Львівська газета Поступ BRAMA - News - Weather - Elections - Business - Sports - Brama Press - Calendar - Classifieds
    Перша сторінка.    Погляд.    Поступ у Львові.    Поступ з краю.    Поступ у світі.    Політика.    Аналітика.    Точка зору.    Тема.    Спорт-Поступ.    Пост-Factum.    Кримінал.    КуПол: Новини.    postup.in.ua.    Сьогодні у світі.   
  Цитата Поступу
 
10 жовтня 2008 р.
   ·  на головну  · 1999-2002  · архів  · архів світлин  · форум
Купол
Львів
  16:50 09-10-2008 -   УНП: спершу Андрій Садовий має закінчити розпочаті проекти  
  16:31 09-10-2008 -   З початку цього року заяви про відмову від ідентифікаційного номера написали 126 громадян Львівщини  
  16:23 09-10-2008 -   Львівські депутати вимагають повернути в трамваї і тролейбуси кондукторів  
  16:3 09-10-2008 -   Еменесники на Чорному морі врятували львів’янина і донеччанина  
  15:8 09-10-2008 -   Внаслідок ДТП на Львівщині загинуло немовля  
Україна
  16:39 09-10-2008 -   ПР визначилася із першою п`ятіркою на дострокові вибори  
  16:31 09-10-2008 -   Народна самооборона ще не визначилась, з ким йти на вибори  
  15:12 09-10-2008 -   Ющенко закликає українців не сприймати дострокові вибори як трагедію  
  12:19 09-10-2008 -   Ющенко: я переконаний, що уряд залишиться  
  11:59 09-10-2008 -   БЮТ ще не вирішив, як реагувати на Указ президента  
Світ
  10:37 09-10-2008 -   Палеонтологи виявили черепаху із найменшим панциром у світі  
  10:36 08-10-2008 -   В авіакатастрофі у Непалі загинули 14 туристів  
  10:35 07-10-2008 -   До Землі наближається астероїд  
  10:42 06-10-2008 -   Бельгієць виростив найбільший в Європі гарбуз: його вага складає 365 кг  
  10:31 03-10-2008 -   Щорічне автошоу відкрилося у Парижі  



РЕКЛАМА
Швейцарские часы
Каталог статтей
Блок статей
Карта сайта


 

Перша сторінка  » 
Виборча чума
Юлія СОКИРКА, ЦПД
 
І знову вибори… Україна в розпал світової економічної кризи кинута у черговий раунд політичного «бою без правил», який вочевидь перекреслить євроатлантичні амбіції держави. Емоції та пристрасті переважили тверезий розум та інстинкт самозбереження нардепів, значна частина яких вже не потрапить у Верховну Раду сьомого скликання. Далеко не національні інтереси та політичні принципи детермінували указ Президента про розпуск парламенту, а лише особиста антипатія до Леді Ю. та фобія втрати влади, яка через власну аморфність вислизає з його рук.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Кучма підтримав Ющенка і ставить на Яценюка
Погляд  » 
Чи вирішать перевибори ВР проблему політичної кризи? Опитування експертів
 
Учора, 9 жовтня на офіційному сайті Президента України оприлюднено Указ “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання та призначення позачергових виборів”.

У зв’язку з цим «Центр досліджень політичних цінностей «АКСІА»» звернувся до політичних експертів з питанням:

«Чи вирішать перевибори ВР проблему політичної кризи?»
Детальніше>>

Поступ у Львові  » 
Львівський мер ініціює свою відставку
 
Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента Віктора Ющенка з проханням одночасно з дочасними парламентськими виборами провести й вибори міського голови та депутатів міської ради Львова. Про це він сказав, виступаючи учора на сесії міської ради.

«За моєю інформацією, група фінансових кланів у змові з деякими місцевими політичним угрупованнями хоче реалізувати план тотальної дестабілізації в місті. Вони хочуть змістити міського голову з посади...
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Львівщина отримала 252 мільйони гривень на ліквідацію наслідків літньої повені
   »  На шахтах Львівщини введено особливий режим організації державного нагляду
   »  Споживання електроенергії у Львові за рік виросло на 10 млн. кВт/год
Поступ з краю  » 
У контексті призначення дострокових виборів Кравчук розповів про секс і мишей
 
Перший Президент України Леонід Кравчук закликає Президента України Віктора Ющенка одночасно із парламентськими виборами провести й президентські. Про це він сказав учора на прес-конференції в УНІАН.

За словами Л.Кравчука, ситуація, коли впродовж останніх чотирьох років немає ладу між Президентом, урядом й парламентом, наводить на думку, що або “гравці не такі”, або ситуація вимагає інших, більш кардинальних рішень.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  МЗС закликає Росію припинити звинувачувати Україну
   »  Організатора «Еліта-центр» екстрадували до України
Поступ у світі  » 
Індекс Dow Jones впав нижче 9000 пунктів
 
Торги на американських фондових біржах сьомий раз підряд закрилися значним падінням, передає агентство France Presse. Промисловий індекс Dow Jones вперше з 2003 року опустився нижче 9000 пунктів, втративши 7,3 відсотка. Найсильніше з тих компаній, що входять в Dow Jones, втратила у вартості General Motors, акції якої впали на 30 відсотків.

Високотехнологічний Nasdaq за підсумками торгів втратив 5,47 відсотка і впав до 1645 пунктів, тоді як Standard & Poor's впав на 7,29 відсотка до 913 пунктів.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Чорногорія визнала незалежність Косово
   »  Далай-Ламу знову госпіталізували
   »  Країни НАТО вирішили дружно боротися з піратами
Політика  » 
Ющенко програв Тимошенко п'ять партій з десяти
Ольга ШИШКО, 4post.com.ua
 
Учорашній день остаточно поклав край колишній єдності «Нашої України – Народної самооборони». Єдина формально пропрезидентська сила стала переважно антипрезидентською.

З дев’яти партій, що склали фракцію Блоку «Наша Україна – Народна самооборона» (Народний Союз «Наша Україна», Політична партія «Вперед, Україно!», Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія «Собор», Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія «ПОРА», Партія захисників Вітчизни), п’ять перейшли у відверту опозицію до діючого Президента.
Детальніше>>

Аналітика  » 
Чергові позачергові
Ірина ЧЕРНУХА, Подробиці
 
Отже, старт черговим позачерговим виборам даний. Ось тільки до фінішу цього процесу, який по ідеї повинен складати 60 днів, ще дуже далеко. Представляємо наступаючі парламентські вибори в питаннях і відповідях.

Що? Де?

Україну чекають другі позачергові вибори за два роки. Вибори, про які президент оголосив з екрану телевізора, перебуваючи у цей момент далеко за межами країни. Звернення транслювалося в записі, адже Ющенко в цей час перебував з робочим візитом в Італії.
Детальніше>>

Точка зору  » 
Рятуючись від БЮТ, Ющенко надав слово народу
Євген МАГДА, УНІАН
 
Сьогодні зрозуміло, що незалежно від того, чи зможе ВР внести зміни до виборчого законодавства, вибори відбудуться – критична маса охочих взяти в них участь є.

Віктор ЮщенкоВіктор Ющенко дав відмашку початку кампанії з дострокових виборів до Верховної Ради. З боку це нагадувало сигнал арбітра для учасників забігу зайняти стартові позиції. Від підсумків дострокових парламентських виборів багато в чому залежатиме тактика кампанії з виборів глави держави.
Детальніше>>

Тема  » 
Радо, пробач! Радо, бувай!
Святослав ХОМЕНКО, «Главред»
 
Верховна Рада шостого скликання практично завершила свій земний шлях. Президентський указ про розпуск і призначення дострокових виборів визначив, що Раді шостого скликання жити ще менше, ніж її попередниці.

І саме парламент цього скликання має всі шанси стати найбездарнішим парламентом в історії України.

Те, що від нинішнього парламенту не варто чекати якихось надприродних законодавчих звершень, в принципі, було зрозуміло ще рік тому.
Детальніше>>

Спорт-Поступ  » 
Мирон Маркевич: Ми хочемо боротися за одну з путівок у плей-офф
 
Головний тренер харківського "Металіста" розповів про нестачу кваліфікованих гравців, тактику на груповий турнір Кубку УЄФА та відсутність сприяння з боку української Прем'єр-Ліги.

- Після зустрічі з "Бешикташем" ви привселюдно похвалили своїх підопічних за гру. Яого їм не вистачило, щоб гра була, на вашу думку, ідеальною?

Досконалості немає меж. Впевнений, що із цим твердженням ніхто сперечатися не буде. Тому і нам немає жодного сенсу зупинятися на досягнутому, а треба рухатися вперед і лише вперед. З "Бешикташем" ми зіграли справді добре.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  "Суперзірки" шахів у Львові не зіграють?
Пост-Factum  » 
Подружжя, що посварилося, розпиляло будинок навпіл
 
У Камбоджі подружжя, посварившись, розпиляло будинок на дві частини, пише газета The Phnom Penh Post. Причиною сварки пари, що прожила сорок років в браку, стало небажання дружини піклуватися про чоловіка під час його хвороби.

Як повідомив журналістів староста села, в якому проживає пара, обидва члени сім'ї, що розпалася, відмовляються спілкуватися з пресою. Він також розповів, що ініціатором розділення житла на дві частини став чоловік, який і розпиляв будинок навпіл. Решту власності сім'я також поділила між собою порівну.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  У Італії водопровідна вода перетворилася на вино
Кримінал  » 
На Львівщині жінка вбила чоловіка
 
6 жовтня у Жовкві (Львівська область) знайшли мертвим у власному будинку 37-річного місцевого жителя К. За висновком судмедекспертів, смерть чоловіка наступила через дифузну травму головного мозку.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  На Прикарпатті впіймали “могильну” аферистку
   »  На Львівщині у поляка вилучили вантажівку з контрабандними фруктами на півмільйона гривень
КуПол: Новини  » 
На Львівщині чоловік повісився у саду колишньої дружини
 
8 жовтня, до Мостиського РВ міліції (Львівська область) звернулася Я., 1977 р.н.: в її господарстві на яблуні повісився її колишній чоловік Я., 1975 р.н., місцевий мешканець. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ в Львівській області.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  На Львівщині в ДТП загинуло немовляи
   »  Львівські депутати вимагають повернути в трамваї і тролейбуси кондукторів
postup.in.ua  » 
Що пишуть про Україну англомовні ЗМІ
xinhua, China
 
The governments of Ukraine and Russia could sign an energy agreement to avoid the kind of gas rows that have alarmed Europe over the past two years, a senior Ukrainian official said on Friday. Pricing and debt disputes between the two former Soviet republics have frequently set Europe's teeth on edge since a stand-off in 2006 led to Russia briefly cutting supplies to Ukraine, which transits a large amount of gas for European use.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Грамотное восстановление данных
   »  Юбилейное холодное оружие памятный подарок
   »  Вклады в Екатеринбурге — стабильный и надежный доход
Сьогодні у світі  » 
Цікаві новини у світі
 
Цікаві новини у світі
Детальніше>>

Робота та Кар'єра
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...

Загрузка...
Поступ 1999-2002 рр. у попередній версії
Партнери
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   

Галицький інтелектуальний сепаратизм
 
   
Реклама
 
   
 
   
 
   
   
 
   
   
 
 

 
Керівник інтернет-проекту – Любомир Скочиляс
Адмініструється Суспільно-гуманітарним
консорціумом "Генеза"
тел.: (0322) 97-55-70, e-mail: consort@geneza.lviv.ua
Адреса в Інтернеті:
http://postup.brama.com
E-mail для реклами: cu_pol@yahoo.com
Сайт створений за сприяння Фонду розвитку ЗМІ посольства США в Україні
Думки, висловлені авторами матеріалів, є їх власною позицією і не обов'язково збігаються з позицією Посольства США в Україні





,