі) шукає журналіста
  • 6-11 жовтня у Рівному відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови»
  • 7 жовтня у Москві пройде мітинг пам'яті Ганни Політковської
  • 6 жовтня пройде засідання Медіа-кіноклубу «На Сіновалі» і показ фільму «Невидимі люди»
  • 9 жовтня відбудеться прес-конференція Валентина Бадрака та Сергія Руденка «Деструктивна політика в Україні й психологічний зріз особистості»
  • 8 жовтня пройде прес-конференція з нагоди старту проекту «Кому належить Україна?».
  • З 1 жовтня у кримських ЗМІ моніторитимуть «мову ворожнечі»
  • 11 жовтня перед боєм Кличко-Семюел Пітер «Інтер» покаже документальний фільм «Віталій Кличко. Історія повернення»
Всі анонси

Коментарі наших відвідувачів:

Мастер изображения
А.Александров // 25.03.2008 16:41:07
Поздравляю, Юрий Андреевич! Желаю всего наилучшего и подольше. Вспоминаю годы, проведенные в отделе операторов УТ, как лучшие в своей телевизионной жизни. Спасибо!
Як я не став ведучим крутого ток-шоу
ЗігЗаг // 28.03.2008 03:58:45
логіка є у контексті, - все інше марнування слів - ім'я різні, почерк один. Таша, не дай вам Бог такого співробітника, якого мала я - А.К. С.
TASHA // 27.03.2008 10:39:12
Ні. Думаю, коментартор ЗігЗаг зазнав від когось колись сексуального насильства. Або навпаки - не зазнав і з цього приводу скрегоче зубами. Бо логіки нема в коменті. То "невміння формулювати думку", то "пише добре". Це ж два поняття, які взаємовиключені, шановний... Я читала тексти автора. На потік свідомості вони не схожі, на відміну від ваших зауважень.
преображенський // 27.03.2008 09:27:57
пункти 2, 3 і 4 характеризують нормальну осудну людину. пункт 1 зовсім ні про що не говорить. пункт 5 свідчить - автор коменту за щось особисто ображений на автора тексту. а так - нічо.
Zig_Zag // 27.03.2008 03:56:57
1) вимова, дикція 2) повне невміння формулювати думки, нечітка логіка, невміння миттєво орієнтуватися в ситації 3) схильность до алкоголізма 4) невиразна зовнішність 5) дуже посиленне самолюбство ----- я думаю що цього вистачить щоб зрозуміти хто це -))) ------ хоча пише він добре, аби ж тільки не пиячив С.
автор-глядачеві // 26.03.2008 10:06:26
тю!!!! ви, мабуть, Глядач і, очевидно, Слухач, але не Читач - точно. читайте уважно: автор НАВІТЬ НЕ ПРЕТЕНДУВАВ на посаду ведучого якогось там ток-шоу. у тексті кілька разів на цьому наголошував і докладно пояснював, чому. ви ще раз перечитайте, і зрозумійте, про що цей текст і для чого, а головне - для кого він писаний. хоча мені приємно, що читачі та коментатори останнім часом зациклюються на моїй персоні, роблячи висновок не з написаного, а починаючи обговорювати кожен раз персону Автора. у цьому бачу певний позитив.
// 26.03.2008 02:52:27
Не красень, кажете, з дикцією повний негаразд та ще у голові щось таке? Україна, вперед!
Lizzy // 26.03.2008 01:50:46
Що це за жлобські коментарі? Кокотюха набагато розумніший за більшість присутніх на цьому сайті, перш за все "коментаторів". В нього набагато цікавіше брати інтерв*ю, ніж у більшості українських письменників, і книжки у нього класні. Да, він не красень, і з дикцією в нього проблеми, але зате є щось у голові, на відміну від багатьох сильно красивих і язикатих.
&& // 25.03.2008 22:27:41
какое шоу с такой рожей? шоу ибмицилов?
Глядач // 25.03.2008 18:46:33
Щиро вибачте, який з Кокотюхи ведучий ток-шоу??? Я нещодавно слухав інтерв'ю з ним на одній FM-радіостанції... Я раніше чув, що він пише книжки, але не знав, що він так погано говорить! Я не кажу про вимову - дикція у кожного своя... але ж він не міг нормально формулювати свої думки, відповідаючи на запитання ведучої, багаторазово повторювався, екав-мекав. Я вже тоді подумав, як така людина пише книжки? А тут вже читаю про якість кастинг на ведучого ток-шоу... Може, він на папері зрозуміліше висловлюється, але ж вербальна комунікація, на мою думку, це зовсім не його "каньок". P.S. Чим керується ТК, викладаючи подібні опуси на головну сторінку?
Марія // 25.03.2008 17:57:03
Більше самоіронії,пане! Бо вже надто ви хочете бути високоморальним. Невідомий Сергій - жертва сучасного телевізора, а ви такий собі благородний лицар, який вище всієї цієї мішури. Ми прекрасно знаємо ваш потенціал стосовно і хамства, і благородності. Дуже красномовно про це свідчать ваші книги.
Валерий Вареница: «На телевидении гораздо меньше “алкогольных” денег, чем пишут...»
тоже репортер // 25.03.2008 18:56:28
а вы не коммуникационные холдинги сравнивайте, а их медийные подразделения....
financial reporter // 25.03.2008 15:25:26
з якого часу WPP став "крупнейшим мировым холдингом"? Ось офіційні дані: "Финансовые показатели Omnicom Group существенно превзошли неутешительные результаты работы за III квартал ВТОРОГО ПО РАЗМЕРУ рекламно-коммуникационного холдинга WPP Group..."(+ статистика журналу ADVERTISING AGE)
Журналісту «Столичных новостей» Валентину Ковальському погрожували випалити очі кислотою
В. Пстрак // 27.03.2008 06:18:22
Вельми Шановний Пане В. Ковальський! Ну, .. і куди це годиться? Я, з вами не одного віку! Тому я, вам не «Пстрачка» Я, вам… і не подруга, і навіть не знайома! Особисто я, з вами, … з одної печі, гарячого хіба не їла, разом з вами, на весіллі горілки не пила, і до вас, за столом , не говорила «Дай Боже!» Мені, в дійсності і прикро, і сумно, …. …невже такі стандарти професійної етики українського журналіста? Гарно, …і, що ще від вас, Пане Ковальський можна очікувати? Бачу, ви взяли на себе, таку «хоробрість», як оприлюднювати погрози і розправи спрямованих до моєї сім‘ї , принижувати і шантажувати … Та ще від імені " Столичних Новин". Далеко, …. Вельми Шановний Пане Ковальський ви підете!!! Невже, нічого святого, у вас немає за душею ? Мабуть ви, отримуєте велику насолоду від стилю такого «спілкування». Невже вам, як професійному журналісту , не зрозуміле таке поняття, як «честь», «гідність», як «совість» у ставленні до людського життя. Стосовно запису.. чого ви так занервували? … Бо я, таки маю намір віднайти правду і справедливість. Тому вас я, запевняю. Так, записала, і не тільки ... Очевидно ви, не один такий «талановитий писака» , є ще Шельмаченко Юзьо. Знаєте такого? Читали..? Юзьо Шельмаченко самвидав « Налипло , … чи то йому залипло ….» трилер. Ні ? …. в край не зрозумілі читачу таке «опісаніє, чи то оповіданіє», істеричні ті настрої, і ті переживання, і ті хвилювання в його витворах. Не читали? Такого відомого і « крутого» в яйце, такого "широко профільного " знову ж таки, вибачаюся , за таке порівняння, "як наші розбиті дороги", неосвіченого та не вихованого, знахабнілого, і такого « незалежаного, про - ффе-фе- сійного », як він себе називає, журналіста. От так, бійтесь його розслідувань! Від пильного Юзьового ока, ніхто не сховається! Юзьо Шельмаченко напевне знає, хто ?; де? ; коли;? як?; і чим? І він не турок, і не мужик, він пильний є громадянин! Юзьо Шельмаченко самвидав, трилери , одна страшна фантастика - його це стиль писаки. Лише у Юзька Шельмачеко , у нього і у його вистражданих витворах налипає таке «словоблудство" Вибачте, на так
Пстрачке от "СН" // 26.03.2008 13:52:49
Госпожа Пстрак! Вы действительно записали нашу беседу? Лично мы в этом очень сомневаемся. Если бы вы действительно что-то записывали, то вряд ли бы так ругались в трубку. Поэтому предлагаю сверить наши показания и записи. Если вы желаете, чтобы ваша нецензурщина стала таким же доятоснияем общественности, как и ваши телефонные угрозы, то я готовь вам в этом помочь. Думаю, "дорогой" Александр Николаевич" будет "доволен" не меньше вас.
Anton // 26.03.2008 11:19:47
Кстати, лжесвидетельница и незаконная застройщица Вера Пстрак, на показаниях которой было основано «дело о краже Гладчуком двух ящиков гвоздей» (закрытое справедливым решением Апелляционного суда г. Киева), на днях получила от ворот поворот в Верховном Суде. Правосудие отказалось потакать ее хищническим претензиям к ОАО «Колындянский концентратно-дрожжевой комбинат», который она намеревалась разорить и лишить десятки людей рабочих мест ради оплаты роскошной жизни своего сына в Америке. В лубом случае она его проиграет! Это будет месть от Гладчука.
В. Пстрак // 25.03.2008 07:15:08
В. Ковальський, ви як завжди обманюєте! Я, повністю заперечую !!!! Особисто до вас, я не дзвонила, ви для мене брехлива, і неправдива людина. Ви розповсюджуєте про мене недостовірні , неправдиві нічим непідтверджені відомості. З вами мені немає про що говорити. Я знаю, як і де з вами мені зустрітися , у мене можливо ви забули, то я вам нагадаю – є права, і право на захист своїх прав та інтересів. Я, телефонувала близько 10 днів з проханням зустрітися з гол. редактором «Столичних новин» В. Долгановим. І про це я просила спокійно , терпеливо випрошувала у секретарки. Але ця дівчина обманним шляхом , для неї я, вважаю непристойно. Вона запевнила мене і сказала, що: «.. зараз, я вас з‘єднаю з гол. редактором В. Долгановим». Розмову на щастя, з нею, та і з вами, я записала. . Мало того, зібрані мною матеріали, спростовують повністю ваші « побрехеньки » і Гладчука В. і його товариша Шельмаченка . Саме тому я, телефонувала до гол. редактора «Столичних новин» В. Долгановим, з проханням особистої зустрічі, щоб розібратися. У мене надіюся є таке право? 1. Так хто я Петрак чи Пстрак? Так скільки паспортів у мене ? 2. Коли саме я, зареєструвала заяву про напад на мене і мою сім‘ю? Ви перевіряли? 3. Грабіж, побиття руйнування мого майна, це дозволено законом? 4. Побиття мене – що я вся у крові і втратила свідомість, і мого сина- інваліда 2 групи – ногами кулаками 5 чоловік бити, а 78 років моїй старенькій матері, а її за що били? (фото) 5. Стосовно самовільної мною зайнятої ділянки по вул.. Бориславська,55 прошу надати мені рішення суду? 6. Найголовніше, ви стверджуєте, про порушення проти мене кримінальна справа за ст. факту шахрайства. Прошу надати мені постанову про порушення кримінальної проти мене справи, рішення суду. 7. Я, Заявляю - на мене цілий тиждень нападали , і на день по три , чотири рази «Форум порятунку Києва» і володільці гаражів. Володільців гаражів я знала у лице і мала на той час відомості про них. А з Форуму я нікого не знала і ніколи не було з ними знайома, але я і всі мої свідки запам‘ятали їх у лице. Там був і Гладчук. 8. З вашого рукопису свідчить « Форум порятунку Києва», куди входить Гладчук В. він і організував проти мене , тобто діяли з метою звільненн
Камо грядеши, коментаторе?
Айпізнавець // 26.03.2008 17:35:45
Дерепа і Савелій, а що ви на "Інтері" робите? :))
Сергей Савелий // 26.03.2008 17:31:50
Критикуй не критикуй, всё равно получишь... шайбу!
Сергій Дерепа // 26.03.2008 17:30:00
Ох ви не знаете, як грав Сергій Сіваченко за вище згадану "збірну Інституту журналістики". Який там був рівень гри!!!! Одним словом, всім ти, хто там грав можна одразу ставати викладачами коментаторського мистецтва)))) А критика Сергія Сіваченка - як в останнього {CENSORED}. Сам жодного разу не сидівав у коментаторске крісло, та не одягав гарнітуру. А почав стріляти по телебаченню, як партизан с ППШ по фашистам. Прийди, вивчи ТВсферу з середині, а потім критикуй.
критикувати легше всього // 26.03.2008 10:54:53
Сергію, насправді, критикувати легше всього. Звичайно є недоліки, але і ваша мова, чесно кажучи, має багато помилок (судячи по написаному). Просто хочете щось змінити - змінюйте...
Автор // 25.03.2008 21:13:11
Олександре, я багато в чому з тобою згоден. Проте висловив свою цілком свідому суб'єктивну думку, розуміючи, що підпаду під шквал зустрічної критики. Згідно з цією думкою коментатор має бути обізнаним у всіх ігрових тонкощах і при цьому не засипати глядача повною розкладкою тактико-технічних дій, а ретранслювати її у доступній формі для простого "піпела", який є основним глядачем. І я не стверджую, що коментатор має до пенсії грати десь у бізнес-лізі. Але у нього за плечима мусить бути пристойний змагальний набуток (хоча б у старших класах чи у вузі), щоб він міг адекватно оцінювати кожну ігрову ситуацію. А далі може запливсти жиром і коментувати ледь не з пляшкою пива в руках. Звичайно, можуть бути виключення. Але без загальної розписаної мною тенденції цього досягти складно. Принаймні, мені здається, що участі у буцанні гумового м'яча на коридорі у студентському гуртожитку не достатньо, аби досконало розуміти футбол зсередини. Щодо кореспондентів, то, на мою думку, їм бути асами-спортсменами не обовязково, бо тут головне точне переповідання фактів. До речі, у мовній проблемі в україському коментарі є чималі позитивні зрушення, зокрема у ваших хлопців. Тому моя стаття не є бажанням засадити всіх у калюжу, а просто має за мету підштовхнути коментаторів до самовдосконалення. А щодо того, чому я сам поки не став коментатором, так тут є цілком об'єктивні причини. Але, вибач, не тобі про них знати...
Олександр Сукманський, "Мегаспорт" // 25.03.2008 18:48:18
Що можна сказати... Як на мене, коментаторський жанр спортивної журналістики передбачає велику долю суб'єктиву, яку висловлює голос за кадром. Живий ефір, жива розмова із глядачем, фактично коментар - це те ж саме, що і спілкування вболівальників один з одним. Коментатор має викликати слухача або на дуель, через непогодження останнього із "думкою з телевізора", або ж отримувати собі союзника, який повністю розділяє і погоджується зі словами коментатора. Коментатор є лише тим, хто допомагає глядачеві стежити за перебігом подій, заповнює пацзи, робить цікавішим трансляцію, розповідаючи про якісь навколоподієві нови, цікавинки... Без коментатора було б нецікаво. Є два варіанти - або йти на стадіон і дивитися все вживу, або трансляція з коментаторм. Моя думка - коментатор це те ж саме що і, наприклад, актор чи режисер, чи художник, чи співак. Він або подобається тобі, або ні. І ти завжди маєш вибір кого слухати більше, а кого ні. Пошуки різних неточностей та помилок під час коментарю - це, як на мене, слабкодухість і яскрава ознака справжнього продукту Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Виходить, що ти науку Різуна, Тимошика і Іванова засвоїв на всі 110%. Я сам інколи сміюся над помилками як своїми, так і над помилками колег. Повірте, що кожен коментатор дуже переймається тими неточностями, яких він припустився. Але ж, не це головне, головне - потрібно просто дивитися футбол!!! І заспокоїтися нарешті, припинити мусолити тему коментарю. У нас він не найгірший в світі. Ввімкніть іноземні телеканали і просто спробуйти послухати, там здебільшого кричать "гОООЛ!!!", говорять "стійка", "передача" і т. д. Там зовсім не аналізують, не згадують і висловлюють своїх вражень. Отож, про цей матеріал можу сказати тільки одне - він яскраво засвідчує, що автор ревно ставиться до сучасних українських телекоментаторів через те, що у самого не вийшло стати ним. Ось і все. Пи..ти - не мішки носити.
Лев Галушко // 25.03.2008 13:46:39
Пане Сергій, дуже дякую за цікаву статтю. Лише два зауваження : наша міні-футбльна команда (Мегаспорт) грала не з "Галичанкою", а з "Біличанкою"! Дівчата можуть й образитись.:) Й програли ми не 1:9, а 5:9.. Це суттєва різниця!:) Щасти!
Футболіст // 25.03.2008 10:13:57
Слухайте коментарі Олександра Тингаєва і почуєте "ГОЛ-Л-Л-Л!!!"
Автор // 25.03.2008 00:52:01
За Панкратова дійсно незручно. Моя помилка (на Word спихувати не буду). Дебютний і перший випуск "Про футболу" так названо у сенсі мого особистого перегляду. Погоджуюсь - трохи не коректно. А стосовно ранкових матчів на НТН можу сказати, що сам на цьому каналі працюю і беру участь у цих корпоративних баталіях, знаю про хокейні тренування і спортивні досягнення своїх колег. Лише про фізичні кондиції саме випускових та режисерів я, здається, у статті не згадував ні слова. Знову ж таки - вибачте, якщо щось не так...
Рем // 24.03.2008 22:45:51
Доцільно було б сказати прізвище норвезького арбітра Тома Хеннінга - ОВРЕБО.
GoldLaker // 24.03.2008 21:52:55
Пане Сергій, ви дуже грунтовно відслідковуєте спортивні програми. Дійсно, поставити Омельчука на один рівень з Гендліним може лише дуже талановита людина. Не біда, що славнозвісного плавця звуть Денис ПанкраТОВ. Не всі знають про легенду батерфляю. Ви дуже обізнані про суботні ранкові футбольні матчі на НТН. До речі, режисер того "Спорту", ледь не вийшов на професійний рівень у такому виді спорту, як міні-футбол. А ще, крім футбольних ігор проводилися хокейні. Не знали? Так от випусковий редактор може непогано виконати силовий прийом. Утім, це все дрібниці. Але ж Сергію, називати ЧЕТВЕРТИЙ випуск програми "Про Футбол" дебютним... ну зовсім, як би сказати м*якше, непр...авильно... Вибачте, якщо щось не так. Але мушу вас попросити: в наступних оглядах не робіть стільки помилок. Перевіряйте інформацію будь ласка. Це зовсім нескладно.
Валерій // 24.03.2008 20:33:54
Не погоджуюсь з таким занадто суровим вироком відносно футбольного коментування на нашому ТБ. Вже, на щастя, з'явились дуже цікаві молоді особистості, роботу яких цікаво слухати, наприклад, коментатора Дениса Бесянка (перепрошую, якщо не правильно написав прізвище). Є ще як мінімум два молодих коментатора, які чудово обізнані у футболі - на жаль, їхніх прізвищ назвати не можу (не пам'ятаю), але одразу пізнаю з перших слів коментарію.
Тепер ти – расист
инкогнито // 25.03.2008 12:04:02
А зачем с ним, расизмом, бороться?Поддерживть надо.Украина-для белых!!!
Прем’єра шоу «Цирк із зірками» знизила частку слоту у порівнянні з минулим тижнем
PVS // 25.03.2008 11:43:09
Ребята, видимо, надеялись оттянуть часть зрителей премьерой
Не розумію // 24.03.2008 17:56:37
Хтось може пояснити, навіщо треба було ставити "Цирк із зірками" ( торішній, між іншим!) у той самий час, коли на Інтері наближаеється до фінішу шоу "Дві зірки" ( новісінькі, а, до того ж, які випереджають на тиждень російську трансляцію!). Невже було не зрозуміло, що у рейтингах "плюси" прогрАють?
ІА «Економічні новини» і студія «Економічний вісник» створюють відеожурнали про автомобілі та нерухомість
rivnet // 24.03.2008 19:40:44
а domik-ua.com - это попытка "подсесть" на популярность домена domik.net?
Кукринікса // 24.03.2008 16:03:21
Браво, Тарасику! Не встигло ще обсохнути лайно від написання "викривального" опусу про Є-Ес-Джі - як світ дізнався супер-новину про геніальні проекти. Гай-гай! Побачимо, що ви з Гуцулом цього разу "створите". І головне- аби ніхто не засумнівався у вашій чесності, безкомпромісності і алергії на так звані "замовні матеріали" та "джинсу"! Цирк поїхав- клоуни залишилися!
Газета «Параска-інфо» виходить у продаж і співпрацюватиме з «Інфопорном»
Тетяна Монтян // 24.03.2008 20:41:59
Ви знаєте, люди сприймають "Інфопорн" нормально. Особливо - його зміст ;) А про Цушка ще багато людей змінять свою думку, ось побачите.
МК // 24.03.2008 19:03:42
Монтян дуже цікава особистість. Варта поваги за багато речей. Але перехльости любить. Занадто. От "Параска-інфо" - класна ідея. А "Інфопорн"... Не знаю. Я б не радив "Парасці" писати цю назву великими літерами на вкладці. Вона може видатися цікавою завсігдатаям форуму "УП", але не людям, які купують персу в кіосках. Дарма так назавали свій ресурс, Тетяно. Прямий негатив і дероґативний контекст, який на все накладається. Не знаю. Я себе й цнотливою людиною не назву. Швидше навпаки, але мені не подобається. (А за Цушка Вам респект. Що б там не було. Треба було мати мужність - врубитися за нього. Тоді)
Тетяна Монтян // 24.03.2008 18:19:29
Ні, ми будемо писати про те, що у нас, на жаль, ще багато зазомбованих, політично схиблених фоннатів. Таких, як ви, Алісо ;) ЗІ. Спробуйте знайти хоч в одній з статей "Інфопорна" хоч одну згадку про Цушка :)
Аліса // 24.03.2008 18:13:16
Якщо до діла береться Монтян, то газета буде писати про те, що "Цушко -герой".
Прем’єра програми «Яка то мелодія?» на «Україні» взяла частку 5,05%
Наталия Остапенко // 10.06.2008 11:49:41
оооочень хочу стать участником программы "Яка то мелодія?" . Что для этого нужно сделать? E-mail: natik_ostapenko1@mail.ru
Зіглядачай // 27.03.2008 13:24:16
динамікі, звичайно, небагато. але загальне враження приємне
зритель // 25.03.2008 14:16:57
не самая лучшая программа,но для украины это прорыв
Мазератти // 24.03.2008 14:44:26
А вы смотрите этот канал?
Виталий // 24.03.2008 14:35:31
Мое мнение- слишком длинно, и крайне нединамично!


  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
Головна RSS