This version of the page http://fadiez.com.ua/modules.php?name=News&pagenum=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-08. The original page over time could change.
ФаДієз-Музичний інформаційний сайт - Головна
Тартак Димна Суміш Серцевий Напад
Димна Суміш Тартак Серцевий Напад

Лого сайту #

Завантажити

Афіша #

# 8 жовтня
Київ, клуб "Бочка Хмільна"
Вул. Б. Хмельницького 3б

Початок: 21.00
Вхід: 30 грн
Детальніше...
# 11 жовтня
Київ, клуб "44"
Вул. Хрещатик 44б

Початок: 22.00
Вхід: 40 грн

# 12 жовтня
Київ, клуб "Бочка Хмільна"
Вул. Б. Хмельницького 3б

Початок: 21.00
Вхід: 40 грн
Детальніше...
# 2 листопада
Київ, клуб "Барви"

Початок: 19.00
Вхід: 35 грн
Robots Dont Cry мають шанс перемогти на RAMP
Новини.ua - У музиці #
Написав FaDiez.com.ua   
05.окт.2008
Вперше український альтернативний гурт має такі великі шанси перемогти в російській альтернативній премії, заснованій телеканалом A-One. Підтримайте Роботів і ви, Ось інструкція: зайдіть на цю сторінку  та введіть свою електронну пошту, за секунду на неї прийде посилання, яке треба відкрити.
Вибрати на сайті розділ "Номінації". А потім "Best Underground Act" і натиснути на зірочку навпроти Robos Dont Cry або ж відразу сюди
Зірочка стане жовтою, після цього опустіться нижче і натисніть кнопку "Голосувати".
Детальніше...
 
Quest Pistols - Український Виконавець MTV EMA 2008
Новини.ua - У музиці #
Написав FaDiez.com.ua   
05.окт.2008
4-го жовтня 2008 року під час грандіозного фінального концерту акції «Запуль Зірку в Ліверпуль», яку проводив телеканал MTV Україна, було оголошено переможця у номінації Український Виконавець MTV Europe Music Awards 2008. Ним став гурт Quest Pistols, котрий набрав найбільшу кількість голосів. Окрім них серед числа номінантів були Бумбокс, Друга Ріка, Esthetic Education та С.К.А.Й.

Голосування відбувалося двома способами – на офіційному сайті MTV Europe Music Awards 2008, а також за допомогою СМС. Результати стали відомими безпосередньо перед їх оголошенням, після зв’язку з представником MTV Networks Стюартом Бейлі, котрий спеціально приїхав із Лондону, та центром голосування.


Детальніше...
 
"Польський самогон" за Андруховичем
Peace'анина - Репортажі #
Написав Андрій Батюк   
29.сен.2008
«Десь поміж двадцятими, поміж тридцятими, поміж дахами, балконами й вивісками, в надвечірнім затемненні сніжного міста…»

Хоч місто було і не засніжене, але саме в тому місці, в Молодому Театрі ввечері 15 вересня відбувся концерт Юрія Андруховича та польського гурту Karbido.
Детальніше...
 
Yurko Koretniuk Project: "В андеґраунді комфортніше". Ексклюзивне інтерв'ю нашому порталу
Peace'анина - Допити #
Написав Єжі Рудь   
29.сен.2008
FaDiez продовжує знайомити своїх читачів з самобутніми і неординарними українськими проектами.
Yurko Koretniuk Project – абсолютний D.I.Y. проект, який, тим не менше, видає саунд не гірше багатьох комерційних проектів.
Гурт, якому ще немає і року, вже зумів обзавестися своєю публікою і власним неповторним обличчям, вдало синтезуючи живий вокал, електронне аранжування та сценічний перфоменс.
Всі бажаючі могли в цьому переконатися 13 вересня, на сольному виступі гурту в DM101, після якого учасники з задоволенням відповіли на наші питання.
Детальніше...
 
Роллік’с: презентація відео на пісню «Бий/Бий»!
Новини.ua - Афіша #
Написав FaDiez.com.ua   
28.сен.2008
8 жовтня (у середу) в київському клубі «Бочка Хмільна» (вул. Б. Хмельницького, 3б/1) відбудеться презентація четвертого за ліком відео Роллік'са на пісню «Бий/Бий». Нагадаємо, що кліп був відзнятий Angelshot Production кілька тижнів тому на спорткомплексі "Чайка" в Києві.
В рамках вечірки відбудеться і довгоочікуваний виступ команди, яка заграє як давно знайомі пісні, так і зовсім нові (до речі, вільні для завантаження на офіційному сайті). Протягом забави усі охочі також матимуть можливість придбати нові футболки гурту.
Початок вечірки о 21-00. Вхід 30 грн. Чекаємо на всіх з нетерпінням! Ви побачите новий кліп першими!

{play}http://rolliks.com.ua/mp3/rolliks-byj_byj.mp3{/play}
Детальніше...
 
Білявки атакують - Муренко святкує!
Peace'анина - Репортажі #
Написав Сергій Зимогляд та Оля Вишневська   
28.сен.2008
18 вересня Міка Н’ютон виступила у київському  арт-клубі «44».

Всі чомусь вирішили, що Міка презентуватиме свій новий альбом, тому попри дощ та погану погоду, певна кількість люду таки прийшла на концерт. Не можна сказати що публіки взагалі не було, але й навряд чи можна стверджувати, що «яблуку було ніде впасти», а саме так днем пізніше заявила прес-служба виконавиці

Під час виступу прозвучали вже відомі пісні співачки. Такі, як  її перший хіт «Аномалія», з яким вона засвітилася ще в 16 років. Звісно були і нові пісні, з англо- та російськомовних альбомів, які наразі готуються до виходу.

Детальніше...
 
ПсиХея & Skinhate: Квиток до раю
Peace'анина - Репортажі #
Написав Сергій Зимогляд   
28.сен.2008
14 вересня київський клуб "Бінго" наповнився звуком чергового спліт-концерту від «Іншої Музики», цього разу зійшлися український Skinhate та російська "ПсиХея". Для перших цей концерт є особливим та знаковим, адже гурт знову зі своїм старим вокалістом. Попри всі негаразди, Ж.К. таки повернувся.

Вже традиційно територія біля клубу і аж до станції метро Святошин патрулювалася міліцією. «ІншаМузика» завжди дбає про відвідувачів своїх концерту, а їх (відвідувачів) цього прийшло чимало – зал був заповнений вщент.

Утім, повернемось до концерту.
Детальніше...
 
Lumen пропонує написати сценарій для кліпу!
Новини.com - У музиці#
Написав FaDiez.com.ua   
28.сен.2008
Lumen та телеканал A-one пропонують тобі стати автором відеокліпу гурту на пісню «Tv No More!». Все дуже просто: слухай пісню у нас, вигадуй свій сценарій і публікуй його на сторінці телеканалу, скориставшись спеціальною формою для відправки. 15 жовтня автора кращої ідеї вибере сама група, він буде запрошений на телеефір за участю Lumen, отримає 2 кращих квитка на один з концертів осіннього туру «Буря», а також спеціальні призи від телеканалу A-one!
І звичайно за сценарієм переможця конкурсу Lumen разом з Першим Альтернативним знімуть відеокліп.
Пісня Lumen «Tv No More!» - це перший в історії групи інтернет-сингл, який не виходить на фізичних носіях, а існує тільки в цифровому вигляді в інтернет-просторі. До того ж - це найбільша остання на сьогодні робота групи, послухати яку ви можете абсолютно безкоштовно.
 
{play}http://www.a1tv.ru/file/0085/9318/index.mp3{/play}
Детальніше...
 
Asleep In The Park+@traktor=5 жовтня в Києві
Новини.ua - Афіша #
Написав FaDiez.com.ua   
28.сен.2008
В Україні їх назвали «Кенгуру-панком», мабуть тому, що вони родом з Австралії, а саме з Мельбурну. Мова йдеться  про гурт Asleep In The Park, який 5 жовтня завітає до Києва. Відбудеться це в рамках їхнього всеукраїнського туру разом з гуртом @traktor (Pipa & co., ex-"Борщ"). Між Лос-Анджелесом, де записується їхній альбом, і Берліном, звідки стартує їхній західноєвропейский тур, музиканти збираються до нас. Якщо ти - фанат Kaiser Chiefs, Blondie або Kashmir, ця команда - саме для тебе.
Крім Піпи (ех-"ВВ", ех-"Борщ"), гурт @traktor відомий ще й ударницею Альоною Абрамовою, яка окрім участі у даному колективі ще «стукає» в спільному проекті гуртів "Димна Суміш" і Quest Pistols – "Х-позери". В минулому вона також засвітилася в складі формації
Etwas Unders.

Нажаль, не зможе прийняти участь у концерті івано-франкіський гурт "Пан Пупец", який раніше був анонсований як спеціальний гість.

Детальніше...
 
11 пісень / кращий концерт жовтня
Новини.ua - Афіша #
Написав FaDiez.com.ua   
28.сен.2008
12 жовтня в 21:00 у клубі «Бочка Хмільна» (вул. Богдана Хмельницького, 3Б) гурт ODRI зіграє своє перше осіннє шоу «11 пісень / кращий концерт жовтня».

Це буде перший виступ групи в Києві після тривалої перерви, яка закінчилась незалежним виданням міні-альбому (всі 1000 копій якого абсолютно безкоштовно можна було отримати з рук самих музикантів) і онлайн-презентацією нового відеокліпу «Ангели».
Детальніше...
 
Аминь.ru Сергія Бабкіна
Peace'анина - Репортажі #
Написав Таша Сапельнікова   
28.сен.2008
В клубі „Бочка Пивна” Сергій Бабкін презентував свою платівку „Аминь.ru”.

Нажаль, концерти метра в Україні стають все більшою рідкістю – Сергій все більше зайнятий гастролями в театрі та більш прибуткових російських турах.

Тому і не дивно, що київська презентація відбулася майже через півроку від аналогічних у великих містах Росії.

Сама концепція платівки досить цікава – туди увійшли пісні, які були „поховані” при записі попередніх платівок.
Детальніше...
 
Бумбокс анонсує третю платівку
Новини.ua - У музиці #
Написав Павло Коваленко   
28.сен.2008
Реліз під дивною азвою „III” (римське “три” – прим. автора) з'явиться на прилавках магазинів в другій декаді жовтня цього року.

Випускаючим лейбом, як і перших двох альбомів, знову буде Moon Records.

Диск міститиме 11 треків, серед яких вже точно будуть два стовідсоткових хіта гурту – "Тримай" та "Та4то".

Повний трек-ліст платівки можна подивитися тут
Детальніше...
 
МузБат. Раунд 14: Два тижні Dalai та DoZa відрядження
Peace'анина - Репортажі #
Написав Ігор Бежевець   
28.сен.2008
Ось і дістався до усіма очікуваного звіту по МузБату №14. Що й казати, хоча він і 14-й, і проходив 11-го числа, та цілком заслуговує звання 13-го.

Справа відбувалася наступним чином: із заявлених гуртів за тиждень до концерту відмовився виступати Dalai.

Хлопці вимагали рекламу за два тижня до івенту, зовсім не розуміючи методики проведення МузБатів: в даному проекті ставка в рекламі робиться в першу чергу на “розкрутку” самого проекту, а не гуртів, що приймають участь в ньому.

І кожен понеділок - нова афіша на наступний тиждень, щоб не накопичувалися різні заходи в головах відвідувачів. Для реклами репертуару на місяць є відповідний розділ на сайті 101, а також флаєри в самому арт-кафе “Філін” на Куренівці.

З теорією, думаю, розібралися - поїхали далі.
Детальніше...
 
Жуйка Для Вух або Вчимо Німецьку з Kraftwerk
Peace'анина - Репортажі #
Написав Сергій "Cane" Іллін   
28.сен.2008
У часи, коли відомий нашим батькам гурт Технологія співав славнозвісні рядки «Нажми на кнопку – получишь результат», четверо прогресивних майстрів електронно-інтелектуального «тиць-тиць» з братської Дойчлянд вже давно натискали на всі можливі клавіші на радість поціновувачам якісного електронного саунду. Йдеться про німецький гурт Kraftwerk, котрий в суботу завітав до Києва з концертом. Що яскраво виділяє цей гурт, так це вміння не зраджувати собі, не витрачати час на зайві стильові експерименти і ось вже 38 років поспіль робити одноманітну музику. На їхні композиції лягав би, в принципі, будь-який текст. Вони ж обрали тексти про машини, автобани, траси, радіацію, цифри, роботів. Така собі суцільна музична ілюстрація до якої-небудь виставки технологічних досягнень. Довжиною в чотири десятки років.

 

Детальніше...
 
До Києва приїздить Mamasweed
Новини.ua - Афіша #
Написав FaDiez.com.ua   
25.сен.2008
Завтра, 26 вересня, до Києва завітає культова берлінська панк-формація Mamasweed. Для гурту, що визнавався кращим в Німеччині, це вже третій приїзд в Україну – до того вони мали тур по одеським клубам та два роки поспіль виступали, як хедлайнери фестивалю «Славське-Рок».

Проте лише у цьому році музиканти відвідають Київ. Побувати і зіграти тут – давня ідея берлінських панків. Сподіваємося, що київська аудиторія вже готова до нашестя європейських new wave команд, Mamasweed – перші.

Концерт гурту відбудеться в клубі «Бочка Хмільна» (вул. Богдана Хмельницького, 3Б), о 21:00.

Вхід: 40 грн.
 
Інші:
  • Yurko Koretniuk Project в DM101: Кокаїн і Час
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 16 з 937

Останнє #

  • Robots Dont Cry мають шанс перемогти на RAMP
  • Quest Pistols - Український Виконавець MTV EMA 2008
  • "Польський самогон" за Андруховичем
  • Yurko Koretniuk Project: "В андеґраунді комфортніше". Ексклюзивне інтерв'ю нашому порталу
  • Роллік’с: презентація відео на пісню «Бий/Бий»!

Популярне #

  • Країна Мрій-2007
  • Благодійний виступ гурту "...и Друг Мой Грузовик"
  • 30 червня у Києві відбудеться перша забава з низки Брагма Оупен Ейр (Brahma Open Air).
  • Представа "МікрOFF/ONної перевірки" гурту Роллік'с. Оновлено
  • Офіційний сайт групи ''Холодне Сонце'',

ФаДієз: #






SUMNO.com   Мертвий Півень

Експорт новин #


А також додавайте нас
у LiveJournal

Наша кнопка #

Код:

Новини Redtram

Загрузка...

Свіже #

Robots Dont Cry мають шанс перемогти на RAMP

Quest Pistols - Український Виконавець MTV EMA 2008

"Польський самогон" за Андруховичем

  • Robots Dont Cry мають шанс перемогти на RAMP
  • Quest Pistols - Український Виконавець MTV EMA 2008
  • "Польський самогон" за Андруховичем
  • Yurko Koretniuk Project: "В андеґраунді комфортніше". Ексклюзивне інтерв'ю нашому порталу
  • Роллік’с: презентація відео на пісню «Бий/Бий»!
  • Білявки атакують - Муренко святкує!
  • ПсиХея & Skinhate: Квиток до раю