This version of the page http://upp.org.ua/news_3209.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-09. The original page over time could change.
Сесія Вінницької облради переросла в суперечку
Сесія Вінницької облради переросла в суперечку 
Сесія Вінницької облради переросла в суперечку

Депутати облради змогли прийняти тільки одне із сорока питань....

Спочатку засідання тривало спокійно, навіть прийняли зміни до обласного бюджету. Але на цьому робота завершилась. Яблуком розбрату між тернопільськими депутатами знову стали заступники голови облради. Нашоукраїнці категорично виступають за те, щоб Михайло Миколенко мав одного заступника, а не двох, як тепер. Бютівці, навпаки, переконують, що два заступники потрібні, бо голова облради сам не може вирішити всіх проблем області.

* За чотири роки чинності попередньої ради ми не чули ні одного звіту керівництва, - зазначає депутат Іван Пелькуш. – Ми не мали інформації про ті сфери життя регіону, які б мали знати.

Саме тому, стверджує депутат, треба, щоб було декілька заступників.

Натомість голова фракції “Наша Україна” Федір Шевчук кілька разів протягом засідання заявляв, що закони України передбачають посаду тільки одного затупника. Він заперечував мало не всі пропозиції бютівців. В запалі пан Шевчук пробігся через весь зал, щоб довести, що депутат Богдан Строцень голосує за свого сусіда Мирослава Мицака. У відповідь Теодозій Кухарський заявив, що нашоукраїнці теж голосують один за другого.

* Пан Федір тут не дуже щирий, - зазначив бютівець.

Не переконали нашоукраїнців змінити позицію і заяви їхнього однофракційця і члена виконавчого комітету облради Володимира Чубатого. Він запевняє, що введення посади двох заступників не спричинило перевитрат з бюджету.

* Виконком використовує кошти в межах дозволеного, - пояснює Чубатий.

Але суперечки не припинилися. Фракції пішли на 15 хвилинну перерву, яка тривала більш ніж годину. На час виходу газети спільного рішення так і не знайшли.

Інф.RIA.ua



Основні суперечки між депутатами виникли про двох заступникв голови облради (на фото зліва і справа)




Володимир Мороз, RIA.ua, УПП
Вінницький регіон
11.08.2006



Немає записів в форумі
Пошук 
Отримати новини:
E-Mail:   
Періодичність:
Щотижня
Тричі на тиждень
Тижнево

Авторизація
Логін
Пароль
Введіть данні та натисніть "Enter"
 Новини
Виборчий процес мера Рівного стартує 1 жовтня
18 вересня відбулося перше засідання Територіальної виборчої комісії м. Рівне щодо підготовки до позачергових виборів міського голови.
Святослав Дубов, КВУ м. Рівне
Рiвненський регіон

21.09.2008 | Далі>
Рівняни обиратимуть мера 30 листопада
Верховна Рада України нарешті проголосувала за призначення дочасних виборів міського голови Рівного, повідомляє www.ogo.ua. Вони мають відбутися 30 листопада цього року. “За” проголосувало 366 народних депутатів.
Святослав Дубов, КВУ м. Рівне
Рiвненський регіон

04.09.2008 | Далі>
Рівне півроку без мера
Дванадцятого серпня минуло півроку із дня смерті міського голови Рівного Віктора Чайки. І якщо раніше прогнозувалося, що нові вибори мера відбудуться в кінці літа, то тепер мова йде вже про зиму.
Марина Попова, «Рівненська газета», КВУ м. Рівне
Рiвненський регіон

20.08.2008 | Далі>
Квасилівчани знову просять збільшити кількість маршруток
Жителі смт Квасилів знову звертаються до обласної влади з проханням покращити якість автотранспортного обслуговування на маршруті „Рівне ПВА „Залізничний” – Квасилів” у будні дні зранку із селища до Рівного та звечора з Рівного до Квасилова.
Святослав Дубов, КВУ м. Рівне
Рiвненський регіон

29.07.2008 | Далі>
Управление Юстиции Крыма «меняет» законы Украины
26 июня 2008 года народный депутат Украины Мустафа Джемилев направил в Главное Управление Юстиции Крыма письмо № 173-01,сопровождающее заявление граждан о легализации общественной организации.
Анна Кудрявцева КРПЦ, УПП
Кримський регіон

09.07.2008 | Далі>
Статті: архів





Грамотность|витраж стекло|положить тротуарную плитку|водосток от производителя.|охота на лося