This version of the page http://www.sdl.net.ua/kron.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-09. The original page over time could change.
.: SDL - Утеплювачі деревоволокнисті Kronotherm FG - Загальні відомості :.
Опитування
Які товари та послуги зацікавили Вас?

Будівельно-оздоблювальні роботи
Натуральний та штучний камінь
Деревяні балки
ОСБ
Тепло-, звукоізоляційні матеріали
Сендвіч-панелі
Паркет та паркетна дошка
Меблі та інтерєри
Інше

Результаты
Головне меню
Головна Будівельно-монтажні роботи Меблі Паркет Художня ковка Панелі PRO DECOR Базальтова ізоляція Скловолокниста ізоляція Натуральна ізоляція Звукоізоляція Паро-, гідроізоляція ОСБ плити Пило-, лісоматеріали Дерев'яні двотаврові балки Камінь Сендвіч панелі Дверні ручки Olivari Партнери Мапа сайту Контакти
[Kronotherm] [Hofatex] [STEICO] [Монтажні схеми]

Опис виробу

Ізоляційні плити деревного походження KRONOTHERM FG
Kronotherm FG (Кронотерм ФЖ) - це сучасні екологічно-чисті ізоляційні плити деревного походження, що характеризуються високими ізоляційними параметрами і чудовими експлуатаційними властивостями.
Утеплювач KRONOTHERM (Кронотерм) це дифузійно-відкрита ізоляція, яка «дихає». Плити застосовуються  для ізоляції дахів, стін і дахів. Ці переваги особливо важливі при використанні плит для утеплення будівель в каркасному будівництві збірними елементами.

Властивості

- еластична, ізоляційна, дифузійно-відкрита сировина з деревних волокон, з високим ступенем ізоляції;
- ідеальний клімат у приміщеннях, завдяки властивостям, що регулюють   вологість;
- стабільність форми й стійкість на осідання;
- дуже високі стягуючі властивості в просторі між елементами конструкції, з мінімальним припуском розмірів;
- екологічно чистий продукт, що не забруднює оточуюче середовище, виробляється з дерев із санітарної прорубки лісів;
- висока акумуляція теплоти,  ідеально захищає від жари в літній період;
- легкий монтаж і простота обробки;
- приємна на дотик й не подразнює шкіру;
- утеплювач підлягає вторинній переробці.

Физико-механічні параметри

Параметр Характеристика Норма
1. Опис, позначення WF- EN 13171- T2- AF3 EN 13171
2. Номінальна величина коефіцієнта теплопровідності D lD  = 0,038 В/мК EN 13171
3. Розрахункова величина коефіцієнта теплопровідності l l= 0,039 В/мК Z-23.15-1581
4. Пожежна класифікація E EN 13501-1
5. Будівельний клас B2 DIN 4102
6. Щільність 45 кг/м3
7. Коефіцієнт дифузійного опору пари 1
8. Питома теплопровідність 2100 Дж/кг K
9. Склад Деревні волокна, зв'язуючі волокна, фосфат амонія
10. Класифікація відходів 030105

Переваги:

Захист від жари в літній період.
Утеплювач KRONOTHERM (Кронотерм) на відмінну від інших ізоляційних плит, це плити з високими параметрами кумуляції теплоти і ідеальним захистом від високої, літньої  температури. Пов'язано це з властивостями дерева і питомою теплоємністю. 
Питома теплоємність утеплювач Kronotherm (Кронотерм) складає 2100 Дж/кг, для порівняння, питома теплоємність цегли складає 1000 Дж/кг, а скловати 800 Дж/кг.
Завдяки цим властивостям, пройде дуже багато часу, перш ніж сонячна жара проникне через огорожу дахів або стін всередину приміщення. Це так зване пересування в часі, яке по відношенню до утеплювача KRONOTHERM (Кронотерм) складає 10-12 годин. Для порівняння – використовуючи традиційні ізоляційні матеріали для утеплення дахів та стін – пересування в часі складає 2-3 години.
Захист від жари влітку і від морозу взимку - це не одне і те ж. Матеріал, який ідеально захищає від морозу взимку, не завжди добре ізолює від літньої жари. Утеплювач KRONOTHERM (Кронотерм) в цьому випадку – це ізоляція з найвищими експлуатаційними параметрами, як взимку, так і влітку.

Захист від морозу в зимовий період.
Ізоляційна здатність в зимовий період залежить від величини коефіцієнта теплопровідності λ. Саме цей параметр і товщина використовуваних матеріалів робить вплив на те, яка буде ізоляційна здатність всієї ізолюючого шару.
Коефіцієнт λ для утеплювача KRONOTHERM (Кронотерм)  складає 0,038 В/мK згідно європейської норми EN 13171. Це чудовий результат, що гарантує низькі витрати по обігріву в  зимовий період.

Поглинання і віддача вологи
Дерево має природну здатність поглинання і віддачі вологи. Коли під час приготування їжі, сушіння, поливання квітів – в приміщенні виявляється надлишок вологи повітря, утеплювачі Kronotherm (Кронотерм) мають здатність поглинання цієї вологості, а в сухий період – наступає її віддача. Тим самим в натуральний спосіб регулюється вологість в приміщенні. Дуже важливим є факт, що утеплювач  Kronotherm (Кронотерм) навіть в період кумуляції вологи не втрачають своїх хороших ізоляційних властивостей.

Натуральний кондиціонер
Якщо зіставимо всі особливості утеплювача KRONOTHERM (Кронотерм) - захист від жари, теплоізоляція взимку, регулювання вологості повітря – ми сміливо можемо сказати, що KRONOTHERM (Кронотерм) це  натуральний кондиціонер. Стабілізація коливань добових температур усередині приміщення позитивно впливає на комфорт мешканців.

Звукоізоляція
Щільність плит утеплювача Kronotherm (Кронотерм) складає 45 кг/м3 – це має величезне значення в аспекті звукоізоляції. Через перегородки стін, перекриттів і дахів проступають так звані звуки повітря. Цей вид звуків краще всього заглушити матеріалами з великою щільністю. У зв'язку з цим фактом, що утеплювач Kronotherm (Кронотерм) має щільність в два рази більше, ніж звичайно використовувані плити, має величезне значення.
Завдяки щільній структурі, гнучкості і еластичності – плити утеплювача Kronotherm (Кронотерм) щільно і ретельно заповнюють простір між балками, стовпами виключаючи ризик осідання і появи порожнього простору, так званих акустичних містків.

Пожежна безпека
Вже на етапі виробництва ізоляційних плит KRONOTHERM (Кронотерм) додається негорюча речовина фосфат амонію. Завдяки цьому Kronotherm, згідно європейської норми EN 13501-1, має Пожежну класифікацію E.
Єврокласом E позначені вироби, які в перебігу короткого часу не піддаються дії слабкого полум'я, без значного його розповсюдження.
Застосовуючи усередині стін, або дахів утеплювач KRONOTHERM (Кронотерм), можна одержати перегородки з пожежною стійкістю F30 до F90, залежно від перетину конструкції і використовуваного опалубного матеріалу.

Дифузійно-відкрита ізоляція
Утеплювач Kronotherm (Кронотерм) практично не створюють перешкоди для доступу повітря, тому вони є ідеальним ізоляційним матеріалом для сучасного, каркасного будівництва. Використання матеріалів з такими властивостями запобігає ризику кумуляції вологи в перегородках стін. Дифузійно-відкритий утеплювач в стіні «дихає», а при надлишку вологи наступає її віддача назовні, без конденсації вологи усередині перегородки.  У зв'язку з цим даний утеплювач можна використовувати в будівництві без застосування пароізоляційної плівки усередині приміщення.

Нешкідливість для шкіри
Утеплювач KRONOTHERM (Кронотерм) не дратують шкіру. Це особливо важлива особливість для людей, які працюють безпосередньо з ізоляційним матеріалом.

Легка обробка
В результаті спеціального процесу виробництва, плити утеплювача KRONOTHERM (Кронотерм) мають однорідну ущільнену структуру. Вони еластичні і пружні. Дякуючи цьому легко піддаються  різанню спеціальними ножами для різання ізоляції, або електричними, дисковими  або стрічковими пилами.

Точний і безпечний монтаж
Плити утеплювача Kronotherm (Кронотерм)  чітко і стабільно припасовуються до форми комірок. Досить дотримувати 10 міліметровий так званий затискний припуск,  щоб ретельно заповнити простір між балками і кроквами. Завдяки високій щільності плити, еластичній і пружній структурі, немає ризику, що плита дасть осідання під впливом власної ваги при транспортуванні готових елементів. У зв'язку з цим  саме цей матеріал рекомендується використовувати в каркасному будівництві з готових елементів. Оскільки готові елементи часто підлягають пересуванню, підйому і перекладанню під час транспортування і монтажу.

Призначення і умови застосування

Плити утеплювача Kronotherm (Кронотерм) використовуються як ізоляційний матеріал для стін, дахів і покрівель. Їх можна застосовувати виключно в сухому середовищі, провітрюваних приміщеннях, не схильних до кумуляції вологи і конденсації водяної пари. Ізоляційні плити KRONOTHERM (Кронотерм) не стійкі на натиск, тому їх можна використовувати тільки для заповнення простору між стовпами стін, кроквами або балками перекриття.
Утеплювач KRONOTHERM (Кронотерм) не рекомендується застосовувати як фасад, зовнішнє утеплення під штукатурку, або ізоляційний матеріал під бетонну стяжку.
Це чудовий матеріал для легкого каркасного будівництва.

Формати, товщини

Товщина Формат Кількість штук в упаковці Кількість упаковок в піддоні Розмір однієї упаковки Розмір одного піддону
[мм] [мм] [шт] [шт] [м2] [м2]
40* 1350 x 575 10 6 7,76 46,56
50 1350 x 575 8 6 6,21 37,26
60* 1350 x 575 6 6 4,66 27,96
80 1350 x 575 5 6 3,88 23,28
100 1350 x 575 4 6 3,11 18,66
120* 1350 x 575 4 6 3,11 18,66
140* 1350 x 575 3 6 2,33 13,98
160 1350 x 575 3 6 2,33 13,98
180* 1350 x 575 2 6 1,55 9,30
200 1350 x 575 2 6 1,55 9,30
220* 1350 x 575 2 6 1,55 9,30
240* 1350 x 575 2 6 1,55 9,30

6. Складування і транспорт

Транспорт.

Плити утеплювача Kronotherm (Кронотерм) слід перевозити і зберігати у такий спосіб, щоб запобігти їх пошкодженню, відсирінню.

Утеплювач KRONOTHERM (Кронотерм) бажано зберігати в закритих, провітрюваних складах. Складування плит можливе також під навісом, але так, щоб вони не піддавалися безпосередній дії атмосферних чинників.
Рекомендується складування не більше 2 піддонів, укладених у висоту.

Складування плит під відкритим небом

Якщо немає можливості зберігання плит під навісом, необхідно укласти їх на рівній поверхні, напр. у формі  платформи і ізолювати від ґрунту плівкою, обтягнути піддон плівкою, брезентом, або іншим водостійким матеріалом так, щоб поступало повітря. Спосіб зберігання піддонів з плитами показаний на малюнку:

Згідно правилам захисту і оберігання матеріалів деревного походження, рекомендується, щоб під час монтажу вологість плити не перевищувала 15%. При такому рівні вологості виключається можливість появи шкідливих грибів і цвілі.

Розрізаючи пакувальну плівку слід дотримуватися правил безпеки і гігієни праці
- складувати і укладати в сухому місці
- не рекомендується укладати піддони один на інший в штабеля

Обробка

- розрізати ножем для ізоляційного матеріалу Kronotherm (Кронотерм) , електричною ножівкою, дисковими і стрічковими пилами
- при струганню на тріски необхідно одягати протипилеву маску
- затискний припуск при монтажі близько 10 мм

03040 Україна, м.Київ вул.Васильківська 1, т. +38 (044) 360-61-58, т./ф. +38 (044) 257-41-29

[Головна] [Меблі] [Паркет] [Художня ковка] [ROCKWOOL - Загальнобудівельна ізоляція] [ROCKWOOL - Технічна ізоляція] [Knauf - Скловолокнисті утеплювачі] [Натуральні утеплювачі] [Звукоізоляція] [Пароізоляція] [Гідроізоляція] [ОСБ] [Деревянні балки] [Сендвіч-панелі] [Дверна фурнітура Olivari] [Партнери] [Мапа сайту] [Каталог сайтів] [Контакти]

Design by http://www.rgbeer.org.ua, Київ 2007