This version of the page http://lot.co.ua/tak.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-09. The original page over time could change.
Гарячі сайти України - Обмін відвідувачами

Обмін відвідувачами


Сервіс обміну трафіком обслуговує більше 20 тисяч майданчиків. Всі користувачі одержують вичерпну інформацію по КОЖНОМУ переходу з сайту на сайт.

Навіщо використовують обмін відвідувачами?

Рекламодавці:

Одержують зацікавлених в послугах відвідувачів. Оплачується не просто факт розміщення посилань на якихось сторінках з накрученим рейтингом, а кількість людей, яких дійсно пришли на сайт через рекламне посилання. При цьому відмічаються:

  • Надзвичайно низькі початкові ціни. Мінімальна ціна за клік складає всього 10 копійок (що рівно 0.38 центи або 0.0038 дол.). Відомо, що середня ціна за клік в Рунеті дорівнює 5-10 центам, що на порядок більше.
  • Повна прозорість. Видно хто, коли і звідки дійшов вас на сайт. Повторні і сумнівні переходи по посиланнях не оплачуються.
  • Відсутні обмеження на мінімальний платіж. Почати рекламну кампанію можна з одного рубля.
  • Реєстрація

    Власники сайтів:

    Продаж трафіку через систему обміну відвідувачами проста і зрозуміла. Гроші відправляються в день запиту. При цьому:

  • На відміну від багатьох рекламних брокерів, які поголовно беруть 50% (половину) рекламних бюджетів рекламодавців, система працює на комісії всього 25% (і при цьому з неї віддає ще 10% через партнерську програму). Три чверті платежів рекламодавців виплачуються власникам рекламних майданчиків.
  • Сайти, розміщені на безкоштовних хостінгах, ніяк не ущемляються. Їх власники теж можуть заробляти на рекламі.
  • Мінімальна сума виводу коштів відсутня. Tak виплачує будь-які, втому числі найдрібніші суми, одразу.
  • Реєстрація

    Експерти:

    Ви можете володіти цінними знаннями або вільним часом. І те, і інше можна реалізувати.

  • Існує досить багато рекламних брокерів, систем контекстної реклами і т.д. Часто рекламодавці використовують будь-яку можливість для розміщення контекстної реклами, оскільки це мудра тактика і ризики тут мінімальні. Якщо ви повідомите таких людей про Tak.Ru, то з великою вірогідністю вони стануть нашими новими клієнтами і почнуть набувати трафіку і тут теж. Для вас це означає постійний дохід від всіх платежів привернутого рекламодавця. Використовуйте партнерську програму!
  • Якщо ви знаєте про існування якоїсь іншої партнерської програми, де платять більше, ніж рекламодавці системи, ви можете зареєструвати партнерське посилання цієї програми, як свій власний сайт, і перенаправляти туди трафік з Tak.Ru. Таким чином, у нас ви набуватимете трафіку, а через партнерську програму іншого сервісу зможете продавати його по більш высоким цінам.
  • Реєстрація

    Вхід

      Нагадати пароль
    Звінок 2 / Звонок 2 / The Ring Two (2005) Пpoйшлo полгода після трагічних подій в Сієтлі, коли журналістці Речел Келлер дивом вдалoся врятуватися від смертоносної примaри дівчинки Самaри. Щоб сховатися від лякаючих спогадів і почати нове життя, Рейчел з сином переїздять в невелике прибережне містечко Асторія, штат орегон. Але
    Оторва / Wild Child (2008) Комічна історія пpo американську дівчинку-підлітка з бyнтaрським хaрактеpoм, яку після численних сутичок з отцем відправляють в англійську школу-інтернат із стpoгими правилами, щоб виправити її поведінку.

    Статистика рейтингу

    Всього в рейтингу: 74
    Сьогодні нових: 0
    Сьогодні хітів: 338
    Сьогодні хостів: 130
    Звінок / Звонок / The Ring (2002) Телефонний дзвінок слідує після пpoглядання якоїсь загадкової відеокасети, що після чого кожен подивився її незабаpoм вмирає. Жертві дається лише один тиждень, після чого слідує неминуча смерть. Голoвна геpoїня Рейчел - журналіст, що poзслідує ці страшні події, і її син також
    Заручниця / Taken (2008) DVDScr - фільм онлайн Колишній секретний агент, а нині самотній невдаха, Брайан вимушений поступитися натиску екс-жени і дати згоду на поїздку сімнадцятилітньої дочки в Евpoпу на канікули. Наївну дівчинку, а так само її подругу викрадають албанські бандити і збираються пpoдати в рабство aрабам. Схвильований
    Гарячі сайти Рейтинг Реєстрація Інформація Контакти

    Copyright © 2007-2008 Гарячі сайти України All right Reserved
    EN RU UA