Середа, 08/Жов/2008, 00:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Розділи новин
Європейська інтеграція [305]
Анонси. Події [713]
Політикум [388]
Громада та влада [161]
Людина. Особистість [36]
Довкілля [73]
Економічні новини [36]
Грантові програми, конкурси [26]
Законодавство [18]
Національна ідея [44]
Мистецтво та культура [534]
Молодь [22]
Освіта та навчання [57]
Медицина [49]
Спорт [14]
Соціум [82]
Церква та суспільство [92]
Погляд. Версії [265]
Кримінал [294]
Надзвичайні ситуації [389]
Свята. Пам'ятні дати [265]
Українська кухня [32]
Український гумор [65]
Різне [479]
Наше опитування
Який варіант вирішення політичної кризи в Україні Ви підтримуєте?
[ Підсумки · Архив опитувань ]
Всього відповіло: 62

Я:
шукаю:
від до
місто, країна:
 
знайомства
ВОНА шукає

ВІН шукає


Українська Банерна Мережа






Початок » Кримінал

« 1 2 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22 23 »
Чернігівщина. За курей - в могилу
Безглуздість побутових вбивств саме і полягає в тому, що причиною їх є "копійчаний привід". Часто - густо людину позбавляють життя за дві-три гривні або за чарку саморобного сурогату. В нашому випадку причиною вбивства сварка за, ніби то, вкрадених курей. Хоча досі ніяких звернень до правоохоронних органів з цього приводу не зареєстровано.
Пізнього вечора 23 квітня два Олександри, вітчим та його пасинок, прямували вулицею с.Ковчин з роботи (працюють в місцевому СТОВ різноробочими). Обоє були напідпитку, бо після роботи пройшли традиційний вже "курс релаксації". Проходячи повз садибу Олега, менший, Сашко, завів розмову про те, що за Олегом водиться боржок - він, н... Читати далі»
| Дата: 14/Трав/2008 | Коментарі (0)

У Луганську накрили фіктивну фірму, яка "перекачала" 85 мільйонів
У Луганську працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю припинено діяльність фіктивного приватного підприємства (зареєстрованого на підставну особу), через розрахункові рахунки якого було перераховано 85 млн. грн.

Як повідомили УНІАН у Департаменті зв язків з громадськістю МВС України, внаслідок протиправних дій до державного бюджету не було сплачено обов’язкових платежів на загальну суму 4,9 млн. грн.
Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.205 Кримінального кодексу України (фіктивне підприємництво).

Джерело: Читати далі»

| Дата: 09/Трав/2008 | Коментарі (0)

У Чернігові «лохотрон» продовжується!
Міліція вже втомилася попереджати громадян про усіляких шахраїв, але зловмисники видумують все нові і нові способи «лохотрону».
Якщо вам на мобільний телефон приходить СМС повідомлення, в якому невідомі благодійники пропонують взяти участь в розіграші безмежних багатств або неймовірних призів, а про цю акцію не було повідомлено в засобах масової інформації, знайте, вона є звичайним «кидаловом».
Так, наприклад, 6 травня до міліції Чернігова звернувся 53-річний місцевий мешканець із заявою про те, що вранці на свій мобільний він отримав СМ... Читати далі»
| Дата: 08/Трав/2008 | Коментарі (0)

У Львові вилучили героїну на 2 млн. дол.
30 квітня о 21.30 на одному із залізничних переїздів у Львові співробітники Лінійного управління Львівської залізниці УМВС України на залізничному транспорті з допомогою співробітників департаменту з боротьби з незаконним обігом наркотиків і співробітників польського й українського бюро Інтерполу під час огляду автомобіля громадянина Львівщини виявили 88 г порошкоподібної речовини, яка виявилася важким наркотиком – героїном.
За словами заступника начальника Лінійного управління на станції “Львів” УМВС України Олександра Казакова, під час огляду... Читати далі»
| Дата: 08/Трав/2008 | Коментарі (0)

В Одеській області припинено спробу контрабанди історичних і культурних цінностей. Фото
27 квітня 2008 року співробітники СБ України в Одеській області разом із працівниками Південної регіональної митниці та прикордонниками в Одеському міжнародному аеропорту припинили спробу вивозу за межі України великої партії стародавніх монет античного періоду.
Оперативниками СБУ встановлено, що громадянин однієї з прибалтійських держав, маючи намір вилетіти рейсом з Одеси в одну із країн далекого зарубіжжя, намагався потай перемістити через митний кордон України понад 600 предметів, що представляють історичну й... Читати далі»
| Дата: 07/Трав/2008 | Коментарі (0)

На Дніпропетровщині два сміливих юнака витягнули з палаючого легковика 2-річного хлопчика
1-го травня у селищі міського типу Широке Дніпропетровської області сталося загоряння автомобіля «Таврія 1102» внаслідок короткого замкнення в щитку електропроводки. На задньому сидінні машини спав 2-річних хлопчик, якого, йдучи до магазину, закрила всередині 25-річна мати. Від горіння передньої панелі салон став наповнюватися густим димом...
Пожежу помітило чимало людей, серед яких були два юнаки – Олег 1983 року народження та Олександр 1990 року народження. Побачивши у задимленому салоні дитину, яка плакала, вони вибили каменем бокове скло ав... Читати далі»
| Дата: 07/Трав/2008 | Коментарі (0)

Полтавщина. Злодії представляються працівниками комунальних служб!
Деякі спритники для того, щоб потрапити у помешкання чесних громадян, представляються працівниками різних комунальних служб. Щоправда, пізніше виявляється, що показники лічильників таких псевдокомунальників мало цікавлять...
Ось і 5 травня до Крюківського райвідділу міліції Кременчука звернулася 83-річна пенсіонерка з заявою про те, що того ж дня близько 15.00 години до неї у квартиру завітали дві жінки, які представилися працівниками міськгазу, але, після їхнього відвідування у заявниці зникли 2400 гривень.
Наразі правоохоронцями поруше... Читати далі»
| Дата: 07/Трав/2008 | Коментарі (0)

В Харківській області вилучено дві потужні «колекції» вогнепальної зброї
Співробітниками УБОЗ ГУМВС України в Харківській області в ході проведення спецоперації з викриття каналів надходження зброї для злочинного середовища викрили два підпільні арсенали зброї.
Так, у помешканні безробітного місцевого жителя С., 1985 р.н., працівники УБОЗ вилучили зброю та боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни - 4 гвинтівки 1927-1942 року випусків, виробництва СРСР, калібру 7.62 та 7.96 мм., обріз гвинтівки калібру 7,62 мм., 2 автомати, стрічки кулеметні калібру 7.92 мм. та боєприпаси до гвинтівок... Читати далі»
| Дата: 06/Трав/2008 | Коментарі (0)

Рівненщина. Контрабандисти діяли у змові з суддями
Прокуратура Рівненської області порушила кримінальну справу проти групи контрабандистів, які нелегально ввозили в країну автомобілі таких престижних марок як “Мерседес”, “Лексус”, “Тойота”, “Сітроен”.
Не сплачуючи митних платежів, автоділки завдали державі збитків більш як на три мільйони гривень.
Як встановили співробітники управління боротьби з оргзлочинністю та корупцією УМВСУ у Рівненській області, розповіли у прес-центрі Головного управління УБОЗу МВС України, контрабандисти ввозили автомобілі в країн... Читати далі»
| Дата: 05/Трав/2008 | Коментарі (0)

Київська область. Автомобіль "Chevrolet" зіткнувся з мікроавтобусом "Volkswagen", загинуло 3 особи та 11 осіб постраждало
За інформацією МНС України, о 14 год. 08 хв. 4 травня поблизу с. Єрківці Переяслав-Хмельницького району, на 28 км автошляху Бориспіль - Дніпропетровськ, водій легкового автомобіля "Chevrolet" допустив зіткнення з мікроавтобусом "Volkswagen".
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 3 особи та 11 осіб постраждало, яких з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до центральної районної лікарні.
На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС в Київській області.

Джерело: пре-служба МНС України, http://www.mns.gov.ua

| Дата: 05/Трав/2008 | Коментарі (0)

Полтавщина. У Кременчуці розстрілюють дорогі іномарки
Міліціонери узялися за розслідування обставин випадку розстрілу дорогих авто, який стався вночі з 29 на 30 квітня, на автостоянці поблизу ринку «Троїцький».
За твердженням правоохоронців, всього постраждало 5 машин. З них найбільше - що належить директору супермаркету, який планується збудувати, (саме питання будівництва перебуває в судовому розгляді). Як зазначили в міському управлінні внутрішніх справ постраждалий підприємець заяви до міліції не подавав. Натомість, правоохоронці схильні вважати, що по автомобілю стріляли з обрізу. ... Читати далі»
| Дата: 03/Трав/2008 | Коментарі (0)

Івано-Франківська область. Дай хабар і будь здоровий!
Співробітники підрозділу боротьби з економічною злочинністю Івано-Франківського міськвідділу міліції спільно з прокуратурою викрили у хабарництві одного з працівників обласного наркологічного диспансеру.
У службової особи з’явилися проблеми по тому, як її спіймали на «гарячому» при отриманні відразу кількох хабарів за свої «послуги». 52-річна жінка, як видається, на власний розсуд визначала стан здоров’я осіб, що зверталися в диспансер за сертифікатом про проходження профілактичного огляду. Довідки про відмінний ... Читати далі»
| Дата: 02/Трав/2008 | Коментарі (0)

Рівненські правоохоронці затримали злочинців, які десять років організовано грабували церкви
Найбільше церков постраждало від грабіжників у Рівненській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Чернігівській областях та на Київщині.
Тож операцію із захоплення зловмисників одночасно провели в кількох регіонах. У результаті було затримано шестеро жителів Київської та Вінницької областей, які, як запевняють міліціонери, організовано діяли вже десять років. Вік наймолодшого — 22 роки, найстаршого — 58.
«Ми провели десять обшуків, під час яких вилучили 126 ікон, 15 Євангелій, безліч хрестів, чаш та іншого церковного начиння різної історичної ваги — всього ж понад три сотні найменувань, — розповідає начальник облуправління міліції в Рівненській об... Читати далі»
| Дата: 01/Трав/2008 | Коментарі (0)

[1-13] [14-26] ... [79-91] [92-104] [105-117] [118-130] [131-143] ... [274-286] [287-294]
 

"СІВЕРЩИНА"

КУЛЬТУРНИЙ ПРОСТІР

ВІЙСЬКОВО-МУЗИЧНИЙ ЦЕНТР

La FRANCE

 


Українська Банерна Мережа

Форма входу
Логін:
Пароль:
Останні новини
[07/Жов/2008] [Політикум]
Президент проведе консультації щодо прийняття рішення про дострокове припинення повноважень Верховної Ради
[07/Жов/2008] [Політикум]
Якби вибори в Україні відбулися сьогодні (опитування)
[07/Жов/2008] [Мистецтво та культура]
Львів. Міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театру «Драбина» ховатиметься в старому місті, у кавярнях, театрах, галереях і клубах
[07/Жов/2008] [Громада та влада]
Рівняни готують громадське віче перед виборами міського голови
[07/Жов/2008] [Європейська інтеграція]
Відкрився Чернігівський центр євроатлантичної інтеграції
[07/Жов/2008] [Церква та суспільство]
Київрада свідомо нищить Києво-Печерський заповідник
[07/Жов/2008] [Мистецтво та культура]
Чернівецька область. У Хотинській фортеці за гроші Євросоюзу відкриють історичний тир
[07/Жов/2008] [Різне]
Вантаж українського судна «Фаїна» призначався для Південного Судану
[07/Жов/2008] [Кримінал]
На Чернігівщині викрито аферу з банківськими коштами
[07/Жов/2008] [Свята. Пам'ятні дати]
Державні і професійні свята України та інші знаменні дати у жовтні 2008 р.

«  Жовтень 2008  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Відправте SMS - підтримайте проект!
завантаження ...


Пошук по новинах
Друзі сайту
 


Підтримай проект
ЯндексЯндекс. ДеньгиХочу такую же кнопку

На розвиток проекту
              Web Money
Z973768140039
U348324026168
R206530277917
E137333441454



Українська Банерна Мережа


Статистика
Олександр Майшев © УПІ 2007. Посилання на УПІ є обов'язковим.