This version of the page http://www.telekritika.ua/comments/?list=1550 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-10. The original page over time could change.
Телекритика — Комментарі

Анонси

  • Реклама: Центр «Диджитал консалтинг» проведе операторський майстер-клас і хобі-курс
  • 9 жовтня стартує фестиваль «Азія-кіно-2008»
  • 10-14 жовтня відбудеться Міжнародний кінофестиваль «Покров»
  • Програма «Знак оклику» (ТВі) шукає журналіста
  • 6-11 жовтня у Рівному відбудеться ХІІІ всеукраїнський фестиваль теле- і радіопрограм «Калинові острови»
  • 7 жовтня у Москві пройде мітинг пам'яті Ганни Політковської
  • 6 жовтня пройде засідання Медіа-кіноклубу «На Сіновалі» і показ фільму «Невидимі люди»
  • 9 жовтня відбудеться прес-конференція Валентина Бадрака та Сергія Руденка «Деструктивна політика в Україні й психологічний зріз особистості»
  • 8 жовтня пройде прес-конференція з нагоди старту проекту «Кому належить Україна?».
  • З 1 жовтня у кримських ЗМІ моніторитимуть «мову ворожнечі»
Всі анонси

Коментарі наших відвідувачів:

Телеменеджери просять Комітет ВР з питань свободи слова захистити їх від Нацради
Вітренко Н.М. // 22.04.2008 15:43:09
А де ж ви були, качальщики прав навчатися рідною мовою, коли скорочували українські школи в Україні - методично, наполегливо, з року в рік? Аж поки в деяких обласних центрах не довели їхню кількість до 1 (або 0)?
Leon // 17.04.2008 14:28:25
Скоро.Новий майдан.Боже борони ,щоб менти не застосували танки та вогнепальну зброю. Бо терпіти вже годі.
Будьте внимательны // 17.04.2008 13:24:14
Гаспада. Точнее гаспадин хароший. В этом материале ни слова о министре образования.Смею заметить министр у нас - Иван Аляксандрович Вакарчух.А Святослав Иванович Вакарчух - певец. И по совместительству народный депутат.И по стечении обстоятельств сын Ивана Ляксандровича-министра.Так что в контексте даной публикации -право человека учиться на родном языке, не актуально.
Снять Вакарчука // 17.04.2008 13:07:55
Циничные действия Вакарчука, а не телеканалов. Человек имеет право учиться на родном языке, пан Вакарчук! Гнать метлой такого главу Минобраза!
Помогите румынскому телевидению!
// 28.05.2008 02:09:48
Йдіть до дідька зі своєю мовою - идите к черту с своим языком (перевод) Мой родной язык русский!!!
Пето // 17.04.2008 14:29:07
Аксинья.Їдьте на історічєскую родіну.І йдіть вже до {CENSORED} зі своїм "язиком"!
Пето // 17.04.2008 14:26:15
Цікаво а РФ теж так переживають за українців, яких там немало?
Аксинья // 16.04.2008 18:19:03
Екатерина, чего так деликатничать. Сказали б прямо - идити вы в жопу со своей мовай. Говорили мы по русски, и будем дальше говорить. И плевать на каком языке реклама!И плевать в какой стране живем. Русский язык- самый язык в мире! И других нам не надо. Вот только к чему вы румынов приплели, они ж не по русски разгаваривают?
Лучше купите микрофон для классики!
МК // 17.04.2008 18:13:59
Загалом Дадон правий і зрить у корінь. Але й Іванов, здається, теж усе це розуміє. Розмови про те, що політика і "божественна музика" несуміні, показують лише бажання автора не виказувати своїх власних поглядів, які в нього безперечно є, і які, як він думає, цілком можуть бути сприйняті вороже. Наприклад тими, хто мав би "купити мікрофон для "Культури". До речі, мікрофон, дійсно, коштує значно менше, ніж 200 тис дол. Навіть дуже хороший. А от професійний студійний комплекс для запису симфонічних оркестрів (саме лише обладнання) мабуть коштувало не менше як 200 тисяч. Разом із кількома десятками мікрофонів, студією, пультом, Макінтошем, програмами різними. Думаю листа варто писати на ім'я Фірташа. Днями побачив його фото на УП. Дуже інтеліґентне обличчя у людини. Думаю, що саме він жатися на став би.
царь Дадонъ // 17.04.2008 11:20:20
Не ожидал такой славы, польщён и краснею от стыда. И хочу ещё раз высказаться. В культуре, той её части что зовётся искусством, выдаляю сегодня два аспекта. Первый - являясь вторичным по отношению к материальному, производным из него, национальная культура в точности будет повторять то что происходит в первичном - в материальной жизни общества. Если производство приходит в упадок, прогрессирует в своём крахе, если за период сознательного разрушающего "реформирования" страна, на территрии которой впервые на континенте была собрана первая микросхема (советский Харьков), сегодня не в состоянии выпускать элементарно видеокассету, если сегодня эта гипер-пупер-супер-уникальная "нация" уже гвозди начинает импортировать, если без китайцев не может сделать ремонт "национального" спорткомплекса... какие тут телевидения, микрофоны и т.п. технологические вещи???! Страна забыла что можно и нужно самим работать, а не "проводить приватизацию" и торговать "видкрыто з аукционив зэмлю", обрекая последующие поколения на выкорчёвываие рельсов и сдачу их на металолом. НЕ МОЖЕТ БЫТЬ ИНДУСТРИАЛЬНОГО (А ЗНАЧИТ И ТЕЛЕВИЗИОННОГО) БУДУЩЕГО У НАЦИИ, КОТОРАЯ ОТКАЗЫВАЕТСЯ ОТ ИНДУСТРИИ, А ЕЁ ОСТАТКИ ОБМЕНИВАЕТ НА ВОДКУ И ИНОМАРКУ для "лидера нации", по курсу: одна "Криворожсталь" = полтора VIP-авто для директора. Второй аспект. Духовный типа. Следует как производный от первого аспекта, через одно поколение людей. Появляется новый социальный класс - неомещане, или обыватели. Мещане прошлого века, это социальный статус по собственности и роду деятельности. Мещане современные, это духовные мещане, суть которых принцип - "не быть, а слыть". Вот отсюда вся эта таблоидная пошлая тусня, содержание любой культур-мультур "акцыи"... и само заполнение телепрограммы. Как мы видим "культуру на канали"? На любом из существующих каналов взахлёб саморекламируются, что дескать у нас типа "культура на канали", "культурный редактор", "культурна рубрыка в новынах"... и пр. бред. Обыватели в редакторских креслах уже и не понимают дале, что репортаж ("сюжет", как они его называют) о культуре не есть культура! Минутная рисовка девочки перед входом в театр и быстрое знакомство её и перепечатывание из интеренета либретто к с
Хто хоче в мордяку від мера?
Земляк // 02.05.2008 22:05:25
Ну, хто такий Цигипа? Колишній есбеушник, податковий цербер, одіозний шулер... Журналіст? Не знаю такого! Що таке "Каховський плацдарм"? Що за бюро журналістських розслідувань? Маса запитань! Навіть в обласній організації НСЖУ не знають, хто подавав кандидатуру пана Коваленка, котрого я абсолютні ні не захищаю, ні обожнюю. на звання "ворогів преси". Це як - кожен бажаючий може стукнути на свого сусіда і того одразу назвуть "ворогом"? А щодо самої НСЖУ, то цю структуру пора давно винести на смітник, як старий атрибут "хрущово-брежнєвської" епохи. Це "бюро добрих послуг" присвоїло звання "заслужених журналістів" таким же "журналістам" (Осолодкін енд Боянжу), як "собаковод" Цигипа! Це з тої ж опери, що пан Коваленко - ворог номер один! Та таких "ворогів" у кожній області - вагон і маленький візок. Колеги, давайте бути хоч трохи серйознішими і не повтрювати сталінських уроків.
Канал «Новини» вийде в ефір у січні-лютому 2009 року
rex // 16.04.2008 17:52:33
оТОЖБО..дЗІКІ - Весільний генерал...
otar // 16.04.2008 15:44:06
2 Kira - Це так хочеться Дзікому :) (хоча, звичайно, правильно хочеться) Але, крім Дзікого, є ще інші центри впливу.
Kira // 16.04.2008 15:32:59
Сугак як раз не буде
«Великі українці» як дзеркало української ментальності
Інна // 29.04.2008 15:57:27
Здається, автор дещо перебільшує в своїх категоричних судженнях. Справді, порівняти двох велетів української поезії дуже важко - Тичину й Стуса. Але цього робити аж ніяк не варто. По-перше, Стус займався політичною діяльністю, а Тичина - ні. Стус пережив страх перед Системою в дитинстві, а формувався як поет в часи відлиги. Тичина був свідком миттєвостей щастя свободи і десятиріч терору. Скільки того щастя: зима 1918- зима 1919 - фактично поразка національних сил. А що далі? Криваве встановлення червоної диктатури, терор, голодні смерті, арешти (брата-священника), справа СВУ - це все до 1930, коли й вийде та збірка "Чернігів" з "Партією веде" на чолі. Назвіть хоч одного дисидента в Україні цього часу. А куди подіти поеми "Золотий гомін", "Скорбна мати", "Думу про трьох вітрів", збірку "Замість сонетів і октав"? Сам Стус, як відомо, назвав Тичину феноменом доби. Чуєте: доби. Доля Тичини суголосна долі українця 10-50-х рр. І ще одне. Порівнювати поетів - справа дилетантів. Ви ж, шановний пане Аркадію, на такого не схожі.
Дрю // 24.04.2008 19:13:58
Дякую автору за статтю!
Аркадій Сидорук // 22.04.2008 19:44:38
Шановна пані Ташо! Я бачу велику різницю між Павлом Тичиною та Василем Стусом як за рівнем поетичного таланту так і за моральними якостями. Це щодо ешафоту. Стосовно шаржу, то Ви фантазуєте. Павло Тичина написав у такому ж вірнопідданському стилі не тільки "Партію веде". Почитатайте, будь ласка, його "твори" радянської доби - і тоді Ви, певно, дійдете об"єктивних висновіків. Автор статті.
Таша // 22.04.2008 18:03:52
Припинила читати, коли дійшла до сентенцій про Тичину. Якщо б Вам, пане Аркадій Сидорук, довелося пожити в умовах тотального терору, якби Ви ризикували своїм життям і життям Ваших близьких - Ви б напевно пішли на ешафот із гордовито піднятою головою. Павло Тичина обрав інший шлях. Автор "Сонячних кларнетів" написав "гімн" на задану тему, за кожним словом якого - шарж на опричників і їх очільників. Якщо Ви - не розумієте, то приєднуєтесь до комі-фашистів, які не знають кого і чому "... будем, будем бить!".
Леся Сакада-Островська // 19.04.2008 11:58:33
Маю велику повагу до Вас, вельмишановний пане Сидорук!
ПАСІОНАРІЙ // 17.04.2008 12:41:19
НАЙКРАЩИЙ МАТЕРІАЛ ПРО "ВЕЛИКИХ УКРАЇНЦІВ". ВИВАЖЕНИЙ, СПРАВЕДЛИВИЙ, ОБЄКТИВНИЙ АНАЛІЗ ЦЬОГО ТЕЛЕФОРМАТУ. АРКАДІЙ СИДОРУК ВКОТРЕ ПІДТВЕРДИВ СВОЄ РЕНОМЕ ОДНОГО З НАЙКРАЩИХ ЖУРНАЛІСТІВ ТА ІНТЕЛІГЕНТІВ В УКРАЇНІ. ОСОБИСТО Я ШКОДУЮ, ЩО ДО СПИСКУ ДЕСЯТИ НАЙВЕЛИЧНІШИХ УКРАЇНЦІВ (ТА Й ЗАГАЛОМ СОТНІ) НЕ ПОПАЛИ ТАКІ ЛЕГЕНДАРНІ ОСОБИСТОСТІ ЯК ХУДОЖНИК ІВАН МАРЧУК (ЄДИНИЙ УКРАЇНЕЦЬ, ЯКИЙ БУВ ВКЛЮЧЕНИЙ У СПИСОК 100 ГЕНІЇВ СУЧАСНОСТІ!), ПЕРШИЙ СЕКРЕТАР ЦК КПУ ПЕТРО ШЕЛЕСТ ТА МЕЦЕНАТ СИМИРЕНКО. АЛЕ ЩО ПОРОБИШ - VOX POPULI - VOX DEI.
Наталя // 17.04.2008 12:41:03
Статтю прочитала з великим інтересом, бо сама з минулої п"ятниці розмірковую про те. На мій погляд "свідомість" народу продемонстрував в основному захід, а схід "протягнув" Лена і йому подібних. Сама ж програма дуже заангажована, може і несвідомо, на антиукраїнськість. Чому на екрані протягом усіх програм українофоби Симоненко, Табачник? Для рівноваги. Тоді хто представляє тих, кого ми називаємо "совістю нації". Хіба що Левко Лук"яненко та Мирослав Попович... Хоча сам проект справа дуже корисна. І це добре, що він по всьому видно виходить з-під влади режисерів, а з ним і правда. Слава Україні!
Борис // 16.04.2008 22:18:23
Вдалий аналіз зробив автор. Відносно першої десятки, то вважаю постать В. Чорновола тут зайвою.Левко Лукяненко більш підходить до першої десятки. Останній ніколи не міняв своїх переконанань. Чорновіл в останні роки був обузою в Русі і це привело до його розвалу. Відносно голосувань , то тут багато сумнівного зі Стахановими. як із форумами подивіться "Кореспондент", "Главред", де засіла бригада одлачуваних шизіків , які під різними ніками клепають "мати" і маразми.Чи пригадуєте як у Савіка аудиторія 60 %(?) підтримала "доктора" Табачника який похоронив живу вчену і не вибачився до сих пір.
вдячний читач // 16.04.2008 15:07:14
браво!!! найпоміркованіша і найрозсудливіша стаття, яку доводилося читати на цьому сайті. дякую!
Телеканал «Україна» повністю брендував поїзд київського метро (фото)
крот // 17.04.2008 00:24:16
И примитивные же! Хоть пойте, хоть войте, а работать с ними никто не хочет!
YaYa // 16.04.2008 17:45:27
Вчора їхала в такому вагоні. Відчуття - препаскудне! Дякую за роз"яснення - тепер буда уважніше дивитису, КУДИ сідати!
Юзю // 16.04.2008 15:42:13
Краще б прикрашали свій Донецьк. Їх в Кийові не дивилися й не будуть
otar // 16.04.2008 15:36:10
Наші професійні читачі самі побачать різницю) А виносити в заголовок "макет" було б непоетично якось.
2324 // 16.04.2008 15:33:42
ну ну! Теликритика! Алё!!!! Где фото?????? Или "профессиональные" журналисты не видят разницы между фото и рисунком(макетом)???????
// 16.04.2008 15:29:31
наталья мОНилевская! ачуметь
Кореспондент 5 каналу Андрій Жигулін став прес-секретарем Яценюка
Прокопчук // 17.04.2008 14:27:33
Мої вітання :) Вдалий стрибок на кар"єрній драбині - перспективний шеф в Андрій, з чим ще раз вітаю. Ну і чекайте пане Андрій дзвінка із пропозицією взяти участь в програмі. Колишній колегам по 5-му гріх відмовляти :)
Сергій Зінченко // 17.04.2008 11:56:57
Ось це мене завжди дивувало: як журналіст може переиворитися в помічника якогось владного посадовця? Як на мене, то це можливо тільки за однієї умови: щоб власні переконання співпадали з переконаннями того посадовця. Але все одно до кінця не сприймаю, бо журналіст обов'язково повинен виступати представником громадськості, а значить - критикувати владу й примушувати її працювати на громадськість.
Чєловек с народа // 16.04.2008 22:49:42
Ну, який голова таке и прес-секретар!
is // 16.04.2008 20:41:07
еще один глупый истеричный телевизионщик в пресс-секретарях...
ya // 16.04.2008 17:17:08
смішно... Жигулін - прес-секретар Яценюка :)))))
+++ // 16.04.2008 16:13:05
Зробіть нарешті пропозицію Терещенкові з ТСН, так до Банкової хочеться ближче, аж він скоро вистрибне з штанів. Пожалійте хлопця!
Владислав Синяговський // 16.04.2008 14:23:03
Вітаю Андрія з призначенням на високу державну посаду! Тепер дивись, хлопче. Брифінг щодня і прес-релізи щогодини:-)
Нестор Шуфрич зареєстрував два законопроекти про внесення змін до закону «Про рекламу»
тупой, ещё тупее // 16.04.2008 14:59:43
Типа "Немиров" или "Хортица" может выпускать ещё и подгузники? Апять лукавые каклы жгут! Можно подумать что реклама "торговой марки" не рекламирует алкогольную продукцию как нииб...цца какое блаженство. Или, буд-то кто-то сможет доказать каналам, где в рекламе торговой марки присутствует только реклама марки, а где уже чисто реклама алкоголя. Помница укроинцкие телебачийныкы умудрились доказать всему миру, что в начале и в конце кинофильма кинофильм кинофильмом не является. гыыыыыыыыыы
Група Film.UA провела ребрендинг
// 16.04.2008 13:02:46
по моему новый, как раз справа. мож и ошибаюсь - вам виднее


  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
Головна RSS