This version of the page http://grind.org.ua/content/view/35/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-09. The original page over time could change.
GrindZoneUA - Ebanath (grinding deathcore, Бердянськ)
Головна   Форум   Афіші   Інтерв'ю   Релізи   Репорти   Гурти   Завантаження   Лінки   Контакт

Радіо

Швидкий зв'язок

sax (5957111)
Mishek (385467090)
Phooey (348410630)
Dimonis (371454450)

Останні інтерв'ю

  • SORGHUM нове ім*я на нашій грайнд-сцені
  • Jesus Crost (English version)
  • Jesus Crost "Stop & Go Powerviolence"
  • GENITAL NECTAR
  • ABORTION - олд-скул із Словаччини
  • Acetonizer (grindcore?, Росія)
  • Spermoclimax (porn grindcore, Первомайськ)
  • CRIPPLE BASTARDS - жива легенда
  • Урок з вивчення шведського грайндкор разом із BIRDFLESH
  • CLITEATER - голандська фабрика пікантного грайндкору

Останні коментарі

  • SORGHUM нове ім*я на нашій гр... від Dani
  • Power-It-Up повідомляє від Гість
  • Power-It-Up повідомляє від Гість
  • Power-It-Up повідомляє від Pizdo666
  • Power-It-Up повідомляє від Гість
  • UzhGoreRot – open-air festival від Sick
  • Power-It-Up повідомляє від Phooey
  • UzhGoreRot – open-air festival від Edward [UKRAGH Productions|EPICR
  • Veaginal Scrotum "Love Me - F... від Министр М
  • Новини від GRONIBARD від Sick

Наші друзі






Наша кнопка


В онлайні

Зараз на сайті: 1 гість

Новини у RSS

Ebanath (grinding deathcore, Бердянськ)
Рейтинг: / 0
ГіршаКраща 
Написав Mishek   

Цей гурт має дещо "дорослу" назву... Хто її вигадав та які наслідки були - читайте далі...

 

Розкажіть будь-ласка як і коли виник колектив, та які задачі ставились за мету існування гурту? Хто увійшов в первісний склад гурту та чи були зміни в ньому?

Росс: Це питання до Діми..
Діма: хее... Ну так, в принципі. В 2004 році засідаючи на пляжу з кентами, і вже тоді, з учасниками первісного складу Єбанат, у ході не зовсім адекватного поводження та уродженого ступеня «скотства» чудив, як говориться, без баяна, за що був названий єбанатом.. Із цього ми поржали, але так у ході й пішло... Назва стьобна, і в міру лаконічна. Чому б не використати її як назву для банди?… Склад? Так склад у принципі споконвічно постійний, єдине, драмера знайшли не відразу, довелось один концерт дати з машинкою, а так все ті ж особи! І міняти нічого не хочемо...
Макс: гигиги, та й ні на кого більше )))

Хто перший вигукнув діючу назву колективу та чи були якісь інші варіанти? Втіленням чого є наявність різаку в логотипі колективу та хто його автор?

Діма: Тикаючи не мене пальцем -  єбанат, вимовив Синнед - з Ungoliantha....
Росс: Ага, а як же «Накопичення Унітазів», «Суки в Дії», або ж ця... «Збирачі Гілок»...
Діма: ну так, але це калово для банди ))) Хто піде на Збирачів Листів... бля, або Гілок... якщо є хтось по імені EBANATH!!!
Росс: Дімон логотип запропонував у двох варіантах: перший - з переверненим хрестом у букві Т; другий - як різак... Але коли видавали перший реліз у вигляді спліту на Eclectic prod., Бутенко (власник Eclectic prod. – ред.) сказав, що він не фанат всіх цих сатанинських розкладів... У підсумку вирішили зробити більш нейтральний варіант, щоб не шокувати громадян...
Діма: Ага, крім назви )))))))))
Максим: Без коментарів... я п'ю

Чи існують на даний момент side-проекти в учасників капели? На вашу думку як впливає участь музикантів в сторонніх проектах на розвиток команди в цілому?

Макс: Ну нах... Спочатку я й Чірік (драмер Єбанат) були вилучені з Pus Lactation (Брутал дез)... дотепер там лабаємо... Але тепер взааагалі не зрозуміло хто на що впливає)
Діма: Я фен тру блека... у ході чого маю два сторонніх проекти The True Serpens (типу нової творчості Satyricon), там ми разом з Россом... Ну й Vermis Mysteriis (російськомовний блек).... Всі ці проекти мають свій вихід на повноцінних CD у підземці...
Росс: Я б пограв Емо... але видно не судилося...
Діма: Так... я уявляю... ))))))))))))

А чим займаються музиканту гурту в буденному житті, ким працюють, чи відвідують якісь заходи, ніж музичні концерти? Чи змогли б ви закинути своє «дітище» заради кар’єрного росту або заради якихось інших побутових чи життєвих перспектив ви б змогли це зробити?
 
Макс: Я працюю в Мегапекельнопокрівельній-дахо-Конторі. Відвідую, в основному, тільки ті концерти, на яких особисто лабаю в одному із двох бендів. А закинути все міг би.. але ніяких грошей не вистачить.. ні  в кого... я музикою заробляю дохуя (Е.о. – емоційних одиниць)!
Росс: У мене все набагато простіше... Я підсобний робітник на нульовому будівництві.... Там риють бурки... 30-ти метрові... але я там сторож... по ночах п'ю.. курю.. дівчат єбу... і граю із собаками.. половий зв'язок усякий потрібен... Але заради ситого життя й власної квартири, закину, нєхуй робити!
Макс: Позер… Пішов нахуй!
Росс: на, бля, з'їш цукерку!
Діма: Ну а я зараз на двох труджуся, хоча зізнатися чесно, Росс одержує на одній більше.. але проте... я на основний інженер-конструктор (по сільгосп. техніці), а на другій.. я сторож в офісі.. до речі, отут ми зараз і відповідаємо на це інтерв'ю... і це не вперше...)))... тупо я живу тут)))!!!

Чи заважає ваша музична діяльність вашому особистому життю та чи взагалі можна суміщати захоплення музикою з сімейним життям та чи взагалі потрібне таке суміщення? Яку частку життя віднімає музична діяльність?

Росс: так ну нах, у нас ніхто в цих справах поки не завис...
Діма: і слава яйцям!
Макс: ніякого інтимного життя...
Діма: все дуже строго.. попрацював, бухнув, вздрочнув на картинку.. і вперед за муз. подвигами!


Як відбуваються репетиції колективу, чи існує постійна репетиційна база та чіткий графік, чи створюють репетиції якісь незручності в вашому житті?

Діма: Немає графіка, немає репетицій, немає життя... ми впевнені друг у другу, тому репетируємо тільки перед концертами, щоб не зовсім аблажацца! Хоча, знову ж, це через відсутність репетиційної бази (у курортному місті із травня по жовтень її знайти практично неможливо). Але, бля, це  дуже перешкоджає наробітку нового матеріалу!
Макс: бля, а хулє отут ще говорити...ацттой! Саундчек - ФОРЕВА!

Яким ви бачите оптимальну концертну активність вашого колективу? Чи існує якийсь конкретний план концертної діяльності в майбутньому та де б найбільше ви б хотіли б виступити? Який концерт запам’ятався вам найбільше всього?

Росс: Дімон, ти ж пам'ятаєш... МХМ, Obscene, Fuck The Commerce, а потім благополучно розпастися!
Діма: Однозначно...у нас є план! )))
Макс: Захопити мир.. а ні, спиздів, -  галактику... Єбанатизмом!!!
Росс: Мені запам'ятався сет у Тайм-Ауті (Дніпропетровськ).. з SkinHate... у мене тоді голова боліла.. по п'яні в ріг одержав.. Зате тьолку лапав ))))))))
Макс: у мене тоді температура була... я хуйово пам'ятаю...тільки горілка виручала. Бля, так вона тоді взагалі моє життя урятувала!
Діма: мені особисто хотілося б відрулити на Obscene.. так хулє, Росс те все видав вже! А найкраще ми, на мій погляд, лабанули в Донецьку з Mucopus, Anal Nosorog й Datura... от був сейшн! Заєбісь!

Чи потрібен вам якийсь певний алкогольний чи інший допінг перед концертами? Що символізує сценічний імідж гурту, чому він виник та хто його автор?

Діма: Гииииииии, автор.... Менделєєв наш друг! Хоча шукав він не те.. Адже шукав він співвідношення води й спирту не в плані градуса й смаку, а в плані мінімуму побічного ефекту. Перед концертом ми завжди п'ємо... для розігріву, а не для «скотства»! Стандарт єбаната для живухи - це міхур на чотирьох, і по парі пива!
Макс: Ми не виступаємо тверезими, це впадлу, чи знаєте...
Росс: Пиздиш... у Запоріжжя ми не пили...
Діма: Ні, я накурився з Носорогами!!!
Росс: це другий, з Mucopus...а коли перший, з Датурой й Отцифалой? Усе тоді на пиві були, але тверезі!!! А драмер, завжди намагається грати тверезий..
Діма: Говорить ноги паряться )))

Якому виду релаксації ви надаєтесь після концертів: умиротворенні бесіди з колегами по цеху, прослуховування музики інших колективів, алкогольний дебош все ж з тими колегами чи якісь специфічні види?

Макс: Я волію накуритися й поспати..
Діма: Ніііііі, воно то можна в класній компанії, але я фен побухати із фенами й членами однополчан! У цей час проходять задушевні бесіди з перемелюванням костей всім знайомим бандам. Коротше, усіляко ставимо експерименти над мозками!
Росс: Секс із тьолками, які поведуться на Єбанатов...
Макс: ддддаааааа, і наступне лікування в венеричному диспансері!
Росс: і алкогольний дебош...це про мене!
Діма: особливо ж пити то не вмієш!

В яких умовах відбуваються рекордингові сесії колективу? Скільки коштів, нервів та часу витрачено на запис матеріалу для дебютного альбому? Як ви ставитесь до суто кібернетичної музики?

Діма: умови для запису лонгплея були самі що не є ідеальні... Мій кращий друг робив всю рекордингову сесію й мікшування у себе будинку, тому ніяких зусиль.. тільки пиво й кава....
Макс: а я  люблю первентин - нарко-транс-рейв паті! COLD TURKEY rulezzzzzz!
Діма: ні, кібернетичну або іншу електронну музу я не слухаю, хоча зізнатися чесно, мав у свій час (2000-2004) електронні проекти в стилі dark wave й ambient, але зараз від цієї музики занадто віддалився...
Росс: у мене на телефоні Д. Білан є... якщо це можна віднести до кібер музики... то я фен )))
Діма: я ж говорив.. у нас басист гопник!

Від яких лейблів надходили пропозиції щодо видання вашого диску «That Now Is Necessary» та виходячи з яких міркувань диск видано саме на D.A.C. prod.? Чи взагалі задоволені виданням диску та його тиражем?

Росс: у порівнянні з мінніком від Eclectic ми повністю задоволені...  все-таки 1000 не 500.
Діма: Так, і гонорар цілком прикольний на той час для себе ми вибили! Причому Дімон (Личагін – ред.) дуже згідливий виявився... Він сам знайшов мене ще на МХМ 2005 і запропонував умови для видання, ще не чувши матеріалу, такі, від яких в інших лейблів би був шок!!!
Макс: А довге ще інтерв'ю буде, я курити хочу?!!!?
Діма: Іди й не пизди... кури... бля... або бухани...
Росс: Ні, ну взаагалі я хочу весь мерчендайз.. обіцяні футболки, баннер й іншу хуйню! Для групи підйом був би... ну й промоцію!

Які музичні колективи та музикантів ви слухаєте? Чи можете виділити якісь останні роботи музикальних гуртів із всього розмаїття вітчизняних та закордонних підземних кіл? З ким би хотілось би виступити в майбутньому??

Діма: я пропоную відповісти, як завжди, топ-10, який на даний момент грає в наших програвачах… Макс…
Макс:
1 – Anal Nosorog “Condome Of Hate” 2007
2 – Epicrise “Amigo’s Contraception” 2007
3 – Anata 2006
4 – Cephalic Carnage 2007 (хоча перші два треки просто, сука, пиздець)
5 – Tepallium (рік не пам'ятаю)
6 - Screaming Afterbirth
7 – Carnal Diafragma 2006
8 – C.BT. (все!!)
9 – Gronibard
10 – Aborym “Generator” 2006

 Росс:
….зараз подивлюсь в плеєрі))) щоб не спиздіти )))
1 – Оригамі  “І ангели помиляються”
2 – Anal Nosorog “Condome Of Hate” 2007
3 – Sonic Syndicate 2007
4 – Linkin Park 2007
5 – Океан Моєї Мрії 2006
6 – Bullet For My Valentine (всі!!!)
7 – Mnemic 2003 та 2004
8 – Amatory 2007
9 – Trivium (всі!!)
10 – Private Line

Діма:
1 – Contrastic “contrastic” 2000
2 – Misery Inc. 2007
3 – Korn “issues” 1999
4 – Satyricon  (всі!!!)
5 – Cephalotripsy 2006
6 – Katatonia (з 1998)
7 – Nasum “helvete” 2003
8 – Brutal truth (Bcі!!!)
9 - Cephalic Carnage “Xenosapien“ 2007
10 – To Day is The Day (Bcі!!!)

Як ви відноситесь до музики в інших стилях? З вашої точки зору музика яких стилів повинна бути увічнена та яка повинна бути негайно знищена та видалена з пам'яті людей??

Росс: Шансон і блатняк - ніколи... Знищити! Ну а все, що сприймає моя сіра речовина це 100% рулезз!!!
Макс: Майбутнє за електронною музикою... Попс і блатняк в топку!
Діма: Електронщину не слухаю... а взаагалі звісно блатняк маст сакс!!! Мене, окрім металу пре євротехно 90-х та коє-що з R’n’B і репу... Але насамперед метал... це тупо потенція!

Під впливом яких життєвих явищ пишеться лірика гурту? Про які речі ви ніколи б не заспівали? Впливає якось курортна південна атмосфера на тексти та музичний матеріал гурту?

Діма: у нас немає лірики як такої, те що народ спостерігав у буклеті лонгплея (дрібним шрифтом) це чисто тупа імпровізація, щоб хоч якось сковувати блювоту й ригань мого рота... На концертах Максюта войлає тільки ефектні крайності  альбому. Ми проти лірики... це травмує мозок!
Макс: німецьке документальне відео...
Росс: це що за марення.. ти сам зрозумів, що пизданув?.. Ти ж не про Люфтваффе?
Макс: Та не, я ж ніколи б не став співати про голубів!!!

Як ви ставитесь до розповсюдження музичних матеріалів Інтернетом: це вдалий піар та реклама чи нахабне аудіопіратство? Які українські та закордонні підземні музичні веб-портали ви вважаєте гідними уваги?

Діма: я за піратство... але хуйово, коли лейбл, що вклав гроші в реліз (у цьому випадку наш)  страждає від втрати продаж. Наш альбом пропіратили через місяць... Охуєнно, що кожен пасажир може нас послухати, але я знаю, чого коштувало вкладення грошей ДАКа! Це тупо солідарність! Але й надалі він бажає продовжувати роботу з нашим угрупованням.. це круто... поки будуть ідейні люди - буде існувати андеграунд!
Макс: а я забив хуй на піратський гей-парад!
Росс: не, ну це дійсно, жорсткий піар...

Поділіться будь-ласка з майбутніми планами розвитку гурту. Чи готується якийсь матеріал до запису? Чи заплановано вже якісь виступи на майбутній період?

Росс: судячи з наших планів і задоволень.. відіграти великі сети рівня світового андеграунда.. і розвалитись в піку слави, щоб залишитися культовими!!!
Макс: ідіть нах, я готовий іти до кінця. Коли ви скажете «баста».. я готовий взяти назву й рулити з ним всю ту ж розпиздату грінду!
Діма: так, Росс, а потім відродитися як Brutal Truth і діяти далі... Чесно, наприкінці року ми збираємося в студію для запису мінніка для спліту (начебто по розкладах із французькими кентами з Sickbag)... хоча французи це не факт, у цей момент. Але при будь-яких обставинах в 2008 вийде повноформатник, що порве зади... хоча б таким чувакам, як наш басила... емо й готи сакс!!!!!!!!!! І тільки заради цього варто виправдувати своє призначення

В закінчені пару побажань відвідувачам GrindZoneUА…

Росс: Хлопчики й дівчинки, я вас люблю.... Ніжно й обережно!
Макс: як говорять Носороги... Легалізуйте КАЛ!!!!!!!!!!
Діма: Бухнемо й вигоримо на концертах! Ми завжди за, а ніхто й не проти! Адіос!
Користувачі залишили 3 коментарів.
1. Без назви
Стас, Незареєстрований
Хоть вопросы нормальные... а то на УТМ интервью с ними полный бред!!
28.07.2007 13:05:48
2. Без назви
Shurshun, Незареєстрований
he-he... inti is gut-zerh-gut!!!! toka kakova i hito napisal, sho NV - cybergrind???
07.08.2007 15:10:16
3. Без назви
Гість, Незареєстрований
НОРМАЛЬНЕ інтерв'ю вийшло.ЄБАНАТИ,ТАК ТРИМАТИ!БРУТАЛ В КОЖНУ ХАТУ!
21.08.2007 11:47:40
Коментуйте, будь ласка, тільки по темі і пам'ятайте, що це не дискусія.
Ім'я:
Коментар:
 
< Попередня   Наступна >